"In case of asteroid"

Jag ska verkligen försöka tänka mer... kortsiktigt. Jag mår bra av det. Inte vårdslöst, eller obetänksamt, bara behagligt spontan. Jag vill inte missunna mig någonting alls längre, i väntan på någonting jag inte kan garantera kommer. Vissa saker vet man, men det allra mesta vet man inte... saker och ting är väl mer och mindre trovärdiga. Men oavsett... inte en enda glass ska förgås, eller en kille på stan jag skulle velat säga någonting till. Har alltid levt under mottot att alltid gå och lägga mig och vara hundra procent nöjd med sin dag, nu är det tid att driva de ett steg längre.

Juste hörrni ska btw till London i april... de kommer bli underbart! Ska bara softa omkring, åker med Phiona. Vi har velat åka till London lääänge, väldigt länge. De ska äntligen bli av, underbart! Om det blir tid till det skulle jag gärna åka förbi och kika på någon av skolorna jag funderar på att gå på...

Först en språkskola, LSI central, som ligger i norra Hampstead - för att fräsha upp mina engelskakunskaper. Suger tex. på gramatik. Åka iväg några veckor under sommaren alt. hösten och lära känna landet lite mer å så.



Samtidigt kanske söka till  Tech music school som ligger vid stationen "Turnham green" på District line. Dom har en trevlig 3-månaderskurs då man barabara pluggar musik. London är en ganska bra stad för musik och artist-liv

Imorgon är jag ledig, eller jaa nästan i alla fall. Ska fixa lite inför pilgrimsfärden vi ska ha på fredagen... men över lag är jag ledig! Ska in till stan med Emma tänkte jag, äta lunch... förhoppningsvis lääääänge


Känner mig busig! Jag älskar mitt jobb btw
Alla ungdomarna jag jobbar med är underbara, mina närmaste arbetskamrater är underbara och min chef är underbar! Livet är underbart!

Godnatt!


Redhead

Ok ang Twilightböckerna, jag typ avskyr karaktären Bella. Hon är helt fruktansvärt vidrig... bah vilken jävla människa, someone kill her! (är i tredje boken... spoila inte pls) Och jättekonstigt att min berlock armband innehåller både ett "kristallhjärta" och en varg. Vad är jag för jävla undercover-fan?? Nej tack. Hoppas ingen lägger märke till den cheesy detaljen, jag gillar mitt armband...

Idag har varit en härlig dag, har varit ute och sprungit lite på morgonen, ätit bra mat och frukost - fast jaa i omvänd ordning såklart^^ Har aldrig gillat att springa, tråkigt liksom... men nu tycker jag de e skönt. De e varmt, svettigt och på de viset småäckligt men i övrigt skönt. Älskar hur den kalla vinden åker ner i lungorna och att riktigt känna hur ens hjärta jobbar och pumpar hårt i bröstet på en.

Har btw röda slingor i håret idag, supersnyggish om jag får säga de själv! Jag har ju färgat lite löshår i brunt som jag tänkte sätta i permanent ett tag meen... e inte hundra på om jag är helt nöjd med den bruna nyansen. hade kanske velat ha lite mörkare? Ah får see... kanske att jag sätter i de röda permanent ett tag istället?

Nu blir det ännu en kopp te och sen ska jag nog till jobbet... är ledig imorgon, och på fredag är deeeet
Pilgrimsfärd!! Ser egentligen inte fram emot de jätte... har bara otympliga klänningar att välja på att bära, eftersom de e 1300-tal och yuuuup, jag är tjej... Böh är fortfarande scared från förra årets färd i min bebisblåa baronessaklänning, i lera, å lite snö, och ännu mera lera... i mina lajvskor som knappt har nån sula. Mmh - fresh!


Not myself tonight

Christina Aguileras brand new single "Not myself tonight"



What do you think??
Spontan reaktion från min sida:
Jag har alltid uppskattat Christina mycket som artist, tycker hon är otroligt talangfull - hennes musik håller alltid måttet. Tycker låten är bra, känns lite Eurythmics om jag får säga de själv... me like. Känns dock inte riiktigt så fresh som jag trodde de skulle göra. De e fresh, men jag trodde nästan hon skulle tagit en större twist... kind of.

Favoritdel hittils är lätt bridgen;
"Cause I’m doing things that I normally won’t do
the old me’s gone I feel brand new
and if you don’t like it fuck you"

Do-o-o-o är ju bara såå... skönt att sjunga, mjao! Gillar den mer och mer efter varje lyssning, yeey, ser fram emot videon, lite Christina i livet, de gör allt så... kaxigt


Fragile

"Perhaps this final act was meant
To clinch a lifetime's argument
That nothing comes from violence and nothing ever could"

Bra dag idag... de va härligt på jobbet, mysig harmonisk stämning. Har hamnat i en slags sits i livet, så jag inte riktigt vet vart jag ska, men jag ska komma dit. Jag brukar känna mig stressad och vilse när jag känner såhär, känner mig lite off the road - men som sagt, så börjar de sjunka in, att man inte mår bra av att oroa sig. Jag ska lämna mer till Gud tror jag... jag mår bättre av de. Jag vet ju faktiskt att allt kommer bli bra, och att jag är och kommer förbli lycklig. Allt jag önskar kommer till mig. Fakta. Alltså finns det ingen anledning till stress eller oro.

"On and on the rain will say
How fragile we are how fragile we are"

Sitter och lyssnar på Fragile med Sting, konfirmanderna ska göra en version av den på sin slutshow... den kommer verkligen bli jättebra! Gillar verkligen den låten... tycker den också handlar om... människovärde. Hur ömtåligt och osäkra våra liv är, och hur vi förlorar varje sekund vi missunnar oss livet genom att låta rädsla och behovet av säkerhet ta över vårat frihetsbehov. Det löser sig, allt tas om hand om. Var inte rädda


LOL

Jag är bara för rolig ibland^^


Jag och Phiona va inne i en butik som sålde klassiskt alternativa kläder. Bara för att bredda oss, de va roligt, trevligt bemötande faktiskt trots att vi inte alls "hörde hemma" där. Jag hittade en jätterolig eh(?) mössa/halsduk/vantar. Vi skrattade ganska gott åt de - jättesöt, men ärligt wtf???



Sen gick vi mest runt i gamla stan och letade efter fik... till sist hamnade vi på Cafe art. De va väl mysigt, men inredningen var lite fail... jag menar "Ooh wao de e 1600-tals valv, eller not jag typ Bor i en 1200-tals kyrka??" Nej work it, valven va fina men inredningen höll inte.

Sen en liten tanke innan jag går till jobbet;
Jag + Hampstead = sant, visst vore de en söt bakelse??


