Soon

Jag har snarrrt någonting jätteroligt att berätta, hihi! (ni får veta sen...)

Oavsett:
Godmorgon!!

Hoppas allt e bra med er. Jag mår bra. Lite småont i ryggen men pigg och glad faktiskt... sovit riktigt gott och länge trots att jag drömde lite skumt... Ska snart iväg på morgonmöte med jobbet, de brukar vara lagom intressanta och effektiva så de blir väl sådär. Annars vankas det fadderverksamhet till kvällen- hoppas många kommer!

Till kvällen blir de nog till å va me brudarna... tror vi mest myser, yeey. Skriver mer nån gång under lunchen!



Det största hotet

Satt och läste i en bok på jobbet tidigare idag... ett kapitel handlade om ont och gott. en av uppgifterna handlade om att man mötte en alien och denna frågade om vad som är det största hotet mot livet på jorden? Så ska domsom arbetar med boken besvara och tänka kring detta...

Och inte helt otippat började jag själv tänka kring just det. Det är en bra fråga. Speciellt idag då vi härjas av så mycke sjukdom, krig mm. Och jag kom fram till att...
det största hotet mot livet på jorden måste vara människors likgiltighet.

Delvis har människan själv skapat ett ideal som dom flesta inte kan leva upp till. Människor har gjort mänskligheten beroende av detta. "There is no spoon" du vet? Haha nej förmodligen inte... i alla fall- människan har skapat och framkallat ett beroende av saker man inte behöver. Till exempel skönhetsideal, statushets mm. Onödigheter som folk håller sig fast vid på automatik utan att man egentligen behöver. Även om man mår dåligt av det, helt ologiskt.

Delvis anser jag att det är människors likgiltighet som står till svars för krig, naturkatastrofer och vardagsvåld. Att vägra ta ställning och agera mot tex. ohälsosam alkoholkultur och ett övervåldsamt samhälle skapar det. Ondska är inte endast de människor som utför de onda handlingarna, utan även de som står bredvid och tittar på. Jag tror verkligen att likgiltighet är den största synden som många människor bär. Back in the days då jag rimmade omkring vill jag mig minnas att jag skrev "att respektera någons privatliv är alltför ofta lika med att inte bry sig ett skit" och jag tycker verkligen de e sant. Likgiltigheten får aldrig vinna. Ändå är det de den ständigt gör...

"Skyll dig själv" och "Sköt dig själv" är farliga mantran som skapar ett kallare klimat i världen. Så fort det inte är min sak att det är krig i Irak och att ungar svälter i Sydafrika så bidrar jag till en likgiltig kall värld. När det inte är min sak när någon blir ihjälsparkad i Kallhäll är vi ute på jävligt djupt vatten.

Människans likgiltighet mot varandra skapar krig och våld. Människans likgiltighet mot naturen skapar det klimatet vi idag lever i. Man går med gasmasker på gatan i stora delar av Asien. Jordbävningar, flodvågar, Skåne-utan-el-IGEN - jorden flämtar. Nån som lyssnar?? Människans likgiltighet mot naturen skapar en döende jord.

Mänskligheten känns kollektivt självdestruktiv- det är definitivt det största hotet mot livet på jorden anser jag!


Only girl (in the world)

Nån som sa att dance is the new shit?


Man kan ta de som en bekräftelse när Rihanna också kör? (jag försa mig inte något nu va? Äh- ni får höra snart...)

Nu ska jag jobba, sen ut på stan... lookbook of today. De va svårt å hitta en frisyr som funkar. Jag e ju kind of mitt emellan två frisyrer. No dreads men inte heller nån vettig mohawk (som jag fixar imorgon hos frisören, yeey!)


Massage

Godmorgon!
Hoppas du sovit gott!
Nu ska jag snart iväg på massage... ahh va skönt! De påverkar verkligen en när man har tid och råd att ge sig själv lite extra treatment då och då.


De här kommer bli en sån awesome dag... De e möhippa på G med min vän som ska gifta sig, ihh, och myskväll med matlagning mm.

Ska in till stan och fixa massa, it's gonna be  f u n och jag börjar känna frid över att september snart är över. September 2010 har varit en väldigt tung månad på många olika vis... men nu är de snart över och vi går in i oktober, min födelsedagsmånad, yeey!

Håller på att blondera min utväxt just nu... tog ut dreadsen igår. Imorgon e de klippning som skrivet... vad ska jag ha för frisyr idag?? E bara frågan... jag e ju mellan 2 frisyrer liksom, måste lösa detta...

Hoppas du får en bra dag!
Några planer?


Brasilianska vaxningen!


Jag gjorde de... Såklart!
Jag sa ju att jag skulle inte bangar man väääl...

Kom till studion, gick på toa, checka att man va så fresh man kan va m massa onödigt hår (uäh!) Hann till och med sola 5 minuter innan, yeey. (har dock fått en finne på pannan wtf?? Terapeften var sen, de kändes ganska dåligt faktiskt... så minus på de.

Sen gick vi in i alla fall, ett väldigt litet behandlingsrum men allt kändes bra, seriöst, hygieniskt, sterilt och terapeften som skulle göra de va väl inte speciellt pratglad men hade en mjuk varm uppsyn så man kände sig väl till mods.

Så fick man klä av sig på underkroppen och lägga sig på britsen. Typ som en läkarbrits liksom... itne farligare än så! Så fick man sära på benen så man låg lite som en "groda" kind of. Sen va de på med vaxet... hon hade också en slags fläkt som blåste i skrevet på en. De va lagom mys men när de varma vaxet kom på så va de skönt... sen -ritchh- började hon dra. Jag skrattade av chock typ, men det gjorde inte alls så ont som man kan tänka sig... inte där uppe iaf(!!)

När hon skulle vaxa på de allra heligaste så AJJ f-----------k va ont de gjorde! Då ville jag gråta lite och tänkte på att jag måste boka tid till tandläkaren för att jag biter ihop käkarna så hårt. Det va hemskt och jag led igenom skiten... sen efter när hon skulle noppa bort de som inte vaxet lyckats få med... de va pain vill jag lova, men jag överlevde och jag grät inte ens.

Det var ett smart drag med leggins men jag känner mig inte svullen eller öm... men jeans blir de inga för resten av dehär dygnet! Köte också en aloe vera gel som tydligen ska vara väldigt bra. Känns svalkande och skön så ja den funkar väl.

Detta va redovisningen av min första brasilianska vaxning! Nu är jag en brazilian beauty och jag borde få en modighetsmedalj eller någe!!

PS. tog ut mina dreads idag och på onsdag ska jag klippa tillbaka min mohawk, mjao!


Öppen bön



The City

Nu drar jag in till stan för solning + braziliansk vaxning. Tänkte också passa på (löööön yey!) att köpa en ny mascara. Tror de blir Fiberwig, har hört mycke bra om den!

Ska berätta hur den funkar sen, men den e väldigt välrekomenderad så jag tror på den! Ska ta och köpa hårfärg också... för oavsett om jag vill eller inte så måste dreadsen ut för hårfärgning och klippning! Får se om jag sätter dom sen igen, gillar dom så mycke - men kanske att de blir mohawk istället...

Ska också försöka hinna med att leta lite efter en bra brudtärneklänning. Hoppas jag hittar en... wish me luck!


Mail till SIBA

Tog mig tid att samla mig och mailade Siba. Ska bli intressant att se vad som svarar:

Hej!
För ungefär 31 dar sen lämnade jag in min Xperia jag köpte hos er tidigare i våras (kring maj). Jag är medveten om att ni har meddelat om att det absolut som längst kan ta 4 veckor och får jag den imorgon så har ni ju hållit den dealen, men jag måste bara få uttrycka min extrema besvikelse. Jag har varit trogen Siba-kund i många år nu och alltid valt att göra mina elektronik-köp hos er och rekomenderat både vänner och familj till desamma.

