MIN MAN

Ni trodde väl inte att jag glömt min framtida mans b-day?
Justin Timberlake fyller 30 år idag 


My one true celebrity-love, nawwnaww de e så underbart!



NUMBER ONE

Okeeeej folks... nu har vi under dagen jobbat oss fram till nummer ett på våran (min och min kompis) lista över de SEXIGASTE VAMPYRERNA. Nummer ett var självklar för oss redan när vi började listan, våran vinnare är självklar!

Damon Salvatore har allt! Har osar grr och sexiness, har fantastiska drag and a pretty amazing body, mjao! He's always fashion! Han är också med i The vampire diaries - så om ni vill se lite sexiness, knappa in TVP hemma på datorn eller tvn (går på kanal 6 på fredagar, 2000, start 18 feb)

Vad tycker ni om vår lista? Glömde vi nån grr-is enligt er? Någon som vill rösta någon till en annan placering? Let me know!



S.V.L PLATS 2

Nu börjar de bli spännande visst?? (alla som läser min blogg kanske iof känner mig och då lär ni ju veta vilken som blir etta... anyway!) Här kommer personen(varelsen?) som intagit plats nummer två!

Stefan Salvatore kommer från The vampire diaries, den senaste i raden tv-serier med vampyrfokus. Stefan är väl en hyffsat vanlig snygg kille, och precis som Angel är han väl enligt våran smak mer bildskön med vackra drag, än egentligen sexig. Han osar ju inte riktigt, men är ändå riktigt härlig att vila blicken på from time to time.

Stay tuned...



S.V.L PLATS 3

Babababamm... plats 3 på den fantastiska SEXIEST VAMPIRE LIST ääääär...
Spike är också en karaktär ifrån Buffy the vampire slayer - lite elakare, lite intressantare (gäller inte irl-killar, funkar endast in ficiton!) What more can I say? He's just sexy...

Stay tuned...



S.V.L PLATS 4

Nummer fyra på våran SEXIEST VAMPIRE LIST är efter noggrant övervägande...

Edward Cullen är kanske den mest kända vampyren på hela våran lista. Som ni säkert redan vet så finner vi honom i Twilight-serien som många tycker väldigt mycket om. Det är ju tveksamt om han egentligen räknas som en vampyr, och skulle knappast överleva vampire-prison ens en dag, - och egentligen är han ju inte speciellt vacker... men han har ett verkligt grr och osar sexiness, så han får självklart vara med på listan!

Stay tuned...



SEXIEST VAMPIRE LIST

Jag och en kompis till mig gjorde under gårdagen en lista över de sexigaste vampyrerna (enligt oss of course!) och jag tänkte under dagen presentera listan här på bloggen! Det blev en top 5-lista, och efter mycket debatt och tungt övervägande utsåg vi nummer 5 till:

Angel är med i tv-serien Buffy the vampire slayer som gjordes kring 97 till 03, så flera av er kanske inte har sett den... det är min absoluta vampyr-favoritserie måste jag nog säga! Angel är väl kanske inte överdrivet sexig, men han är ändå bildskön med fina drag, fräsch hy och annat sånt som jag och min kompis uppskattar!

Stay tuned...


MM ENSAMHET

Ahh... finally lite ensamhet!

Familjen åkte till biltema i Uppsala tidigare idag, så under de senaste timmarna har jag bara roat mig med att
1) Gå omkring naken
2) Badat badkar (utan att låsa dörren!)
3) Sjungit högt
4) Suttit i köket och läst (dvs sett dagsljus utan att ständigt bli störd av någon familjemedlem eller annan)

Vet ni hur skönt de är??

Skulle definitivt kunna vänja mig vid detta!
Har en lägenhet på g, men den e lite i dyraste laget för min del... ska i alla fall och titta på den i veckan som kommer - jag behöver frihet!! Men nu verkar det som att en vän till mig har en annan på g, då kanske jag bor med henne istället! Vi båda jobbar så mycket så vi kommer fortfarande få egentid att göra sånt här strunt på!
Ensamhet är verkligen viktigt för mig. De e då jag andas, laddar batterierna och funderar över livet. Snart ska lite vänner kommer över och vi ska ha True blood-maraton. Förhoppningsvis blir det jättekul och förhoppningsvis är serien bra, annars blir de riktigt träligt^^

Ska ta och njuta av den sista lilla tiden i ensamhet!
Tycker du om att vara ensam ibland? Varför/varför inte? Vad tycker du om att göra när du är ensam?



I JUST CALLED TO SAY...

This is just so sweet and beautiful...




ÖMTÅLIG


DREADSEN

Här är en första liten bild på mina dreads! De ser ju kind of ut som de brukar... den egentligen skillnaden är väl att jag även har i gråa och röda dreads och de har jag inte haft tidigare...

Jaa lite ser man ju i alla fall?

Nu ska jag fortsätta läsa lite Vampire diaries - de e sååå bra!!



SPEEDY

Åh hemma från stan... mår lite illa, uöh avskyr illamående, men annars är allt super. Mina fingrar är lite stela och frusna så de går lite segt att skriva - behöver verkligen en stor kopp te!

Gick mest runt och tittade i affärer... köpte ingenting dock. Kände inte att jag hittade någonting speciellt som jag ville ha... ska nog ta och rensa i mina garderober och så sen, känns som att jag har massa som jag inte längre använder. Kanske är dags att ge lite vidare till någon som skulle uppskatta det bättre än jag?