"I just don't see the point of waiting"

Känns som att människor över lag oroar sig för mycket och lever för lite. Litar lite för lite på Gud, Universum, call her mr/ms Whatever. Eller va tycker du?

Tycker du inte att du ibland oroar dig lite för mycket?
Ansvar. Vad är ansvar? Vad är ansvarslöshet? Oavsett så är det inte så farligt right?

- I have my dessert first
- Is that a political statement? A medical condition, perhaps?
- Is that  I just don't see the point in waiting. I mean, what if I die while eating my entree?
- Probable? 
- It's possible. What if I choke? What if an asteroid come hurling down onto the restaurant?... I'll tell you what, if you swear on your eternal soul that I'll make it through my entree, then I'll wait. But before you answer, consider that if something does happen, you'll have to live the rest of your life knowing that not only did you lie to me, but you denied of my one last indulgence. Are you prepared to shoulder that kind of responsibility?




Repris

Har varit på stan idag med Phiona... vi bara, gick omkring, samtalade, fikade. Såg Remember me, andra gången för mig. De e verkligen... wao - jag är så betagen av den. Fascinerad. Vilken otrolig kvalite, tack typ

“Almost everything you do will seem insignificant, but it is important that you do it”


Kom ihåg...

... påminn mig om att inte gå på bio i kavaj igen ok??

Vilken... pers. Filmen var allt, och lite mer än vad jag någonsin kunnat önska mig. Jag är helt... förlamad, och överväldigad på en gång. Den var verkligen... jag var skeptisk. Hade höga krav... och den lämnade mig helt hänförd.

Jag är verkligen betagen. Helt. Så... berörd. Det är nog sådan jag kan beskriva den bäst... så otroligt, extremt berörande... vet inte om jag borde gått och sett den själv egentligen... på något litet vis kändes det dumt att sitta bredvid mamma och smågråta. Ville inte att det skulle rinna över kinderna så jag var tvungen att torka ögonen hela tiden. Ville inte att mamma skulle fundera, eller än värre fråga, varför jag grät, tycker det är min ensak... speciellt eftersom hon skulle ana. Jag orkar och vill inte diskutera det med henne, inte nu i alla fall... kanske en annan dag än denna. Man vet ju aldrig...

Den var så stark att... det var på så många plan. På så många plan rev den sönder mig, slet ut mitt hjärta, stoppade in det i mig igen och det blödde sönder min kavaj och jag stelnade, dog och uppstod igen i okänd form. Baaah... så vacker film. Och så extremt... rörande, på såå många vis. Vilken jävla terapifilm... i alla fall för mig. Tror filmen berör alla på något plan, men jag tror inte den berör alla på samma sätt som jag berördes av den. Den var verkligen -pang- i hjärtat nånstans.



Tyckte de va skönt också att detta var en så... djup film. Så okomersiell på något vis. Ni vet, de va verkligen slagmål utan ljudeffekter-film. De va inge "hej titta de e Robert Pattinson vi gör en film bara för att casha in lite visa lite hud nu"-äckelfilm - gooood! De va en... bara en djupt berörande välgjord underbar film med massa fantastiska skådespelare. Jag är helt såld, kommer köpa filmen direkt när den kommer ut, it was a good damn cry och jag kommer förmodligen böla fint inatt... med vilje. Ibland behöver man gråta lite... känna någonting, så starkt och så på riktigt. När blev jag så bra på att gömma undan mina känslor? Lägga dom på hög och ta tag i dom när jag kan, orkar eller när dom pressar på. När hände de? Och varför...?

Godnatt sen... och nån gång, ta er tid att se Rember me, den var verkligen sevärd och... minnesvärd.
Ill remember


Mamma time

Heej!

Idag har jag varit och döpt 2 av mina konfirmandrar, de va en jättefin liten tillställning. Eller jaa - de va såklart inte jag som döpte dom, de gjorde en arbetskollega till mig som är präst. De e ju bara dom som har berättighet att döpa folk inom svenska kyrkan... men jag var med, läste lite böner och annat. De va trevligt!

Annars har jag läst ganska mycket idag, och tänkt... tänkt massa på livet... i allmänhet bara. Ibland behöver man göra det tror jag... i slutändan har det varit bra och positiva tankar iaf! 2010 är mitt år

Var på stan i fredags som skrivet och strosade omkring... köpte mig en jättefin liten plånbok, precis som jag letat efter, från Björn Borg. Ni får se sen nån gång... köpte också en kavaj, och en jättefin tröja... De fanns sååå många fina kavajer, jag trodde jag skulle krevera, have a litte look på en del fina kavajer/tröjor jag sååå gärna ville ha så de kliade i fingrarna:

Men till sist så blev det i alla fall dessa jag gick hem med:




Fina vaa??

Den gråa koftan är jag dock så extremt sugen på så jag inte vet om jag kommer kunna hålla mig ikväll då jag och mamma ska till Kista och shoppa lite, och titta på bio tillsammans

Ska snart åka... så jag tror jag ska gå och bättra på min makeup och ladda bilen med skivor... yey!
Hade på mig min nya gråa kavaj på dopet idag, jag kör den nu också... jag bara älskar kavajer och skjortor. Har alltid gjort de men de har blivit så reaktion när man haft dom på sig så jag inte riktigt velat... sen studsar jag ju mellan denna nörd-stela-stil och min streetstil, tror folk har svårt att hänga med ibland^^

Filmen blir i alla fall Remember me, och jag hoppas innerligt att den är så bra som den verkar! De verkar vara en riktig Jessica-film och jag hoppas den innehåller ovanligt lite ljudeffekter (ni vet en sån här film som är... långsam, verklighetsnära och vacker) Hoppas den kan leva upp till de, har ganska höga förväntningar! Och det är upp till bevis för huvudrollsinnehavaren Robert Pattinson - kan han skådespela eller är han bara sexig??




Jaha

Jahaa - Mattias vann Let's dance... grattis till han. Kunde bry mig mer. Ett idol till i år?? Bara jag som börjar ledsna?? Elleeer ska dom lyckas hitta på något spännande? Mjah, antar att man får se... om man pallar^^ Har ju dissat idol dom senaste åren...

Ska nog gå och läsa nu... sen sova lite


Trött

... för övrigt känner jag mig ganska trött... några vänner och bekanta är ute just nu. Gör stan hela natten, till och med hiphop-event. Jag bangade... de känns rätt faktiskt. Behövde vara hemma efter jobbet och göra ingenting... imorgon är jag  l e d i g ! !

Känns sååå skönt!
Tänkte åka in till stan och strosa omkring helt för mig själv, behöver de. Behöver andas lite... luft! Jag älskar Stockholm så mycket, jag måste befinna mig i innerstan mer för min mentala hälsas skull!