Tycker de känns riktigt illa att det ska ta så lång tid, dessutom när ni lämnar mig en lånemobil som har nyheterna "färgskärm" och "ficklampa". Jag antar att ni förstår att man köper en Xperia för att man har ett behov av internet, mp3, mp4, kamera, videokamera, ringa, maila, smsa mm. 31 dagar med en telefon som får mina naglar att gå av när jag skriver sms (vilket ändå känns värdelöst då telefonen inte har något som helst minne att lagra). Det känns som en piss i sjön för Siba att ge mig 1) En ny Xperia och spara min gamla som ett låneex (ni verkar i behov av bra lånetelefoner) 2) Ge mig en någolunda vettig telefon 3) Prioritera telefonens lagning som plåster på såren medans det känns hyffsat troget att handla för minst 1000:- i månaden/få andra att handla för samma summa på en 75% fritidsledartjänst.

Att sedan bara slussa över mig till Tele2 när jag frågar om det finns någon möjlighet till kompensation för den internet-tiden jag förlorat eftersom jag knappast kunnat använda det fria internet jag fick med från tele2 på provperiod, på en mobiltelefon som inte kan hantera mms. Åter igen det kostar 50:- för Siba som är ett stort företag och de känns ruttet att kundlojaliteten inte ens är värd de.

Jag har alltid tidgare blivit bra bemött av trevlig kunnig personal från Siba (med undantag på några unga kvinnor på Kungsgatan, dom kan ingenting) och det har alltid gått smidigt och bra hittils. Och andra sidan har jag aldrig haft fel på någon produkt tidigare så om detta är eran service-standard på reparationer kanske det är dags att fundera på att byta kedja... och är det inte standard borde ni förstå att en kompensation av något slag vore på sin plats...

Sedan vore en idee kanske att fixa er service-hemsida så att det inte står att telefonen finns att hämta ut när den uppenbarligen inte finns där. Det har stått i service-rapporten i 14 dar nu att den finns att hämta på butik. Jag har ringt, jag har åkt dit eftersom jag antog att det bara blivit fel på sms-funktionen - ingen telefon efter 14 dagar då de stått på eran service-portal att den finns i butik. Jag vet- jag fick de förklarat för mig att det är reparatörerna som sköter sidan och att dom skriver detta är den skickas.

1) Jag har Aldrig hört att det tar 2 veckor att skicka en vara. Vart har min mobil varit, Hong kong??
2) Jag hoppas att jag Aldrig någonsin mer får fel på en vara jag köpt hos er, men jag tipsar för kommande kunder som förmodligen inte heller kommer uppskatta den här buggen...

Ni får jättegärna bekräfta att detta har kommit fram, de skulle uppskattas.
MVH

Man kan ju be för att
1) Siba kommer med ett jävligt bra svar
2) Det inte finns nån skärseld

Over and out!


My kids

Asså mina ungdomar är de underbaraste goaste som finns tror jag! Om de inte vore för dom skulle jag bytt jobb tusen gånger om! (de e ju dom som Är mitt jobb, utan dom vore de så boooring så jag kunde dra på en gång!)

Sitter på jobbet nu, har redan börjat jobba men kom för redan... 20 minuter sen så jag var lite tidig. Kan ta mig en minut till att blogga...

Redan vid ett-tiden ska jag in mot stan så de blir en kort dag på jobbet idag. Med all rätt då jag jobbade till 23 igårkväll (underbart! ...men jag behöver sova!) Ska till vaxningen och sen tänkte jag hinna sola lite solarium.



Mina eksem påverkar verrkligen av solariumet! När jag solar hyffsat regelbundet, speciellt nu på vinterhalvåret. Det brukar vara 10-12 minuter ungefär var tionde dag, så håller sig hela jag fresh och len-hudad. Så fort jag slarvar så börjar mina eksem komma tillbaka. Solariumet är effektivare än min eksem-salva- de e helt otroligt! (det va min hudspecialist som rekomenderade mig att prova sola lite solarium för att det har positiv effekt på en viss typ av eksem)

Vad ska du göra idag?
Några planer?


Imorgon...

... imorgon halv 3 på Götgatan smäller de. 



Ahh braziliansk vaxning!!
Hoppas allt går bra... lovar att skriva lite om de på bloggen imorgon... ih!

Nu... Godnatt!



Sångterapi

Hej hej...
har varit på jobbet nästan hela dan faktiskt, suttit och planerat och läst lite om massa olika saker som kan vara bra när man jobbar med ungdomar.

Skulle gå och låna lite mjölk från ungdomskylen till teet, då jag bestämde mig för att besöka kyrksalen. De va de härligaste jag gjort på länge faktiskt... bara sitta där. Gå fram till altaret och sjunga. Visste att ingen kunde störa mig eftersom jag e själv på jobbet...

Jag bara sjöng, sjöng och sjöng. De va länge sen jag verkligen sjöng så obehindrat och fritt. Högt och fritt, helt utan hämningar. Det är så svårt när man bor hemma med folk omkring sig hela tiden, det är svårt att hitta den här alldeles egna tiden då man kan göra vad man vill...

Jag bara sjöng... mest julsånger. Jag älskar julen, jag längtar dit. Den ger mig väldigt mycket frid på ett andligt plan som jag inte riktigt kan förklara. Men de känns bra... jag mår inte så bra över lag i mitt liv just nu. Jag bär på mycke ångest och mycke sorg som jag inte riktigt kan eller vill uttrycka. Jag vet att jag behöver ta tag i det men det är svårt att hinna med...

Det var i alla fall en otrolig själslig befrielse att bara få sjunga. Jag älskar akustiken i kyrkor med, ahh... frid. Nu ska jag go back to work, ville bara dela med mig av denna ljuvliga upplevelse...


Girlsnight

Ok hemma och äter lite och duschar mm... sen är jag redo för ytterligare en girlsnight fylld av Sex and the city, snacks och tjejprat. Vi låter so girly... haha^^

Men de e härligt ibland, right?
Imorgon ska jag jobba massa såå... de e skönt att verkligen bara slappa! Hoppas du har en bra helg!



Imorgon...

... imorgon är det begravning. Wo. Känns som att jag bara tränger bort de hela tiden, kan inte riktigt hantera de. Vet inte hur... tänkte inte skriva mer om det, men ville ha de nämnt för det kommer vara orsaken till låg update imorgon...

Just nu sitter jag på jobbet, så jag ska väl inte skriva mer. Vill bara visa er en bild jag tycker mycke om, som speglar våra 4 årstider:



Visst är den fin?
Kanske känns "jaha" at the first sight men ge den en chans!

Jag anser mig verkligen lycklig som får så rediga fina årstider... hoppas verkligen de blir en fin vinter full av snö och inget slask! Hösten har ju varit fin hittils tycker jag...


Bilderna från Pär

Förra fredagen var jag iväg och plåtade med en fotograf som heter Pär, hans hemsida hittar ni här. Tycker de blev jättebra bilder och att vi sammarbetade jättebra! De blev såå många bra bilder så jag väljer att visa ett litet urval av de- men de dyker säkert upp fler här på bloggen dom kommande dagarna.


Kom jättegärna med feedback!! Det uppskattas verkligen, gärna kritik med, sålänge den är konstruktiv!


