New jew



 

Mina nya smycken jag lyckades inskaffa på Åhlens... inte ringen med text på, den fick jag av mamma i studentpresent, inte heller ringen med den stora stenen. Den beställde jag på nätet för länge sen... snygga visst? Inte Guess direkt men ändå fresh liksom

Visst blev mina naglar snygga också? Har haft lite glansigt nagelack på så strödde jag lite silverglitter på... snygga va? (och neej har inte målat fransk manikyr jag har de all natural me my lucky fuck)

Gott nytt år igen!
Ska snart åka in till stan och möta upp Jennie, Mattias och Frida... yey!


Gott nytt år



Får alltid lite nyårsångest... man tänker på året som varit och vad som kommer ske nästa år osv. Hur man utvecklats, vad som hänt osv...

Tror jag kommer minnas tiden med Attraction mycke... och Glambabe nu då. Mycke musik detta år. Christian Wals släppt nytt album. De va sweet... spelningen på Nalen va riktigt bra! Daniel såklart... vi gjorde så mycke tillsammans. Yasuragi bland annat... riktigt mys!

Mycke handlar såklart om kyrkan med... har verkligen börjat jobba där på riktigt liksom... massa ansvar och pedagogik och underbara ungdomar!

(sen kommer man säkert minnas av MJ dog... shiet liksom? To sad...)

Så nästa år... De kommer bli såå otrooligt mycke musik! Har sagt hela året att det kommer ske någonting under 2009 som verkligen kommer att generera i att jag äntligen kommer igång med min musikkarriär! Nu har de hänt, så jag ser otroligt mycke fram emot 2010!!

De e väl de enda jag vet... jag lär ju äntligen hitta en egen lägenhet också, inne i stan nånstans, great! Förmodligen kommer jag bli ännu snyggare än vad jag är nu (om de går vill säga) Kommer nog resa en del pga musikarriären, men har redan planerat lite för övriga resor...

Slutsats? 2010 är MITT år!!


Rated R

Efter besvikelsen efter Timbalands senaste släpp kände jag mig fortfarande så frustrerad... otillfredsställd musikmässigt. De va liksom inte vad jag sökte... så jag youtubade Justin och hittade ett bonustrack från Rihannas senaste album Rated R... de va så jävla bra rent utsagt så jag var tvungen att lyssna in mig på albumet.



Säga vad man vill om Rihanna, men detta måste ju vara the skipsläpp of 2009!

Skitsnyggt intro, det finns något att finna i alla låtarna. En otroligt stark comeback. Sedan är det alltid jobbigt när "tonårsstjärnor" blir vuxna på riktigt och ska göra läskig musik. För aa... Rated R e ju verkligen... rated R... and I like it!

Något många ballader... men med så mycke power så dom fortfarande funkar på förfesten i de flesta fall. Känns som ett riktigt statement också, att Rihanna är en världsstjärna att räkna med i många många år framöver!

Bästa tracks: Hole in the head (bonus) Rockstar 101, Hard, Wait your turn och Te amo
Ta bort: Alla är bra... men to slow och fel i tiden för mig med tanke på mitt privatliv, är den Timberlake producerade Cold case love

Hennes låtar passar just mig känner jag också eftersom de inte e så mycke fokus på kärlek i låtarna... inte generellt iaf. De känns skönt, precis vad jag behöver... Te amo är dock en riktigt söt låt som handlar om henne och en annan ung kvinna. "She said te amo, then she put her hand around my waist, I told her no she cried te amo, I told her I'm not gonna run away, but let me go"

Känns skönt att den här låten inte fått så mycke uppmärksamhet! En fin vanlig låt, snälla låt oss bara behålla de så. Inga skriverier om att det handlar om en kvinna och en kvinna- världen måste väl fått nog av att chokeras av fri sexualite?

Bjuder på hennes senaste video till låten "Hard". Ruggigt bra video... grr!


Lyssna gärna in dig på hennes låtar, finns på spotify och youtube så de e bara att söka på titeln och Rihanna...