Tänkte gå omkring, bland annat till Siba, Applestore, kanske Telia... ska också titta efter lite kavajer och underkläder på HM... sedan tänkte jag hinna hem med någon eventuell ansiktsmask eller så till mina bakfulla vänner^^

Ska också hinna förbi den här fantastiska pappersbutiken vid Östermalmstorg för att införskaffa lite saker inför ett marknadsföringsprojekt inom kyrkan... jag och Lovisa har kommit på några jättebra ideer, och tänkte göra en presentation på de på nästa möte, såå... jag ska pyssla lite med de - de e jättespännande, konfaraggning på en heelt ny nivå vill jag lova!!

Känns spännande att vässa pennan och tänka marknadsföring igen - tack grafiska design kursen, just lovin it!

Men nu tänkte jag gå och sova... läsa lite. Vila mig bara. Behöver de så innerligt! Mitt vis att ta hand om mig själv just nu. I mån av tid vill jag faktiskt ut och springa också... vet inte om de blir imorgon men kanske lördag innan eventuellt jobb... workwork!

Eftersom jag är så seg på att ladda upp bilder så bjuder jag på en bild på Ian Somerhalder som spelar Damon Salvatore i serien The vampire diaries, bara för att jag tror att han e min favoritkaraktär från serien, iaf hittils... varför vet jag inte riktigt.



Tror dock de handlar om att the good guys i denna serie än så länge är tämligen okomplicerade, ganska stereotypiska "enkla" karaktärer. Jag är inget jättefan av simpla, förutsägbara karaktärer länge med tanke på att jag nördat fantasy och vampyrer i typ...9 år av mit liv?? Jag gillar dom, dom är nödvändiga, men just nu känns dom såå... klassiska och förutsägbara. Damon är en lite mer intressant karaktär så att säga...

Godnatt sen


Bionic cover



Publicerades på Christinas hemsida idaag... cool huh? Lite Sweet dreams are made of these feeling right?? Looking forward...


- Singlepreview imorgon den 26 mars
- Läten släpps den 30 mars
- Nytt album 8 juni

= YEEEEY!!


Keep talking

Keep talking, kee-keep talking yea...
do you know you don't know at all?


I övrigt fortsätter Christinas frustrerande nedräkning på hennes hemsida. Nu har texten blivit publicerad... men jag vill ju höraaa! NU!



Adrien Brody

Ok... såg en trailer till en ny film som kommer nån gång i sommar. "Predators", någon slags alien/action-film. Egentligen inte alls min typ av film - men den fångade min uppmärksamhet pga att jag såg Adrien Brodys ansikte på bilden för trailern. Vem e han??

Han är en skådis som jag alltid uppskattat och gillat väldigt mycket... har inte sett alls så mycket av honom som jag trodde att jag hade gjort, visste inte att han hunnit gjort så extremt mycket - även om jag visste att han va väletablerad. Tycker alltid att dom filmerna han är med i står för klass, kvalite och är seriösa, har inte sett en enda dålig film han varit med i. Han känns så seriös på något vis - tycker verrkligen han har skills!

Jag wikipediade honom för jag tänkte att det kanske vore dags för mig att samla på mig fler Adrien Brody-filmer för en gångs skull, och upptäckte att listan är lång...

  • 1988 - Home at Last
  • 1989 - New York Stories
  • 1991 - The Boy Who Cried Bitch
  • 1993 - King of the Hill
  • 1993 - Angels in the Outfield
  • 1994 - Jailbreakers
  • 1994 - Nothing to Lose
  • 1996 - Solo
  • 1996 - Bullet
  • 1996 - The Last Time I Committed Suicide
  • 1997 - Six Ways to Sunday
  • 1998 - Den tunna röda linjen
  • 1998 - The Undertaker's Wedding
  • 1998 - Restaurant
  • 1998 - Oxygen
  • 1999 - Liberty Heights
  • 1999 - Summer of Sam
  • 1999 - Bread and Roses
  • 2000 - Harrison's Flowers
  • 2000 - The Affair of the Necklace
  • 2001 - Love the Hard Way
  • 2001 - Dummy
  • 2002 - Pianisten
  • 2003 - The Singing Detective
  • 2004 - The Village
  • 2005 - The Jacket
  • 2005 - King Kong
  • 2006 - Hollywoodland
  • 2006 - The Tehuacan Project
  • 2006 - Truth, Justice, and the American Way
  • 2007 - Manolete
  • 2007 - The Darjeeling Limited
  • 2007 - The Brothers Bloom
  • 2008 - Cadillac Records
  • 2008 - Splice
  • 2009 - Giallo
  • 2009 - Fantastic Mr. Fox
  • 2010 - High School
  • 2010 - The Experiment
  • 2010 - Predators

Såå... de e väl bara att börja. Filmkväll(ar!!) någon??

Min hittils favoritfilm med honom är The pianist där han spelar pianisten Władysław Szpilman som jag för övrigt tycker är en fantastisk pianist! Han kommer från Polen, föddes i början av 1900-talet och var med under förintelsen när Warszawa intogs. En extremt bra film som verkligen... hugger en i hjärtat, kan knappt se trailern eller lyssna på Wladyslaws musik utan att bli tårögd...

Ett litet klipp där han spelar Chopin:



Och även trailern till "Pianisten". Om ni inte sett den borde ni ta er tiden, tror det är den mest gripande och välskapade berättelsen om pianisten jag sett (och som alla som upplevt svensk grundskola och gymnasie - har jag sett måååååånga)



Oh hjälp blir tårögd bara av trailern... bah! Skärp till dig Jessica^^


Not myself tonight

På Christinas hemsida kan man nu läsa att hennes nya singel kommer heta "Not myself tonight" och omslaget ser ut som följande:



Hittade även en kort ljudsnutt på youtube som jag bedömmer är av äkta vara och kan vittna om vilken inriktning Christina rör sig mot. Inte helt otippat.




New moon movie

Ok igår såg jag, Emma och Malin på New moon tillsammans. Här följer nu en liten recension av filmen:



1) Join the "Män är objekt"-club at facebook or what?? Jag är inte riktigt 100% nöjd med att massa unga killar exponerar sig så grovt och ingen reagerar?? Jag menar visst jag hade hört att de va en del nakna bringor, och jag har ju läst boken, men wft! Om massa kvinnor hade rantat runt halva filmen i bikinis hade det blivit ett jävla liv! Är bara det jag menar... de e uppskattat, yey kul för oss brudar och bögar liksom, men ändåå... blir lite orolig över vår såkallade "jämnställdhet" när killkroppsexponering möts av eh... ingenting + enormt flämtande tonårstjejer och frustrerade fotbollsmammor...

2) Hon som spelar Bella är verkligen en dålig skådis... tycker jaag. Hade dom haft en bättre rollinnehavare tror jag att det hade höjt filmen ganska rejält...