Var i alla fall inne på Louis Vuitton och kollade på lite väskor. Skulle verkligen vilja ha en speedy - tror jag ska ta och köpa en under våren... är dock lite osäker på vilket typ av tryck jag vill ha...

Någon av dessa två...
Vilken skulle du råda mig till att köpa? Vilken tror du passar mig bäst?

De va så fantastiskt trevligt därinne, kan verkligen rekommendera er till att ta en sväng förbi där nästa gång ni är i stan (om ni gillar deras typ av väskor/skor/plånböcker mm) Jättetrevlig kunnig personal, dessutom en herre i kostym som verkade ha som enda uppgift att öppna dörren för en då man kom eller gick - fantastiskt! De kallar jag service! (han kan ha varit någon form av säkerhetspersonal iof...? Ajja anyway, de va trevligt och uppskattat!)

Ska kolla lite på Louis Vuittons hemsida för fler modeller... blev väldigt sugen på att köpa något från dom när jag var in i butiken... 


STRIPPED

Heeej!
Satte i mina dreads igår, yeey ni ska få se senare!

Tänkte bjuda på ett litet musikklipp från back in the days 2002! Det är från min stora favorit Christina Aguilera! Hade föräldramöte igår för en av mina grupper, då vi hade en övning då vi pratade om oss själva som 14 åringar... 2002 var jag 14 år, och var i full fart med att upptäcka och lära känna mig själv. Ta reda på vem jag var och vem jag ville bli. De var en ganska hård resa to be honest - men tusen gånger värt de nu när jag ser tillbaka!
Christina Aguilera har alltid varit en stor förebild för mig och jag inspirerades och blir än idag av hennes musik och personlighet - så därför tänkte jag delge några låtar från hennes album Stripped som släpptes i slutet av -02.

Stripped part one


Can't hold us down


Soar

Make over


The voice within

Stripped part two


Om ni inte hört dom - ta er tid att lyssna. Riktigt stärkande låtar, i alla fall för mig 

RIHANNA LOUD TOUR

Såå nöjd!!

Tagga-tagga-tagga ii exakt 9 månader och 6 dagar! Yeeey!

S&M

En av mina absoluta favoritlåtar på Rihannas senaste album LOUD är låten "S&M". De e ju låten märkt Jessi-cat och de var en attans otur att inte JAG fick göra den låten, den skulle passa min röst prrfekt och är precis i samma känsla som jag - kaxig och lite lagom sexig, riiight??

Jag längtar jättemycke till den videon släpps (postar den såklart här då!) och på hennes hemsida kan man se lite bilder från inspelningen:

Låten:
Andra musiksaker jag ser fram emot just nu är Lady gagas nya släpp "Born this way" som släpps den 13 februari, och videon till Britneys "Hold it against me" gjord av vår allas Jonas Åkerlund (he's amazing!!)




DE LÖSER SIG

Va skönt de känns - känns som att en hel del börjar lösa sig i mitt liv idag! Kommer snart att få en ny telefon pga att min var för trasig för att laga... de ska bli så härligt att få tillbaka en vettig lur med mp3, internet mm. Har eventuellt fått en lägenhet med, och de känns så extremt befriande så de knappt är sant!
Det är inte helt säkert ännu så jag berättar inte mer om den nu... men det känns bra i alla fall, så jag hoppas på de bästa! Är hemma på långlunch nu och tänkte nog ta en liten powernap snart - skönt!
Min lillebror fyller år idag!! Så jag har ätit födelsedagslunch med honom och så, yeey!
Senare ska jag tillbaka till jobbet och ha konfirmander, de kommer nog bli jättekul!
Såhär ser jag uti dag:

Ingen bra bild... men ändåå... ska sätta i mina dreads imorgonkväll så jag chillar lite med håret fram tills dess...


LONDON

Ta en fika i London, nån?
Känner att jag verkligen skulle behöva åka någonstans en liten stund... kan räcka med en dag eller två...

Eller ska man ta och åka själv?
Jag hittar ju hyffsat i London, till och från flygplatsen mm... Mm - de kanske vore något?
Åka typ en måndag eller något så är de inte så mycke folk?



MASKROS


Vi alla är väl ändå små maskrosor?
Åh blir så himla sugen på vårsol och blommor när jag googlar bilder på maskrosor... mys!

Skulle verkligen behöva lite mer sol och värme för stunden... rent fysiskt alltså! Får så extremt mycke mental värme och hugs hela tiden så de svämmar nästan över... precis vad jag behöver just nu

Ska kanske göra en lista eller någe... på saker jag behöver göra för att börja må bättre. Vet redan en del, men de e svårt att styra upp vissa saker... det viktigaste just nu för mig är att omge mig av personer och vara i miljöer som jag älskar!

GODNATT!


IDAG


Det har inte varit bra dagar på ett par dagar nu... jag håller mig vid liv, uppskattar och ser fram emot de små ljusglimtar som finns i mitt liv. Jag tackar och åter tackar för alla mina vänner och min familj. Det hjälper mig så otroligt mycket att ni finns här för mig, oavsett allt. Just nu är det dock rejäl motvind... inget jag känner för att skriva om här. Men jag tror jag behöver vänta ut det lite, låta mig vara liten, sårbar och ledsen någon dag till - därav låg update här på bloggen...

