UPP OCH IVÄG

God morgon!
Nu ska jag upp och iväg och göra dagen!
Vad ska du göra idag?


GOD NATT

Heej allesammans!

Hade jättesvårt att komma upp ur sängen imorshe... kom till jobbet ganska sent. Men de fick lov att vara ok, känner att jag har lite väl mycke i huvudet now days... då blir jag trött och slö, min kropp vill vila sig...
Nu är jag hemma i min lilla lägenhet igen, mysigt och skönt! Har lagat mat till mig själv - typ från grunden! Haha de trodde jag knappt om mig själv, att JAG en dag skulle bli så kunnig i köket att jag kunde laga en mumsig kycklinggryta med bl a cucchini, champinjoner, pressad vitlök och passerade tomater. Den blev huur god som helst! (tack till mamma, Ida och Phiona som fått mig att bli kräsen och kunnig i matlagning!)

Nu är jag mätt och glad och ska snart krypa ner i sängen och sova... ska bara betala lite räkningar och sånt först! Lägga upp ekonomin för månaden... vill få råd med lite massage och annat skönhetsfix, hoppas pengarna räcker! (vill köpa lite nya kläder med, och skoor, och en väska, bla bla, listan kan bli hur lång som helst haha^^)
Tog med mig en orkidee hem också från mamma. Hon har tagit hand om min hittills eftersom jag varit osäker på om jag kommer hålla den vid liv... jag troor de, så a jag ger de ett försök! Orkidee e en av mina favoritblommor! Tillsammans med liljekonvalj och syren!

WILL SMITH

Otroligt visa ord från Will Smith,
ta er tid att lyssna - jag håller helt med!




CHILDHOOD

För drygt en vecka sen var jag på ett event på Grönan där man samlade in pengar till Childhood foundation. Klicka på den här länken för att komma till deras hemsida och läsa mer!

Det var en hel del väldigt bra artister som uppträdde, bland annat Christian Walz och Darin som jag tycker är otroligt duktiga! Här e en video från en av Darins låtar han uppträdde med:



Awesome!
Passade på att köpa mitt Gröna kort och samtidigt bidra med några kronor till Childhood!


KU KVÄLL

Heej!

Har jobbat ikväll, vi var och lagade mat på KU - alltid trevligt att vara där och träffa alla underbara ungdomar! Blev lite uppmuntrad att fortsätta blogga också... ska försöka ge de en chans, haha, jag gillar ju å skriva å så...

Nu e jag hemma hos mamma i alla fall, ska gå och sova nuu typ, så jag orkar upp imorgon och ska träna lite å så. Min mamma har ju en crosstrainer och de e ett bra sätt för mig å träna. Sen blir bastu och lite frisyrfunderingar... Vad tycker du att jag ska göra med mitt hår??

Många röstar ju på page... men jag tror inte jag e riktigt redo för de ännu. Men jaaa you never know!
Kanske postar lite ideer under morgondagen eller någe...

GODNATT!


S&M

Vet att många pratat om Britneys och Rihannas uppträdande med S&M... jag själv e ganska splittrad... på ett vis e de ju jättebra, jag menar de e mycke press att sjunga live och hålla koll på vart man ska gå när osv osv. Samtidigt känns de lite som att något saknas i en show med så stora och etablerade artister? Kanske e dansen man skulle vilja ha mer av...?




SRY FOLKS

SRY folks för att jag inte uppdaterat på... lääänge. Känner inte så mycke blogginsperation just nu bara... de kommer säkert tillbaka snart - jag har ju bloggat mer eller mindre i år nu så de e säkert bara något tillfälligt... men yuuup, så e de just nu. Skriver väl lite när jag känner för de helt enkelt. Är inte jättemotiverad till att hålla bloggen flytande dock... men aa - jag kommer åter snart antar jag^^

Ni e ju ändå en del som troget kollar in. Även om jag inte riktigt vet vilka ni e eller så - så får ni gärna om ni vill lämna en kommentar om vad jag skulle kunna skriva om eller så, så kanske jag blir lite inspirerad!


MYSKVÄLL

Efter en intensiv dag på jobbet och svettig poledance så är jag äntligen hemma i lilla boet igen! Sitter och sjunger lite och väntar på att ugnen ska bli varm - ska värma mig en pizzabit. Sen till efterrätt blir det fruktsallad och te såklart!
Plockade lite blommor på hemvägen så nu luktar de gott!
Nu blev bilden väldigt dålig... hm - får ta en annan sen, man ser ju knappt färgerna! Har så rent och fint och hemtrevligt i mitt hem - förutom köket de e fullt av disk. Yeayea^^
Ska nog ta en låång dusch snart, mm! Ligga på spikmattan lite och somna gott och förhoppningsvis tidigt^^
Sov så gott sen när ni ska sova,
hoppas ni haft en bra dag!

OVER AND OUT

Hemma igen i lägenheten... skönt med tystnad och bara jag och mina gosedjur. Och fruktsallad och turkisk youghurt!! De e härligt att vara hemma hos mamma ibland, men härligt att vara hemma hos mig med ibland!
Ska krypa ner i bädden direkt... imorgon blir det ännu en intensiv dag på jobbet, mycket som ska fixas med! Sen på kvällen: poledance! Ska bli skönt att träna ordentligt och stretcha!
Nu somnar jag verkligen såå over and out - skriver mer sen!