3) Hon hör Edwards röst inom sig ok what's up med att han måste fejda in i bilden all the time?? De ser ju bara astöntigt ut^^

4) Manuset kunde varit bättre... dom kunde slängt om lite saker i konversationerna, en del info hamnade lite omvänt... + att bra konversationer typ, förhöjer sååå mycke. Och fortfarande - jag har läst boken, jag vet att dom kan bättre!

5) De va exakt så cheesy som jag hade förväntat mig när Edward ska ta självmord och Bella ska stoppa honom.
Haha underbart kommersiellt!

6) Jag är förvirrad... om jag minns rätt så e slutet liksom... whaat dom mixtrar med 2 och 3dje boken häär. Typ röstningen, är inte den i 3dje boken?? Ajja liten detalj bara som gör de förvirrande... men de e cool anyway!

7) Även om de känns diskriminerande så är ett + att det är fint att titta på för oss som gillar att glo på män, eller ja rättaresagt killar. Känns lite synd för den publiken som tänder på brudar, de borde finnas något iaf lite attraktivt att vila blicken på bara en liiten stund i alla fall? Och till er som påstod att Edward hade hårig mage... eh noo?? Vart såg ni dee? Jag oroade mig i onödan - små fjun räknas inte som "hårig" tycker jag + övrigt filmsällskap från gårdagen^^

Sååå... med de sagt, är det nog dags att lägga på ett kol med att läsa ut tredje boken, man blir så nyfiken!!


Bra frukost

Hmm... vaknade av mig själv halv 9 imorshe... vad händer??

Bestämde mig för att gå upp och äta lite frukost eftersom jag inte kunde somna om, känner mig utvilad. De blev lite te, vatte, proviva, havregrynsgröt (hata!!) och lite knäcke med smör och aromat - känns bra i kroppen, även om inte smaklökarna var överdrivet förtjusta i havregrynsgröten... uäöhh!!

Idag är jag  l e d i g  från jobbet, och ska försöka att inte alls tänka på jobbet, någonting som har med det att göra, ska bara ta de luugnt! Tänkte åka in till stan och strosa omkring själv, kanske köpa lite löshår

Sen tänkte jag åka hem, va med Emma och titta på New moon, ska bli väldigt spännande att äntligen få se den^^


Vad ska du göra idag?
Hoppas du får en bra dag!


Så mycket fint

Vilken härlig girlsnight de blev ikväll
Diskuterade allt från manlig intimrakning till Usa's sjukvårdsdebatt... intressant!

Se vad jag fann när jag rusade omkring online - vilken sexy väska från Louis Vuitton! Den vill man ju verkligen haa... den e helt hysteriskt galen, och alldeles alldeles underbar!

Hade jag varit lite rikare hade jag definitivt köpt en! Men om jag ska köpa en snordyr väska tror jag att jag skulle köpa en mer... klassisk

Godnatt sen!


I dont get it

I don't get it...



Kan någon som är av den åsikten berätta vad, vänligen exakt vad, som över huvud taget är tilldragande/tilltalande/attraktivt/intressant med denna människa??

Det är okej, hon finns, de e lugnt, men who the fuck satte henne på skärmen?? När hon inte ens kan agera... och säga vad man säga om Twilight, men fan Bella beskrivs väl ändå som tämligen söt??


Carry out

Äntligen en ny video med Justin Timberlake!
Å va vi alla har längtat visst?

Carry out heter låten och är ett av spåren på Timbalands album "Shock value 2", personligen en av mina favoritlåtar på de albumet...

Så vad ska jag säga om videon?
Jag gillar den! Känns skönt att den e lite streetig av sig, delvis e de kul att se Justin i någonting annat än kostym (men bli inte besvikna, han har det också, och jaa han klär alltid i de!) Sedan är ju låten någon slags skum liknelse mellan en snabbmatsdrivetrough och... sex? De finns ju bara 2 snubbar som kan ro iland den idéen och dessutom göra en riktig bra clublåt av de!

Jag har ju inte heller några problem med sexiga lättklädda brudar, sålänge de görs på bra sätt osv. Jag menar de e popmusik de ska ju vara såhär härligt komersiellt!!

Vad tycker du?? Döm själv...

Enjoooooy:



Någon mer än jag som tänkt på att denna mumsbit borde släppa ett nytt album detta eller nästa år? Förmodligen inte. Anyway - han brukar ju ta ungefär 4 år på sig att göra ett album... Justified 2002, Futuresex/lovesounds 2006... Whaaaaat 2010?? Förhoppningsvis får vi något riktigt trevligt att bita i till sommaren alternativt hösten... hoppas


AHH

Ok Christina news - hennes site e på gång att göras om och hon har en nedräkning som visar på att om en dag och 56 minuter kommer "big news"... raoow!!

Kan knappt väntaaa...


Läger

Nu e de lägeeer...
Hejdå verkligheten, hörs söndag kväll^^


Den sista morgonen

Sådär... hm. Kunde inte skriva medans jag lyssnade... så råder er till att läsa först, lyssna sen. Heh. Tror nog att "Den sista morgonen" av Nicklas Strömstedt kan vara den vackraste svenska låten enligt mig... helt klart en av dom iaf. Har tänkt på den ett tag... lite till och från i några veckor. Och inte riktigt kommit på vem som gjort den och vad den egentligen heter. Bara haft fragment av texten och melodin i mig. Nu känner jag mig dum som inte kom på de tidigare - hah^^ Så kan de bli när man inte över lag lyssnar på svensktext-musik eller ens föräldrar gör de... i alla fall. Mjao... de gör ont inom mig när jag hör den, den är så extremt... känslosam. Jag blir tårögd.

Den är verkligen... asså wao, jag blir helt... jag är speechless av låtens... skönhet. Mållös heter de va? Mmh.

Skulle youtuba låten för att kunna posta den här, och hittade en version från förra årets Allsång på skansen å Darin framförde den. Som vi alla vet gillar jag Darin - så de va klart att man lyssnade. Åh gråt-grååt... den där låten är nästna föör vacker

Postar först orginalversionen men lägger också upp Darins live-version. Bara för att den e så spröd och sorglig!
Enjoy!

Den sista morgonen - Niklas Strömstedt




Den sista morgonen - Darin från Allsång på Skansen



Sött te

... sött te, alltså inte sötat te, utan ni vet... te med smak av till exempel ros och vanilj, som jag sitter och smuttar på nu. Kom att tänka på de tidigare, precis innan mamma skulle till jobbet. Skulle göra lite te så sa jag att jag va sugen på något sött efter lunchen, så därför valde jag dehär ros-teet



... helt osötat. "Hmm" fort igenom huvudet... att det är vad jag anser vara sött... te, med rossmak, med lite mjölk.
Jag har verkligen noll sötsug^^

De e skumt dedär - att vissa har så stort sötsug och behov av sötsaker. Andra av salt tex. Jag blir jätteofta sugen på fetaost, chips eller brännvinsost eller annat som över lag är väldigt salt. De e nästan så man ska wikipedia på dedär senare...

