SVENSKA KYRKANS MATKASSE


16 000 barn dör dagligen till följd av matbrist/näringslös mat. 2 miljarder människor går och lägger sig hungriga - det här är sjukt och fruktansvärt!! Svenska kyrkans internationella arbete har just nu en kampanj som kallas "Svenska kyrkans matkasse". Denna "matkasse" kommer inte hem till din dörr, utan förvandlas till mat, undervisning, hygienstationer, brunnar och mänskliga rättigheter för människor i världen som behöver detta! Du kan bli månadsgivare och läsa mer om det genom att klicka här!

Om du vill ge detta som en julklapp kan du ge en engångsgåva på 50:- via sms!




BREAKING DAWN

Jag å en vän till mig bestämde oss igårkväll för att gå på bio - vi susade iväg till en enorm biosalong i Heron city och tittade på Breaking dawn part 1 - och jag måste säga att jag är överraskat berörd av filmen... jag har läst böckerna och sett de andra filmerna, och som jag skrivt många gånger innan är jag inget Twilightfan alls. Men något med denna film var väldigt... rörande, hemskt och vackert fruktansvärt. Känns som att dom som gör filmerna äntligen lyckades att grovt beröra publiken och nå den på ett plan djupare än "ooh he's so pretty he's sparkling!" Definitivt värd att se tycker jag!



CHRISTIAN WALZ

Åh jag älskar att återupptäcka musik! Idag när jag satt på pendeln och verkligen inte hade någon musik jag kände för att lyssna på och sappade omkring i  mitt mediebibliotek hittade jag plötsligt Christian Walz - hur länge sen var de inte sen jag lyssnade på honom??

Han e ju bara heeeelt underbar och fantastisk!
Få artister jag blir så hänförd av och beundrar så mycke... så extremt talangfull, har varit helt tokförtjust i honom sen jag var typ 16... Skulle gärna visat någon gammal bild från någon av gångerna jag varit på nån spelning och varit helt starstruck men tyvääärr så e min  lilla minipc helt tom och har inga gamla bilder på sig... men ni får se nån annan gång!

Postar istället en video med en av låtarna jag haft på repeat hela dagen!




MEG

För nåra dar sen va jag med kompisar och vi myste och kollade på Disney-filmer. Vi kom att prata och tänka kring vilken disney-karaktär som vi liknar. Efter en stunds funderan kom jag fram till...
Vi kanske inte är så lika rent utseendemässigt, men är inte Meg lite av en innåtagerande, utåt sätt ibland lite kylig men väldigt attraktiv kvinna som har en del kärleks-bagage som fått henne att bygga massa diverse mentala murar rent känslomässigt? Samtidigt som hon är en hopplös romantiker inombords som verkligen gör Allt för kärleken? (vänner, family osv)

Jag har bara inte träffat min Hercules ännu (och vill inte göra på ett Bra tag heller, men när den dagen kommer kommer mina vänner säkerligen få stå ut med månaders av "inte kär, inte jag?" haha) Vem är du lik?


SAVE WHO?

Ni alla vet förmodligen vilken trädkramare jag e... men på senaste tiden har jag funderat lite över det här med att "rädda jorden"... är de inte såå typiskt människosläktet??


Jag menar... Jorden har alltid och kommer förmodligen ALLTID att överleva. Det är fåfängt av oss att anse oss ha makten över jorden till den graden att det synd om jorden och att jorden behöver vår hjälp. Vi sabbar jorden = jorden dödar oss. De e så det är och så det förmodligen alltid kommer vara... jorden är en magnifik och fulländad skapelse och är fullt kapabel till att ta hand om sig själv. Mänskligheten har funnits i sekunder på jordens klocka. Jorden gör istider, utrotar arter som förstör för den - vad tror vi att vi kan sätta upp mot jordens krafter - vi märker ju redan hur den börjar LACKA UR??

Jorden flämtar och dör, det är synd om jorden människan har makten, vi har förstört jorden och nu måste vi fixa den. Fin tanke - men homo sapiens sapiens vi neeed to GET OVER OURSELF, jorden är FÖRBANNAD and gonna kill us all om vi inte bättrar oss...