Panties

Åh jag skulle kunna ha ett helt bibliotek fyllt av snygga/söta/sexiga/vackra underkläder. Jag älskar underkläder! Jag känner mig så sexig/söt/fin/vacker/whatever när jag har fina underkläder. Sedan e jag ju som sagt hobbynudist och underkläder e ju the next best thing då kind of^^

Har surfat omkring på nätet och tittat på massa fint man vill haa... ett litet urval bjuder jag på:

Dessa skönheter kan man hitta på Flirt fashion's hemsida eller i deras butik på Drottninggatan (mot Rådmansg.)

Godnatt!



Bloggtorka

Har haft lite bloggtorka de senaste dagarna... därav att de inte blivit så mycke m de. Tänkte ändå göra ett litet inlägg nu... så vad händer?

Tangon går riktigt bra och vi börjar bli riktigt tunga... haha, de känns coolt att kunna dansa tango! Annars jobbar jag på olika vis med olika jobb... kan inte skriva så mycke mer om de hoho. Fyller år om knappt en månad- yeey! Då ska de bli kalas!! Så jag håller på och fixar m de... blir de första kalaset som de inbjuds till via facebook, har aldrig fixat m de innan så de ska jag väl ta reda på hur man gör. Skapar event och sånt... förhoppningsvis blir de kul och lyckat!

Fullt ståhej inför det stundande bröllopet är det också, mycke att planera och fundera påå...!!



"Så va e på gång?"

"Dom lägger fram förslag efter den franska modellen

Att du kan anställas utan några som helst tryggheter och sparkas på fläcken" Jobb, Afasi



"Så va är på gång, ledarna i världen , dom vill vänta tills imorn
tror att man kan stänga av och bara starta om
men vi värderar livet så vi följer inte dom" Stjärorna finns här, Kapten Röd



"Har hon haft någon man är hon en vandringspokal
har hon haft något jobb så var hon underbetald" Reflexion 07, Petter



"Ett slag mot svensson och folkhemmet

En tår för det bristande folkvettet

Till dom som utsätts för våldtäkter

Har blundat klart, det är underbart

Men unga människor mår inte bra

Det är så tydligt för jag ser det när jag går runt på stan" Blunda, Adams-ray



"Man ska väl inte klaga antar jag för vårt land är ju tryggt Aldrig krig, knappt nån svält - men fan inget anställningsskydd" Jobb, Afasi



"Tiden rinner ut men ingen sammarbetar här
alla vill till toppen och vill göra karriär
vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här" Stjärnorna finns här, Kapten Röd



"För jag är född i ett land, växt upp i en trygg stad
men allt jag ser nu är ett land utan ryggrad" Reflexion 07, Petter



"Det e så helt sjukt hur vi lever nu
hoppas ni förstår verkligen ser det nu
för isen smälter och jorden flämtar
här står vi när våra klockar klämtar" Frustration, Petter



"Och så tycker dom mest att man bara klagar och gnäller 
Vanliga människor utan plats i vårat vardagssamhälle" Jobb, Afasi



"Signaler som vi sänder ut.. känns mer än akut
Där jag går det jag ser e mitt samhälle sjukt" Reflexion 07, Petter


"Kraven finns där vart man än vänder

Att du inte duger är signalerna dom sänder" Trasig, Kapten Röd


"Vi låter allting bara pågå som vanligt
var finns debatten när det verkligen blir farligt
En ny generation utan hopp eller tro
som har helt ny stil med ett rått behov" Reflexion 07, Petter



"Å vi bara står där och ser det ske
det e många som säger "det e ba så det e"
likgiltighet är inte min profet
därför säger jag vad som känns när jag ser något fel" Frustration, Petter



"Jag har några frågor till vår överhet
hur man kan förändra e det ngn som vet
E det nån som hört ordet solidaritet
ngn som vet, ngn som vet
Finns det ngn dröm som kan bli verklighet?
har vi överhuvud taget ngn aktoritet
ngn mer än jag som vill ha majoritet
ngn som vet, ngn som vet
å i detta land finns det ingen jämställdhet
ngn mer än jag som känner folks pasivitet
ngn mer än jag som känner stort förtret
ngn som vet, ngn som vet" Elden, Mästerkatten



"Vi har en... segration likt en explosion
Vi har en... extrem höger som vidgar sin zon" Reflexion 07, Petter


"Ledarna dom kommer men dom går igen
o någonstans förlorar människan mot snåljåpen" Stjärorna finns här, Kapten Röd



"Det är dem som styr i vår värld å det e fucked-up
det e nu vi betlar vårt pris till kalla fakta
för en sak är säker våra skulder finns där
å samma fråga dyker upp, har vi råd med det här?" Frustration, Petter



"Så när dom säger vi ska titta

och härma våra förebilder svarar jag dom vilka

Jag ser inga på TV och jag ser inga i riksdan'

Dom säljer livet så det är inte dit vi siktar

Så vi slutar aldrig bränna upp deras artiklar

Med människan ska man aldrig mixtra" Trasig, Kapten Röd


"Politiker som fifflar med pengar och kort
försker tala om moral men det ändras så fort så
vem ska man tro på, vad ska man gå på
försöker hitta någon trygg plats att stå på" Reflexion 07, Petter



"För det finns ingen tid att beta in mirakel
så när chansen kommer måste vi ta den" Elden, Kapten Röd



Ta inga order


Du får inte, ge upp utan en kamp, nej du kan inte vända så fort vägen blitt brant
Å du tar inga order från någon fesen kommendant, låt dom försöka men ditt svar blir militant
Men du kommer aldrig, ge upp utan en kamp, nej du kan inte tiga när sanningen blitt genant
Å du tar inga order från någon fesen kommendant, låt dom försöka men ditt svar blir militant

För den svenska tigern lever på svensk apati
Han gör det fritt fram för deras svenska parti
För den svenska tigern går i tystnadens namn
Och när du och jag står tysta ja då smyger han fram
Höger Extremisten går i skuggan, han sprider sig undan för undan
Och propagerar för brott i det dunkla, sen skyller dom allting på förortens ungar
Och med en dröm om grönare lundar där dom kan gå med sina renrasiga hundar
Och men vi vet hur det går vad som stundar, så vi vägrar ge upp och vi kommer aldrig blunda

Vi kommer aldrig, ge upp utan en kamp, nej du kan inte vända så fort vägen blivit brant
Å du tar inga order från någon fesen kommendant, låt dom försöka men ditt svar blir militant
Men du kommer aldrig, ge upp utan en kamp, nej du kan inte tiga när sanningen blitt genant
Å du tar inga order från någon fesen kommendant, håll ut min syster

Håll ut systra mi. Du kan se igenom deras mask och deras leende av plast
Deras, Botox hysteri, men är det till en lycka eller last när ditt smajl sitter fast
För varje dag som passerar, bevittnar man hur någon ung själ havererar
På grund av något sjukt ideal dom planterat, du är ingen vara man kan reklamera
Men du vet när dom vill lära dig bli smal utan att banta
Med så mycket plast i kroppen att dom går o panta
Men det är inte dig dom vill ha det är dina slantar,
så dom är inga vänner å dom e inga bekanta

Du får inte, ge upp utan en kamp, nej du kan inte vända så fort vägen blivit brant
Å du tar inga order från någon fesen kommendant, låt dom försöka men ditt svar blir militant
Men du kommer aldrig, ge upp utan en kamp, nej du kan inte tiga när sanningen blitt genant
Å du tar inga order från någon fesen kommendant
Du tar inga order från dom!



Haha

Haha undra varför den här blev populär... (ironi. grafik. haha. not)




Otålig





Valet

WO... idag har de inte blivit något bloggande för att jag bara suttit och valsurfat. De e fullt pluggande nu i slutet och jag börjar äntligen känna att jag börjar få lite koll och reda på allt. Men istället för att fläka ut mina politiska åsikter här, för det anser jag inte vara lämpligt, så tänkte jag slå ett slag till er läsare om att rösta!

