Halloween


Har glömt att önska er en trevlig halloween! Det tar ett tag att vänja sig vid nya högtider känns de som, var helt inne på alla själars dag aka alla helgons dag som är den 2 november. Ska ni göra något speciellt då? Jag lär väl besöka gravarna till mina avlidna släktingar och vänner... det är så vackert att besöka kyrkogårdar på alla helgona' med tanke på alla ljus överallt. Tror jag blivit lite avbtrubbad när det kommer till obehaget som vissa får av kyrkogårdar. Jag är för new age-ig och har jobbat för länge inom kyrkan för att se de som någonting nervpirrande eller obehagligt.

Godnatt sen!


Massagehelg

Maoo nu har Jossan åkt hem... känns lite småtrist, vi ses så sällan now days...

Hon har haft med sig sin massagebänk under sitt besök här och hann med att ge familjen flera omgångar massage. Såå söt! De har verkligen varit huur skönt som helst, min rygg känns mycke mjukare måste jag säga!


Sötnos



Slöhelg

Godmorgon folks!
Hoppas ni har sovit gott

Orkar inte skriva mer just nu... dehär har varit en riktig seghelg må jag då säga! Tror faktiskt jag ska ta och slöa mig igenom den här dagen med- ska iväg och jobba senare ikväll men fram tills dess - slödag! De e så skönt att ha sånna dagar/helger ibland, vårda sin själ lite grann och vila huvudet ett slag...

Skriver mer senare,


Filmkväll

Nu blir det filmkväll med några vänner från igår. Vet inte vad vi ska se ännu, vi ska väl bestämma oss snart... myskväll med morgonrock och snacks blir det i alla fall!

Min nya morgonrock som jag fick i födelsedagspresent av familjen. Ser den mysig ut?? Den är otroligt skön i alla fall! 

Hoppas allt är bra med dig denna lördagskväll!


Sahara

Gårdagens kväll på resturang Sahara inne i stan var precis som jag önskade. Trevligt sällskap med god mat och gott vin. Bara dom just nu närmaste i mitt liv, lugnt och stilla - jättehärligt!

Jag och min kusin på väg ut genom dörren. Känns kul att jag börjar växa i min kvinnlighet mer och mer och faktiskt känner mig bekväm i klänning- de e så snyggt tycker jag!


Commercial




Royal desire

Christina Aguileras senaste parfym "Royal desire". Var och doftade på den idag och den luktar verkligen jättegott. Jag har ju alla hennes parfymer hon släppt, även den hon bara lanserade i USA. Tycker hon har väldigt goda parfymer över lag och det finns ingen jag direkt ogillar!

Vacker visst??

Du kan läsa mer om hennes parfymer genom att klicka här.


Söt



Ha ha

För detta kändes som en jättebra reklam i samband med att tidningar och nyheter publicerar fakta om hur enkelt det är att kapa din smartphones innehåll och att man därför inte bör ha viktiga skyddade saker där som tex. bankuppgifter?



Ny skjorta

Tänkte passa på att visa min nya skjorta jag köpt, mysig va??

Slarv och lunch

... började jobba redan klockan 9 imorshe- så haha, jag glömde slarvigt nog bort att skriva "godmorgon" här på bloggen. Jag är verkligen ingen morgonmänniska så de va en tung tidig (för mig) morgon. Nu ska jag i alla fall iväg på lunch med min mamma, sushi blir de!

Jobbar kväll även denna kväll, de blir kul, ser fram emot att möta ungdomarna! Men lite seg e man allt...

Har du några planer för dagen?


Lovekiller

Äntligen är Darins nya video här! Låten heter Lovekiller och är från hans senaste platta med samma namn.
Regissör Micke aka Mikeadelica gör som vanligt ett rysande bra jobb, have a look:


Vad tycker du?
Själv fastnade jag direkt... den känns ny och fräsh- trots altt blod överallt. Jag gillar att Darin inte är så gulligullpojke utan något slags blodigt spöke. Hade gärna sett ännu mer story kring varför han blev mördad, men jag kanske bara är bortskämd med Mickes storytelling-videos^^

Läskiga detaljer som alla kyrk/domstols-spökernas(?) svarta ögon. Bra filmat och effektfullt med stora orgeln mm (Clara kyrka visst??)

Dock tycker jag nog fortfarande att den bästa videon med Darin är "Who's that girl" men jag kanske bara är hemmablind då jag va med och jobbade med den själv, haha^^ 



Vilken tycker du?