Men inte nu - för nu är när som helst min lunchrast över, ska jobba hemma en stund nu innan jag ska tillbaka till jobbet, har en del ärenden att uträtta!

Ha det så bra,
hoppas du får en bra dag!


What the f***

Wtf... jag. har. ätit. för. mycket. idag. ÖH!!

Fattar inte... hur jag kan, jag mår så illa... jag har ätit föör mycket idag... under hela dagen. De får inte plats i magen, vet inte vad jag ska göra, får typ panik för jag är föör mätt - ångeeest^^

Snälla magen smält maten snabbt jag orkar inte meeeer...
Tacksam för ilandsproblem javisst men snällaaa!!!

Har varit med Emma ikväll efter jobbet... jättemysigt, vi har pratat massa film och musik mm och druckit massa te och... ätit? Massa -suck-

Har också jobbat massa idag, fått jättemycke gjort så jag är jätteglad och nöjd - och trött! Ska nog gå och läsa lite faktiskt... har inte läst på ecigheter känns de som, så har inte kommit så långt i den tredje Twilight-boken som jag håller på med. New moon släpps ju på film nu på lördag - så tänkte att jag skulle ta och se den! Enligt boken verkar ju mottot "män är objekt" leva flitigt med nakna bringor överallt så de ska bli spännande att se hur mycket fjortissnusk filmen innehåller^^

Godnatt!


Pang

... jag är glad över min oförmåga att kunna sätta mig in i hur det är att googla sin hemort och bara få upp bilder på nervgas-skadade barn och föräldrar. Det finns en verklighet där ute, utanför trygga Sverige, som jag oavsett hur många skollektioner och utställningar inte kan relatera till. Som en rysning längs ryggraden känner jag den - som att försöka ta på någonting omgivet av en stor plastpåse. Som att försöka se någonting bakom ett tungt skynke.

... ibland blir jag arg när jag tänker på hur svenska folket vaggar "stackars, stackars" och efter en kort andhämtning fortsätta gnälla på den nerklottrade ungdomsgården.

Jag tror inte att någon som inte på något vis upplevt det själv eller varit extremt nära, kan ens inbilla sig hur det påverkar ens psyke och hälsa att komma ifrån någonting... liknande. Och då menar jag inte "men vi har ju inte såå många i Sverige* som kommer direkt från ett krig - och isåfall var dom oftast så små när dom kom till Sverige så dom ändå inte minns någe" utan alla tusentals som inte kan hälsa på sina kusiner och dom inte får komma och hälsa på pga rädslan från svenska myndigheter att dom ska vilja och försöka stanna här. (för de e farligt med folk som flyttar hit, för vi eh, har ingen... plats?? (märk ironi)) ... och alla som har en pappa som sett sin pappa blivit mördad, och alla som inte vet om deras barndomshem står kvar nästa gång dom har möjlighet att hälsa på, om dom någonsin får det.

Jag är tacksam, och jag är glad, men jag är inte dum. Även om jag inte förstår vad jag inte vet, så respekterar jag det. Jag respekterar att jag omöjligt kan veta hur det påverkar en som person...

*men dom finns faktiskt...


Tanke

... undra vad det blir till hösten på tv, istället för idol?

Baserat på tanken om att idol-auditionerna borde vara i full gång + göra reklam för sig ifall det nu var så att de skulle bli något idol till hösten... bra tycker jag, man har ju inte velat ha fler idol de senaste 3 åren^^


Hitta de

Nu hittade jag Darins uppträdande, finalen. Först ska bara Stalone babbla lite^^



Enjoy!


Gårdagens shopping

Se va snabb jag e för en gångs skull att lägga upp bilder - hah^^
Här e några bilder på ett par av jeansen, skorna och myströjan/träningströjan från Peak... enjoy!


Snyggt va??
Jag är såå nöjd!

Ska gå iväg till jobbet snart... de e så fint väder ute idag, ska bli härligt att gå. Speciellt nu när barmarken gör sig påmind från fläck till fläck - mjao! Ska nog ta skinnjackan idag faktiskt... peak-tröjan under så blir de fortfarande varmt och gosigt! (vägra frysa!!)

Hoppas ni får en bra dag idag!

*hosthost*

Har haft en helt vidrig hosta dom senaste veckorna... har ätit medicin men den har inte gått över... -suck-

... idag har jag valsat omkring i träningsbyxor och sportbh hela förmiddagen och insåg att det goda med denna onda hosta ääääär: Jag har fått fett tränade övre magmuskler!!

Asså hur bra kan de bli? Jag som legat och gnällt över att jag inte kan träna när jag e sjuk... min kondition är iof i botten och det riktigt kliar i fingrarna av lusten att intervall-träna! Men yey jag har magmuskler - som syns! Hah!


Shopping

I just l♥♥♥ve my life ibland asså!

Vaknade imorshe och kände att jaa, idag vill jag verkligen unna mig någonting fint! Sagt och gjort begav sig mamma och jag iväg för att kika lite i affärer... ih - kom hem med hela 2 par nya jeans från Fornarina som bara var sååå snygga - ljusa och låga, skitsnygga fickor!! Ett par var så låga i midjan så de va ett halleluljah-britneyspearsimaslave4youreturnslåga-moment

Hittade också en ursnygg tröja, och ett par jättestöa pumps - också från Fornarina, blir så glad, dom levererar alltid asså!!

Sedan hittade jag en jäättemysig tjocktröja från Peak performance som är grön. Den va på rea
Stod i omklädningsrummet och tänkte att huur ofta unnar man sig en tjocktröja med riktigt ruggigt bra kvalite?? Typ aldrig! Dom kommer alltid i sista hand... men no moore!

Ska ta kort på allt men jaag... har inte orkat ikväll! Lär ju ha på mig ett par av jeansen och ev. peak-tröjan imorgon... den kommer sitta så varmt och bra under min jeansjacka!

Ovan är btw bara en egobild jag tog på mig själv tidigare - egopic for the win jag har inte en kamera med en extra lcd-skärm på framsidan för intet^^


Pure pop

Asså jag gillar fan Eric Saade - han gör bra musik asså, rör sig bra, ser så bra ut enligt mallen för pojk-popig, de e bra helt enkelt!!

Har lyssnat en hel del på både Manboy och Sleepless, planerar nog att köpa hans album när de kommer ut... me like!

Skrev ju för länge sen om Sleepless i dehär inlägget så ska inte posta samma sak igen, men e ni nyfikna på videon kan ni hitta den i mitt inägg jag länka.