R Ö S T A ! ! !
Jag tycker det är extremt viktigt att rösta.
Dagens Sverige är hyffsat bortskämt med rösträtt och demokratiska rättigheter. Vi är ett förebildsland när det kommer till demokrati (även om vi har en lång väg kvar att vandra för ett jämnställt samhälle!) och det är så många människor världen över som dör i kampen för rösträtt. Jag tycker delvis att det är ett hån emot alla dessa människor som fortfarande kämpar, och delvis är det ett hån mot alla de människor som kämpat för den rösträtten vi idag har i Sverige. Gå och rösta, gör din röst hörd!

Informationsflödet är idag mer lättåtkomligt än någonsin. Det tar inte jättelång tid att göra sig tillräckligt insatt i valet för att man ändå ska kunna gå och rösta. Gå och rösta och blunda inte och bara kryssa.

Det som är viktigt tror jag, utan att predika för mycket om vart jag står i den här soppan, är att tänka på vad som gynnar en själv. Och då menar jag i det långa loppet... samhället påverkar dig. Hur samhället ser ut och hur det är att leva i samhället påverkar dig och din vardag. Tex. ökar samhällsklyftorna, utbildningskvalite med mera, så ökar kriminaliteten i samhället. Okunskap skapar våld och oavsett om du blir offret eller gärningsmannen i framtiden så tåls det att tänka på hurvida du ens vill befinna dig i någon av de sitserna. (då syftar jag inte endast på fysiskt våld utan tillika så inbrott osv)

Nu känner jag att jag börjar rinna iväg in i politiken så jag måste faktiskt sluta skriva... jag går igång på politiksnack så otroligt så jag måste hejda mig eftersom jag som sagt inte tycker de känns lämpligt att skriva sånt på sina bloggar.



Unusual you



Nothing about you is typical
Nothing about you is predicable
You got me all twisted & confused (it's all new)
Up til now I thought I knew love
Nothing to lose and
It's damaged cause
Patterns will fall as quick as I do, but now

Bridges are burning
Maybe I'm learning
I new way of speaking up
Now i can see nothing will be
Just like it was

Is that because?

Baby, you're so unusual
Didn't anyone tell you you're supposed to
break my heart
I expect you to

So why haven't you?
Baby, you're not even human 'cause only an angle could be so unsual
A sweet suprise I could get used to
Unusual You

Did so many things when I was someone else
Boxer in the ring, trying to defend myself
Hire a private eye to see what's going on
When I'm with you i can't be myself
You always were when you say you will be
Shocking cuz I never knew love like this could exist

Tables are turning
My heart is learning
That you'll never let me down
Answer the call
Here after all
Never met anyone like you

Baby, you're so unusual
Didn't anyone tell you you're supposed to
break my heart (pls don't)
I expect you to

So why haven't you?
Baby, you're not even human 'cause only an angle could be so unsual
A sweet suprise I could get used to
Unusual You

Can't believe that I, I almost didn't try
When you call my name
Now everything is changed

Baby, you're so unusual
Didn't anyone tell you you're supposed to
break my heart
I expect you to

So why haven't you?
Baby, you're not even human 'cause only an angle could be so unsual
A sweet suprise I could get used to
Unusual You

Plåtning

Heej allihopa!

Jag ska snart iväg och plåta... har fixat inför den och känt mig lite småstressad inför. Eller nej inte stressad, men de har varit ett högt tempo under morgonen för att packa allt osv. Så går de när man inte packar och förbereder sig i tid! Men jag hoppas jag fått med allt jag kan behöva nu...

Tror verkligen den här plåtningen kommer bli jättebra och supersnygga bilder- så vi får hoppas att jag har rätt!

De blir ingen utgång ikväll utan fredagsmys med vänner istället, men de gör ingenting Stockholms nattliv består till en annan helg
Får se om jag kan visa nån bild ikväll redan eller så, när jag kommit hem, men de brukar ju vara lite småsegt m dedär... så man får väl se.
Helgen blir annars lugn. Tror jag ska gå och förtidsrösta imorgon, för att sedan bege mig ut i skogen på kvällen. Jag har blivit en riktig skogsmulle visst har jag?? Känns som jag spenderar oroväckande mycke tid i skogen, haha. Men de e så skönt och rogivande... whatever^^

Har ni bestämt er för vad ni ska rösta på ännu??
Jag tror jag har... ska dock bara kolla lite sista-grejer så jag e säker på att jag känner att jag väljer rätt!

The look of today, nu innan jag åker iväg på plåtning:

Har inte sminkat läpparna än... men ah, shit the same, ni får ta en ofärdig make!


If. U. See. KA. MY.

Säga vad man säga vill om Britney Spears, men den här Max Martin skivna låten är bara överjävlig. Videon  är också helt fantastisk, en av Britneys bästa om jag får säga de själv. Och jag e ändå Britney fan jag tycker hon har måååånga bra videos i sina dar. Grr.



Sen har jag funderat ihjäl mig över en låt jag borde gjort. En låt som redan finns som jag borde ha fått... jag har verkligen inte kommit på en enda. Jag har kommit på många jag skulle kunnat fått och också gjort bra, men som jag faktiskt verkligen tycker att... a jag kunde gjort den istället för artisten som faktiskt fick den. Nu tror jag att jag kommit på 2 låtar. Jag borde fan fått 3 och Gimme more som nu istället Britney Spears fått. Visst??

De låter förmodligen askaxigt, och de e de väl med, men faktum är... att de e två väldigt sexiga låtar med bra club-sound och precis i den kommers-känsla jag gillar. Speciellt Gimme more fick inte alls den plats i rampljuset pga Britneys... mentala hälsa eller någe(?) just då. Videon är den sämsta Britney videon jag sett. Hon hade så förskräckligt rykte att ingen brydde sig om hennes låtar och karriär när hon var fullt upptagen med att raka av sig håret och attakera paparazzis med paraplyn...

Den låten förtjänar sin sexighet, och som läget var just då... jag kunde gjort de bättre. Dessutom är låtarna så pass enkla röstmässigt så man lätt kan klara att sjunga dom live och samtidigt dansa bra och mycke!



Vädret

Hemma på lunch... ah. Brummade hem med jobbets elcyckel- verkligen ett underskattat fordom måste jag säga! De är en cyckel? Nej det är en moped! Vänta... de e en eeeelcyyyyckel!! Har jobbat lite inför kvällen med. Vi ska ju ha "konfadebatt". Hoppas de kommer nåra och att de går bra. En av frågorna jag ska svara på ang teaterkonfan är "Är det sant att ni går runt på fritiden och tror att ni är Brad Pitt?" 

Jag menar... varför bara Brad Pitt när det finns så många fab ppl man kan välja man? De e bra att gå omkring och boosta sitt ego lite och samtidigt spela teater, why not. Men just Brad Pitt brukar jag själv inte föreställa mig så jätteofta^^
Jag börjar redan se trött ut whaaat??
Lägger upp bilden ändå, även om den bara e sådär lagom smickrande, haha. Har bara på mig min vanliga gamla pälsväst, vit tröja, jeans, inge spec egentligen så de får la lov å duga m den här bilden...

Nu ska jag tillbaka till jobbet, så jag får skriva mer ikväll...

Btw så ska jag ingå i någon slags grupp på jobbet som ska pyssla med kyrksalen. Bland annat ska vi införskaffa en projektor med tillhörande skärm och dator så vi kan digitalisera pslamboken och ha de på storbildsskärm mm. Man ska kunna visa bilder och filmer mm för att kunna modernisera och illustrera predikningar, föreläsningar mm.
Kyrka 2010 yeey! (den som tycker kyrkan e mossig kan inte ha besökt en på ett bra tag^^)

Ha en fortsatt bra dag,


Maratondag


Hoppas ni sovit gott och kommer få en bra dag! Jag kommer säkert få en jättebra dag... ska dock vara på jobbet öh- fråån... 1030 då ett möte börjar. Tills kanske 8 på kvällen då konfainfokvällen är klar och bortstädad. yuuuupp.