Vampyrifierad

Tror jag är på väg in i en ny period då jag är totalt vampyrifierad. Jag har mina perioder då jag fullkomligt gräver ner mig i vampyrlitteratur- böcker, film, tvserier, whatever comes my way! Har spenderat förmiddagen med att kolla på Vampire diaries och har precis börjar läsa första True blood boken på svenska "Död tills mörkret faller". Verkar jättebra så jag hoppas den fortsätter så!

Nu ska jag iväg till jobbet när som helst, har konfirmander ikväll... det blir nog kul, men jag är lite oroad för kvällens ämne med tanke på... hösten. Tada guess what när vi ändå pratar om vampyrer? Döden...



Superyoghurt

Mm sitter och myser med värsta superyoughurten jag fixat till mig själv. Youghurt, torkade jordgubbar, havrefras, corn flakes och valnötter. Mums! Självklart en kopp te till

Har det inte börjat bli deprimerande mörkt ute nu btw?
Tycker de e så jobbigt när de e helt nattsvart ute redan nu... mysigt, men ändå lite småjobbigt...


Lite till... shopping

Nu e jag på g mot stan för att ta ännu en liten shoppingrunda... får se om jag hittar någonting, kanske något nytt från...
Love them!

Skriver mer senare...


Boom, Kodak-reklam

Rihannas reklam för Kodak...



Ändå att den inte alls va någe spec?
Tycker de ofta brukar göra en större grej när nån kändis gör reklam med tanke på eh... priset? Haha, nejmen ah, finns ju bättre reklamer... Vad tycker du?



Mina nya jeans

Nu ska jag snart iväg till jobbet, möh känner inte för att jobba idag... kontorsstuff, no thanks just nu^^
Tänkte lägga upp lite egopics, idag kör jag lite bondig style med mina nya jeans med hög midja (!!!) får se om jag överlever dee...

Visst e de fina??
Köpte dom på Gina tricot- har aldrig haft ett par jeans därifrån, de har aldrig passat min kropp... vilken tur att dessa gjorde de kostade typ en fjärdedel av vad mina jeans brukar kosta, så aa man kan nästan säga att jag fyndade!



Trött

Åh känner mig så trött... var ledig igår, de va väldigt skönt faktiskt. Gick på stan och handlade lite nya kläder (lägger upp de sen) sen va de tango på kvällen. De gick väldigt bra måste jag säga, vi börjar bli riktigt tunga!

Idag blir det lite jobb, kanske halvdag eller någe sånt, sen eventuellt att åka och handla lite med mamma (om jag hittar någe) Tänkte iaf ta och köpa mig en ny pocket- den första boken i True blood-serien. Har inte läst, eller sett serien, känner att de e dags med tanke på vilket vampyrfan jag faktiskt är.


Har du läst den? Isåsall- vad tycker du?
Har du nån favoritserie av bok eller på tv som du följer??


Trist av mig

Trist av mig att uppdatera så illa... har varit iväg på förmiddagen och förnyat min vaxning (!!) De var faktiskt helt OK nu, gjorde inte alls lika ont som första gången... en tröst till alla som funderar på de- de gör alltså inte alls lika ont andra gången!

Nu ska jag ut på LÄGER så de blir skogen hela helgen yeey. Tyvärr kommer bloggen inte uppdateras då eftersom jag inte har med mig nån dator... men jag kommer twittra lite extra så kommer ett nytt inlägg på sön em OK??

Hoppas ni får en underbar helg!
Ska nån hitta på någe spec? E de någe som händer kring där du bor?


OK woo

Utgången igår va over all bra. Min självkontroll ökade lavinartat när jag blev lätt sne på en vodkadrink- men jag insåg att de bara var "på låtsas" och höll de inom mig. Haha så de kan bli ibland! Var i övrigt en classy evening och gick hem ganska tidigt. Vaknade pigg och fräsh men med en halvstukad hand- whaaat?? Ramlade igår (fan va ångest, knappt påverkad liksom, helt obefogat^^) och tog emot mig så illa m handen så att jag stukade till den... ångeest^^

Det som händer idag i alla fall är massage, yeey, och jobba. Ska förbereda inför lägret jag ska åka iväg på imorgon...

Och juste, träffade en australienare igår som snackade om "swedish pornstar jokes" men vägrade berätta något för mig oavsett hur mycke jag bad "please pleease". Möh!

Det gör mig sååå nyfiken! 