Pratade med Phiona för några dagar sen om musikgenrer... att det idag är ganska svårt att säga vad som är pop, och rnb, och så eftersom alla genrer leker så mycket med varandra... pop idag har oftast så mycke intressant basgång och tyngd så att de blir... smårnb. Och rnb med i sin tur, fast ja tvärtom. De görs ju knappt oldschool-Destinys child-rnb nu för tiden... och jag klagar inte, jag älskar blandat! Fruktsallad is the shit

Men Eric han e faktiskt pure pop, i alla fall det man hört hittils - och jag gillar de... verkligen asså. Ser fram emot att se honom utvecklas och växa i sitt artisteri!


Telephone

Har ni hunnit se Lady Gagas och Beyonces senaste video till deras låt "Telephone"?

Om inte så har vi en lång film-version av videon nedan:


Jag diggar låten, tycker den e jättebra, videon e ett riktigt konstverk, precis som Gagas tidigare verk... ni vet, lite som modern dans/konst. Förbannat mysko - och man vet inte riktigt om man gillar eller ogillar de mest^^


You're out of my life

Asså jag kan inte sluta sjunga, om och om och om igen,
"You're out of my life"

Omöjligt - otroligt vilken jä**a låt

Framträdandet i lördags var helt otroligt också... jag menar låten är bra men damn de krävs en bra artist för att kunna göra den rättvis! Tycker Darin levererade fullt ut trots mindre smickrande klädsel. Har inte lyckats hitta klippet på youtube än men ni kan se finalen här på svt's hemsida svtplay. Darin hittar ni vid 13:20.



Tycker också framträdandet är ett riktigt bra exempel på hur en ljusshow kan förstärka och framhäva ett framträdande. Tycker ljuset är helt fantastiskt och bidrar verkligen till stämningen och aa - förstärker känslan i låten. Bravo Globen + ljuskillar!


Do some shopping

Åh fick värsta feelingen idag av att inhandla någonting riktigt fint till mig själv

Tittade i en tidning i helgen och såg en snygg annons från Miss sixty - dom gör väldigt snygga saker tycker jaag... kanske att man skulle unna sig någonting fint från dom?



Borde inte jobba idag - med tanke på att jag jobbat... 7 dagar i sträck nu. Men jag måste bara få dansen till konfirmanderna klar! Den gnager i mitt inre ooch den e faktiskt nästan-nästan klar! Ska på läger med dom i helgen och då ska vi försöka lära oss hela, yey! Dom är väldigt duktiga, men och andra sidan är de ganska mycket kvar på den... vi får se helt enkelt! Den ska vara helt klar då iaf!!



Bionic

Jag kan inte vänta längre,
snälla Christina plåga oss inte meeeer!

Klarar snart inte av att vänta på hennes nya album Bionic mer - jag är så extremt nyfiken på första singeln, hennes look, stil - både musikaliskt och utseendemässigt. Mjao de var så länge sen...

Här har jag iaf en hyffsat ny radiointervju med henne då hon jae, egentligen låter bli att prata om albumet, men sweet att de e på G iaf... soon soon




"Snyggt ass"

När jag gick i centrum och hade handlat och hämtat ut paket från HM och lite annat stuff så gick jag förbi några ungdomar som satt och chillade, over all i mindre centrum stirrar folk lite på varandra kan jag känna. Eller så stirrar folk bara på mig?? Anyway - så precis när jag gått förbi så hörde min mamma som gick straxt efter mig (jag har ofta en slags förmåga att gå något för fort i jämförelse med mitt sällskap - jag försöker jobba på de...) att en av killarna sa "snyggt ass" till sina kompisar. Jag blev typ asglad! Ville typ gå tillbaka och tacka^^ Jag menar jag får bortskämt ofta komplimanger, busvisslingar och sånt, jättetacksam, bortskämt van som sagt - men asså har typ aldrig hört att någon faktiskt spanar in mitt ass - liksom... vilket ass???

Hahaha^^


Lovegame

"Im your biggest fan
I'll follow you until you love me
papa-paparazzi,
baby there's no other superstar
that know that I'll be
papa-paparazzi
promise I'll be kind,
but i won't stop until that boy is mine
baby you'll be famous
chase you down until you love me
papa-paparazzi"

På senaste tiden har den här låten fått lite av en ny betydelse i mitt liv... den är verkligen stark. Mjao... Lady gaga har många väldigt bra låtar. Min favorit är iof Bad romance, men aa denna e... den har växt, så att säga.

Kärlek... har funderat en del på senast... svårt. Bara att dentifiera egentligen. Vad är kärlek? Vad är vana? Vad är behov? Behov av någonting annat än den egentliga kärleken. Trygghet. Närhet. Sex. Vanor. Spänning. Vad är avund? Vad är likheterna? Och vad är skillnaderna? Och sedan om man nu kommit fram till att man vet att det är kärlek... hur många olika typer av de finns det egentligen?

Jag rynkar ögonbrynen åt de... vem har alla svar?

Jag tycker det är obehagligt att inse att jag tror att ganska många av alla jag mött inte riktigt ser skillnaderna mellan kärlek och alla dom där behoven. Eller att dom inte bryr sig... tycker det kan bli olustigt, det gör saker med människor man inte riktigt förstår... kanske en själv med på något vis. Kanske undermedvetet. Kanske att rysningarna och gåshud alltid betyder någonting?
... eller?


Me ♥ skjortor

De e nästan till den grad så man överväger kontorsjobb i framtiden för nöjet att gå i skjorta varenda dag Jag älskar verkligen den här... stela, tillkänppta (och otroligt sexiga!!) kontorsstilen. Mjaoo!

Fick hem lite saker från HM idag - bland annat en ny vit skjorta (inga kommentarer om att jag redan har massa skjortor, den här har kortade ärmar än min andra vita ok??)^^





Har också unnat mig en ny ring från Pilgrim för någon dag sen, snygg va?


So Jessy-style

Na-na-naana I look like this cuz I can back it up^^


Remember me



Den här jäveln e ju överallt!
Som Emma sa, de e bara att förlika sig med att han är porrig and go on with your life... yuup.

Nu har det börjat ploppa upp plancher all over city med hans face inför filmen "Remember me" som bland annat han spelar i... har premiär idag, den 12, faktiskt, man måste ju se den!

Då inte för att han spelar i den, jag menar de finns en gräns för hur cheesy man kan bli, känns som att Robert Pattinson-cheesy har en övre åldersgräns^^ Utan för att filmen verkar ärligt bra, jättebra faktiskt!
Checka trailern nedan;



Vad tycker du??


On my way


PCD

Kan man låta bli att rådigga pussycat dolls?