Nyår

Var i Enköping idag... heh. Gick in på Åhlens för att försöka hitta nya smycken... mina händer är så nakna nu, kan knappt tänka på alla vackra smycken jag fått... men inte längre kan ha. Åh en sida av mig vill bara skrika och gråta och skriva av mig här om hur ont det gör i mig att inte ha mitt hjärta här, åh jag undrar bara hur han mår, but I'll be okey...



Heh... jag måste skrika "Hej jag är utböling" eller någe... Fanns inga smycken hur som helst... i hela Enköping... eller aa ringar e vad jag behöver... klarade inte av att känna mig så naken, ringarna gjorde sig påminda via sin frånvaro... köpte 2 ringar från Åhlens egna märke... 128:- kostade dom. Jag skrattade lite när jag kom tillbaka och köpte dom "Haha de e ju ekonomiskt i alla fall... hade tänkt mig en summa närmare denna med minst en nolla efter sig" Vi pratade lite om Åhlens i stan och att hon kände sig stressad när hon va i Stockholm... sen önskade hon mig ett gott nytt år i Enköping. Såå rar!

Så nyår i Åhlenssmycken... förlåt! Inget fel på de men... neej kan inte prata om mina ringar mer jag blir så jävla nere för att vara ärlig... pratar med Natta på msn nu. Ska väl kanske försöka... spela mer sims, eller titta på någon rolig serie, för att tänka på annat...

Nyår blir i Karlstad med Jennie, Mattias och troligen också Emma. Eller jag ska iaf sova hos henne... hoppas hon joinar oss under kvällen/natten


En dag i taget

"They can say whatever
Imma do whatever
No pain is forever
Yup, you know this"

... de har varit en bra dag idag, trots att jag är allmänt nerstämd pga mitt nyfunna singelliv... vill inte skriva om de här i bloggen men de e klart att det är väldigt svårt. Jag hade en väldigt underbar pojkvän...

Har varit i Barkarby idag med min mamma och lillebror... försökte shoppa men hittade ingenting... ruttet va?
Fick dock veta att korv har sin färg pga att den är rökt... så jag åt en korv, första gången på länge, haha!

Imorgon ska jag iväg och köpa en ny datastol iaf... och kanske något annat om jag hittar de... snart ska jag va lite med Emma... de är härligt. Sysselsätta sig!

Har ni sett blogg-ica-reklamen?
Säkert... men om ni inte har de, så länkar jag den här, den e ganska träffande...



Hoppas ni haft en bra jul och har en härlig ledighet!


To many songs

Varför finns det så många sånger om krossade hjärtan?
Shit...


Jag kan inte skriva... jag kan inte tänka. Vill inte tänka. Vet inte vad jag ska göra. Försöker hålla mig upptagen med annat... de e svårt. Tar nog bort dehär inlägget sen. Se jag kan ju visst skriva? Men jag vill inte skriva om allt här...


WR wishlist


Vaddå bara 8036:-
... hmm. to bad.

Kanske en??
Vilken tycker du e snyggast? (inget om att jag har för många jackor nu!)


Sankt Nikolaus

Nu alla barn ska jag berätta en liten julsaga... och lyssna nu noga, oavsett om ni är den som faktiskt firar julen som en högtid då man firar kärleken och gemenskapen, eller om man är den som firar julen för gåvornas skull. Detta är tillägnat er båda

Nu ska jag berätta om Sankt Nikolaus... ni kanske känner honom bättre som Sankta Claus som han också kallas... Eller som många i Sverige säger nu för tiden - Tomten!

Sankt Nikolaus levde i det området som vi idag kallar för Turiket, och föddes cirka 280 år efter Kristi födelse... han var munk till stor del av sitt liv, och är känd för att han gav väldigt många gåvor till alla omkring honom som behövde de. Familjer i nöd, fattiga, hemlösa, google knows it! Han gav dessa gåvor utan att dom han gav till visste vem han var. Han gav ofta i smyg... han gav för att ge, inte för att få ära eller beundran pga hans givmildhet.

suck it in alla som påstår att ni inte firar jul till minne av Jesus födelsedag -

Hur känns de??
"Men Tomen e ju... öh. tysk... han e typ cocacola... nånting"
- Joo men om du hade läst läxan hade du vetat att alla dom där skrönorna kom ganska långt efter att Nikolaus både levt, dött och blivit helgonförklarad...