Skriver mer om några dagar då jag säkerligen mår bättre igen!


23 ÅR

Jag är inte alls intresserad eller insatt i idrottsvärlden... men när jag kikade i en träningstidning som en vän till mig köpt kunde jag inte undgå att chockas över att Charlotte Kalla och jag är lika gamla!?

Jag tycker hon ser ganska mycke äldre ut än mig, eller??

Den första frågan jag då ställer mig är... är det jag som ser liten ut eller hon som ser gammal ut?? Shit - min verklighet är i förvirring. Hur ser normen av 23 åringar egentligen ut?? Jag har bara gått i min lilla bubbla och antagit att alla ser typ ut som jag - men såklart med olika stil/hårfärg/kroppstyp osv osv. Har jag levt i en felaktig vision om att normen av 23 åringar är lika stor procent tonåring som jag?? Är man vuxen på riktigt när man är 23 och ser man riktigt vuxen ut?? Är jag ovanligt pubertal för min ålder?

Wao - se så vag uppfattning om omvärlden man kan ha...
tror ändå inte att jag alls ska forska vidare i detta, för egentligen bryr jag mig inte överdrivet. De var bara en liten realitycheck för min del tror jag. Jag menar, jag ser ju ut som jag gör oavsett right?? Och jag gillar verkligen mitt yttre - och de e de viktigaste!! Insåg plötsligt hur lite koll jag har på ålder, när jag tänker på de så är det med nöd och näppe jag vet hur gamla folk omkring mig är som jag umgås med^^ Mental ålder is everything för mig^^

Ajja... slut på skrivandet, behöver verkligen gå och äta något!
Hoppas du får en fortsatt trevlig lördag!


EH EH

Ofta man inte lite glömt bort den här låten av Lady gaga??
För många hits på för kort tid för att minnas alla right??





HELP




SEG VECKA

God förmiddag allesammans!
Hoppas ni har sovit gott... de har i alla fall jag! Vaknade lite senare än vad jag hade tänkt mig, men de gör inte så mycke. Har inga möten idag förens på kvällen... så ingen anledning att skynda sig!
De har varit en lite seg vecka för mig tycker jag... har jobbat mycke och ändå inte haft så mycke ungdomar, vilket överlägset är de roligaste på mitt jobb. Igår hade jag dock konfirmander och de var jättekul och roligt!!
Dom ska göra en föreställning a la Wallmans salonger som redovisning, och dom har verkligen hur tunga ideer som helst - känns kul att få va del av en så kreativ process!! 

Såhär ser jag ut idag;

Kör lite mysig stil idag. Kommer inte jobba så mycke imorgon, kanske nån timme hemma, och inte på lördag heller, så man kan ju säga att idag är sista dagen på jobbet innan min helg börjar. Jag jobbar ju söndag så fre och lör är ju min helg kind of...
Ikväll tror jag de bara blir hemmamys... är lite sugen på afterwork, meen... bor man ute i nowhere så finns de inga mysiga sånna ställen... to bad!
Kanske sätter mig och tittar på Vampire diaries med en liten baylis eller något?

Vad ska ni göra ikväll?
Några planer för helgen?

RESA

Åh jag är såå sugen på att resa nånstans!
Paris kanske?
Men de e så svårt me språket... vet inte hur länge sen de va EU kom fram till att vi alla ska lära oss engelska, men jag säger bara en sak om de; it aint working!

Kanske London?? Har ju varit där en del men de e så mys- gillar verkligen London!

LÄKARTEAM

Var in till Uppsala idag för att besöka läkaren,
har haft problem med blåsor i min mun. De vägrar försvinna och de gör ont och är osexigt på så många vis! (man ser helt wo ut när man äter för de gör ont hela tiden och man typ sluddrar mm^^) Kan jag inte artikulera så kan jag inte spela in musik och sjunga - och DE e verkligen jobbigt!
Så i alla fall brummbrumm iväg till Uppsala (påminn mig om att böna och be att få bli remitterad till Karolinska eller Danderyd nästa gång?? Hittar inte alls i Uppsala, bussarna är väldigt underliga och de e dyrt att åka...)

Sen när doktorn som ska undersöka mig kommer och hämtar mig så förklarar hon att de kommer vara några läkarstudenter som gör praktik, och hoppas de e okej. Ja såklart sa jag, de gör ju inget, de måste ju öva. Kommer in så står de 4 pers där, haha, tror aldrig att min näsa, min mun och hals (insidan av den) och öron blivit så väl undersökta, någonsin!

Alla blir nog helt fantastiska läkare, alla var jättebra och kände mig väldigt välbehandlad av ett sånt A team... men fortfarande. Hmm idag har 5 pers kollat i min näsa och kollat med förstoringsspeglar i min mun... allt va i alla fall normalt förutom mina blåsor, vilket dom såklart snabbt fann en snabb och smärtfri lösning på i form av en salva.
Fantastiskt med läkare som kan sina grejer va??



"DEN FÖRLORADE SONEN"

Ikväll har jag bara druckit te och druckit te och snackat och pratat och babblat - heelt underbart! Känns som länge sen jag hade en redig te-och-prat-stund!
Två vänner till mig var över, var den ena av dom precis flyttat hem från utlandet, de va kul att ses igen- skönt att han e hemma igen! Mina föräldrar verkade också väldigt glada - min pappa vägrade typ lämna matbordet, naww, de va lite familjekänsla över de hela och de va gulligt att se att mina föräldrar också blev glada haha^^

Nu är det verkligen dags att gå och lägga sig... de e fullt ös imorgon så jag behöver vara rejält utvilad! Första konfaträffen för året imorgon, yeey ska bli kul att se alla!!

