Muskelbehandling

Hej hej!

Idag är de sån här ego-dag igen då jag inte jobbar utan bara är hemma och tar hand om mig själv. Man behöver verkligen sånna ibland!

Har precis varit iväg och solat en liten snabbis och ätit en lätt lunch... har precis bokat in en ny muskelbehandling - såå skönt, fast de kostar en del... men jag känner att jag verkligen behöver få ordning på min rygg, de värker så otroligt! Har så mycke knutar, dom måste bort! Så om jag går ett par täta behandlingar nu så kommer jag bara behöva gå en gång i månaden inom en snar framtid... och de kan jag leva med, iaf för stunden, för att min rygg ska må bättre. Tränar + jobben inom musiken och kyrkan... de e mycke, måste verkligen ta hand om mig för att orka!



Ska konditionsträna nu tänkte jag och ska hoppa lite hopprep i vårat vardagsrum på nedre planet (får inte göra de på övre planet haha då rasar lamporna under^^)

Har beställt autogiro till mitt mobila bredband också... de e så lamt att betala räkningar, så mycke skönare att bara få ett sms som berättar hur mycke dom drar från mitt konto och när! Bredbandet är sån liten summa också så de gör ju inte spec. mycke just nu känner jag...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0