OK slut med textdravvel... nu ska jag äta kebab, yo!




Lik en kändis?

Har du fått höra att du e lik nån kändis nån gång?
Jag har fått höra de ganska ofta, men de har verkligen varit en blandad kompott som egentligen inte e lika varandra ens dom. Haha. Har svårt att förstå ibland vart likheten ligger, jag menar visst de finns många ljusblonda kändisar men en hårfärg e väl knappast tillräckligt för att nån ska gå fram till en och säga att man påminner om den eller den. Mystiskt^^

Men de kanske kan vara ett plagg man bär just den dagen eller hur man har sitt hår osv. Jag inspireras mycket av musikartister eftersom jag är mycke mer intresserad av musik och marknadsföring än av mode i sig. När jag var yngre brukade jag ofta få höra att jag var lik Christina Aguilera.
Även sånna här program som ska kunna känna sånt där pga vart man har sina ögon och sånt tjaffs. De va ju kul, hon e ju snygg, men de handlade nog mest om att jag hade blont hår med svart underhår i samma period som hon hade de (jag menar hey, man måste ju inspireras av sån skönhet!) men när jag tog lite egopics härom dagen då jag testade rött läppstift så ville jag mig ändå se nån slags likhet faktiskt(??)

Hon har ju såklart mycke ljusklar-blåare ögon än vad jag har. Jag har ju ganska melerade, de brukar inte se sådär blåa ut to be honest de va väl bara kameran som hade svårt att definiera mig ögonfärg^^ De kanske bara e läppstiftet som gör de?

Men what the hell- ha rött läppstift och gå runt som värsta puman, jag säger inte nej!!
Andra kändisförslag jag har fått är bland annat Lady gaga, Laila Bagge, Holly Madison, Avril Lavinge och Britney Spears back in the days.

Vet inte vad jag tycker om de, men jag gillar deras utseenden (mer eller mindre iaf haha) så de e väl en egoboost känner jag? 

Men låt mig nu veta, har nån nånsin sagt till DIG att du liknar en kändis? Vem? Tycker DU att du liknar nån kändis kanske?



Eva Longoria




Dagen

God morgon!
Det som står på schemat idag förutom att jobba (ska snart iväg på möte) är att sola solarium (de e stört hur ens eksem mår så fort solen avlägsnar sig...) Sedan på kvällen ska jag ut med brudarna. De kommer bli jättetrevligt tror jag!

Var egentligen mest sugen på vin men jag försöker tänka ekonomiskt nu veckan innan löning och tar vad jag har hemma. Det får bli några vodkabaserade drinkar. Jag blandade vodkan med cocos nu på morgonen och hoppas att det hinner bli något slags resultat (trots att jag vet att de bör ligga definitivt längre för full effekt) Får se om de antingen blir nån slags tropisk juice och annanas-läsk till, eller kanske tranbär?? Vi får se- gott blir det säkerligen!

Blir tidig kväll för mig och kommer ta sista pendeln hem till bädden
Ska upp imorgon på massage, sen ska jag ju jobba med- då kan man inte va sunkig!

Hoppas du har de bra idag! Några planer?



That IT



Mitt liv är ett resultat av hårt kämpande, stark vilja och karaktär. Det finns inget som heter "tur" eller "gratis". Vi alla har det vi behöver jobba med och "man byter bara problem när man har välfärd och pengar" som Adams-ray rimmade i "Kommer ifrån" back in the days med Snook-tiden. Det finns ingen genväg, ingen easy-way-out när det gäller livet. Alla tampas med sig själv- den man är, den man vill vara - och hur man uppnår de man vill. Gällande allt egentligen. Hur man är och vad man gör. Ens drömmar och visioner. Du har en unik möjlighet att utforma ditt liv EXAKT som du vill, ta den möjligheten. 

Hur ser du på ditt liv?
Jag ser det som en gåva, och jag tror det hjälper mig mycket. Jag har inte bett om den men jag fick den. TACK. Tack för att jag har ett slags GO i mig som inte går ur mig oavsett situation och uppväxt. Oavsett erfarenheter så sitter de i mig,
och jag är extremt tacksam. Jag är tacksam för hur jag aldrig riktat hat eller misstro emot mig själv, och jag är tacksam för hur jag alltid varit medveten om mitt värde och min talang. Jag är tacksam för att jag är talangfull inom alla områden jag bryr mig om. 