MELLIS

ME  mellanmål!
Man märker verkligen att man orkar mer, har bättre humör och kan fokusera lättare. Länge lever mellis!


NÄE

Nu känner jag inte för page längre... däremot lite nya dreads kanske??

Hmm...



TESTAMENT

Har jobbat hemma idag, bland annat med att spela ett spel som är baserat på gamla testamentet - enkelt kallat för just "Testament". Har spelat 2 kapitel nu, som de kallas... dvs två banor. De e ganska kul - inte mitt typ av spel men de e ett roligt vis att gå igenom gamla testamentet^^ Kan redan ge många bra förslag till en ny version av spelet som nog skulle göra det lite bättre... men de e ändå helt okej som sagt. Man vill ju spela klart de i alla fall och de e ju ett bra tecken :P

Ska spela de lite mer innan jag bestämmer mig helt för vad jag tycker om de... men de är intressant och man får helt klart en lite bättre hum om alla personer och alla namn från gamla testamentet. Jag skulle gissa på att jag skulle känna mig lite mer hemma i vad mer insatta människor pratar om när dom pratar om gamla testamentet - känna igen och ha en liten liten aning om vem som pysslade med vad osv. De e ju en stor seger känner jag!


HEMMA

Finally home... kom hem typ ett inatt så jag orkade inte skriva, haha! Nu är jag i alla fall hemma. Ska slöa mig hela dagen... ska jobba nu i några timmar men sen blir det typ fotbad och ansiktsmask och sånt... behöver verkligen fräscha till mig känner jag! Asäckligt att sitta i bilen 12 timmar... öH!

Skriver mer senare... då kan ni få se lite bilder å sånt med...



VAD DRÖMMER DU OM JUST NU?

Åh vad härligt de vore med en solsemester! De va många många år sen jag var på solsemester... gillar över lag att åka till städer och uppleva kulturen och shoppingen. Gå på museer och äta gott och titta på arkitekturen och naturen! Men ibland tänker jag att de vore riktigt skönt att bara ligga på en strand med ett glas sangria i handen. Mjao...

Sen längtar jag fruktansvärt mycke efter min telefon... hoppas den kommer hem snart! 



HOLD IT AGAINST ME

Va tycker du om Britneys senaste låt kallad "Hold it against me"?





THE VAMPIRE DIARIES

Som ni alla förmodligen vet så är jag en riktigt sucker för Vampire diaries, och igår när jag var inne i stan en snabbis för att sola, köpa en ny fin svart skjorta så så passade jag också på att köpa på mig första och andra delen (dubbelbok) av orginalboken. Som ni kanske vet så är den från 1991, dvs att den har några år på nacken... började läsa den lite lätt och än så länge gillar jag den. Den är ju lite annorlunda i jämförelse med tv-serien, det märks redan i första kaptlet.
Bland annat så är karaktären Jeremy, Elenas yngre bror, en hittepå-karaktär och Elena har i böckerna en lillasyster som heter Margaret och bara är 4 år gammal. 
Sedan beskrivs Elena som en lite mindre ödmjuk person i boken hittills, och dessutom har hon egentligen väldigt blont hår och över lag ljusare drag (inte helt olik mig själv faktiskt, damn jag borde spelat henne?? Haha nej jag skojja bara jag fullkomligt love alla skådespelarna dom gör ett  f a n t a s t i s k t  jobb!)

Ska bli spännande att se fler olikheter och likheter!


0430



De e sant... jag sitter förmodligen i bilen just nu, sover? Mycke troligt. Hoppas ni sover gott hemma i er säng med. Enligt google är det mellan -5 och -17 i Östersund och det upplevs som ca -14... Mm, vi får väl hoppas att jag har packat rätt typ av kläder och så??


ÖSTERSUND

Nu i helgen ska jag iväg på äventyr ända bort till Östersund! Detta innebär att jag inte kommer ha möjlighet att uppdatera bloggen. Jag kommer att göra några tidsinställda inlägg, och självklart har jag med mig kameran så ni får se bilder från vår tripp senare!

Anledningen att jag ska dit är att en av mina närmaste vänner flyttar dit pga studier och jag och mina andra närmaste vänner ska skjutsa upp henne och hennes packning!
Jag hoppas och tror att de kommer bli superkul och roligt. Jag har det alltid bra med tjejerna - det ska bli kul att se Östersund!

Ha de så bra så länge!


THE TOURIST

Nu åker jag in till stan för att gå på bio!
De blir "The tourist" med bl a Angelina Jolie och Johnny Depp. Hoppas verkligen den e bra! Johnny Depp är en av mina favoritskådespelare och tycker faktiskt att allt jag sett med honom är väldigt bra!

Känner mig chill ikväll och för en gångs skull så har jag faktiskt mjukiströja... whaat??
De stämmer, haha, de e så ruggigt ute så jag måste bylta på mig för att överleva! Orkar inte med gåsjackan just nu, vill dessutom ha min mysiga mössa jag köpte i London 08 då jag va där med tjejerna. Tycker inte den passar till gåsen... bättre till skinnjacka inte sant??