Vi har sjunga egon när vi tror oss ha kraft nog att sabba jorden, eller rädda den... vi har sannerligen försökt, och det ska vi skämmas för, men slutet på den här fighten är inte att människan vinner, sry folks^^

"Rädda jorden"-uttrycket är mer en sista föreställning som ska övertyga oss människor om att vi är kronan på skapelsen och har mer makt och kraft än alla andra. Vi har ansvar, historien får tala själv för hur de gått. Va tror ni om framtiden??

Sen slutar jag inte att vara mindre "trädkramare" för detta. Jag kommer förmodligen fortsätta använda termen "rädda jorden" med eftersom den triggar något fint hos många människor, en känsla av ansvar, makt, en känsla av att gottgöra hela vår existens jakt efter saker som i slutändan mest verkar blivit fel... men tro inte att jag för en sekund tror att jag eller människan har någon egentlig makt att rädda jorden - utan det handlar snarare om att rädda mänskligheten...



SLSTRESS

Åkte från stan 1513... kom hem 1655... jag avskyr SL... så ostabilt system så jag blir förvånad att någon över huvud taget väljer att åka kommunalt... suck...

28 NOVEMBER

Vilket fint väder idag!
... och snö igår på första advent. Fint visst??

Ska iväg och köpa juldekor till lägenheten snart tänkte jag... måste bara lägga upp budget först så jag inte råkar handla för mycke... idag ska jag på ljusterapi, sen hem till min mamma och chilla lite. Ska försöka boka in en läkartid med...

Pallar inte skriva mer nu vill bara ut i solen, ni får ge er till tåls^^


VÄRMEFILT

I onsdags var jag och köpte en värmefilt på Elgiganten! Har väntat med att skriva om den så jag skulle hinna testa den innan... Det är en från OBH nordica, har flera hårfixar-apparater från dom som jag är nöjd med så jag tänkte why-not-testa deras värmefilt!

Den är inte supersnabb på att värma upp sig, men den sprider en härlig skön värme som är alldeles lagom. Den har två olika nivåer och hittils har jag bara testat den starkaste. Jag är frusen och lägenheten är ganska kall... dessutom går den att tvätta!! Stort plus!

De e ju ingen mysfilt liksom och inte tänkt som de heller, den ser ut och känns mest som en supertunn bäddmadrass, liksom lite hård...

Jag är i alla fall huur nöjd som helt än så länge. Den kostade 500:- och för er som också lätt blir frusna kan jag verrkligen rekomendera den!


NICKNAMES

I min roomies umgängeskrets är det väldigt vanligt med smeknamn. Faktum är att nästan ingen kallas det den faktiskt är döpt till... igår när jag va med några av dom fick jag också ett nickname. Jag har liksom aldrig riktigt haft ett såå... de va ju kul! Dehär människorna e ganska tunga på nicknames eftersom dom e inne i de liksom, och trots att jag inte träffat en del av dom förens igår så fick jag i alla fall nicknamet Buffy - yee I'm so awesome^^

Dessa människor känner ju inte mig så jättebra, men visst va de klockrent? (jag tror dom gav mig de nicknamet för att de såg min vampyrhylla... men om de hade känt mig hade de ändå valt rätt med tanke på att jag är ninja, plus hyffsat fyndig^^)


LUGN OCH RO

Ahh... lugn och ro!
Sitter hemma själv i lägenheten, värmekudde på nacken, avslappiningsmusik, tända ljus och hjortronglögg - ljuvligt!

Tänkte snart göra mat... de e bara de att jag precis tagit hand om disken så jag känner mig lite trött och seg... nån som såg Vampire diaries igår?? Sjukt spännande...


I TISDAGS

I tisdags kväll var jag med två kompisar till mig. Vi var hemma hos henne och myste och snacka massa. Sen på natten skulle vi gå till Statoil för dom behövde köpa lite stuffie. På vägen hittade vi en Ikea-kundvagn och vår ena vän skjutsade oss. Vet ni hur mysigt och skönt de var å rulla fram längs ett sovande Stockholm??

De va lite småkallt men de va helt okej! Som ni ser hade vi definitivt kläder för väder

FRUKOST

Vaknade pigg och fräsh idag, hade sovit jättebra faktiskt, sköönt! kanske att de e ljusterapin som börjar hjälpa mig få koll på natt och dag? Eller så är de slumpen... bra e de iaf!