Springer hem en stund på lunchen dock och äter lite och gör klart lite småfix som jag måste göra inför kvällen på min hemdator.

Jag har en klädförvirrig jag måste råda bot på, så de blir ingen lookbook idag, för jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig.
Haha kanske kommer på lunchen om jag äter snabbt?

Vad ska ni göra idag? Några planer?



Friday

Den här veckan längtar jag verkligen till fredagen, yeey. De kommer bli en superfredag för min del;


Imorgon e de jobbajobba med infokväll för konfirmandverksamheten. Det ska bli kul, men som sagt längtar jag till fredag!

Plåtningen kommer gå i lite sexy fashion-feeling vilket låter precis som min smak riight?? De kommer bli awesome. Hem och svida om för en helkväll/natt på stan m girlsen- de kommer bli fab!

Sov så gott nuuu,


Off 2 work

... nu ska jag snart iväg till jobbet. De ringde imorshe och tydligen skulle jag varit iväg redan vid 9 på morgonen. Hade verkligen ingen aning! Känns ändå jobbigt att jag missade de... även om jag inte hade kunnat göra någe då jag inte visste... hur kunde jag missa de?? Har verkligen inget minne av att jag hört något om de... ajja anyway, nu ska jag snart iväg. Look of today;

Funderar dock på toffsarna... kanske ser oseriöst ut? Vad tycker du? Får se hur jag gör... kanske drar ur de och sätter upp allt i en knut istället^^ Mjaaa... ah- vi märker!

Ha det så bra idag, hoppas du får en fantastisk dag!



Tick tock tick tock

Jag längtar sååå mycke efter min brasilianska vaxning... ni kan inte ana. Mäter millimeterna varje dag ända ut till 7 mm(!!) som man behöver för att få en ultimat vaxning!!

Hårigt är inte riktigt min refräng så mööh... jag lider, tro mig. Ringde salongen där jag ska göra de och pratade lite med hon som ev. kommer behandla mig... verkade vara en trevlig dam med koll, great!
Trodde jag aldrig skulle säga de men snälla kan de växa snabbare för en gångs skull ever???


Popcornmage


Öh min mage fick verkligen tji för att jag inte kunde hålla mig från att moffa i mig lite popcorn... crap! Så nu e de bara ååå... lida ut de, de går över under natten. De va ändå värt haha- mmm va gott!

Nu e de dags att sova,
känner mig väldigt trött... Godnatt!



Vika ut sig


Har tänkt på en sak den senaste tiden ang. dehär med att vika ut sig... låt oss nu då först reda ut vad jag syftar på just i detta fall när det gäller ordet utvik*

*Utvik är en mer eller mindre lättklädd bild, tex. bikini eller underkläder, alt. halvt eller helt naken, som förutom att visa hud faller inom glamourbildgenren. Dom anspelar också tydligt på sex och lust och känslan man får av bilden är överhängande sexuell.
Varför finns de så in i hel**** många fula och dåliga utvikningsbilder??? Och hur många brudar finns de som helt utan kvalitetskrav gärna kastar kläderna??

Det stör mig något otroligt to be honest... och nu menar jag inte fula eller dåliga bilder i som att personen/personerna är min personliga smak eller inte. Utan ljuset, kvaliten, modellens agerande, det är extremt retsamt att se så mycke dåligt inom den genren!

Skarriga ljussättningar och uppenbart dålig tagen bild. Alltifrån skärpa till femhundra prickar på skärmen som tar ungefär 5 sek att ta bort i psp eller liknande program. VARFÖR GÖR MAN INTE DE?? VARFÖR ÄR LJUSET FEL??? Och varför i hela friden ser modellen ut som att hon 1) är rädd 2) är bajsnödig 3) är uppstoppad

Grrr frågan jag främst ställer mig är varför man ställer sig och tar så pass utmanande bilder utan att ha några som helst kvalitetskrav eller skills som modell. För inte vill väl nån se osäker ut på sånna bilder, de e ju helt misslyckat(??) Dessutom publicera dessa på nätet, vahh?? Och fotografen, ofta han får fler jobb??

Tycker man alltid ska vara kräsen och försiktigt som modell så att fotografen verkligen e bra och seriös. Vem som helst kan ju bli asful ifall vinklarna e fel och ljuset dåligt mm. Man vill väl inte vara ful på bilderna, även om man inte alltid tar bilder för sitt stora egos skull, som jag skrev om i mitt tidigare inlägg.

Ännu viktigare tycker jag det känns att man är nogrann och medveten när man tar mer exponerade bilder. Man visar mer av sin kropp och utelämnar sig rent fysiskt mer till en väldigt hård och kritisk publik. Sen absolut alla kan inte tycka man ser bra ut eller så, men de handlar nu inte om de som sagt, utan de handlar om att ta en bra bild som förmedlar den tänkta känslan!!


Haha de e ju jag



Haha dehär e ju jag när jag e ensam och lyssnar på musik^^



Hard work work work

Tuudels!

Idag väntar lite hard work work work för mig... men de e lugnt, ska egentligen bara sitta på ojobbiga möten så de e chill... jag har verkligen ett olidligt partysug, hjäälp. Längtar tills fredag då jag ska ut
Var på tangon igår btw- vi börjar bli riiktigt duktiga! De e verkligen kul, men hjälp va träningsvärk man kan få i vaderna...
Juste, hade shoppat på dagen innan, en jättefin kavaj, en sexig svart klänning jag tänkte ha på fredag och ett par extremt sexiga underkläder från Lindex (fick köpa 70D ofta liksom?? Folk måste ju tro att de e ett skämt jag menar så stora bröst har jag inte^^)

Ni kan få se sen men jaaa, tror inte ni att jag glömmer allt på tangon???
Blir skitgrinig, böh fick dåligt samvete efteråt för att bli grinig och arg över en sån fånig sak stackars min tangopartner som fick stå ut med mig. Vad kan jag säga de e speciell vecka i månaden??

Och en sak till - bara jag som stör mig på att de skönaste bomullstrosorna inte alls är i närheten av att vara ens lite sexiga?? Om jag hinner förbi tygaffären idag innan de stänger ska jag råda bot på de! Om jag lyckas kan ni få se resultatet, jag har lite idéer som jag måste testa...

Skruva upp basen

Jag gillar Britney's musik som den e, men grr denna hamnar definitivt på förfestlistan.
Damn what a remix



De verkar väldigt tacksamt att göra remixer på Britneys låtar. De finns väldigt många bra faktiskt...



Söndagsmys

Det har verkligen varit en mysig söndag idag. Och tro det eller ej- mysandet fortsätter!

Ska åka ut till skogen om ett tag, hoppas på en kvällspromenad i mörkret (dock EJJ skogen?? Hurra för asfalt! ...i alla fall med mina oanpassade klackskor) Sitter och avnjuter lite chaite och frukt här framför datorn. Fixade till mig lite snabbt med hjälp av... 1) Eyeliner 2) Läppenna 3) Mascara. Ibland är de allt som behövs för att man ska känna sig mycke fräshare

Kvällens look går med mantrat simple, delvis pga den sparsamma maken, delvis pga min supersköna Star Wars-tröja! (geek javisst!)

Nästa helg tänkte jag och girlsen gå ut och parta, så då blir de inte alls en lika lugn och mysig helg som denna... undra vart vi ska gå då?? Nån som har något förslag på Bra uteställe i Sthlm där man kan dansa och dricka gott vin?



