Kvällens make

Ok tillbaka från området... ett litet jättemysigt område. Satte mig på en sten och andades lite... skönt! Imorgon gäller det... men det är ganska kallt, jag tror sannerligen att jag kommer... frysa ihjäl. Jag kanske inte klarar att sova i "ledartältet" utan får smyga in till ungdomarna ändå. Tanken var väl att dom skulle få busa ifred utan oss ledare meeen... dom är tämligen befriade så det ska väl nog gå bra ändå i värsta fall...

Nu sitter jag och väntar på mat, mmmh! Och ska precis börja fixa håret inför kvällen... jag kör på den lockiga stilen! Jag tror jag ska hämta lite sminktips från Jennifer Lopez gamlagamla look från "All I have"-videon.

Markanta ögon med en snygg eyeliner och rejäl vinge som jag låter fadea upp över ögonblocket som man enkelt kan se på bilden då hon har ögonen stängda. Ögonen känns mer markanta än bara vid eyeliner som följer ögonkonturena, medans den ändå inte blir lika grov som en sotning. Tror det kommer bli jättesnyggt! Kindern och läpparna håller man hyffsat diskreta och fresh...


Gucci-bag

Ikväll när jag ska ut ska jag premiärbära min nya Gucci-bag - ih exiting



Jag älskar mitt liv - jag känner mig framgångsrik inom alla områden jag önskar! Jag har ett fantastiskt jobb, underbara vänner och en strålande artistkarriär framför mig

Jag jobbar hårt och jag får vad jag vill ha, ah kan livet vara ljuvare?

Jag är så tacksam för att jag har någon magisk förmåga att fokusera och jobba hårt för de jag verkligen vill ha. Vissa människor verkar ju ha lika mycket vilja - men svårare att sätta det i handling. Det har alltid varit en direktkoppling för mig, av sig själv, och jag tycker inte att det är jobbigt, bara kul och givande!

Tror kvällen kommer bli jättetrevlig. Alldeles behagligt lagom. Behöver ha med mig en extra tröja så jag inte fryser när jag går till tåget sen, så därför behöver jag en markant större väska än min lilla svarta jag alltid annars brukar ha.

Nu ska jag iväg till jobbet, byebyebye
Vad ska du göra idag?


EMINEM

Något som förmodligen inte alls är lika uppenbart nu som för bara några år sen är att jag alltid varit en väldigt stort fan av Eminem.



Har inte lyssnat speciellt mycket på honom det senaste året. Har över lag inte alls lyssnat på hiphop som jag brukade. Av en slump kom dock hans gamla låt "The way I am" på radion igårkväll och jag fick en liten nostalgitripp. Hans musik är så otroligt mycket tonår för mig, eftersom han följde med under hela resan.

Mitt favoritalbum med honom är nog The Eminem show som kom ut 2002. Mycket bra musik kom 2002, i alla fall i mitt liv...

Jag gillar att han är så kritisk, och så... arg. Min tonårstid var minst sagt tung så jag tror de matchade mig bra. Bar mig lite. Musik är verkligen magi



Om jag vill minnas det rätt så var det han som först inspererade mig till att själv skriva musik. Egentligen skulle jag ta och leta upp dom gamla böckerna nån gång... då skrev jag i speciella skrivböcker jag hade, kladdade och bara skrevskrev. De e ganska många böcker vid dehär laget... undra om de e något att ha? Eller om de bara e dravvel rätt igenom. Kan faktiskt inte alls uttala mig om kvaliten under den tiden, haha, de var ju mest ett behov jag hade som fick utlopp via pennan. Jag har väldigt mycket att tacka hiphop och spec. Eminems musik för, mer än vad jag kan delge här. Mer än någon förmodligen får veta, eftersom jag förmodligen aldrig ens tänker berätta det som skulle motivera det uttalandet... anyway.

"Sometimes you just feel tired, feel week,

When you feel weak, you feel like you wanna just give up.