Haha minns när jag köpte den, fick sjukt många "Hi russian-girl" och "Where you from, Russia??" när jag gick med den på gatorna. Förstår inte än idag varför, jag menar, de va kallt och höstburrigt. Dessutom - hade jag varit från Ryssland, dvs askallt land, hade jag väl gått omkring i sommarklädsel?? :P Fattar inte alls "skämtet". De va väl ovanligt med den här typen av mössa då kanske? 

De har ju funnits väldigt många sånna i år men dehär var ju ändå drygt två år sen... ahja whatever^^ Jag gillar den iaf!




PAGE?

Page eller icke page, de e frågan de...
(allt självklart i den blekblonda jag har nu)

De e ju så sjukt snyggt med page men jag gillar ju verkligen mitt långa hår med... vad tror du??



GODNATT

Nu är det dags för mig att sova... hjälp va trött jag e!!
Vi hörs mer imorgon ok?
Har ägnat kvällen åt att spela sims och kolla på extramaterial på min Vampire diaries box. De va intressant och spännande faktiskt!

Haha galna:
Sov nu gott och va inte vakna för länge (dvs så pass länge så det blir jättejobbigt för er att gå upp imorgon!)



SIMS

Haha for the first time på väldigt länge så har jag tid att spela lite sims - vilken lycka!



PACKA?

OK kom precis hem från jobbet... de va väl en helt OK dag men de känns alltid lite segt när man inte träffar ungdomarna... de e dom som ger en bränsle kind of så de blir lätt lite trist när man bara jobbar hela dagen utan att få träffa dom på kvällen... =(

Nu ska jag väl... invänta mat, och sedan packa inför helgens Östersund-tripp. En av mina fantastiska vänner ska flytta dit för att studera, och snortidigt på lördagsmorgonen åker vi tillsammans dit för att spana in hennes nya stad. Det kommer nog bli spännande hoppas jag. Vi är ett helt galet tjejgäng så de lär bli väldigt roligt!
Ska packa så lite som möjligt... delvis för att vi inte får plats med  n å g o n t i n g  då min väns flyttväskor måste få plats. Delvis för att vi åker hem igen redan på söndagen så de ska väl inte behövas så många ombyten?^^

Ska ta och fundera lite på vad jag ska ha på mig bara å så... tror de får bli ett par Miss sixty jeans i alla fall... dom är snygga och sitter riktigt bra - samtidigt som dom är så pass mjuka så dom nästan skulle kunna komma undan som ett par leggins^^
Sen typ... eh. Linne och kavaj?
Jag får väl see...



GOD MORGON

Hoppas du sovit gott och att du kommer få en bra dag!
Några speciella planer?


Själv ska jag äta frukost typ nu(!!) och sedan ska mamma justera mitt löshår lite... sen blir det jobbjobbjobb! Får se om jag hinner skriva något mer innan jag börjar jobba... annars skriver jag ikväll OK?
Kommer förhoppningsvis inte jobba så sent idag...


MIN HIPHONE

Nu när min XPERIA tyvärr avlidit så använder jag min rara Hiphone 4 mini tills jag hunnit få en ny av Siba (vilket lär ta ett tag...) Jag är hittils faktiskt väldigt nöjd med den!

Bilden är i naturlig storlek... dvs att den här telefonen är vääldigt liten för att vara en touchmobil. Den har design som en iphone 4 men är från China. Jag köpte den billigt från tradera.com och hade väl inga egentliga förväntningar förutom att den skulle gå och ringa från.

Det tog någon timme att förstå sig på den, hur man hittade å ä ö när man ska skriva meddelanden osv, men över lag har den varit väldigt enkel att lära känna och idag har jag fixat inställningarna för min facebook på den. Den är komplatibel med tele2 och man får med laddare som är anpassad för svenska uttag osv osv.

Man får trycka lite hårdare än vad jag är van vid på XPERIAN men efter den lilla justeringen så är den verkligen hur fin och bra som helst!

Över lag gillar jag ju inte allt för små touchmobiler, och skulle aldrig i livet byta min XPERIA mot tex. denna eller en X10mini eller så - men jag känner mig ändå snygg och trendy med denna i handen och behöver inte skämmas över pinsamma polyfoniska ringsignaler eller liknande.

Mobilen har kamera, videospelare och mp3 inbyggt. Jag har ett ganska litet minne i denna eftersom det bara är min reservmobil, men jag använder mp3n och den är jag nöjd med! Enkel att navigera med ipodkänsla. Plats för 2 simkort vilket jag nog kommer sakna när jag får tillbaka XPERIAN eftersom jag inom en snar framtid kommer att ha två nr...



NY MJUKISDRESS?




SRRY

Wao sry... försov mig till jobbet idag och har jobbat till... 22 ca? Nån gång där, sen när jag kom hem åt jag, sen slöade jag framför Vampire diaries, heh. Insåg först nu att jag inte skrivit något i bloggen idag...
Nu e jag trött som ett djur och tänkte gå och sova... mjao!
Någontin värt att nämna är att jag för stunden inte har någon direkt vettig mobil... därav sega/alt uteblivna sms-svar... ring om ni vill något, så når ni mig bäst just nu OK?

Siba tog ju ungefär 7 år på sig sist när jag skulle reparera den så ni kanske kan nå mig lagom tills jag fyller 30^^ Vi får väl se hur de går för dom denna gång, eller snarare vad dom ska skylla på?