Kämpaaaa

Ohh har precis tränat, på riktigt! Ni vet svettats och strechat trots att de e drygt och gör ont, böööh. Känner mig dock väldigt stolt att jag faktiskt tog tag i de- man kan inte ha hur illa kondis som helst när man e popstjärna!

Kämpa kämpaaa!
I did it- nu har jag definitivt gjort mig förtjänt av lite simsspelande, yey, geek!



The sims 3

Hej hej!
Hoppas de e bra med dig!

Själv har jag segat mig hela dagen, fixat med min dator och installerat massa saker... just nu håller jag på att installera sims 3, yeeey. Tänkte snart ta en liten matpaus då jag tänkte kolla på
Pirates 2!

Visst har jag fixat en fin bakgrund till mig själv??
De e Mirandra Kerr (ni vet Victoria Secret modellen, tillika så Orlando Blooms nyblivna fru) och Jenna Jameson som får stå modeller!

Senare blir det eventuellt en tripp ut i skogen, så vi får väl se hur de blir med uppdateringen resten av denna söndag... skriver nog någonting mer innan jag åker iaf.



Detaljerna

För ett fulländat odödligt sexigt yttre krävs det verkligen att man tänker på detaljerna. Jag älskar att sköta om mig själv och ta hand om mig själv och min kropp. Jag är inte alltid jätteduktig på att tex. ta mig i kragen och gå ut och springa, men jag älskar att unna mig själv ett fotbad eller kroppspeeling.
Man mår bra av att ta hand om sig själv, både sin ut- och insida! Tycker alla borde ta sig lite tid till att skämma bort sitt underbara jag ibland! Tänkte skriva lite kort om några av dessa detaljer som jag verkligen tycker förgyller ens yttre och gör ens skönhet mer komplett!

Naglarna
Jag upplever att ganska många slarvar med sina naglar och nagelband - utan att tänka på att man använder sina händer till allt. En av de första sakerna som händer när du träffar en ny person är att du tar den i hand och hälsar. Det finns så många enkla billiga vis att ta hand om sina händer, förstår inte att fler inte gör de! En bra handkräm fixar nagelbanden och resten av händerna, i värsta fall ta lite myrraolja och smörj in nagelbanden och naglarna under natten.
Ang naglarna gör en fil och lite beautylack en fräsh snygg basic vardagslook. För en manligare touch- skippa nagelacket och kör hårt på nagelfilen! En fin form does it!

Fötterna
Fötter känns i allmänhet gärna lite småäckliga... vi går med dom hela tiden, dom svettas, förhårdnader- ni vet vad! Det kan va svårt att hålla fötterna i schack eftersom dom utsätts för så mycke dagligen, men de gör verkligen sitt för egot om man lyckas! Det värsta e ju när man måste börja om efter att ha misskött fötterna ett tag- så absolut, de kan va lite jobbigt att börja från början, men håller man efter sen så sköter de sig hyffsat av sig självt! Då kan de räcka med en bra fotpeeling i duschen och några snabba drag med fotfilen!

Förhårdnader tycker jag är något av de värsta- jag rådde bot på de genom att sitta en halvdag med fotbad med oljor, sedan gå lös med grovfotfilen och saxen (!!!) för att få bort allt äckelpäckel. Man måste verkligen ta de försiktigt de e ändå dina fötter!

Nu går vi mot vintertid och man kan mer än tidigare glömma sina fötter, då man sällan går omkring barfota. Jag tycker dock de e lika viktigt att vara snygg och fräsh även om det så bara är inför sig själv och sina närmaste. Även om du inte flashar dina fötter dagligen känns de väl skönt att veta att du kan utan att skämmas? ;)
Tänderna
Tänderna känns gärna lika tråkiga att pyssla med, sålänge de känns fräsht och mintigt i munnen. Och för all del är det nog så viktigt, men om du vill ha ett vitt smile hela ditt liv är de dags att börja jobba. Tandborstning, tandtråd och munskölj- alltid! Bara för att du inte ser tandtråden göra sitt så ser tandläkaren, och din plånbok och ditt vita leende, de i framtiden! De kan va drygt, men de e värt de- glöm inte tänderna bara för att dom inte alltid syns!!
Läpparna
Precis som jag skrev om i mitt tidigare inlägg så kan man använda sig av en läppeeling när man vill fräsha till läpparna. Nu när de börjar bli kallare ute bör man verkligen inte glömma att smörja in dom med tex. Cocoa butter som jag skrev om i samma inlägg. Vaselin e ju annars populärt. Gör de till en vana att alltid bära med dig en liten burk i fickan eller handväskan.

Windows 7


Tadaaa - nu har jag äntligen installerat klart Windows 7! Min älskade dator är ny och fräsh! 

Har en del installationer kvar kan man lugnt säga... vet knappt vart jag ska börja ens -suck- Men den behövde verkligen fräshas upp så de e lätt värt! Datorkungen lillebror har hjälpt mig massa

Annars... har jag haft en del för mig idag. Inte lika mycke som jag trodde eftersom jag har känt mig lite seg och slö hela dagen. Har tagit de lugnt och har tex. inte tränat som jag tänkte eftersom jag inte vill riskera att bli sjuk...

Har solat lite dock, och städat och haft mig. Läst lite. Fixat med datorn. That's kind of it!

Har varit en jätteskön dag... inför kvällen väntar filmtittande med mamma och sangriadrickande med Phiona. Sen en lååång natt fylld av skön sömn, mmm!



Seniortrend

En vän till mig garvade när hon hörde om en kommande "serniortrend" bland unga. Why? För att jag för första gången är eventuell trendsättare, och dessutom månader före själva trenden!

Jag är en riktig hobbypensionär för att vara ärlig, en riktig kamasutrasenior!!

Tänkte berätta lite om de senioraktiga saker jag pysslar med för att få er oinsatta mer insatta. Er smygseniorer att kliva fram ur garderoben och vara ärliga och stolta med era gamlingsgrejjer!

1) Skogspromenader
Vinter, vår, sommar, höst, regn, sol, natt, dag - promenader äger! Man får frisk luft, umgänge och vardagsmotion. Kan det bli med multieffektivt?

2) Tango
Pardans är någonting som gamlingar stereotypiskt pysslar med... varför ingen insett hur sexigt och hett tango är har jag personligen ingen aning om- men det ger ändå ett pensionärspoäng pga fördomen om pardanser.

3) Vara naken
Många unga människor har ännu inte riktigt lyckats skaka av sig phantombilden av hur vi i 20-års åldern förväntas se ut och är därför inte alls bekväma i att skutta omkring spritt språngande naken, tex. för att naturliga bröst inte är lika puffiga som i en bra stöttande bh. Hobbyseniorer skiter i detta! Vi har redan kommit till insikt med att vi är vackra och sexiga nakna - plus att det bara är frigörande och härligt att vara utan kläder.

4) Titta på hus
Förutom skogspromenader är det ganska vanlgit att man går omkring i områden och diskuterar husen. Trädgården, garaget mm. Varför detta är så senioraktigt vet jag inte riktigt- men många gamlingar gör de och få unga. Vet som sagt inte varför. Jag älskar de! Arkitektur är så intressant och jag älskar hur man jobbar med olika miljöer för att skapa en viss stämning. Kanske är jag bara nördig??


Massage

Juste btw var jag iväg på massage idag... de va såå skönt! Min rygg e verkligen fucked...

Ska iväg på en till om 2 veckor igen, ah... tills dess ska jag använda nån slags apparat som ger mina jobbiga muskler nån slags behandling. De känns inget men de sägs att de ska bli bättre - man får väl hoppas på de...