Livet är en dans- bara man välkomnar de. Omfamna de och låt de vara din vän. I slutet av dagen så handlar väl ändå allt om att du ska trivas maximalt med dig själv och den du är. De val du gör och varför. För saker handlar inte enligt mig sådär jättemycke om vad du gör, utan varför du gör de. Motivera dig själv, motivera dina val. Det gör dig stark och trygg när det blåser omkring dig- för folk kanske hatar dig. Vissa blir aldrig nöjda. Vissa lever på hat men det får stå för dom. I slutändan så
svarar man alltid inför sig själv.
Oavsett vad du gör här i livet så
kommer du att leva med dig själv resten av ditt liv- så se till att vara din egen vän.


Jag vet att folk säger allt möjligt om mig, och värre kommer det bli mina vänner, värre kommer det bli. "Jag kunde inte bry mig mindre" - jag vet vem jag är och vad jag vill. Jag vet vad jag anser om mig själv och trots folks åsikter så låter jag det aldrig rubba mig bild av mig själv (även om man såklart alltid fortsätter att uppdatera sig själv)

"Det blir inte lättare. Du måste alltid fortsätta kämpa" nämnde en av Sveriges främsta låtskrivare. TACK. Det gav mig otroligt mycke input till att fortsätta kämpa. Omfamna det och njut av det. Det är inte målet som är segern utan resan dit, och jag glädjs ärligt i mitt hjärta över att få färdas framåt längs den vägen just nu. TACK.

Orden ovan skrev jag för att de är de viktigaste orden i mitt liv. De är mitt mantra, min religion intatuerad i min själ. Var rädd om dig, håll dig nära jorden men flyg. "Keep on singing my song"

Hoppas att du som läser detta verkligen finner de du söker här i livet, och jag hoppas det gör dig lycklig! 



Hot nerd



This week




Vardagsrumsljus

I somras gjorde mamma om vårat vardagsrum på övre våningen, de blev verkligen jättesnyggt tycker jag! Det är fortfarande lite småsaker som måste på plats å så, och för några dagar sen kom dessa efterlängtade ljusstakar. De lyser så vackert i höstmörkret och lyser dessutom upp fondväggen som annars syns lite dåligt på kvällarna. 

Jag älskar verkligen levande ljus och tycker de e såå härligt. När jag bodde själv hade jag ofta allt elektriskt ljus avstängt och körde bara med levande ljus. Det e ju svårt att styra nu när jag bor med min familj tillfälligt, men jag släcker alltid ner i god tid i mitt lilla krypin och tänder ljus och rökelser och sånt för att varva ner på kvällen. Ligger på min spikmatta och annat new age flummigt jag brukar pyssla med ni vet^^



Naww

Alla e så söta redan, klockan e bara 8... meeen så e de ju


Min mamma och lillebror grattade mig på morgonen med tårta, blommor och lite presenter- mjao, av dom fick jag bland annat
Remember me (en av de bästa filmerna ever)
Nya skinnhandskar
The sims expansionpack m bilar (man måste ju ha alla!)
Kedjor till mina stövlar
Pengar till en tatuering

Nu ska jag snart iväg på Stim music expo såå måste skynda mig lite,
ha de så bra idag!



Födelsedag imorgon



Bort ryggont!

Öhh har verkligen  o n t   i   r y g g e n ! !
Jag går på massage, ligger på spikmattan, stretchar... vad ska jag göra meer??

Jag tänkte ge min och mammas crosstrainer ännu en chans så jag börjar jobba på att stärka mina ryggmuskler mer, har verkligen slappat när de gäller träningen på senaste! De märks vill jag lova...

Försökte hitta en bild på vår crosstrainer online, för jag e så lat så jag inte orkar ta en bild på den. Hittade tyvärr bara tråkiga svarta, men jaa - såhär ser ungefär våran ut bara att den e lila och lite mer fashion!


Nu ska jag hänge mig åt -ååh- träning!



Hello

You keep me humble, I like this type
Cause you know theres more to life
And if I need ya, you will be here
You will make the sacrifice
Don't fly me away
Don't need to buy a diamond key to unlock my heart
You shelter my soul, you're my fire when I'm cold
I want you to know
You had me at hello
Hello, hello
You had me at hello
Hello, hello

Rött läppstift

Nu är jag på lägeer med en av mina grupper, yeeey!
Hinner inte skriva så mycke men tänkte lägga upp lite rediga egopics från gårdagen då jag testade ett rött läppstift till mina röda slingor. Jag tycker de blev ganska sääxy, vad tycker du?