But you gotta search within you,

Gotta find that inner strength

And just pull that shit outta you

And get that motivation, to not give up

And not be a quitter,

No matter how bad you wanna just fall flat on your face

And collapse"

Eminem var liksom först ut i min rad av artister jag sett upp till och inspererats av under mitt liv fram tills idag and so on and on. Wao... nu i efterhand känns den perioden fortfarande så... jobbig, tror inte jag fått tillräckligt med avstånd ännu för att verkligen kunna vara öppen angående allt, som var då. Men aa han kom verkligen i rätt stund. Role models. Kan inte beskriva vikten av dom - men jag tycker verkligen att det är viktigt, mentorer på något avlägset vis. Personer som på något vis formar ens liv och lämnat så djupa avtryck så att ränderna kanske aldrig går ur...



Ahh... good old times. Vet inte om dehär inlägget makes any sense... men de e egentligen skit samma. Jag fick ju ut något av de.


Idag



Hoppas allt e bra med er och att ni får en underbar dag! Jag har precis kommit hem från lite tidiga ärenden nere på byn. Har hunnit med att sola en liten snabbis, och besöka systemet och handlat på mig en flaska vin. För stunden håller jag på att packa för fullt inför lajvet... som vanligt med en liten kopp te i närheten

Förutom att jag har fullt av lajvlajvlajv i huvudet just nu, så tänkte jag faktiskt gå ut och roa mig lite min sista natt i stadsliv för den här veckan. Tänkte dricka lite vin och sno på mig mina dancingsshoes och bege mig mot city.

Sen är jag fullt laddad för kalla nätter fyllda av stjärnor och lägereldar! Ser faktiskt fram emot det jättemycke



Vet att min blogg är helt Aguilerad, men wtf ni får stå ut^^ Postar ännu en bild från videon, just had to. She's so sexy isnt she??


Video sneak peak

Christina update:
En liten video-sneak-peak. Som ni säkert själva kan se så har hela videon premiär 0001 den 30 april, dvs
n u   p å   f r e d a g !



Ih hoppas verkligen att videon kommer va cool!


Bara jobb

Känns som att jag jobbar dygnet runt just nu... de går i sånna vågor på mitt jobb. Vissa perioder har jag huur mycket som helst och kan jobba hela tiden. Vissa perioder känns det som man rullar tummarna... just nu är jag definitivt inne i en jobba-jättemycke-period.

Det är iof en arbetsform jag gillar, lite projektartat liksom, och inte nine-to-five, men just nu känner jag mig lite småmätt på ansvar. Lyssnar på Not myself tonight och drömmer mig bort till en kväll tillbringandes på en nattklubb så jag verkligen kan känna den låten i hjärtat. Ahh...

"Someone call the doctor cuz' I lost my mind
Cuz Im doin' things that I never would do-o-o-o"



Kolla vilken fin frisyr jag hittade på en bild. Hmm... vad är jag för j**la undercover-wannabe egentligen??
Ajja bra smak iaf

Nu ska jag iväg till jobbet,
hoppas du får en bra dag!


Video premier on friday

Christina update:
På hennes hennes hemsida kan man nu läsa att hennes nya video till låten "Not myself tonight" kommer nu på fredag! Fram tills dess kommer hon varje dag att posta en ny bild från videoinspelningen som en slags sneak peak på vad man har att vänta sig. Postar dagens bild även här:



Ganska sexy, eller vad tycker du?

Under fredagen kommer jag ju vara på lajv... det känns vääldigt surt. Tänkte dock försöka smita från medeltiden och kika via min mobil när jag e och kissar eller någe. Dock kommer ingen recension förens tidigast söndag kväll eftersom jag då är tillbaka. (ser redan fram emot duschen jag kommer ta när jag kommer hem!)