Noll energi

Jag har verkligen noll energi just nu... de känns tugnt att gå upp^^ Och efter minsta ansträngning blir jag stenat trött... blää - måste vara all sömnbrist som tar igen sig nu, mår ruttet, känner mig nästan sjuk... nej de får faktiskt ta och gå över, jag jobbar hela helgen!

... de känns som att jag till och från har svårt att andas. Saker som gnager i mig, olustiga känslor som jag försöker skjuta bort och hantera samtidigt. En snurrig karusell som gör mig något illamående^^ Vill ta lite paus och avstånd samtidigt som jag känner att om jag inte tar tag i alla mina tankar och känslor så kan jag inte riktigt få någon vidare harmoni i kroppen.

Neej - nu känner jag inte för att skriva meer, ska bara dricka te och typ sova, tills jag ska till jobbet. Slö-Jessica, yey!

Hoppas ni har det bra


Darin vs Eric Saade

Har inte tidigare lyssnat på Eric Saades bidrag "Manboy" i melodifestivalen. Hade en liten stund över och tänkte att jag skulle spana in de på youtube... Gillar honom dock sedan innan då han kom med "Sleepless" som jag tycker är en härlig popdänga.

Eric Saade - Manboy;


Over all ganska bra framträdande. Tycker rösten upplevs onödigt jämn med tanke på hur långt ifrån han håller micken. Inte för att antyda någonting, dom har säkerligen bara väldigt hög volym på micken, men a de känns onödigt... håll den närmare liksom? Skulle se bättre ut tycker jaag... men som sagt, bra framträdande, bra låt. Men e de bara jag som tycker introt till låten påminner något om Darins Insanity han släppte kring 2007.

Have a look:


Mjao liiie kanske?? Darin har bättre tryck i basen dock... men de kan ju ha något att göra med att de e studioversion... Sedan utvecklas ju låtarna åt varsitt håll så de e ingen ripoff direkt (skönt!) Som sagt Saade e ok - men ingen slår Darin

Och när jag ändå skriver om honom tänkte jag passa på att posta hans bidrag i melodifestivalen. Kan fortfarande inte riktigt komma över att han faktiskt är med, hah, men aa jag är helt förälskad i låten. Man kan ju inte sluta sjunga "it hurts, hurts, it hurts"

Darin - You're out of my life ;


Va tycker du?
E Manboy och Insanity-introna lika? Känslan också visst? Lite småcreepy statister som klänger och slänger. Vem gillar du mest?


Laila Bagge

Och appropå bröllop...
Så har ju finally Laila oc Niclas gift sig!!

Awieee... gillar verkligen Laila, hon e cool! (och hon e vaddå närmare 40 och ser awesome ut, please ser gärna ut så när jag e i den åldern!! Åter igen med tanke på mitt tidigare inlägg)



Sååå fin klänning, och håret, och tiarian - mjao vilken prinsessa!
Laila e alltid sexig - bra förebild för medelålders kvinnor, eller eh iaf vi som kommer bli de en dag... hon har karriär, kids, nu en man - keep it up. Hon ger hopp om att det går att kombinera^^


Notting hill

Vilken skön dag idag!
Har varit och solat en liten snabbis... sen duschat lääänge och gjort inpackning, rakat benen mm. Nu sitter jag med en läppmask och chillar framför datorn... ah!

Var ju på bröllopsmässan igår... de va väl trevligt. Asså Natta va jättesöt i alla klänningar och glänste verkligen på visningen, de va väldigt roligt att se!



En söt bild på Natta, hoppas de e ok att jag lägger upp den?? Du får hojta annars...
Men over all - gå omkring och titta på massa porslin, blommor, tårtor mm och bli påprackad massa foldrar om detta med glada "Åh ska ni gifta er??" till mig och Peter då man mest inser att nej, jag orkar faktiskt inte ens längre säga "Heh neej och om vi ska de nån gång om 10 år så blir det troligen inte med varandra"

Så ah- man var väl sådär lagom intresserad... men Natta va iaf söt så jag e glad att jag gick dit!

Kvällen va chill... satt med en gäng vänner och tittade bland annat på melodifestivalen... de va väl sådär?? Kan man kanske säga... sen va de Notting hill - avgullig film, även om Hugh Grant inte är någon direkt favorit... utöver den filmen. Kan man någonsin ledsna på den helt? Troligen inte^^ Den e så otroligt... söt-slick-romantisk så man bara går under

Nu tror jag att jag ska läsa litee kanske, va länge sen jag hann de, även om jag nästan alltid skriver att jag ska gå och läsa här i bloggen. De kommer alltid någe emellan^^ Men inte nu (hopefully^^)


Bröllopsmässa

Ojj va länge sen de va jag skrev... shit har inte ens tänkt på de - ursäkta alla eventuella läsare!
Hmm... de händer en del nu, i livet... de jag kan berätta är att jag igår var och firade Ursula som precis fyllt 22 - de va jättemysigt!

Sitter som vanligt med en kopp te framför datorn... så mysigt! Om nån timme ska jag iväg till någon slags bröllopsmässa m Peter - Natta ska gå... nån typ av visning där. Vet inte riktigt vad den här mässan innebär men... de e säkert bra^^

Nu har jag faktiskt... inget vettigt att skriva. hah^^
Skriver kanske senare,
hoppas ni får en underbar dag!



Hero

Heaven and pancakes spelade på KC ikvällas... på gudstjänsten. De va väldigt härligt faktiskt... jag är nöjd med våra framträdanden - även om allt alltid kan förbättras såklart



Sedan tackade vi av Peter som lämnar landet på obestämd framtid snart... de va sorgligt. Kom på i efterhand att jag kanske borde förberett någonting fint att säga? Eller köpt en seriös present? Bah de blev nästan lite grinigt... som att verkligheten om att man inte kommer träffa honom varje vecka smög sig på en... whaat liksom??

Tittade snabbt igenom en liten video på sista låten... jag ser faktiskt inte så förvirrad ut som jag är -haha- trodde bara publiken ljög för att inte såra mig^^ Jag pendlade mellan "Shit hur länge har vi spelat såhär? Smöriga ballader med Peter på piano? När kommer vi göra de nästa gång? Någonsin i denna kyrksal??" och "Skärp dig nu Jessie fokus!!" och "Men vad händer med torsdagarna hur länge har vi inte repat på torsdagar, samma tid samma kanal??" "Men vem kommer nu förstå när jag köper en ny mobil, inte av artighet utan av intresse??"

Ahh... verkligheten kommer... sen jag menar - jag är väl på väg bort också meen... jag ville va först^^ Fast de är säkert inte lätt heller...

Ska gå och sova nu tror jag... Godnatt sen!