Face it, Tomten e kristen!

... och nuu slutar "She's a bitch"-delen av detta inlägg

Så alla ni få som funderar på vad julen idag har att göra med Jesus och de... så vet ni nu! Tomten aka Sankta Claus, var kristen och tyckte de va viktigt att följa Jesus lära om att hjälpa folk osv osv. Han började hela julklappsutdelandet... = yey!

Skriver senare om min mysiga dag!
Hoppas ni har och haft en underbar jul!


Vad tillhör er jul?

Vad är era jultraditioner? Hur ser eran jul ut?

Detta år har jag verkligen hällt i mig isvatten... de e så gott och friskt, och till skillnad från en del så blir jag jättesugen och törstig efter kall dryck när de e kallt ute... skönt med en riktigt vit jul va?

Sen... varje år, glömmer familjen att tänka på julmusiken... de e hårt att erkänna men min familj har inte speciellt många julskivor... de e som att just det glöms bort i allt stök! Jag har 2 julskivor... Nsync och Christina Aguilera, hah! Nsync har en betydligt mer klassisk julskiva med vackra stämmor och ganska klassiska låtar... såå. Den rycker alltid ut som en slags stand-in... som nu varit i så många år så att det är de som är traditionen(?)

Ständig julklapp till mig, min familj och släkt lyssnar på Nsync - hah!
(de e en bra julskiva även om man inte gillar Nsync... min lillebror har stått ut utan gnäll i 7 år... ok?)

Igår hade jag, mamma, pappa, Basse och Daniel lite julmys eftersom han är i Flen idag, såklart! Vi gav presenter till varandra och åt gott och så... av Daniel fick jag ett Lush-paket, aw alltid Sen fick jag Ed Hardy doftljus... heelt otroligt, visste inte att de fanns... haha. De finns verkligen allt i Ed Hardy och Christian Audigier... tss.

 

Ljusen och vår julgran... myys!

Dagen till ära blir det William Rast jeans, tröjan minns jag inte vartifrån den kommer, kanske WE? JL? Shitthesame kind of, haha, den e vit och fin! (Har 2 nästan likadana tröjor så jag minns aldrig vilken som kommer vartifrån... nån e ett lite finare märke medans den ena e typ.. ett ganska regular... ajja strunt samma som sagt!) Smycken från bl a JC, Dyrberg&Kern, Guldfynd och Snö of Sweden!

 

Nu ska jag äta lite gröt,
GOD JUL!


D*** in a box

... älsklingen lät mig inte skaffa en julbakgrund på datorn i samma tema.
Vaddååå??



God jul allesammans!!

(och till alla som känner sig förtvivlade efter filmklippet så ger jag er en lite mer clean bild av mumsbiten)



God jul!


Hoppas ni får allt ni önskar er och att alla blir glada över de presenterna du får äran att ge!
(orkar inte skriva mer nu för jag mår lite illa och har en del julstök och tedrickande kvar... men imorgon kommer en liten julsaga)


Sleeping with the enemy




(eller alla och alla... de närmaste i alla fall)


SHOCK VALUE II



Köpte Timbalands nya album (finally!!) igår, fick de av Emma och Phiona i födelsedagspresent - tack såå mycke

Har nu lyssnat igenom albumet och kan konstatera att
1) albumet kräver fler lyssningar och innehåller inte riktigt samma hit-material som de tidigare
2) albumet behöver inte fler lyssningar och är lämnar en något besviken(?)

Vilket av dessa alternativ som stämmer får tiden avgöra... vissa låtar tar ju ett tag innan man fastnar för dom helt enkelt. Dock vet jag redan nu att antalet sådana låtar är way to big för att vara ett Timbaland-albumt jag lägger i favorit-listan...