Ny väst och ring

Väntar fortfarande på mitt nya armband... mh! Måste komma vilken dag som helst nu... idag maybe? Vi får vänta och se... tog mig dock tid imorshe att föreviga min nya gråa väst och min nya ring - have a look:

Gullig va? Tycker den e jättegullig... finns på HM i lite olika färger

Har också exprimiterat lite med min mohawk idag, lockat den och fixat. Den e ganska svår att ta kort på på ett snyggt vis. Kanske få styra upp en fotosession innan den blivit för lång?? Den e ju så snygg

Här är ett försök till att ta kort på den iaf... de jag har gjort är att jag lockat håret och satt upp håret så att allt hamnar på ena sidan. Dvs att den sidan av huvudet som är vänd ifrån kameran är åtsittande. Hoppas ni förstår - annars får ni väl vänta tills fotosessionen^^

Nu ska jag gå till jobbet tänkte jag,

Fix och fika

Åh vilken härlig dag!
Har precis klivit ur duschen - aaah! Har tränat på crosstrainern, den e verkligen bra! Har man ekonomi och utrymme är den verkligen att rekomendera!

Har också hunnit med att börja packa inför lajvet... de e ändå inte så stökigt i mitt rum som man hade kunnat förvänta sig. Känns skönt! Hoppas verkligen att vädret kommer hålla sig såhär fint och torrt - tänk på mig under första maj då ni säkert sitter och festar nånstans. Då leker jag 1300-tal i skogen och sover i militärtält. Mysigt - men också ltie småjobbigt^^

De e som sagt mycke att fixa... så jag ska väl göra mig i ordning, äta en sen lunch och sen åka till jobbet för att ta hand om lite stuff, ah de e bara några dagar kvar!

Hoppas ni får en underbar dag
Vad ska du hitta på?

Men vad hände?

Ok jag ska gå och sova... bara en tanke först.
Klädesplagg storlek small har måtten 72-66-72, large 82-76-86. Min kropp 88-67-88. Wtf just happend? Med tanke på att detta är ett återkommande problem i min vardag kanske det är dags att ge upp "det är kläderna det är fel på"-mantrat och ge upp, inse att det tydligen inte är så, gå till en expert.

...Never!
De e kläderna de e fel på, ärligt, jag vägrar inse att min kroppsform är opropotinelig, jag fullkomligt vägrar! Bara så ni vet... jag vet att allas kroppar är olika. Det är inte så att jag anser mig ha den mest normaktiga kroppsformen, men wtf jag ser kvinnor varje dag som verkar ha liknande propotioner, om än en annan storlek. Jag verkar ju vara tämligen petit... hmph!

Tim Burton-party

Ok en av mina närmaste vänner ska snart ha b-day party. Tema? Oh yes... gissa vad?? TIM  BURTON!! He's soo cool, en av mina stora favoriter. Har lite olika idéer om vad jag kan vara... alternativen är som följande:

"Alice in wonderland"


"Sally, Nightmare before christmas"


"Corpse bride"


Om jag skulle välja Alice i underlandet skulle jag nog välja den mer klassiska outfiten med blå klänning, vitt förkläde mm. Sally från Nightmare skulle jag väl klä mig i något säckliknande och måla lite stygn överallt eftersom som är en zombie. Corpse bride blir de väl vitt och blekt - ev måla nån liten mögefläck nånstans eller liknande. Vilken tycker du??

Ser jättemycke fram emot de
Idag var jag på jobbet... kanske 4 timmar mer än vad jag hade räknat med, men jaaah de e lugnt, delvis för att man har världens bästa jobb och får jobba med världens bästa ungdomar. Delvis för att de alltid e bra me stålar...

Jag är så sjukt trött just nu, och har något ont i magen efter all pizza och kebab jag ätit idag - baah! (men jag klagar inte, man kunde ju ha de värre så att säga^^)

Godnatt allesammans, hoppas ni sover gottgott!


Lerbrottning

Jag tycker lerbrottning verkar jättekul, verkligen! Jag tycker om å brottas, de e befriande och roligt, man leker liksom. Lerbrottning gör de hela mer roligt och fånigt. De e min åsikt...