Nya locktången

Såhär blev håret av den nya locktången... damn va volym!


Want, Get, Have

"Jag har inte en såån..."
Mitt hår har inte känts lika kul sen jag tog ur mina dreads, även fast jag gillar att jag har klippt tillbaka min mohawk... känns som om jag inte vill ha den varje dag, och jag har så länge velat ha en sån här locktång, sååå...

Jag åkte ner med mammsing till affären och köpte mig en, yeey!
Ska testa den genast och hoppas på att de e någe för mig... annars får jag väääl... eh. Sälja den?

Vi märker snart- lägger upp bilder!



Corpse bride klädseln

Hej hej Cornelia!

"Kransen" är egentligen bara några låtsasblommor som sitter fast på en hårnål- de såldes på Indiska har jag för mig, reades dock ut när jag köpte dom så dom kanske inte e kvar... men jag skulle leta på HM, Ginatricot, Lindex- på deras hårfix-avdelning, jag tror jag hade i bara... 4-5 stycken eller någe, så får man en känsla av en krans!

Jag letade efter en vit korsett på tradera, de e betydligt billigare än i någon affär jag kunde hitta! Hittade en för just dom som ska gifta sig- jag tycker de finns hyffsat gott om "billiga" korsetter där så de e mitt tips! Sedan hade jag vitt tyg liggandes hemma, man kan ju ta typ vad som helst egentligen. Gardiner, dukar, lakan, sålänge de e vitt och fluffigt. Jag satte fast det med några enkla trockelstygn och ett bälte som jag sedan täckte över. Om du inte har någe vitt tyg hemma skulle jag letat på diverse tygaffärer- de brukar ha fyndlådor där dom rear ut en hel del tyger...

Hoppas de blir snyggt på Halloween- skicka gärna en bild om du vill och har möjlighet, man blir ju nyfiken!



Ha det så bra,


Redhead

Juste glömde kanske skriva de men sen några dagar tillbaka så e jag något rödhårig. Jag har haft i de förut, ville ha lite förändring och rött e ju mysigt nu när de e höst och alla löv e gulröda dom med. Får se hur länge jag har i de...


Under kvällen har jag hunnit med att börja packa inför lägret
jag åker på imorgon. De e ett kort läger med en av mina ungdomsgrupper, bara fredag-lördag. Sen på lördagen åker jag dock bort och kollar på några bekantas nya lägenhet så jag hoppas jag ändå kan uppdatera er lite under helgen- trots mycke aktivitet!
Jag ska göra mitt bästa och tänka på er, jag måste skärpa mig och inte lämna er en hel dag utan inlägg right? Im gonna try it OK?

Nu ska jag nog sova... ska upp i tid imorgon så jag hinner träna ordentligt! Håller på att bli klen igen, tango e kul och tekniskt lite advanced men ur träningssynpunkt e de ganska värdelöst... så imorgon blir de lite träning yey! (eller not, jag känner mig lat...)

Godnatt!



Only girl (in the world) VIDEO

Jag är bara helt galen i den här låten. Har den som ringsignal och lyssnar på den ständigt känns de som. Äntligen har videon kommit och den bjuder jag på här!



Handen på hjärtat så trodde jag verkligen inte att Rihanna kunde rocka hennes nya frisyr, var inget fan men damn it nu e jag frälst igen! Hennes style, personality, starquality - hon är verkligen en otrolig artist! Efter mitt lite hårda inlägg om insikten att jag nog inte tycker att Rihanna är egentligen snygg, så inser jag nu ännu mer vikten av karisma och självkänsla. Hon utstrålar någonting vackert och sexigt och hon verkar verkligen tycka hon e snygg - och DET GÖR HENNE DE!

Hon har miljontals fans hela världen över och det går verkligen bra för henne! Hennes utstrålning really does it! Jag tycker vi alla kan ta henne som en insperationskälla gällande hur mycket personlighet och utstrålning och stil verkligen påverkar!
Alla tycker olika saker e snygga, även stil, utstrålning, kläder mm- det viktiga är att du tycker du e fresh! Var snäll mot dig själv och beröm dig själv för att du e så fantastisk! Det finns alltid dom som tycker man ser ut som fan, och dom som tycker man e råsnygg- men de känns verkligen som att din personlighet och stil vinner i kampen mellan ren genetisk snygghet (utefter vad du själv tycker, åter igen, alla tycker ju olika)

Ser väldigt mycke fram emot hennes nya album LOUD, som jag redan nämnt här i bloggen. Men extra glad är jag faktiskt för att jag kommer kunna se fram emot en kaxig fräsh Rihanna fylld med karisma och personlighet i hennes kommande videos- yeeey!