Halvsorgliga melankoliska låtar blandat med "skriv en låt om någonting folk inte skrivit om förut" tema. De funkar inte, de blir faktiskt inte bra för att vara ärlig... Ok Morning after dark OK clublåt, jag gillar den!

Asså skivan är bra, Timbaland är alltid bra, han levererar alltid - men att gå in med en förvänting om att man skulle få en lika stor kick som av Shock Value då hela skrivan är en förfest-fest-och efterfest i ett, gjorde att man blev en aning... besviken. Innehåller inte i närheten av uptempohitsen Shock Value hade...

Bästa: Carry out och The one I love
Ta bort: Marching on (hade jag velat höra melankolisk halvrock-jag-är-så-ointresserad-att-jag-inte-ens-kan-namnge-genren-korrekt hade jag köpt de inte Timbaland ok??)

På någe vis... köper jag Timbaland vill jag ha jättekomsersiell rnb,
G i v e  i t  t o  m e


"Nostalgi-symfoni"

Vet inte vad som kom över mig... fick som en slags försmak av nostalgi och då kunde jag inte mostå frestelsen att damma av några musikmappar...

"Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit" Shit, de va ett tag sen huh?
Minns tiden då man nördade whoa för å få nys på nya hiphopevent, dancebattles, då laktosintolerans och relevans var rim som kom från ingenstans och man kunde lyssna på remixen av Eller huuur många gånger som helst. haha.



Petter, Snook såklart, Afasi, Organismen - mh hiphopen har verkligen varit en stoor del av mitt liv. Först en försmak av amerikansk hiphop och sedan den långvariga mångåriga förälskelsen till svensk hiphop. Kanske att den ögonblicksförälskelsen aldrig riktigt lägger sig?



Känns som att jag tappat de mer och mer de senaste året... har inte alls lyssnat på hiphop med samma feeling på länge. De har ju iof varit lite fattigt på den fronten om jag får vara ärlig... mh? Men Promoe har ju hållit igång, har inte ens varit ivrig nog att verkligen verrrrkligen lyssnat in mig på hans senaste. Sämst visst?

Men de e ju delvis medvetet jag lagt den stilen lite på hyllan just nu... eller fan den kanske e på g tillbaka? Kanske därför jag började tänka på mig... tröjan jag köpte på New yorker - bara hej Lagom typ? Min stil har ju varit ganska anonym på senaste - högst medvetet... de e ju ganska orelevant vad man bär, så länge man trivs liksom. Jag har trivts, jag gör de fortfarande. Tycker jag e ganska cool som kan ha leggins?? De har hänt liksom^^ Men de finns ju dehär som man alltid kommer tillbaka till mer eller mindre, i någon form. För mig e de hiphopen...

Har varit på semester, funderar på om de e dags att komma hem snart? Eller hemma e jag ju alltid, heh, men aa, lite meer... ni förstår? Jätteintressant att Phiona lyckades matcha den där bilden på msn. Otippat^^

Nedan har vi några av nostalgi-favoriterna:


- Ammunition, Snook


- Soptippsvärld, Petter ft Fille och Fre


- Frustration, Petter


- Natten till idag, Afasi och Filthy


- Jobb, Afasi och Filthy

Nu blev de mest arga hiphoplåtar (åh jag bara ryser!) Listan kan bli hur lång som helst! Valde mest bland favoriterna som fanns lätttillgängliga på youtube (jag gillar glad hiphop också^^)


Asdålig

Heej

Har varit ganska dålig på att uppdatera... ursäkta! Känner mig så trött... konstigt nog, tycker jag sover så mycke...

Har hunnit med att vara på personalavslutning, de va väldigt roligt, på flera olika plan^^ Sen idag har jag varit med mamma, lillebror och Daniel i Kista centrum och gjort den årliga julklappshandlingen! Hittade en del fint som jag hoppas de jag ger dom till blir glada över... Sedan hittade jag en tröja på New yorker till mig själv...

 

Den e jättemycke mig tröja!