I fredags berättade mina ungdomar för bakom-flötet-Jessica att lerbrottning tydligen är någonting som får alla hetromäns huvuden snurra och övriga delar på kroppen att reagera på naturligt vis vid upphetsning. Ehh?? Asså jag menar lerbrottning, l e r b r o t t n i n g - folk kladdar omkring med lera, inte Shakira-video! Asså jag förstår att tex. Detta är sexigt, de tycker ju jag med:





Men och andra sidan e ju inte något av dedär lerbrottning i mina ögon, utan musikvideo-sexy-ler-dans eller någe sånt. Lerbrottning är typ:



Mmm... sexy. Eller??
I think NOT - men och andra sidan så är jag ingen hetro man. Meen seriöst, DE kan ju inte merparten av män gilla, seriöst?? Shakira är inte lerbrottning, pleeeease^^


Blurp

... kolgrillar är överjävliga när dom vill funka. Annars - NOT!

Ok - idag har det varit en riktig familjedag så att säga. Kring lunchtiden åkte jag mamma och lillebror ut på shoppingtur, nu, ungefär 4 tshirts och ett par jeans, lite adaptersladdar, en ny kavaj och lite småkraffs senare är vi alla hemma nöjda belåtna och vrålhungriga. Vems idée var det att grilla just idag?? Hela familjen är ju dödströtta^^

Sjukt nöjda dock... Quicksilver = mycket bra affär för lillebror, yeey. En riktigt bra dag... förutom att jag har har ont i magen av hunger för stunden då. Men i övrigt. Min nya kavaj är väldigt bolerolik och beige-rosa-aktig. Very sexy!


Tröstar jag dig nu?

Kom precis hem från en kväll på stan tillsammans med några av mina underbara ungdomar. Det var fantastiskt trevligt, kul att lämna Studierum 2 ibland och uppleva lite kultur. Vi var på Unga klara på Stadsteatern och såg föreställningen "Tröstar jag dig nu?"

Deras hemsida hittar ni här, där ni bland annat kan läsa:
Vad gör de vuxna när barnen leker vuxenlekar?
Vad gör barnen när de vuxna liknar barn?
Ja, vad gör vi med vår längtan som faktiskt inte kan uppfyllas?

Tycker föreställning var jättebra, verkligen jättebra. Känns alltid lite lättare att andas när man fått en dos kultur. Kan verkligen rekomendera den! Det kan dock nämnas att det är modern teater, så vet man med sig att man inte är ett fan av det så är den kanske inget för dig...

Starkaste repliken var nog "Du tröstar mig fel" Det är fint på något vis... det här med tröst. Det är så ömtåligt, som en liten duva eller något. Det är så svårt ibland, att veta hur man ska trösta någon. Och hur vill man själv egentligen bli tröstad? Vet man de?

Nu ska jag iaf sova... Godnatt


Amen


Amen sistah' !



Tatueringar

Jag har alltid varit ett stort fan av tatueringar - trots att jag än idag inte skaffat min första. Jag älskar att smycka min kropp och tycker tatueringar kan vara så vackra. En av mina favorittatueringar i kändisvärlden är Rihanna's stjärntatuering.



Jag föredrar diskreta lite hemliga tatueringar, även om jag kan tycka de e urläcket med massamassa tatueringar på rätt person. Jag har funderat sååå länge på att göra en tatuering, jag är verkligen så laddad oh vet att det skulle klä mig. Jag är mycket för texter och små diskreta tecken, tex som stjärnor.

En sak jag länge velat skriva någonstans på min kropp, jag tror på min högra vrist, är Lillebror. Har dock velat lite kring hurvida jag ska göra ett japanskt tecken, eller skriva det på hebreiska eller ryska. Japanska tecken är vackra och har oftast en ganska fyrkantig form om ni förstår hur jag menar. Till skillnad från annan text som gärna är avlång i helhetsformen. Hebreiska är ett vackert språk som dessutom känns heligt med tanke på att jag är troende. Ryskan känns nära eftersom våran farmor kommer därifrån.