Få se... jag har några förslag till undanflykter:
1) De har varit semestertider så all personal bla bla (är lika sega som alltid??)
2) Många ärenden nu efter nyårshelgen och så eftersom alla drunkass sabbat sina telefoner (och de har aldrig hänt förut så ni visste om detta och kunde vara fler på verkstaden??)
3) De e lång kö på verkstaden eftersom de e så få som jobbar med detta (med detta menar dom egentligen att dom vill försöka spara in ca 2 kronor i porto på att skicka alla mobiler till lagning samtidigt, yup jag är elektroniknörd och råkar veta att alla elkedjor i sthlm postar till samma verkstad och har samma kösystem och att tex Elgiganten har mindre än halva väntetiden i jämförelse, eftersom dom skickar varan samma dag dom får in den...)

Eller så är dom bara ärligt obrydda med "haha ibland får man lära sig den hårda vägen att aldrig mer handla hos oss - vi bryr oss faktiskt inte om dig eller din mobil, sucker!"

PS Har du jättebra erfarenheter av Siba eller av någon annan anledning känner att jag är orättvis mot dom - de e OK, bli inte grinig/känn dig påhoppad om du kan låta bli, du vet att jag inte menar så så just drop it OK?
GODNATT!


ONT

Jag har ont i kroppen efter gårdagen. Hade ingen aning om att boffra kunde vara så roligt^^ Min tröja gick sönder och jag har typ träningsvärk?? What the öh...

Nu ska jag iväg till jobbet igen. 11 timmars dygnsvila? De e knappt asså... tur att man har världens bästa jobb!

Sen ska jag vidare in till stan och träffa en vän. Kanske sola lite? Får se...
... kommer i alla fall sova asgott inatt!

Hur ser din dag ut?
Några planer?
Börjar du skolan snart igen eller, de e ju skolstarts tider?

THE RETURN

Damn va jag gråter... den här episoden är så fruktansvärd och så vacker på samma gång. Åh- jag vet inte vad jag ska säga... jag blir bara helt... emotional... shit...

Hittade episoden av Vampire diaries som jag letade efter... "The return" heter de. Asså wo, vet inte vad jag ska säga... de e bara... de e bara så sorgligt... 



VILKEN DAG

Wao har jobbat i 12 timmar... damn! Inte underligt att jag blev så trött och flamsig på jobbet!!
Tur att man har väldens bästa jobb och ungdomar så man ens pallar!

Hade i alla fall jättekul på jobbet, även om de va väldigt utmattande... nu är det bara jag, en kopp te, ett glas citronvatten och lite vampire diaries!

Skriver mer imorgon är sååå trött!
GODNATT SEN!


I JUST LOVE RACCONS

Eller... i alla fall när dom är såhär söta;



(Ok ska sluta terra er med cute djur-videos nu... eller i alla fall för ett tag^^)


KORSETT



Nu är jag på jobbet och (förhoppningsvis) jobbar på min korsett jag håller på med! Vi har haft sy hela helgen för en verksamhet som vi kallar för SKULD - en ungdomsgrupp som inriktar sig på historia och levande rollspel. Jag håller på med en 1600-tals korsett för stunden. De känns som den kommer bli jättefin!

(min är lite mer tidstrogen och görs efter ett riktigt mönster från 1600-talets slut)
Har gjort en korsett förut men de var mer som ett slags livstycke, dvs en slags korsett som bara sitter på magen och slutar under bysten. Den här är mer komplicerad och har riktigt många plastskenor i sig! Riktigt slit men fint kommer det bli!
Jag har gjort min lite "för stor", alltså den passar mig hyfsat. Jag e så bekväm av mig så jag orkar inte ha något som totalmosar mig, haha, inte ens på lajv, de ska mest se ut som att jag är lite mosad^^ Så jag gör den lite stor så jag kan andas, äta och annat sånt stuffie vi moderna kvinnor gärna gör^^

Den blir i ett härligt blekgrönt tyg med stora medaljonger på sig. Den kommer ju inte synas under klänningen sen, men wtf fin under right??


BLÅBÄR

Sitter och läser lite i en bok som heter "101 sätt att trimma hjärnan". Den e ganska kul att bläddra i faktiskt... tänkte påminna er om något ni säkert redan vet - att blåbär innehåller väldigt mycket antioxidanter. (stärker immunförsvaret, motverkar eventuella framtida åldertecken mm)

Man kan ha de i smoothies, youghurt, på glass osv. Även frysta och konserverade blåbär funkar!



VAD TYCKER DU?

Vad tycker du om min nya bloggdesign??

Jag gillar den iaf... ska nog bli bättre på att ändra den lite oftare^^ De e ju så kul med att fixa med sånt här... i alla fall när man har tid^^



BILDRENSNING

Suck har precis gjort en stor bildrensning på facebook... har avtaggat mig på massa foton, känns skönt på något vis, yeey! Har sparat ner alla fotona så jag ändå har dom kvar liksom... =) De e därför jag inte hunnit skriva så mycke idag... jobbat och fixat med facebook... såhär ser jag i alla fall ut idag:

Eller ja ungefär. Kameran ville inte riktigt leka och jag orkade inte ta flera bilder, så något med blixten gjorde håret lite småskumt meeen... whatever typ. 

Nu ska jag antingen gå och titta på lite tv, eller börja med min nya bloggdesign... De blir nog ingen radikal förändring men kanske lite färgändring och nya bilder i headern och så. Ha de så bra så länge!