Och juste - vad tycker jag om videon då egentligen?
Jaa... efter några första tittningar så känns videon väldigt "nu ser jag ut såhär, nu gör jag den här musiken" aktig. Hon måste marknadsföra sin nya stil och markera att hon kommer gå mer mot dance-hållet. Videon e väl lite trist, ingen handling och så men jaa- den fyller ju sitt syfte så att säga. Hade kunnat vara mer intressant, och jag gillar inte riktigt "pannbandet" men och andra sidan har jag ingen riktig koll på vad som e inne eller inte och så... gillar att videon går i en rosaröd-aktig ton, de förstärker låtens känsla tycker jag som känns väldigt lätt och glad (speciellt för att vara Rihanna...)


Wishlist




Mine!

Haha jag köpte den...

IMSO  N E R D.. .


"I remember"

"'Cause if it wasn't for all that you tried to do 
I wouldn't know just how capable I am to pull through"




Bolån

Hej folks!
Hoppas de e bra med er och att de går bra på skolan/jobbet eller liknande. Vad har du för dig idag?
Själv e jag hemma på lunch. Var på möte med Swedbank imorshe angående Mastercard (fet kredit yeey!) och bolån. Spännande!


Hoppas du får en bra dag!



Mobilmania

Maybe?
Klicka för att stänga fönstret


Nedräkning

Om man räknar med idag så e de bara...


Releasefest

Fick nyligen en inbjudan till Bingo Rimérs releasefest på Hells kitchen. Som ni kanske vet har han nyligen släppt en bok, "En flickfotografs bekännelser". Jag gillar självbiografier så det kan mycke väl hända att jag läser den... han har ju ändå haft ett intressant liv verkar de som...

Känner dock att jag inte kan gå... inget ont mot Bingo, men ah om nån e ruggigt nyfiken kan ni fråga mig när ni möter mig om varför. No big deal- oavsett så lär de bli en tung kväll med massa festande, kuul! Hoppas alla som e där får en riktigt nice kväll!



Lunch

Mmm sushi



Jag e väl vaken då




Löshår?

Känner mig lite trött på mitt hår för stunden... funderar på att sätta i lite löshår och förlänga?
Blont ooch... rött? Svart? Brunt?
Vad tycker du?

Eller kanske bara blont och långt?



Högmässa och pälsjacka


hur e de med dig? Vad har du för dig?

Själv mår jag braa... har nog varit på den bästa högmässan ever faktiskt. De brukar kännas så långa och sega to be honest, men denna bara susade på och var mycke trevlig med kör och sånt. Sweet!

Har varit iväg och fikat med en kompis också, trevligt att catch up lite. Drack en allt för svag chailatte, men den komenserades med otroligt trevlig personal haha. Tog för en gångs skull massa bilder- men glömde såklart kameran på jobbet (!!) så ni får se typ imorgon... sry!

Juste ohh när jag var i Kista för några veckor sen så hittade jag en sååå snygg pälsjacka- mjao vet inte vad jag ska ta mig till vill ha den såå gärna!

En suddig bild från omklädningsrummet men ack visst är den  f a n t a s t i s k??

Vill så gärna ha den... men jag har ju redan så många jackor... kommer jag använda den? Kan jag köpa någonting vettigare för pengarna? Böh... får väl se hur jag gör...



Mys

Hihi sitter ute i skogen och myser och tittar på nån film på 6an som ser ut att komma nån gång från 80-talet.
Wzzup??

Anyway, nån som såg IDOL ikväll? Vad tycker ni om deltagarna? Jag såg lite snabbt så jag har väl inte mycke att grunda mina åsikter på än- men jag blev inte speciellt taggad på att se mer... vad tycker du?

Nu ska jag hänge mig åt den underliga filmen, GODNATT SEN!


I AM



Hösten

Wao- hösten är verkligen såå vacker!
Tog en promenad med min vän ner till affären för att handla mat. Gång på gång stannade vi upp bara för att titta på den fantastiska naturen. Alla färgerna- de e så fantastiskt!

Luften är kall och sval samtidigt som det inte är speciellt kallt, så man slipper tjockjackor och långkalsonger. Ahh de e verkligen ljuvligt utomhus just nu, eller vad tycker du?