Jag gillar hebreiska och ryska för att deras bokstäver är så exotiska och vackra.
Bror på hebreiska:

Bror på ryska:

Lillebror på ryska:

Ett annat ord jag gärna skulle sätta i nacken är ordet "Blessed". På hebreiska ser det ut som följande:

Och på ryska:


Personligen tycker jag "Blessed" ser vackrare ut på hebreiska och bror alt lillebror är vackrare på ryska... Behöver man välja, eller kan man ha båda? Kan man ha flera språk på kroppen, eller blir det konstigt? Vad skulle du valt av de ovan, ryska eller hebreiska?


Ny kategori

Har precis gjort en ny kategori här på bloggen som jag kallar


Skriver ju ändå en del om det, det är någonting jag intresserar mig för och gärna delar med mig av. Hoppas ni också gillar den


Great female singers

Det finns få saker som kan påverka och beröra människor så som sång och musik. Det spelar knappt ens någon roll vilket språk det är på ibland - man kan fortfarande njuta och ta till sig bra musik. Under morgonen har jag suttit och kollar på massa olika riktigt fantastiska sångerskor och några av deras framträdanden. Tänkte posta några av mina favoriter här:

Celine Dion, All by myself

Lite smådålig kvalite, väldigt synd. Highlight vid 4:00 och i slutet. Wao vilken otrooolig röst!

Mariah Carey, Without you

En helt fantastisk sång... wao kärleksballader är verkligen  t h e  s h i t  när de verkligen är bra.

Whitney Houston, I will always love you

Åter igen sviker kvaliten lite, förmodligen med tanke på att klippet e över 15 år gammalt^^ Det finns bättre klipp med Whitney där kvaliten är bättre, men jag gillar denna extra mycket eftersom man slipper försnack eller ett framträdande där man tyvärr inte riktigt kan koppla bort hennes drog-och-misshandel-kantade liv...

Beyonce, Listen

Ingen kommentar behövs right? Vacker låt framförd av vacker talangfull sångerska.

Christina Aguilera, It's a man's world

Christina Aguilera... vad kan jag säga? Hon är ju min personliga favorit sen Genie in a bottle-tiden. Ett av många starka framträdanden.

Vilken är eran favoritsångerska? Om ni har någon vill säga... Någon av dessa, eller är det någon stor sångerska jag missat helt? (jag har då alltså bara tagit med stora sångerskor, inte artister i sin helhet, utan fokuserat främst på rösten)

Tror jag ska låta dagen fortsätta klinga i musik och ska nog se någon live-dvd eller någe. Ah it's just soo good, visst? Tror de får bli antingen Christinas "Back to basic" tour eller "Stripped". Vad tycker ni??


Aprildag

Godmorgon
Hoppas ni sovit gott... jag har, när jag väl somnade. Tycker alltid de e svårt att somna när man inte kan andas genom näsan... och btw, så mår jag bättre idag - kan de vairt vitlöken?? Skönt iaf oavsett

Vilken vacker dag right??
Sannerligen aprilväder säger jag bara... igår luffade jag runt helt missanpassad med jättetjock jacka. hah. Idag är allt back to normal igen... yey!

Jobbar inder under dagen, så jag ska vänta och hoppas på att jag får mitt turkosa armband jag skrev om här. Vad har ni för planer för dagen?


Till och med vitlök

Godkväll

Det var en skön lugn dag på jobbet - inte alls lika urflippat som de brukar kunna vara^^ Jätteskönt faktiskt, de va som att hela KC på något magiskt vis kände att de inte va läge att balla ur totalt. Efter jobbet träffade jag några vänner och drack te.