Vi såg också "En julsaga" i den nya animerade versionen med bland annat Jim Carrey. Annonseras som 3D - thats a fucking lie, men annars var den bra... jättebra, kommer nog bli en del av samlingen av versioner jag har på just "En julsaga". Ni vet den av Charles Dickens? Yes... dehär var inte den bästa versionen jag sett, men den var bättre än vad jag trodde...


Going down

Här är en sneakpeak på vad jag sysslat med på senaste:


Cool va?
De kommer bli sååå awesome!
Hela videon släpps om några veckor... de kommer bli ett galet 2010, just saying...


Too faced

Har köpt lite produkter från Too faced!
Lipplumber
Lipmask
Mascara



Har testat allt idag och kan hittils säga att de verkligen är bra!

Ska iväg på personalfest med kyrkan nu... blir väl sådär måttligt. Man kommer ju inte ifrån att de känns som en "vuxenfest" där man själv är barn(?) dom flesta e ju närmare min mamma i ålder än mig, en del av dom har ju till och med barn som är äldre än mig... men dom flesta är jätterara, och jag har ju ungdomsledarteamet + Natta, så jag mår bara finfint! God mat blir det säkerligen... ser fram emot ett litet glas vin också för att vara ärlig


Sneakpeak



En liiten liite sneakpeak... spännande right?
Grattis till Mattiaz som fyller 22 idag!


Sweet

De e så skönt att ta hand om sig själv och skämma bort sig lite ibland! Känns verkligen att man snart går på ledighet (i alla fall från mitt ena jobb!)

Under morgonen/förmiddagen har jag hunnit med
Ansiktsmask
Ångbad med lavendel
Mjölkbad för händerna
Tvättat håret och gjort en inpackning

Nu ska jag äta, sminka mig lite och gå mot jobbet... idag är de bland annat avslutning där. Den där roliga grejen jag skulle iväg på idag blev tyvärr inställd för min del... ajja. De e mer roligt stuff på gång så de gör inte så mycke ändå...


Aroma

Jag bara älskar god doft... har nästan alltid doftljus eller doftolja i mitt rum/Daniels lägenhet... Brukar ge bort de som små minigåvor när jag känner för att ge någon en liten present. De är så extremt rogivande och harminskt Synen av tända ljus tycker jag också får en lugnare och mer harmonisk...


Mina all time favorite favoritdofter är nog vanilj, japansk körsbärsblom och liljekonvalj - mmm så ljuvligt de luktar!

Har funderat flera gånger på att gå på sån där aroma-terapi, låter precis som min grej som älskar doft! Tror de ska bli en ny grej 2010 - jag ska verkligen försöka ge mig själv lite mer spa! Massage, hot stone terapi, aroma, manikyr, lerbad mm. Man gör på tok för lite sånt!

Ska göra en liten ansiktsmask på mig själv nu bara för de, åh älskar att vårda mig själv, både själ och kropp 
Och fixa mina naglar lite... fila dom och måla dom osv... mh!


Skolavslutning


(hur ska detta gåå??)


Grå korv + plutläppar

Blöph... ikväll åt jag lite av korven jag och mina jobbarkompisar gjorde... (öh bildbevis mm finns längre ner i bloggen) Den va faktiskt skitgod, även om den såg väldigt äcklig ut... vilket gör en otroligt oroad över vad det faktiskt är i korv man köper i affären då den ser vääldigt annorlunda ut, och jag med 100% säkerhet vet att den korven vi gjorde innehåller de man förväntar sig att korv ska innehålla... hmm.

När jag hade ätit en bit, mamma smakade med, så sa jag att "Neej nu orkar jag inte mer, åh den var så maffig så fullproppad med kött" Hmm vänta e de inte vad korv ska vara? Alltså - samma mätthetskänsla av en liten hemmagjord korv som man får av typ 3 kokkorvar på stan... HUR ÄCKLIGT ÄR INTE KORV börjar man ju då undra...

Har haft lite småfrossa hela dagen... börjar småskämmas lite för snöbadandet igår, tror min kropp tog väldigt illa vid sig... uöh! Men jag laddar med mycket sömn och värmekudde - mys

Ursäkta att jag är så dålig på att lägga upp bilder, vet inte vad jag kommit in i för svacka, haha, tar ju en del bilder bara att jag latar mig... får ta och skärpa mig!