Har precis sminkat mig och sitter å äter frukost just nu. Lite sent men yeye. Tänkte snart gå iväg ut på stan en stund innan min ljusterapi. Har flyttat fram den så jag kan chilla hemma på eftermiddan... min roomie ska iväg på möte och då tänkte jag passa på att 1) Öva sång 2) Titta på Vampire diaires!

RALPH LAUREN

Heej!
Ljusterapin gick väldigt bra. Satt och läste om Chanel och drack te - underbart! Svängde omkring på stan en del med, förälskade mig i lite SNÖ-smycken och tänkte eventuellt unna mig något efter löning... var in och shoppade second-hand med och hittade ett underbart armband från Ralph Lauren. Hade inte tänkt köpa något egentligen - mest sukta efter fantastiska väskor i väntan på ljusterapin, men så såg jag de och va bara tvungen å testaa...

Så satt de som en smäck på min lilla handled och med tanke på hur fint och min smak det är och hur bra de sitter (armband brukar oftast vara för stora för mig och glida av) så kunde jag inte motstå de!

Visst e min kamera bra btw? De e min Samsung. Liten kompaktkamera liksom!


SEG DAG

Ursch vilken seg dag! Vill helst bara ligga hemma och nuffa hela dagen... men jag tänkte snart gå ut på stan ändå, kika omkring lite i Sturegallerian innan min ljusterapi.

... men efter de ska jag hem till sängen igen! Tänkte köpa massa gottis och titta på film. Chips, dipp, frukt, tranbärsjuice - massa moff! Är fortfarande lite hostig men de går mot rätt håll... var iväg till en kompis igår och hon gav mig en allergitablett hon brukar ta när hon har mögelallergi - den hjälpte lite faktiskt

... ajaaa - gotta run!


LJUSTERAPIN

Ljusterapin var underbar! Egentligen gjorde jag inte mycke, satt mest i rummet. ALLT var vitt - vita möbler, vita tekoppar, vita blommor osv. Dom spelade avslappningsmusik och jag satt mest och läste. Rummet lystes upp av sollamporna. Det var skönt och avslappnande, satt där en timme.

Efteråt snackade jag med en av de anställda och för bäst effekt ska man gå några gånger i veckan den första veckan. Jag köpte ett paketpris och ska dit imorgon och på torsdag med. Sen skulle vi boka in de andra gångerna...

Jag känner mig hoppfull inför detta, hoppas det kommer göra mig lite piggare och muntrare! Hann också med att sola, testade ett nytt ställe i Hornstull som var bra. Jag e ju lite hemmakär i stället vid Karlberg/St:eriksplan men ye...


PRINSESSAN OCH GRODAN

God morgon!
Tittade på Prinsessan och grodan innan jag gick å la mig igår... wao vilken film!
Jag grät till och med bitvis... damn! 
Har du sett den? Det är definitivt en film värd att se...
Nu ska jag iväg på ljusterapi - tell ya'll later!


KILLAR...

Fick en fråga av en Ida som jag tänkte besvara. Alltid kul när ni kommenterar, blir genast inspirerad till att skriva mer!



Hehe jaa jag mailade fakiskt till casting-ansvarige - men jag ska d e f i n i t i v t tänka på detta och rådgöra med mina närmaste, jag skrev att jag håller på med musik och att det är viktigt för mig att det hjälper min karriär istället för att stjälpa den genom orimliga karikatyrer och förlöjligande och vinklande av mig som person. Så är det sån tv som gäller så är det tack men nej tack för min del... vi får se helt enkelt, de verkar seriöst! Sen e de ju inte säkert att jag e den personen de söker ändå... produktionsbolaget har ju säkert en bild av vad dom vill ha för det ultimata programet! Kul oavsett!

Haha jaa... delvis har jag nog inte kille för att jag inte vill ha en kille eller har velat ha en kille på ett tag. Jag jobbar väldigt mycket och prioriterar min karriär och mina vänner framför att träffa en partner att dela mitt liv med. Delvis är det nog för att jag för stunden inte träffar så många intressanta människor (många intressanta, men inte på ett kärleks-flirt-partner-plan, utan bara vänskapligt intressanta människor!)