Jag börjar bli desperat ang. min förkylning... så jag bad om lite råd på hemmakurer mot förkylning - de brukar generellt vis fungera bättre än värktabletter, även om dom kan vara väldigt effektiva när man vill trubba av kroppens känslighet inför infektionen. Ett hett tips, förutom ingefära vilket vi inte hade hemma, var att äta en hel vitlöksklyfta. "Får man hacka den och svälja, eller måste man tugga??" Man behövde inte tugga - så sagt och gjort har jag ätit en vitlöksklyfta. De stank, men de känns ändå ok. Min nästäppa släppte tillfälligt då jag skar upp löken, de va skönt! Min mage som är en väldigt speciell mage - är något svullen men har i övrigt inte ännu protesterat. Den låt mycket^^ Rörde inte heller en min när jag svalde vitlöken, med mitt sällskap som vittnen. De kändes lite coolt och manligt^^

Har också druckit massa citrusbombat te, och én röd solhatt-blandning som vanligen brukar vara effektiv. Nu tänkte jag gå och sova... så får vi alla helt enkelt se hur jag mår imorgon, spännande right??

Det sägs ju att vitlök bara är en myt och att vampyrer inte alls är allergiska mot de. Om en vampyr kommer och hälsar på just inatt så lär vi ju alla få reda på hur vida de stämmer. Men när fan skulle de märkas om jag ska va ärlig - jag menar jag jobbar ju nästan bara efter solen gått ner anyway, så hur skulle folk märka om jag blivit vampyrifierad? (Ok mystiska dödsfall skulle bli underligt efter ett tag, och sommaren e ju snart här, då går solen aldrig ner, den skulle bli jobbig^^)

Har ni några bra huskurer i er släkt mot förkylning eller andra åkommor? Vad tror ni på mest, gamla hederliga huskurer eller moderna ipren-kurer?

Godnatt!


Ego-kick

Ego-kick-tips) Gå omkring halvnaken!


Så ofta jag kan så älskar jag att gå omkring i små träningsshorts och sportbh. Det känns befriande för mig, både själsligt och kroppsligt.

Älskar du din kropp?
Finns det något bättre än att gå omkring and show it off och beundra sig själv i spegeln då och då? Om än bara hemma för sig själv.

Älskar du inte din kropp?
Då är det verkligen på tiden att du börjar med det, NU! Oavsett vad du har för kroppsform och typ så finns det saker med just ditt utseende som är vackert och fint! Jag tror så mycket missnöje över sånnahär saker grundar sig ur hur man väljer att se på saker och ting. Väljer du att se på dig själv negativt? Eller väljer du att se på dig själv positivt? Att jag älskar min kropp är inte ett resultat av perfektion - det är ett resultat av inställning angående perfektion! Att vi alla har någonting vackert och fint!

Framhäv det du älskar, dölj inte det du ogillar. Dvs ge det du gillar med dig själv all fokus. Och för att helhjärtat kunna ta reda på detta och börja utforska detta - så tror jag att du behöver utsätta dig själv för... dig själv. Lär dig älska spegeln så att säga. Se dig själv med positiva och klara ögon. Var i kontakt med din egen kropp, rör dig, se dig - bli medveten.


-

Asså förkylning sucks... jag är så jävla stenad to be honest, börjar tvivla på att detta endast kan vara pollen... Drar mig för att gå till jobbet. Lunkar omkring hemma och har klädkris. Leggins blir det i alla fall, känns som mjukisbyxor, ser bättre ut - perfekt när man inte känner sig hundra.

Ok jag måste bestämma mig för när jag ska lämna hemmets trygga bo... klockan... halv 4 ska jag vara på jobbet som senast ok?? Då va de bestämt. yes. Hade gladeligen varit hemma om jag 1) inte legat på minustimmar 2) haft så förbannat tråkigt och känt mig ensam

Jag menar... jag hade ju varit på minustimmar om jag åkt till London, men wtf de kan vara värt en Londonresa, kan de vara värt en jävla förkylning - hell no^^

AH jag ska väl fortsätta försöka hitta någonting jag kan ha på mig som jag tycker känns bekvämt, och som inte ser urdumt ut... wish me luck^^


Inomhusdag

Jahaa... då va de snö igen då. Eller ja delvis iaf. Vilket visset väder right??
Vaknade, senare än vad jag hade tänkt mig eftersom jag glömde ladda min mobil igår så den svimma under natten, hmm, och kände mig huuur förkyld som helst - ajj!