Här är en brutal bild på, kanske främst, mina läppar, med bildtexten "Restylane what??" Hah jag menar, vem behöver vare sig lipplumber eller restylane/silikon i läpparna när man har sån här plutteknik?? Den e grotesk, överdriven, skriv fula kommentarer om ni vill, den e rolig - jävlar va mjuka och goa mina läppar ser ut, jag e grovt PRO på att pluta!

Godnatt


Snöbad

Idag var det avslutning för mina faddrar... det inkluderade bland annat julmat, tipsrunda och snöbad...
You heard me - snöbad! Så nu e man kall, blöt och frusen... men glad förvisso. De va en allmänt trevlig kväll och jag ber för att jag inte blir alltför förkyld imorgon... Nu har jag verrkligen välkomnat snön och vintern iaf!!

... och nu ska jag ta ett bastubad...
Godnatt!


MODELLBILDER


Ett urval av modellbilder jag tagit genom åren... några få favoriter


God natt



Första smällen som svider

Hmm... har länge funderat och tänkt på dehär med att kändisar faktiskt är människor, vilket många ironiskt nog inte verkar förstå (jag menar hur dum kan man bli??) Det är som att när en person väljer att ha ett mediabelyst yrke, som till viss mån kräver någon form av fokus från media. Tex. artist - som jag själv... media ger oss reklam. Så att folk köper våra skivor, vill läsa intervjuer om oss osv.

Har aldrig riktigt förstått, de här med att människor kan säga och skriva vad fan som helst om en människa, bara för att personen i fråga har ett mediabelyst yrke. Åh! Det gör en inte till mindre människa? Det är fortfarande inte okej att mobba någon, att säga kränkande saker...

Under dagen har den första smällen som faktiskt gör ont slagit mig... en nyfunnen vän till mig står omnämnd i lite tidningar för en sak h*n gjort... och visst artikeln i sig är helt OK liksom, egentligen, men för bara någon minut sen fick jag dumt nog för mig att kolla lite vad folk skrivit om artikeln, på sina bloggar och så... då kom smockan. Rätt i nyllet. Jag stängde vist ner alla fönster... folk e så jävla grova - om någonting dom inte har nån koll på. Smart att grunda hela sin uppfattning angående en person/ett agerande på en notis i skvallerblaska??

Blir så... ah. Wakeupcall. Det händer säkert mig inom bara någon månad. That's life liksom. Man ska inte ta åt sig för mycke eller så... men aa, de e ju lite trist när de händer liksom. Vem anser sig ha rätten att dömma ut en människa efter en artikel?? Och inte ens en speciellt utförlig sådan... fan asså folk?? -suck-

Ajja som sagt - nästa gång händer de mig... Vem påstod att de e glamouröst att vara en så kallad "offentlig person" aka "kändis"??


SNÖ

Åh va vackert med snö... finally!
(och juste, hemligheten som jag pratade om har blivit lite uppskjuten, så kan tyvärr inte avslöja den... men aa jag gör såklart de så fort jag får!)


Rädda radion

Alla knoddar som gillar att hänga i Kungsträdgården, här e någe för er - troligen de sista för detta år! En gratis-konsert som fixas av NRJ och kallas "Rädda radion!"

Nu på torsdag den 17 december klockan 1700! På scen står
  • E.M.D.
  • Dead by April
  • Darin
  • Erik Grönwall
  • Martin Stenmarck
  • Sarah Dawn Finer

    Tycker de låter jättekul - om jag hade varit lite yngre, alternativt varit taggad på Kungsträdgården-spelningar hade jag absolut gått! (hmm vart e efterfesten..?) Har slutat gå på sånna event för läänge sen, varje gång jag går förbi Kungsträdgården då de e någe jippo känns de som jag jobbar utan att jag faktiskt har någon egentlig "rätt" att gå fram och fråga alla kids vad de pysslar med och försöka locka ifrån dom ölburkarna^^

    Här hittar ni länken till NRJs hemsida där dom skriver om eventet!