Tack så mycke för komplimangen! Men jag tror inte alls jag är någon perfekt flickvän... när jag väl vill satsa på ett förhållande så försöker jag såklart, men jag jobbar mycke, har mycket i mitt liv som vill få min fokus, jag kan säkert vara en knepig person att förstå sig på rent privat. Jag har mitt personliga kaos precis som alla andra, även om det kanske inte är så jättetydligt i bloggen.

Jag är lite reserverad med att skriva om andra i min blogg, brukar oftast fråga dom innan eller i alla fall vara säker på att dom inte har något emot att vara med. Mina tidigare pojkvänner har haft många fina egenskaper, men såklart många egenskaper och personlighetsdrag som inte alls funkat med mig - annars skulle det ju inte tagit slut right? Haha- vill inte hänga ut någon av dom här, men sammanfattningsvis kan jag väl säga att jag i nuläget tror att om Någon ska kunna fånga mitt intresse på den romantiska fronten behöver personen vara ambitiös, attraktiv, ha många åsikter och dessutom åsikter som inte skär sig med mina (jag tycker och tänker mycke, de kan va svårt??) allmänbildad, ha visioner i livet och gärna dela något av mina estetiska intressen. Han måste ge mig space och vara en intressant person. Vara öppensinnad och ödmjuk. Jag är ett stort fan av rak kommunikation och har inget intresse av eller tid för att play games... då tappar jag intresset direkt. Jag har ingen typ av utseende jag jämt faller för, men killen måste ha en genomtänkt stil som känns som han, och bry sig om sitt utseende. Tex ha bra, ren fräsh hy, genomtänkt frisyr, tränad (han behöver inte vara värsta träningstypen eller så, men liksom fräsh och hälsosam!).

ROMANTIC

Wao vilka fina bilder!
Var inne på bloggerskan Kenzas blogg och hittade några jättefina modellbilder hon tagit - jag vill också ta sånna här bilder! Klicka här för att komma till hennes blogg och se bilderna!

Har bara plåtat underkläder en gång för länge sen och är över lag inte speciellt intresserad av underklädes-foto. Men de här bilderna var verkligen sååå fina!

LJUSTERAPI

Har suttit inne hela dagen idag. Varit hemma från jobbet och mest suttit här och segat... sjukt illa det här med mögelallergin. Har ju läger igen om någon vecka... vad ska jag göra? Jag kan ju knappast komma på de... hmm...

Tittade ut och insåg att det inte varit något direkt ljus alls idag... brukar inte bli så jättepåverkad av höstmörkret men just nu känns de helt överväldigande. Kikade omkring på nätet och har bokat en ljusterapi-tid imorgon vid lunch!

Hoppas verkligen de kan vara något... inne på Birger jarls gatan i stan, hoppas de kan hjälpa mig på något vis. Att få lite mer ork och glädje... ska skriva om det imorgon efter jag vart där så får ni veta hur de va...

TVPROGRAM?

Sitter uttråkad och förkyld (eller ja, troligen allergireaktion då meen känslan e ju same same kind of...) hemma hos min mamma, så dimper två likadana maila ner i epost-lådan. Dom vill att jag ska söka till ett dejtingprogram...
Tror verkligen inte de är min grej, haha, vet inte om jag är en tv-serie-tjej, men de låter ändå spännande^^ Ser dock inte på sånna här serier för jag oftast tycker allt är så vinklat och överdrivet... men kanske värt att maila och få veta mer?

Va tror du, låter de som min grej?^^

MÖGELALLERGI

Nån här som e mögelallergiker??
Kom nyligen hem från ett läger, superförkyld med feberkänslor, som vanligt... wait??

Det slog mig i helgen att de tre senaste gångerna jag besökt vår lägergård har jag alltid blivit såhär superförkyld, grov nästäppa, hosta och feberkänsla. Googlade mögelallergi och fick reda på att det ger samma symptom... nu vet jag inte om de finns mögel i vår lägergård eller inte, ingen annan har reagerat, men också verkar mögelallergi ganska ovanlig... bad i alla fall vaktisen att kolla om man mögeltestat huset... kan ju vara ett mystiskt sammanträffande bara?