Brasiliansk vaxning

Aaah I'm gonna do it!!

Jag har bestämt mig... jag ska testa brasiliansk vaxning!
Det verkar så skönt och snyggt efteråt så jag tycker de verkar värt att gå omkring som en björn någon vecka... det verkar lätt värt smärtan också, jag gör de!

Har suttit nu innan jobbet och kollat upp lite salonger som gör de kring Sthlm, funderat... och kommit fram till att jag vill testa. Jag menar gör de svinont och håret växer ut snabbare än väntat, e de ju bara att aldrig göra om de, right?

Man kan ju testa, de flesta som testat säger ju att de verkligen älskar de och typ inte kan sluta efter de fått sån len och mysig känsla vid templet. Lätt värt!

Nu ska jag iväg till jobbet tänkte jaag...
Ha de så bra!


Smink

Som ni alla förmodligen redan vet så älskar jag att uttrycka mig själv. Ett av sätten att göra det är via smink. Jag gillar att sminka mig och gör det nästan varje dag mer eller mindre. Mitt vardagssmink tar inte mer än 10 minuter att fixa medans jag gärna står och slöar framför spegeln innan jag ska iväg ut eller på fest. Smink är uttrycksfullt och lekfullt. Det framhäver det sexiga/snygga/fantastiska med just ens utseende. Jag tycker inte att smink är till för att dölja, utan framhäva. Tror man får en mer avslappnad snygg makeup med den inställningen - plus en egoboost, de får man aldrig nog av (sålänge man behåller sin ödmjukhet)

Jag tänkte skriva lite kort om vad jag använder för produkter i min vardagssminkning. Sen e de klart att när man e nybörjare på något smink-instrument, tex eyeliner, så är det klart att det inte tar 2 minuter att kleta på. Men man får ha lite tålamod, med tiden går det snabbt och lätt som en plätt!

Eyeliner
Eyeliner är nog min viktigaste sminkprodukt. Den är mångsidig och följer alltid med i min handväska! Om det krisar kan man till och med använda den som en lättare mascara- man kan alltid känna sig redo med en eyeliner! Den markerar ögat snyggt och man kan variera den väldigt mycket via form, vinge och tjocklek- för att få ögat större, mindre, rundare, kattigare osv. Jag använder mig av Lumene's eyeliner, "borsten" är av något gummiliknande material och ganska hård och passar bäst för lite tjockare linjer.

Mascara
För stunden så använder jag två olika mascaror för maxat resultat. Det gör jag inte varje dag men flertalet dagar i veckan. Jag använder delvis Make up stores mascara, och en från Too faced. Make up store's mascara färgar simply fransarna svarta så för en odramatisk look föredrar jag endast den. Too faced gör dom främst tjockare tycker jag...

Ögonskuggor
Jag använder mig inte jättemycke av ögonskuggor i min vardagsmake, men jag brukar ha ett litet skimmer av mineralögonskugga på själva ögonlocket ibland- sedan skuggar jag runt ögat med samma make up store-puder som jag använder på kinderna.

Läppenna
En brun bra läppenna kan inte bli mer underskattad i dagens samhälle känns de som! Känns som att många dissar läppenna för att folk ännu inte kommit över att den idag Inte ska användas som ett brunt streck runt om munnen som i slutet av 90/början av 00. Det är helt och hållet min läppennas förtjänst att mina läppar ser så juicy och sexy ut! Konsten är att veta hur man ska hantera läppennan- en kort guide följer för er nyfikna.
1) Fejda!! Jag använder en ganska hård läppenna från Lumene som är ganska mörkt brun. Jag målar försiiiktigt försiktigt och löst på helt obehandlade läppar (använd lipsyl eller sånt Efter att du målat läppennan, de e enklare tycker jag)
2) Sudda ut läppennan med fingret eller pensel så att det blir som en skuggning där det är som mörkast precis vid läpparnas kant och ljusast i mitten. På så vis så hjälper skuggan som blir till att få läpparna att se fylligare ut.

Lipgloss
När man känner sig klart med läppennan kan man om man vill ha på lite läppglans. Jag tycker inte det är jättestor skillnad från glans till glas. Faktum är ju att glans med lite glitter i sig håller längre. Jag kan använda HM, Maybelline, men min favorit är nog en från Victoria Secrets. Den tycker jag håller lite längre...

Övriga ansiktet
Jag använder ingen foundation eller så till vardags. Om jag haft en tuff natt kan jag dutta lite av Cliniqs foundation under ögonen, men i övrigt har jag bara foundation och sånt till fest. Jag brukar dock använda ljusbrunt puder som rouge på kinderna. Jag använder rougen för att markera mina kindben. Jag är ganska kantig och markerad i mitt ansikte och jag gillar att jag ser ut så- så jag brukar framhäva de + att jag är ganska blek, ser lite mer levande ut med lite färg på kinderna.

Varför jag inte köper en vettig rouge är för att jag tycker de e svårt att hitta en helt beigebrun rouge som inte är solpuder. Solpuder blir oftast för stor kontrast i mitt ansikte och jag tycker inte alls om rosaaktig rouge. Det är fint på andra men det passar inte mig tycker jag.

Frågor?
Kommentera, jag lovar att svara


Score

Gick upp i tid, gick till jobbet... nu slipper jag gå med till min tragiska barndomsskola, scoooore

Visst folket där e säkert trevligt, kids, love them, men skolan e ju bara så... ångest, så att de kryper i kroppen, blää! Är glad att jag slapp gå dit faktiskt... även om de e kul att prata om konfirmation med förhoppningsvis blivande konfirmander...

Nu är den största frågan egentligen vad jag ska äta idag?
Sushi kanske?


"Blood is life"

Ih har spenderat kvällen med att titta på diverse vampyrrullar med Paulina. Vi såg bland annat den gamla stumfilmen Nosferatu från 1922 och självklart den fantastiska "Dracula" från -92 med bland andra Gary Oldman, Winona Ryder, Anthony Hopkins och Keanu Reeves i rollerna.
En av mina personliga favoriter ever

Taggad och full av tankar, vampyrer är ändå en passion of mine, glider jag ner till källaren där jag för närvarande bor. Sen någonting rött på golvet precis vid "dörren" till mitt rum. AH en text, iiiiih, de står...

Jag dör av skratt... min underbara lillebror har fixat internet till mig under filmtittandet. Bah va tvungen att gå in till honom trots att de e sent och han ska upp och jobba tidigt- haha lägligt att skriva med mörkröd spritpenna på vitt papper och lägga på golvet, haha va kul, helt omedvetet också, tss!

Nu måste jag verkligen sova... men ska fundera lite på min kommande födelsedag. Jag är vääldigt taggad på att ha fest... men mer info om de kommer. Nu- GODNATT!


Lookbook

Bjuder på en lookbook pga min bra digitalkamera och stora ego

By the way- vem skulle spela Lara Croft som yngre om de skulle göra en sån remake??
Megan Fox JAAAG!!
Visst skulle jag passa awesome??


What you waiting for?

Just my kind of crazy...



"You're still a super hot female
You got your million-dollar contract
And they're all waiting for your hot track

What you waiting
What you waiting
What you waiting
What you waiting
What you waiting for"


"Sweet escape"

Tanke: jag e verkligen seg på å jobba... går aldrig till jobbet när jag borde, bara när jag måste. För att få min lön och när mina ungdomar e där, heh, jag e så lazy?

Det som står på menyn för dagen är 1) Phiona kommer över m svampsoppa. Vi ska skriva hennes CV och chilla lite. 2) Va m Jonte, laga mat och gå på tango. 3) Städa? Jobba? Maybeeey...