Bjuder på lite blandade höstbilder som jag hittade på google, enjoy!
Och ännu bättre, gå ut för att titta på allt, livesändning dygnet runt



On my way

Nu ska jag iväg till affärn och handla lite lunch med min vän. See ya later antar jag,
eller ja skriver later rättaresagt, haha.
Slarvar alltid m lookbook now days också, hah, men bjuder ändå på en liten slarvig bild;


Frukost

Heeej!
Hoppas att ni sovit gott!

Själv vaknade jag för en knapp timme sen och har hittils hunnit med att äta frukost och starta bastun. Pratat lite med en vän som jag ska luncha med om ett tag- de känns verkligen som att dehär kommer bli en bra dag!

Började med en underbar frukost bestående av stekt bröd med ägg, kiwi, apelsinjuice och självklart en kopp te!
Har försökt rensa upp på mitt karmakonto, känns som jag slarvat en del i mitt liv med saker som verkligen inte är jag, pga helomvändningen i slutet av augusti. Jag är fortfarande chockad över hur döden oannonserat kan tränga sig på i ens liv och vända ut och in på allt. Jag var så glad att jag nästan grät när september tog slut, eftersom det har varit en så tung månad på många vis..

Jag har varit slarvig mot andra och mig själv, och de har genererat dålig karma som jag verkligen fått äta upp. Nu försöker jag få allt i balans igen och de känns bra!

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvaga mig riktigt redigt!



Chakran

God kväll allesammans,
eller snarare god natt. Hade tänkt gå och lägga mig tidigt ikväll men så blev det inte... såg på V för Vendetta med en vän och mamma, sedan fastnade vi i lite new age-relaterade samtal. Tex om världens syn på tid, healing och chakran. Vi pratade om olika energier mm. Ska inte sväva in på de mer än så, de känns för privat, men intressant är de!

Ska gå och sova nu... ligga lite på min spikmatta och andas. Ska försöka gå upp i tid imorgon trots att jag inte jobbar så mycke... skönt att komma upp och igång. Tänkte kanske träna lite och basta. Ta hand om mig helt enkelt!

Har du några planer för morgondagen?
Hur ser din helg ut?

Godnatt!



Home again

Hemma från jobbet!
Det har varit en skön dag faktiskt. Lugn- jag har hunnit med en hel del som jag hoppades hinna. Och för en gångs skull är jag hemma till stereotypisk middagstid!
Medans maten blir klar tänkte jag nog ta och meditera lite. Jag brukar oftast zen-meditera och det tänkte jag ägna mig åt även nu. Försöker att meditera några dagar i veckan eftersom det gör mig lugnare och mer själsligt harmonisk. Om du inte har testat det är det verkligen någonting jag kan rekomendera

För meditationstips kan ni läsa mitt inlägg om de som jag skrev i somras!

Senare ska jag nog titta på film med mamma som sagt, men man får väl se...


Vad händer ikväll?

Vad händer hos dig ikväll??

Jag ska nog ta de lungt, äta gott och kanske titta på film. Kanske V för Vendetta? De var ett tag sen, de e absolut en av mina favoritfilmer!

Vad har du för favoritfilmer?


Godmorgon


Hoppas att ni sovit gott... kanske att de flesta av er redan är uppe och jobbar eller pluggar. Jag börjar lite senare idag så jag tog mig en liten sovmorgon- skönt! Drömde dock så konstigt så jag känner väl mig väl kanske inte helt utvilad, även om jag förmodligen e de rent fysiskt.
Vad ska du göra idag?

Jag ska nog iväg till jobbet senare... sen ska jag nog bara ta de lungt... kanske se på film. Vet inte faktiskt... får se vad dagen för med sig.

Skriver mer senare,



Lugn och ro

Äntligen hemma efter en lång dags arbete och farande. Ska bli skönt att bara lägga sig ner till ro och slappna av. Ska fundera lite över livet tror jag. Vad man tycker är viktigt, oviktigt, och vad man tycker är viktigast. För ibland kan det ju vara så, att man på något vis behöver prioritera det man tycker är viktigt. Vad är viktigast liksom. För pga vissa val man gör här i livet så väljer man ju genom de bort en del annat tyvärr...
Funderar du på sånt här ibland?
Kommer du fram till någonting? Vad är viktigt i just ditt liv just nu?