  • Coming true

    Lätt bästa svenska idol-låten ever:



    På klippet framförd av de årets vinnare Daniel Lindström... grymt bra röst! Vad hände med honom liksom? Sist jag hörde honom sjöng han på svenska... vaddå vaist off en av Sveriges bästa soul-röster??

    Och btw någon som såg Agnes på årets idol-final?? Shiiet, har alltid tyckt att hennes yttre har sinkat hennes otroliga röst... hon har ju alltid, entligt min mening, känts lite mesig och töntig. Ni vet ingen riktig karisma?? Och aa mesig helt enkelt... mjao USA har gjort henne gott kan jag lätt påstå, äntligen en het ung kvinna, finally!!



    ... någon mer än jag som funderade på om stackarn hade problem med halsen? Huvudklangen var ju inte vad den brukar...?


    INATT

    Kanske kanskee att det under kvällen/natten kommer en liten överraskning här på bloggen... ih! 
    Den här hemlisen jag pratat om under någon vecka... vi får väl se helt enkelt! Önskar jag kunde berätta för alla, men aa... can't do!

    Sitter och jobbar hemma... tar en liten yttepyttepaus... de e skönt att jobba hemma för då kommer ingen och stör en och bara ska fråga en sak eller liknande. Samtidigt som man lätt blir slut i huvudet då de e hundra fokus på en sak... de går fort och effektivt iof, but still... sen e de så många frestelser hemma, datorn, bara göra en kopp te osv osv. Fast jag går och gör te och sitter lite i kyrksalen och sånt på jobbet med måstej ag erkänna... e där så mycke så de känns som ett andra hem nästan^^


    Julklappar

    Ooh... har bara köpt julklappar till mig själv hittils... sucky right??

    Har köpt ganska mycke kläder... och mer blir de. Förstår inte hur jag ska ha råd med alla mina frestelser?? Sedan idag har jag beställt lite saker från nätet... en julklapp till mig själv(??) och lite till andra personer... de e därför jag inte kan berätta vad de e jag köpt, utifall någon jag känner läser den som ska få den... hihi. De e bara en liten sak men väldigt fin

    Kanske ska fråga mamma om hon vill ge mig den presenten... liksom från henne, men aah, jag har köpt den själv... förstår att de e svårt att köpa julklappat till mig, jag köper ju allt jag vill ha själv liksom... tycker de e dags att byta roller nu känner jag, brukar försöka köpa gåvor till mamma ofta - jag menar jag tjänar ju egna pengar nu och mamma har ju tagit hand om mig hela mitt liv!

    Jag och Daniel ska iaf ge oss själva en resa av något slag... så inga direkta julklappar till honom. Men jag kanske tänkte köpa något litet iaf... eller, de har jag redan faktiskt^^ Och han till mig skulle jag misstänka, han bad mig att undvika att kolla i garderoben till varje pris, för han hade en hemlighet där... hoho. Undra va de kan vara...? Jag har en liiiten misstanke, men aa man får se


    Nu drar jag iväg till Daniel... ha de så jättefint
    (min kamera ÄR verkligen bäst... den och jag går så fint ihop!)


    Vad önskar ni er i år btw?


    Lip plumber

    Va tror och tycker folket om Lip plumbers??

    Jag har testat ett par stycken... en del tycker jag känns obehagliga i halsen faktiskt... jätteläskigt! Lite som en slags allergisk reaktion... urläskigt! En del, eller ganska många faktiskt, tycker jag inte ger någon effekt alls!



    Fick låna denna av Jennie när jag var iväg och... neej, juste ja, ni får tyvärr inte veta om allt spännande jag haft för mig de senaste veckorna! Men snart snart lovar jag

    Tycker iaf att den fungerar jättebra... men den känns lite stickig om man tar på hela läpparna... jag brukar bara ta lite i mitten så man får lite mer put på läpparna... jag har ju redan stora snygga sexiga läppar liksom!

    Hade iaf tänkt att köpa en sån... funderar även på att köpa deras "Lash injection" och en slags inpackning för läpparna så att dom håller sig supermjuka!