Dehär är en riktig ligga-framför-tvn-med-flisfilt-chips-och-titta-på-harrypotter dag idag vill jag mig tro. Ni vet då de känns som att de aldrig på riktigt blir ljust?

Hade tänkt att gå upp i tid för att hinna träna meen, med tanke på min ofungerande näsa så tror jag att jag hoppas de idag...

Vad ska du göra idag?


Godnatt

Det är alltid förvirrande i pollentider ifall man är förkyld, eller om det bara är pollen. Förvirrande. Jag tampas med olika allergimediciner varje år eftersom de föregående år inte varit effektivt... så vettefan för att vara ärlig. Är jag förkyld eller är det pollen?? Vem vet...

Tänkte säga godnatt för natten... ska snart tända ljus och annat mysigt Men först vill jag tacka lite kort;
Tack för mina vänner. Tack för alla vänner jag haft, har och kommer att få. Jag önskar att jag alltid får äran att ha dessa fantastiska vänner omkring mig. Tack för min otroliga familj. Tack för den här dagen. Tack för morgondagen.



Stupid americans

... helt otroligt roligt:



Några favoriter:
"Which state does KFC comes from?"
"What the chicken? I do'nt know"
"Ok du you know what KFC stands for?"
- Kentucky fried chicken, right?

"Star Wars is based on a true story, true or false?"
- True

"Where was the Berlin wall?"
... han vet inte, jag går under, de e sååå roande^^


Dorian Gray

"Forever young"
Såg precis den senaste filmatiseringen av sagan om Dorian Gray, ni vet novellen av Oscar Wilde som sannerligen får en att fundera över det här med evig skönhet. Här har vi en liten trailer till filmen som ni kan titta på innan jag börjar skriva om den:



Det första jag sa när filmen var slut var "tack mamma. Jag trodde jag var härdad efter att ha växt upp med vampyrfilmer och fascinerats av det i hela mitt liv. Men nu förstår jag att jag blivit skonad, tack mamma för att du aldrig låtit mig se en filmatisering av Dorian Gray innan, och tack för att du hindrade mormor medans hon var i livet" Otroligt läskig film måste jag säga. Det går ständiga rysningar längs ryggraden. Wao...

Och man frågar sig själv "Vad är priset av evig ungdom?" och "Hur mycket är skönhet värt?"
Och då syftar jag delvis på vad skönhet är värt att betala för. Vad är man villig att offra för skönhet? Och delvis funderar jag på vad skönhet är värt... i samhället, i världen. Man kan komma förvånansvärt långt med ett skönt yttre... det är nästan obehagligt att tänka på det.

Läste på lite om ursprungsnovellen, och det var bland annat detta Wilde verkar velat syfta på. Hur svart själ får man ha så länge man har ett vackert oskyldigt yttre?

Tycker det är en spännande intressant och kanske framför allt aktuell film i dagens samhälle. Huvudrollen spelas av Ben Barnes som jag tycker gör en imponerande bra insats i filmen. Tidigare har du kanske sett honom i Nariafilmen "Prins Caspian" som över lag inte är mycket att hänga i julgranen. Därför börjar han tyvärr på minus i denna film, men jobbar sig sakta och säkert upp på ett rejält plus. Väldigt små detaljer som man börjar märka lite in i filmen gör karaktären väldigt stark och levande. Applåd till honom!

Ett minus på filmen är dock att jag inte uppskattar överdrivet flashande av bröst... varna gärna för erotik på framsidan liksom. Jag vill inte titta på erotik med min mamma???