RÄVAR PÅ STUDSMATTA

Hihi måste bjuda på en till:




SLEEPY PUPPY

Sååå gullig!
De e typ jag när jag försöker hålla min vaken... helt omöjligt när man e så slut^^




NAWW

Asså jag kan inte få nog av söta djur:


Och om ni tyckte de va frustrerande att han aldrig kom upp så kan ni kika på denna:





GÅRDAGEN

Gårdagens middag med tjejerna var helt underbar! Jag hade jättetrevligt, även fast jag var tvungen att gå och lägga mig tidigt då jag skulle upp och jobba...

Brukar inte lägga upp bilder på mina vänner så ofta eftersom dom inte fått godkänna innan (!!) Men om ni misstycker babes så säg till mig så tar jag bort de!

På bilderna ser vi i alla fall bland annat vår goda mat, min nya kuvertväska (snygg va??) jag och Paulina som gömmer våra osminkade läppar och jag och Ida som posar framför Idas helvita vägg som fann sig så bra för foto^^


SÖTA PANDOR

Naaaaaw:





GLAMOURFOTO

Ni skulle bara ana hur många olika glamourmodell-argenturer/tidningar/nätmagasin mfl som kontaktar mig ang. plåtningar mm. De e verkligen hur smickrande som helst! Jag menar de om något är en genre med ganska specifika utseendekrav, i alla fall i vissa aspekter. 

Tyvärr får dom fortsätta att bli besvikna dock eftersom jag inte känner för att plåta glamour för stunden... (+ att jag vill bli en välrespekterad artist och det kan vara svårt att syssla med glamour innan då... inte Min åsikt, mer en allmän syn av samhället)

Men man ska aldrig säga aldrig har jag hört.
You never know i framtiden!

AHAA

Ahaa nu ser jag va folk menar när de säger att jag och Holly Madison påminner lite om varandra:



SWEET ME

Visst är jag söt?
Ska snart iväg till Ida och ha en fantastisk kväll med tjejerna! Precis vad man kan önska sig innan jobbet börjar igen imorgon! Då är det sy för SKULD på KC, glöm inte de ifall nån av de berörda råkar läsa detta!

Gullig överdel visst?
Kan ni förstå att de e storlek 40??
Som jag alltid sagt: storlekar e bara hittepå - ta de som sitter bra!!



PAX

Mjao jag måste bara visa er den här urgulliga lilla apan - nawwnaww!!
Så jäkla söt jag vill ha en sååån!! (nästan i alla fall... skulle aldrig kunna ta hand om den, men ok jag vill klappa den och hålla den??)

Hittade den när jag eh... googlade Vampire diaries...
Lite nördigt av mig men jag hade en tråkig stund okej?

Sen btw gotta tell you, love my man, men Ian Somerhalder, he's pretty yummy. PAX! (mohahaha)



NY DESIGN?

Är det dags för en ny bloggdesign??

Har haft min ganska länge inser jag - och jag är ganska sällan inne på själva sidan, alltså så som ni ser den. Kom att tänka på de nu... kanske är dags, eller? De e ju ganska gamla bilder i headern tex? Kanske skulle ta och låta den gå i mer grått? Alltså bakgrunden och så, istället för brunaktig?
Vad tycker du? Är det dags för en makeover?
Isåfall: Ge gärna förslag på vad du skulle vilja ha för känsla på design!



TRÄNING

Jag har bestämt mig för att varje gång jag ska ner eller upp från källaren där jag bor just nu, så ska jag snurra MINST ett varv på min stång. Vet ni hur effektiv poledancing är eller?? Bara den lilla lilla handlingen kommer stärka mina armmuskler, yeeey go me!

Får väl se hur länge jag orkar hålla på med de??


HÅRET

Ok orkade inte få till någon sådär jättevettig bild, men hah eftersom jag skrev de tidigare så kommer de två här^^ Inte de mest smickrande men wtf - de duger!

De som hänt med det är att de e lite längre än vad de brukar plus att jag har lite slingor i med mörkare blond och lite brunt... De syns inte superbra på bilderna här men de kommer säkerligen fler bilder typ på fredag eller någe sånt!


LIVET OCH DÖDEN

Livet och döden, två så centrerade delar i våra liv. Så stora och oförklarliga fenomen som vi alla är bundna till... kommer man någonsin förstå något av det? Eller kämpar vi ständigt med att försöka för att ett tag senare upptäcka att vi förstår ännu mindre än när vi började fundera?

De senaste halvåret har bara varit... ett virrvarr av detta. Senast nu i dagarna så kom en bebis till livet och en kvinna gick ur de. Många många fler såklart men inom min närmare krets tänker jag för stunden... och det är väl så det är antar jag, vi omges av det hela tiden, det överlappar varandra i ett enda stort virrvarr. Det är väl OK antar jag, om än väldigt smärtsamt... eller fantastiskt, beroende på vilket av de man pratar om såklart. Överrumplades precis av massa massa tankar... en del som jag inte ens vill tänka. Så jag ska bara försöka att inte göra det och inte ens skriva ner det här faktiskt...
Så vad? När man aldrig kan veta och alltid famlar i blindo, både gällande livets och dödens mysterium... ja då antar jag att man får tro? Gissa? Tippa? Så märker man väl kanske nån gång om man hade rätt eller fel... eller så slutar man kanske undra. Vad vet jag?
Jag måste nog ändå skriva att jag tror på något slags paradis/himmel/nirvana/whatever-you-call-it. Då man någon gång får träda in i det här tillståndet... av någon slags total lycka och lugn. Jag har dock ingen aning men inte heller något behov av att veta om detta kommer vara som en slags plats eller hurvida man kommer kunna uppfatta något sådant alls. Kanske att man bara långsamt lämnar minnen, känslor och annat som tillhör mänskligheten, och faller i dvala i det här nirvana-liknande tillståndet. Kanske? Men vad vet jag? Vad vet nån?
Ska nog gå och sova snart... om ett tag, behöver bli på lite bättre tankar... ska ta kort på mitt nya hår med, ni får se snart OK?