Nu e jag hemma hos min mamma i alla fall och stannar nog över natten... ska se Vampire diaries som började i fredags(!!!) då jag var borta på lägret... ih va spännande!
Hoppas ni haft en underbar helg!

BRA VIDEO

Inspirerande video tycker jag:




17 NOV

Heej!
Jag gick upp halv 6 imorshe - de ni... tidigt för lilla mig... min fantastiska praois hjälpte till vid morgonmässan och jag kände att jag ville supporta hennes insats! Sedan har vi slitit med förrådsstädning och lägerfix resterande dagen. Hon gick precis iväg till verksamhet medans jag har dator-duty med mailsvarande osv. Skolkar en minut för att uppdatera bloggen^^

Får skriva mer senare, jobbet kallar!


MIN DAG

Heej!
Har haft en underbar dag idag. Sov otroligt länge, gick upp och fixade mig och åkte iväg till Fridhemsplan där jag satt i Hare krishnas tempel-sal och mediterade och stretchade i nästan en timme!

Sedan gick jag och Emma runt lite i gamla stan - men åh va kallt de börjar bli! Sen åkte vi hem och käka lite pizza, mm!

Kom ihåg att ta med mig kameran idag också, yeey:



STRESS

På senaste tiden har jag jobbat väldigt mycket. Jag gillar att jobba och är en riktig arbetsmyra, men på senaste har glädjen börjat sina, jag är trött jämt och kan ändå inte sova. Jag är ofta på jobbet men får lite gjort. Jag vill räcka till till alla men känner mig ändå otillräcklig.

Jag har varit stressad förut, den här typen av negativ uttömmande stress. Känner att jag är på väg dit igen. Jag har försökt att blunda och hoppas att det går över av sig själv - men det gör det aldrig right? Ingenting blir bra av att förneka det och köra på som att ingenting har hänt. Just nu längtar jag mycket efter avslappning och avkoppling. Jag har slutat träna, meditera, göra yoga, äta frukt och massa sådant som gör att jag känner mig fylld av harmoni. Varför gör man sånt, speciellt när man vet att man mår så bra av de?

Man ska inte kompromissa med sig själv, sina vanor och sitt välmående. "Innefrån och ut" - kroppen speglar vad som pågår i själen, och just nu har jag glåmig hy, magont och sömnproblem. Vad säger de om min själ? Inte e de bra i alla fall...
Nej, jag måste hitta tillbaka till min inre frid, mig själv och sånt som gör mig lycklig  Jag vet vad jag vill och ska göra, jag behöver bara lite tid. Ikväll ska jag bara vara hemma, ta de lugnt, göra yoga-övningar, ligga på spikmattan, filosifera... de kommer göra mig gott!



VERSACE + HM

Har ni hunnit kolla in något av Versace's kläder för HM? Jag kikade en snabbis nu, sitter uppe och väntar på att bli trött... eller rättaresagt på att kunna sova. Trött är jag men samtidigt uppe i varv? Suck...

Anyway så fastnade jag mest för dessa:
Tror jag skulle va skitsnygg i de! De va ganska pricy faktiskt, vilket känns tråkigt för å va HM, men ye, får se hur rik jag känner mig vid löning^^
... måste verkligen försöka sova nu?


ÄDELOST

På senaste tiden har jag blivit helt överförtjust i ädelost - de e sååå himla gott! Egentligen e de lite äckligt att tänka på att de e mögel, men ye ye den e såå god, mmh!
Sitter hemma hos min mamma och degar. Börjar tidigt imorgon (eller tidigt för mig så att säga) och jag känner mig så trött och frusen, så jag känner inte för att åka hela vägen hem, de tar ju typ en timme... Ska nog bara ta och sega här, kanske basta, eller ha fotbad?? och ta de lugnt... slå in mig i lite filtar och mysa!



TECNOGUDSTJÄNST

Inspirerande artikel om gudstjänster. LÄS HÄR!

HEMSIDA

Jag har tänkt att fixa en hemsida - samma adress som nu fast mer än bara en blogg. Vad tror ni om de?