Jag tycker nog att jag har ganska bra koll på detta, men har ändå en vag känsla av att en uppdatering är på plats. Tror man mår bra av att göra det, checka hur man vill leva sitt liv och vilka val man gör, och sedan se till att ens liv är som man önskar till den grad man kan påverka.
Hoppas att du haft en bra dag och kväll och att du sover gott sen!



Stim music expo



Det kommer bli sååå kul och givande! Ser verkligen jättemycke fram emot detta. Det är en så fantastisk sak att få umgås och befinna sig kring massa kunniga talangfulla människor. Det kommer bli så roligt, och kommer få träffa flera av mina musikaliska förebilder- de känns stort!

Extra kul är det också att det infaller på min födelsedag, yeeey!


Kyla

Buurr nu börjar de bli lite kallare kring Sthlm-Uppsala på riktigt tycker jag!
Man börjar få vänja sig vid att klä sig för överlevnad, haha, imorshe var en riktigt tidig och grinig morgon... måste köpa polotröjor dehär duger inte asså! Har nästan ingenting som känns tillräckligt varmt att ha på mig, och dehär e ju bara början! De märks verkligen att man vänjer sig vid tempraturen, inte sant??


Jag klädd för höstmörkret, i min nya päls, furrburr... på väg till eller ifrån tangon, don't remember! Ser lagom seg ut men de var jag iof hela dagen igår, tss^^

Har haft hjärt- och lungräddning hela förmiddagen på jobbet... eller njae, ett möte ang. kyrksalens framtid också (de måste in lite hightec-saker känner vi) Åkte hem, fixade mat, åt och tog sen en låååååång powernap, skönt!

Ska tillbaka om ett tag och ha verksamhet till kvällen... kommer nog bli roligt, men jag känner mig väldigt trött faktiskt...

Vad tycker du om vintern och kylan?
Har du också lite svårt att "ställa om"?



On the go

Yo folks, hoppas allt e bra med er!

Är på G ut från hemmet till jobbet en snabbis, sen in mot stan. Ska möta upp tango-partner Jonte och glida omkring på stan fram tills tangotime. En liten snabb lookbook, haha, dehär e en riktigt on-the-go-bild där jag inte ens hunnit stike a pose- jag bjuder på den, yey!

Min mammas tröja, vet inte vart hon köpt den, mina favorit Miss sixty-jeans och ett vanligt vitt linne fråååån... JC eller någe sånt. Söt visst??

Ha de så bra idag sweeties!



Style is eveRything

Shit... vilken chock att få veta att Rihanna inte är snygg. Sen Rated R albumet har man ju inbillat sig henne som en riktig puma- vilken kalldusch att se MTV uppträdandet då man plötsligt inser att hon inte alls växt på sig och blivit snygg, utan att hennes snygghet sitter helt i hennes stil och utstrålning.

Jag menar jämför:

Hard - en av många fantastiska videos under hennes Rated R-period. Damn... vill ni se mer av den här Rihannan rekomenderas "Rockstar 101", "Wait your turn" och "Te Amo"



Wtf happend?? Eminem e sjukt bra- vilken energi, men damn va hände Rihanna?? De långa håret gör hennes ansikte avlångt. Pannan och hakan blir mycke större och hennes kindben dör helt. Ursnygga I-go-gay-Rihanna förvandlas till... ja vad?? I dunno... men inte e de bra...

Känns trist att inte kunna se fram emot nya Rihanna-videos från hennes kommande album LOUD som jag ändå ser mycket fram emot pga den tunga dancemusiken hon verkar pyssla med now-days... men wo- vilken insikt om hur stil och utstrålning påverkar ens yttre.
Coolt ändå... style och attityd is eveRything!



Ima rockstarrr

Nu drar jag iväg på förfest... orkade inte egofota på riktigt... här kommer iaf en liten bild:

Till detta bär jag slitna ljusa jeans med spetstights under... stövlar till. 
Ta de lugnt ikväll, stay GRR!



Festkväll

Heej folks!
Idag är jag ledig... skööönt!

Ska inte göra någonting speciellt på hela dagen tänkte jag, bara chilla och träna lite tänkte jag. På kvällen blir det utgång med tjejerna så jag har förberett lite cocosvodka jag tänkte göra drinkar på till förfesten. Vet inte riktigt vart det bär av... men kanske Laroy eller White room? Vi får väl se... ska komma ihåg och posta kvällens outfit senare också! I'm gonna B so sexxy!

Nu ska jag dra iväg och sola och luncha med min kära mamma,
hoppas du får en bra dag!



Öppen bön




RSS 2.0