Cougar Town



Nån som såg Cougar town på 5an efter Desperate housewives??
Jag gillart! Faktum är att det blev igårs riktiga anledning till att jag satte mig framför tvn... tyckte inte DH levererade... riktigt synd - men vad gör de när Cougar town kom efteråt? De va ju underbart

Att dessutom ursnygga milfen Courtney Cox har huvudrollen gjorde bara allt bättre^^ De fick mig att fundera dock... kring livet. Vad som ska hända. Vart och hur kommer man vara när man själv börjar bli närmare 50? Ens 40? Ens 30??

När jag funderar kring detta ser jag en klar bild av mig själv... first off kommer jag ju alltid vara råsnygg! (den som tvivlar e bara avis^^) Sedan kommer jag vara en karriärskvinna... beroende på vilken ålder jag pratar om så varierar karriären något... jag tror inte att jag kommer hålla på med min popstjärne-karriär när jag är typ 50... lite småskumt faktiskt... kanske att jag blivit skådespelerska istället? Eller blivit delägare/vd för något entertainment-företag, driver ett modehus, alt. exlusiv nattklubb, eller att jag helt enkelt mest cashar in via diverse parfymer, underkläder/kläder och liknande jag startat under min tid som artist och bara mest glider omkring på mingelfester, yoga-pass mm. Förmodligen sysslar jag fortfarande med musik på något vis, tex. skriver, är manager eller slagit mig tillbaka och lirar blues i någon rökig klubb i Memphis^^

Jag kommer förmodligen fortfarande vara lika förtjust i kavajer som nu - men bära dom med mer pondus. Folk kommer tro att jag lyft mig medans jag fnissande kommer veta att mina fina ålderstecken är en kombination av otroliga gener (tack mamma och pappa!!) ett sunt levt liv och en bra anti-age-kräm


Flera personer har sagt att jag påminner om bland annat Christina Aguilera och Holly Madison - 2 ruggigt bra exempel på sexiga 30-taggare! Vet inte exakt hurvida jag håller med eller inte- men de e klart jag ser en del likheter (hårfärg-och-längd, liten näsa, har både över och underläpp osv) 

Oavsett - så gör jämförelsen att jag känner mig tämligen lugn över mitt utseende - ingen åldersnojja här inte (inte än iaf hahaha)

Egentligen så är det bara en gåta om min framtid som jag inte alls kan se klart... familjen? Hur ser den ut? Har jag barn? Har jag en karl/kvinna? Kanske att jag en dag ser tillbaka på alla mina funderingar och skrattar åt hur jag upp i 22-års ålder inte hade börjat få alla dessa... moderskänslor, eller iaf längtan, inte ens lite - kanske att de bara ramlar ner en dag och sedan blir så naturlig som att den alltid varit där?? Kanske... kanske inte. Oavsett så förändrar denna ovisshet inte den övriga framtiden jag tippar för mig själv- kasnske får slå av något på takten ifall man skulle få ett eh- barn, å så... but pretty much still the same...

Tänkte iaf igår när jag såg Cougar town att om jag skulle va singel och äldre - skulle jag lätt ge mig ut hänsynslöst och jaga lammkött - why the -öh- inte?? Can't see any wrong with thaat... jag menar när yngsta parten fyllt 25 ok alla är vuxna släpp de?? Kind of...

... och shit jag ska don't even go there - att tänka på vad för stackars karl som en dag skulle matcha mig på det viset så att det är den här forvever-kind-of-love... wao finns de nån sån? Jaa absolut - men hur fan e han??

Ah - jag älskar livet!!
Så fullt av överraskningar... hela tiden, varje dag... åh va jag älskar de! De känns så spännande... att inte veta allt sånt här... ih! De enda jag egentligen vet på riktigt - de e ju att det blir bra. Allt blir till det bästa. Det är jag heeeelt övertygad om och säker på, och därför... finns det ingen anledning till att oroa sig för någonting! Allt i mitt liv kommer bli exakt som jag vill, allt kommer bli till ultimat tillfredsställelse för mig


"When I grow up"

Jag är stolt... och nej. jag håller inte tillbaka. jag har tagit första steget- men jag vill inte gå... jag springer. inte joggar. jag springer. och om du inte springer med mig springer jag ifrån dig. hänsyn -yes är mitt andranamn men det handlar inte alls om dig. Det handlar om mig. Everything's about ME

"They used to tell me I was silly
Until I popped up on the TV
I always wanted to be a superstar
And knew that singing songs would get me this far

But I ain't complaining
We all wanna be famous
So go ahead and say what you wanna say
You know what it's like to be nameless
Want them to know what your name is
'Cause see when I was younger I would say

When I grow up
I wanna be famous
I wanna be a star
I wanna be in movies

When I grow up
I wanna see the world
Drive nice cars
I wanna have groupies
When I grow up
Be on TV
People know me
Be on magazines
When I grow up
Fresh and clean
Number one chick when I step out on the scene"


Nightmares

... har drömt massa mardrömmar hela natten... den lilla tid jag nu sovit. Har sovit i intervaller typ en och en halvtimme åt gången... massa. Jätteobehagliga mardrömmar... åh de dagar då man känner sig trött när man vaknar... -suck-


I'm to cool


Sött

... varför luktar jag så sött?

Mamma nämnde de igår... att jag typ, luktar sirap eller någe... asså vagt. Jag luktar sött... why?? Så otroligt... konstigt... hela jag typ känns... jättesöt, till och med min andedräkt... ok nu börjar jag bli sinnessjuk med - heja Jessica^^


Första mars

.. idag är det första mars - yeey!
Varför yey? Den här dagen har ju inte börjat hipphurray direkt...

Jo för i mars kommer stora saker att ske! Jag kommer att bli rik, och någonting väldigt stort kommer att ske för gynnar mig karriärsmässigt... de har jag bestämt! Och därför kommer det att bli så... de känns faktiskt jättekul! Väldigt uppmuntrande... just eftersom jag på något vis går omkring i något slags moln hela dagarna... en bubbla jag inte kan ta mig ur. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att ta mig ur den... men just nu är jag ganska nöjd, på något vis, med att bli dragen ut i verkligheten, av något av mina jobb tex. Då försvinner den ett tag... de e skönt

De borde göra så att jag vill jobba mer... vara på jobbet med mina ungdomar hela tiden eftersom den här bubblan då tillfälligt försvinner... men jag tar mig bara inte för, utan sitter bara här som jag e helt emo...

Men don't worry som sagt - den här månaden... de kommer hända jättemycke då, de vet jag... så mycke bra saker som kommer göra mig så lycklig!

Idag SKA jag jobba... jag måste... jag har så mycket att göra. Ta mig ur bubblan... har fått tillbaka min förkylning under helgen. De suger, för jag måste göra en dans... de e kul, yey, men bubblan sabbar... ajja jag kommer igång snart!


RSS 2.0