Borde ha städat och kanske jobbat meen... jag lyssnade på musik och tog egobilder på mig själv och the look of today. 1) Mina nya skor jag köpte för tangon 2) Fick ett superfiiint armband av Emma som ni ska få se närbild på senare! 3) Kör chillstil eftersom jag ska på tango, vill va rörlig, no jeans! 4) Visst blev jag söt och "mjuk" med en liten lock i luggen? Ni kunde inte ana att dreads e så variativa??

Hoppas du får en bra dag idag!


"Put the blame on me" och "4 in the morning"

God förmiddag!
Vaknade för inte så länge sen... har ätit lite frukost och sitter och lyssnar på musik högt nu. Nu när jag bor hemma hos mamma igen så kan man ju inte riktigt ha sin vanliga rythm, så man får ta tillfället i akt och sjunga och spela hög musik när man väl kan^^

Det som går på repeat denna förmiddag är bland annat Akons "Sorry, blame it on me" som är en helt fantastisk låt på många vis...

Jag älskar att sjunga den, och den gör mig ofta lite tårögd. Delvis eftersom jag tycker den handlar om hur man prioriterar sin karriär, ibland före saker man inte riktigt vill och i många fall inte riktigt vet hur de skadar folk omkring en. Delvis för att jag är av samma mening, att det faktiskt e ganska ok om nån "put the blame on me" för att folk vägrar ta sitt eget jävla ansvar. Jag kan ta de. Jag känner att jag har god självkännedom och vet vad som är sant och inte, jag kan ta lite skit, de e ok...



Och underbara, talangfulla vackra Gwen Stefani med sin gamla hit "4 in the morning". Man vill bara sjunga när man hör Gwen tycker jag, och klippa håret som hon har de, haha, de e ju bara sååååå snyggt! Tror ni jag skulle passa i de??




Vad säger man?



Vad säger man?
"Hej hej, tack för komplimangen! Jag brukar inte lägga till folk här på facebook om jag inte alls känner dom eller träffat dom, men du får ha de så jättebra! Take care"

tror jag får bli svaret... de e ju kanske elakt att dissa en eventuellt blivande bekant men handen på hjärtat så hinner jag knappt med de vännerna jag redan har

Men visst va de gulligt skrivet?


Födelsedagsfirande och badkarsbadande

Heeej!
Åh fick gå hem tidigare från jobbet idag pga att jag inte mådde bra... blev lite ledsen för jag ville verkligen vara kvar och hänga med alla goa små sälar men jag mådde inte så bra som sagt, så jag va tvungen å gå... nu e jag hemma inbäddad i filt och med en  s t o r  kopp te!

Tog ett litet bad...

Haha alla ser väl att de e jag med mina dreads som sitter och badar! (jag har ioförsig inte alls i närheten av sån där hudfärg, och martini drack jag inte heller jag bara la till de för att jag kände mig lite glamourös och tjusig)

Badkar e verkligen underskattat måste jag säga! De va jättelängesen jag badade... why??? De e ju sååå skönt!

Känner mig fortfarande lite krasslig, så jag tänkte kanske ringa läkaren imorgon och fråga vad som egentligen pågåååår... mhp! Snart kommer en vän över och ska dricka lite te, och imorgon e de tango igen, yeey!

Mitt jobb fyllde föresten 25 år idag, grattis till kyrkcentrum! Ungefär 2 år äldre än mig, yeey!


Stan och skogen

Heej!
Hoppas du haft en bra dag... de har jag! Har egentligen inte gjort så mycke... vaknade sent, tog en lååång dusch och riktigt skrubbade mig! Åkte in till stan och kikade... hittade dock inte mer än ett par gråa knästrumpor- men de va trevligt i alla fall!

Kvällen tänkte jag spendera i skogen på någon slags halvhemmafest skulle jag tro... vi får se vad som händer, men trevligt blir det nog iaf!

Ang min telefon så är den inne på lagning hos Siba och jag har utrustats med en uråldrig gammal Nokia vars nya feats verkar vara en ficklampa och färgdisplay... hmmmm. Emma garva i luren när jag berättade- yuuup de e riktig pain för en elektroniknörd som jag, feel my pain!!

Ska gå och fixa lite nu och kila till bussen... ha de så bra!


Brumbruuumm

Godmorgon!
Ringde precis till Sibasupporten (mycke trevligt bemötande!) och det som nu sker visar sig i bildspelet nedan...

De blir mamma som får ambulansa in med mobilen till Siba då jag ska på möte typ... nu!
Got to go, hoppas du får en bra dag!


Min mobil är sjuuk

Buhuuhu jag misstäänkte att någonting va fel redan i helgen- och fick de bekräftat idag... min trogne vapendragare och vän Xperia X10 är sjuk!! Jag kan inte ta emot sms, och internetet hänger sig och funkar kanske bara en gång om dagen.. Någonting måste göras!!

Det första jag ska göra imorgon, eller ja förutom att äta frukost och sminka mig är att hänga på luren till sibasupporten kl 0900 då dom öppnar...

Skulle helst vilja ha en NY TELEFON på en gång så jag kan använda den, men dom har säkerligen nån jäkla lagas-tre-ggr-sen-få-ny-policy som inte rubbas trots ens år av trogenhet och sibakreditkort, åh!

Får väl se vad supporten säger men står i standby för att åka till närmaste Siba och lämna bebisen till doktorn. Mjaaah poor me och min älskade supertelefon

Nu ska jag gå och sova, skriver mer imorgon... Godnatt!


Citrus

Asså jag bara all form av citrus!!
Juice, kakor, lemonad, i mat (kyckling, pasta, såser whatever)!

Den enda gången jag inte föredrar citrus är när det gäller parfymer. Citrusaktiga parfymer är oftast ganska lätta och sportiga dofter a la puma. Det är inte jag. Jag är en mer kvinnlig, djupare doft med en rejäl bas av tex. mysk. Gärna blommig doft i överkanten med tex. liljor eller ros. Jag har några parfymer jag växlar mellan, oftast är det Gucci (den som bara heter Gucci, inte Gucci 2 eller Gucci by Gucci - GUCCI. bara.) Christina Aguileras självbetitlade parfym och Jean Paul Gaultier's parfym Le Classique.


Dreadsen

Juste här e en bild på mina dreads i utsläppt form


Sotaren

Jag brummade hem från centrum där jag hann med att gå till läkaren för min rygg och axlar och göra ett nytt internationellt id. Yeey, go me!

En liten sotare kom på besök preciis när jag kommit innanför dörren, de va ju tur att jag hann hem till de, visst?

Nu ska jag nog ta och äta lite mat och ladda inför eftermiddagens arbete


Akupressur

Godmorgon alla glada grisar!
Hoppas de e bra med er... de e de med mig, trots att jag gått upp tidigt... fick bra med sömn inatt trots konstiga drömmar, och har precis ätit en bra frukost och är på väg ut genom dörren för att bege mig ner mot det lokala centrumet där jag ska få testa nån slags akupressur.

De e precis som de låter som akupunktur fast man pressar på punkterna istället för att sticka nålar i dom...

Ohh vet ni pga alla flyttkartonger i mitt gamla rum hos mamma så eh- hittar jag ingenting! Allt e kind of nerpackat, och jag har inte haft tid att fixa allt... suck. Har bara letat upp de väsentligaste (stavning whatever) som smink, tandborste mm. Böh!

Har inte ens packat upp min dator... Där ser ni hur illa detta är!!

Har min minilaptop i mitt rum jag har nu, och sitter på mammas stationära... wo! Dehär e typ katastrooof... måste ta tag i detta snarast!


Men idag står även detta på att-göra-listan:
Akupressuren
Besöka skolor med information om konfirmation
Ikea med mamma


Vi får se vad som hinns med...



RSS 2.0