CUTIE

Hihi sööt visst??




PERUKER OCH LÖSHÅR

Heej!

Nu ska jag snart in till stan och shoppa löshår och kanske nån peruk(??) Vi får väl se vad jag kommer hem med^^

Skriver mer senare...


STÅNGEN ÄR UPPE

Efter nästan 2 timmars blodig svettig fight med stången är den äntligen uppe på plats, yeeey!
Men med tanke på vilken jävla pers de va att få upp den så behöver jag säkerligen inte använda den på flera dagar pga träningsvärken efter träningen som gavs när jag skulle montera upp den... nu ska jag äta, och vila mina händer... damn asså...



MIN AEROBICSTÅNG

Min aerobicstång är hääär!
Yessyessyess!!



BASTU OCH KOKOSFETT

Åååh va skönt!
Kom precis ut från bastun där jag suttit och gnott in mig med lite nyinhandlat kokosfett - mjao säger min hud!

Längtar tills imorgon då jag ska in till stan och köpa hår och fixa - min frisyr känns så mitt emellan nu, vet inte vart den ska ta vägen... Får de vad jag hittar på med den idag- något enkelt och praktiskt blir det iaf... där håret får vila sig lite från all skit jag annars alltid har i de... (va en dag då Jessi inte har ton med spray??)



FRISYR

Igår kväll tog jag ur mina dreads, imorgon ska jag sätta i löshår och ha långt hår ett tag, sen efter de funderar jag starkt på att göra en något längre version av denna frisyr;

Visst skulle de va snyggt??



ANDREA FELLDIN

Jag tycker Andrea Felldin är såå himla fin!!

Hon gör sig så bra på bild, verkligen fotogenetisk!
Blir så taggad på att plåta när jag tittar på hennes bilder! Inte för att jag skulle vilja ta rena glamourbilder just nu i mitt liv - men kanske något i stil med den översta bilden med glasgolvet och den mysiga tröjan? So beautiful!

Förstår inte hur någon på denna jord kan undgå kärleken till skönhet! Jag älskar skönhet! Människor, natur, byggnader, saker - allt egentligen!!
Sedan är ju skönhet absolut individuellt! Det jag anser vara skönhet kanske du inte anser vara det - det är något av de fina med skönhet anser jag! Jag älskar att höra vad andra anser vara en vacker byggnad eller ett attraktivt utseende! De finns lika många definitioner av skönhet som de finns människor - och jag är fullkomligt kär i det! Hela begreppet!

Har ingen som helst förståelse för folk som inte prioriterar skönhet av något slag i sitt liv... jag är en total sucker för det! Musik, konst, människor (både vackra utseenden och insidor!), byggnader, platser, kläder, saker - aaaw. Vad vore mitt liv utan skönhet??


BEBISAR


Under gårdagen kom en ny liten bebis till världen som är son till två bekanta till mig. Stort grattis till dom!

Det fick mig såklart att fundera lite på dehär med bebisar och sånt... wao. De e verkligen något right? Läskigt och spännande med livet... som dom flesta av er vet är min biologiska klocka riktigt långsam och seg, jag är no way near en bebis - obehagligt att tänka att personer i min ålder som får bebisar är unga, men inte i närheten av så unga så att dom skulle platsa i unga-mödrar-tv eller liknande. Damn de finns personer i min ålder som är redo och mentalt mogna?? Wao...
Men no stress, sånt där händer när det händer antar jag... eller så gör det inte de right och då är de inte värre än att jag blir en gammal dam med katter och är helt och hundra nöjd med de??

Vill du ha barn?
Varför/varför inte?

Jag har nog ändå kommit fram till att jag tror att jag nån gång vill ha ett barn eller så... jag menar, de kickar säkert igång, när jag e klar med allt stuffie jag vill ha gjort mm. Jag blir nog en ganska gammal mamma, dvs biologiskt, snygg och ung i sinnet tänker jag vara hela livet!

... men nu när jag tänker på allt med födslar och skrikande bebisar och bajsblöjor mm... är jag så fruktansvärt nöjd med att sitta och spela sims, yeeey!

DET SOM HÄNDER JAO

God morgon!
Har ni lyckats vrida tillbaka dygnet sen nyårsafton än??

Jag är grovt seg men det blir bättre, yeey, redan uppe visst? (sov bort hela dagen igår näst intill...)
Det som verkar stå på schemat för dagen är följande!



KÄRLEK





1 JAN

Det har varit en bra första dag på det nya året tycker jag... fylld av kärlek på många olika vis. Jag är glad i alla fall... ska snart gå och sova tänkte jag. Hoppas ert nyår var som ni önskade!



RSS 2.0