    Vet ni känner mig faktiskt lite småsjuk... tror jag ska ta lite Echinagard... är supertrött och har ingen matlust... bara sover och sover men är fortfarande trött... hm. Tror jag slet ut mig lite förra veckan...


    Higher

    Har inte följt idol alls i år... men de e klart att man e nyfiken på vinnarlåten. Antar att den som vanligt är skriven av Andreas Carlsson och Jörgen Elofsson? Har inte kollat upp de ännu dock...



    "Higher" heter låten, som ni säkert redan noterat... gillar låten, tycker den e jättebra... ända sedan Coming true tycker jag vinnarlåtarna mesat lite... mer powerballad till folket kind of - tack så mycke Erik som framför den i ljudfilen ovan gör låten jättebra, stort grattis till honom att han vann! De kommer nog gå bra för honom...

    Va tycker du?


    Snö ljus och korv

    Jag har gjort någonting heeelt otroligt! Jag har gjort korv!! Nu menar jag inte stekt korv som Emma trodde först... utan verkligen gjort korv!! Big time asså... Två av mina jobbarkompisar fick för sig att det nog va en bra idee att göra de och samtidigt ha ungdomsledarmöte... ha ha. Sagt och gjort liksom... Visste att ingen skulle tro vare sig mig eller Peter, jag menar, vi e väl kanske inga jättetalanger på mat... hm. Så vi dokumenterade allt^^





    De va riktigt coolt, men ganska äckligt också... hur de smakar får vi veta sen när vi äter den, just nu ligger allt i Mattias kyl och saltas...

    Va fint de har snöat idag, visst?? Åh va mysigt de e... hoppas de håller i sig, vore så härligt att få lite vitt på marken!  Sitter och myser med en kopp te just nu... aah sweet!

    Var i jakan med mamma tidigare idag... handlade en del fint på HM, ni får se sen... ska försöka ta lite kort på de sen! Gick in på MQ men de fanns för många frestelser där, så jag var tvungen att gå innan jag skulle falla för dom och handla upp mina sista kronor^^

    Åkte också till IKEA - alltid kul! Köpte lite småsaker till Daniel och Marcos lägenhet... tänkte åka dit tidigare än vad dom kommer hem ikväll och fixa lite där, som en slags överraskning! Jag menar, jag är där så ofta men betalar ingen hyra eller någonting... så jag har köpt lite småsaker jag ska fixa med + att jag hade tänkt att damsuga och torka av bokhyllor och sånt... dom jobbar ju så mycke så dom hinner knappt städa


    Köpte bland annat lite olika ljus till dom... och en ljuslykta jag hade tänkt att ställa i Daniels och mitt sovrum... taklampan e trasig såå tänkte investera i en säker ljushållare man kan ha lite större ljus i!

    Nu ska jag nog göra en liten ansiktsmask tror jag!


    ME ♥ SHOPPING

    Oow... nu åker alla pengarna... lucky me att jag kommer få månadslön efter nyår!



    Har hittat så överjävligt snygga kläder på en ny hemsida mitt hjärta tipsade mig om... aww va hett!
    Detta e bara ett exempel på lite av de coola kläderna jag hittat där


    Unstoppable

    Vad tycker ni om Kat Deluna's nya singel "Unstoppable"?



    Personligen får jag ganska dåliga vibbar over all från Lil Wanye... dessvärre. Han e säkert duktig men aa jag gillar honom faktiskt inte...

    Snygg standard video... skulle kunna förvänta mig något lite mer spännande från Kat, hon har väl redan haft sin period då man kan göra dessa "marknadsföringsvideos" då man bara ska showa off att man är snygg osv för att folk ska få en bild av en... kunde varit lite roligare... sedan är hennes ansiktsform inte ultimat till fluffigt stort hår... hon e ju klotrund liksom - de raka håret e way more sexy tycker jag!!

    Låten e bra tycker jag... riktigt party-material, hamnar nog i mobilen nu till förfesten... ska iväg till Spiderdogs ikväll, mm love it


    RSS 2.0