Tänkte be er om lite tips och ideer på vad ni skulle vilja fanns på min hemsida. Bloggen blir självklart kvar, tänkte också försöka videoblogga mer! Men vad mer? En modellbilder-sida kanske där jag samlar mina modellbilder och information för folk som vill jobba med mig, mina mått osv. Sen såklart en musiksida där det finns info, ljudklipp osv. Men vad mer??



Info-sida? Länkar?
Help me!


KONFIRMATION

Är på jobbet och jobbar järnet inför den kommande veckan! Nu är det snart dags för konfirmation - yeey! Känns roligt att ha konfirmation i höstmörkret, tror de e första gången för mig? Brukar alltid konfirmera när det är ljust, varmt och skönt (alt regn och segvår^^)

Nu måste jag springa vidare, no time till att sitta här och slöa!

12 NOV

Heej!
Gårdagen var jättetrevlig, vi var ett litet gäng som chillade hemma hos oss halva natten. Hela natten för vissa som till sist stannade kvar och sov över - hur mysigt och trevligt som helst! Vi fick dessutom jättesöta-fina inflyttningspresenter med, wao har man världsbästa kompisar or what??

Dessvärre glömde vi våra kameror, både jag och min roomie Emma, så den enda bilden jag har från gårdagen är den här bilden som jag snodde från facebook^^

Visst va jag tjusig i rakt hår?? Ska nog börja ha de lite oftare...
Nu ska jag iväg och träffa lite kompisar, talk to yall later!


SUPERDAG

Idag har verkligenn varit en superdag måste jag säga! Inspelningsgrejerna till Sofia församling gick jättebra och hos sångpedagogen tog jag äntligen höga E - min drömton!!

Nu håller Emma på å laga mat för fullt, de kommer bli awesome, mm! Snart börjar nog några gäster droppa in för kvällen, kommer bli helmysigt tror jag!

Har inte hunnit ta några egopics nu i förväg men de kommer i efterhand! Kör i alla fall rakt hår, här är en webcam bild som blev alldeles för mörk^^

Gotta go nu - mat på väg och de e lika med dator bort från bordet!


TO THE CITY

Heej!
Har haft en jätteskön segmorgon och mest planerat inför kvällen och hur jag och mi roomie ska hinna med all städning och inhandling, matlagning osv. Det kommer bli superbra tror jag!

Jag flänger som vanligt runt på stan och ska bland annat spela in lite grejer till Sofia församlings facebook-sida och till min sångpedagog!
Lyckliga jag som har en vän och roomie som är en riktig hemmafixare och inte räds för varesig trixande med elkablar eller rensa avelopp - vilken superkvinna right??

Såhär ser jag ut just nu, redo för stan!

Bra färger ändå för att vara min mini-pcs webcam? Sitter i köket, ni ser ju inte så mycke av bakgrunden, men ska komma ihåg att ta lite foton på vårt hem nån dag snart så ni får se!
Talk to ya later!


HEMMAKVÄLL

Ååh min första riktiga hemmakväll är NU! Sitter och myser vid datorn med hjortonglögg med tända ljus, mm va härligt! Efter min behandling gick jag lite på söder, hittade bland annat ett regnskydd för väskor (awesome kommer kunna ha min Louis oftare nu!) och två små ljuslyktor vi kan ha hemma!

Gick också in på Glitter och såg att dom gjort en kopia av vanten jag har - så alla som gillar och efterfrågar vart jag köpt mina gosevantar kan nu hitta liknande på Glitter! Ni vet dehär vantarna:

Jag köpte mina online för länge sen hos en tjej som hade en blogg, som tillverkade dom. De e verkligen supermysiga och varma! Vet inte hur Glitters e men de ser nästan likadana ut...

LASER

Chillar på stan och ska snart iväg på laserbehandling i Gamla stan! De kan se såhär stekigt ut med den där laserapparaten i armhålan och skydsbrillor på^^ (de e alltså inte en bild på mig eller från just de stället jag gör på, men de ser liknande ut)

De känns faktiskt riktigt lyxigt att bli av med håret permanent, inga mer irritationsprickar av rakhyveln, yeeey!