CALIFORNIA KING BED

Vad tycker du om Rihannas nya video?




LIPSTICK

Bara jag som tyckte Jedwards hade ganska niceig hitkänsla över sin låt Lipstick??



ANGEL

Jag är lite betagen av Mika Newtons framträdande med låten "Angel" som var med i ESC...



Sjunger bra, fantastiskt fin att titta på, urgulligt stylad, vacker melodi och text och en uunderbar sandshow i bakgrunden!!


IKEA

Heej!
Har haft en behövlig chillhelg hemma hos mamma. Tv-kväll igår med bland annat ESC - det gick ju riktigt bra för Sverige, de va kul. Spännande värre vid omröstningen - nu förstår jag varför folk hetsar framför tvn med hockey haha!

Nu ska jag iväg till IKEA och titta lite. Mysigt när de e regnväder å allt... (hoppas inte alla tänker samma sak bara^^) Ska nog träna lite när jag kommit hem senare...

Hoppas du haft en bra helg!


LET GO

En insikt jag fått från den gågna veckan är att jag tror jag behöver sluta vara rädd för att göra bort mig, och låta den rädslan styra mig till den graden att jag låter bli att testa nya saker. Jag puttades in i en idée jag inte riktigt trodde på. Jag testade, jag segrade inte - men kanske var det precis vad jag gjorde ändå? För i och med detta kommer jag tvingas till att utmana mig själv på ett nytt sätt och på riktigt lära mig att backa upp mig själv och helt lita på min självmedvetenhet och stay focused även när det blåser. Jag har jobbat så hårt på att undvika stormen - när jag egentligen bara behöver veta hur jag ska bete mig när det stormar...

Man lär hela livet, right?
Jag är glad över att jag hunnit såhär långt redan!


PAUS

Jag ska ta en liten paus i några dagar nu, från att tänka framåt, visualisera och allt sånt där. Lägga en del vanor och en hel del tankebanor åt sidan och bara göra sådant som gör mig lycklig i all enkelhet. Vad jag äter, har på mig, vilka jag omger mig med, sånna saker. Go back to basic och tänka efter även gällande små val i livet. Gör det mig lycklig så gör jag det. Gör det mig inte lycklig gör jag det inte. Simpelt!

Jag vill bara lyssna och få intryck av det universiella språket. Andas de. Ha öppet sinne och vara mottaglig för intryck - det är mitt enda mål de kommande dagarna!


GO SWE!

De var ju faktiskt riktigt roligt att titta på ESC måste jag säga! Kanske inte främst pga musiken men pga sällskapet!
Vi var ett härligt gäng som träffades hemma hos lilla mig och drack sangria och applåderade till vår allas Eric Saade + team och SVERIGE som självklart tog sig till final! Har inte sett tävlingen på måånga år men måste säga att jag är förvånad över att även Ukraina, Irland och Estland levererade bra! Nu blir det nattinatti efter en låång dag för mig!

TIDIGT!

Asså jag e verkligen ingen morgonmänniska... vaknade vid 5 imorshe - mööh tycker typ synd om mig själv och skulle kunna börja gråta. Jag är inte officiellt vaken förens tidigast 9...
But I'm just gonna... suck it up and be a star, right??
Skriver senare ikväll kanske, nu ska jag iväg på secret stuffie...
GOD MORGON FOLKS!

HEMLIGHETER

Har inte varit så bra med bloggen på senaste... beror väl mest på att jag jobbat mycket och så... är på gång med lite hemliga projekt med (hihi) som ni får veta mer om i framtiden! Jag har det i alla fall bra och har mycket att göra! Kan inte skriva om allt på bloggen you knoow...
Under morgondagen kan jag i alla fall säga att jag ska iväg på hemligt projekt, sen på kvälle ska faktiskt jag ha en liten gathering för att kolla på kvalet i Eurovision song contest! "Haha jag som inte ens gillar tävlingen??" kanske ni tänker? Neej jag är inget fan av ESC men de 2 senaste åren har de i den svenska tävlingen levererats en del bra pop som jag inte kan bortse ifrån. Det verkar vara ett popfyllt ESC detta år så jag tänkte ge tävlingen en andra chans! Vi får se vart de ger^^ Sen e de klart att jag känner för att stötta team Sweden i år då jag blev inblandad i melodifestivalen-karusellen när jag var med i Eric Saades video till vinnarlåten. Han verkar va en riktig hard worker och jätteduktig artist, så jag hoppas såklart det går bra!



ÖSTERSUND

Heej!
Har gjort ett litet collage från Östersundsresan:

PR

Värt att kolla in folks, hittade på Andreas Carlssons blogg:

HOME AGAIN

Östersundtrippen var över förväntan underbar och härlig! En mysig stad fylld av fantastiska människor, det har varit en jättebra helg och jag är väldigt nöjd 
Är dock jätteglad över att vara hemma igen,saknar alltid stan lite lite när jag åker någonstans... Sthlmspulsen slår verkligen i samma takt som mitt hjärta 
Ska skriva mer senare och lägga upp bilder osv... är fortfarande lite trött efter helgen och resan, så jag ska ägna morgonen åt annat... sen till jobbet. Men nu e jag back in town igen i alla fall!
Hoppas ni haft en underbar valborg!



RSS 2.0