TUUDELS

Tuudels folket!
Sitter på jobbet så detta får bli en supersnabb update! På senaste har jag bara jobbat kind off, och har fortfarande fullt upp med flytten - men under morgondagen ska det bli lite ordning på lägenheten, ska försöka komma ihåg att ta kort med så jag kan visa er! Har ju fått internet i lägenheten nu, som jag skrev tidigare, så nu kan jag uppdatera lättare! Såhär ser jag ut idag iaf. Tanke: är mina glasögon alldeles för stora?? Eller är de fashion-stora? Eller före-detta-fashion-stora i alla fall? Jag gillar dom iaf men yee de e ju ganska stora...?

Ajja gotta get back to work!

INTERNET

Vi har internet i lägenheten yeey (: Så nu kommer jag förmodligen kunna uppdatera något mer iaf^^ Har ingen dator för stunden, vet de e sad(!!) men jag kan ju låna min roomie tills jag hittat någon bra (ska försöka vänta till jul/mellandagsrean på Elgiganten...)

Måste som vanligt rusa vidare, men skriver mer senare!

LADY BLA BLA

Happy halloween i efterskott från Mother monster Lady bla bla... haha visst va vi awesome??^^
Hade verkligen en underbar helg uppe hos min vän i Östersund! Can't wait to see you soon again!

BACK IN BTOWN

Heeej!
Min helg har varit u n d e r b a r !! Hur var din?

Har varit i Östersund med min vän, åkte som ni kanske vet i torsdags morshe och har haft de såå skönt! God mat, gott sällskap  Love Sthlm men på något litet vis saknar jag också Östersund faktiskt... (!!!) Ska försöka hinna förhöra mig kring vad som hänt här nere under tiden, men de får bli ett senare projekt, ska snart iväg och göra en hälsoundersökning via mitt jobb, får se hur de e.

Ska kila vidare nu, men updaterar senare med bilder!

LADY GAGA

Ska iväg på en utklädningsfest, Halloween är ju över men jag tänkte ändå köra på ett läskigt tema! Jag och min vän ska vara utklädda till Beyonce och Lady gaga som de ser ut i Telephone videon! Creepy va??

Lady Gaga är ju en väldigt konstnärlig och talangfull människa, men jag tycker också att hon är ganska läskig... ska inte gå vidare in på de - de kommer i alla fall att bli väldigt roligt hoppas jag på! Tar kort såklart, visar er sen^^


RIHANNA STÄLLDE IN! Som ni vet skulle jag ...

RIHANNA STÄLLDE IN! Som ni vet skulle jag igår iväg och titta på Rihanna i Globen. Efter ett drygt halvårs väntan var det äntligen dags. Har nog aldrig kollat nyheterna och mailen så ofta, med tanke på den inställda spelningen i Malmö var man lite orolig, men hon spelade i tisdags så allt va väl frid och fröjd.. när vi suttit på plats en seg timme intas scenen av en sträng gubbe som berättade att hon blivit krasslig igen och inte skulle spela.. riktigt surt faktiskt! De e klart man kan bli sjuk, de måste man ju få bli- men tycker de känns respektlöst mot andras tid att låta Globen sitta och vänta en timme och sen berätta att de inte blir något. Jag menar.. e man sjuk så de inte går å ta en ipren och sjunga ändå så vet man väl ändå detta nån timme innan?? ILLA...


ÖSTERSUND

Nu e jag på g norr norr norr, upp till Östersund och hälsa på min älskade vän Phiona Ska sitta på tåget i nåra timmar nu, ska sovaa... och skriva om konserten igår såklart! Men de får bli lite senare för nu e jag så seg...

RIHANNA NOW

WÖÖÖ!



RAINING MEN

Trots de halvdana vädret idag känner jag mig på topp när jag trängs på tunnelbanan med Rihanna i öronen. Att bo närmare stan och tvingas pasera city för att ta mig till och från jobbet är u n d e r b a r t !

Bjuder på en liten låt jag spelat flitigt under morgonen. Laddar med LOUD-albumet hela dagen idag inför Rihannas spelning ikväll på Globen! Har sett fram emot denna länge nu så jag blev väldigt glad och hoppfull när hon igår körde första kvällen på Globen - tur att hon tillfrisknat från whatever it was som gjorde att hon ställde in i Malmö...



RSS 2.0