Avslappning

Jag brukar tänka att "Insomnandet är en förberedelse för uppvaknandet" och att vakna på rätt sida är ju en klassiker av en anledning

Kan tyvärr inte säga att jag brukar, men jag vill kunna säga det så jag ska verkligen försöka att bli bättre på detta! Att se till att kvällen avslutas på ett fint sätt... har hållt denna tradition i liv i flera dagar i sträck nu så jag hoppas den e här för att stanna i mitt liv. (och de e ju jag som bestämmer själv så)

När jag fixat mig klart för sängen, tvättat ansiktet och borstat tänderna å så, så brukar jag alltid gå in i mitt sovrum, tända ett eller flera ljus vid mitt sängbord, eventuellt hälla upp lite doftolja med vanilj eller japansk körsbärsblom. Gå ut från rummet, släcka lampan, gå på toa en sista gång inför natten, och gå in och bara... andas.

Njuta av den lugnande doften, kanske ligga på spikmattan i 10 min eller någe, kanske skriva i min dagbok. Bara ta det lugnt och känna hur hjärtat går in i viloläge. Det är skönt, och det brukar hjälpa mig att få en skön djup sömn med.


Hälso-förmiddag

Vissa dagar behöver man bara för att ta igen sig, vila upp sig och ta hand om sig själv right?



Träna tex. Idag har jag först och främst ätit en bra frukost fylld med näring. Sedan gick jag på crosstrainern i drygt 20 minuter, för att sedan göra massa situps, rygglyft mm. Tittade på Biggest loser eller vad det nu heter. Ni vet det där programet där folk tävlar om att gå ner mest i vikt. Väldigt uppmuntrande program när man tränar, även om jag inte alls kan relatera till deltagarna, och snarare vill gå upp i vikt än ner i vikt. Men det är härligt att se hur dom kämpar - det är motiverande på något vis. Sedan pratar tränarna där så mycket om motivation, att man ska tänka på varför man gör det man gör, så blir det enklare. Så jag gick på crosstrainern och sjöng lite - haha, för ja, de e ju min motivation. Jag tränar ju självklart för att ha en frisk hälsosam kropp, men det som motiverar mig är ju just att jag behöver min kondition (och ett attraktivt yttre) för att kunna bli en bra popartist! För övrigt gick det jättebra att träna och sjnuga samtidigt = yeeey!!

Tänkte dela med mig av lite tips på produkter och saker jag gör när jag vill koppla av och ta hand om mig själv på ett spa-vis.



Ansiktsmask:
Jag använder mig oftast av en mask som heter "Cleansing face mask with pink clay" som jag köper på mitt lokala välsorterade Ica Kvantums skönhetsavdelning. Den är sval, peelar och mjukar upp huden. Den är inte alls fet utan gör bara huden mjuk och bebislen. Dom säljs i 2-pack och man behöver knappt ett halvt paket för en behandling, och den är inte speciellt dyr heller.

Händerna:
Vi använder våra händer varje dag, till nästan allting. Tyvärr glömmer man ofta bort att ta hand om dom och ge dom lite extra omtanke. Jag brukar försöka komma ihåg att minst en gång i veckan peela och smörja in mina händer med Mary Kay's handvårdspaket. Man kan köpa det via att någon från Mary Kay kommer hem till dig, men min rekomendation är att kolla in tradera.com - där säljer dom oftast billiga, och de e ganska enkla att få tag på där. Det är definitivt den bästa handvården jag någonsin testat, den gör verkligen de mest trötta och slitna händer lena och nya! Kan starkt rekomenderna denna!


Sedan brukar jag alltid försöka komma ihåg att fila dom med en bra glasfiberstav. Den jag har har jag köpt ifrån Kicks - och att behandla dom med ett Beauty-lack från tex. Depend som tar bort gulnader och framhäver det vita i nageln ger alltid en fräsh look.

Fötterna:
Många människor tycker fötter är lite småäckliga... desto större anledning till att hjälpa dom att bli fräsha känner jag! För att göra detta brukar jag efter att jag duschat smörja in dom noga med dessa två underbara fotkrämer från Fleur de santé. En onlinekatalog där dom säljer väldigt bra hudprodukter (kan dock inte rekomendera sminket, trots det billiga priset!)

Den göra förpackningen innehåller en kräm med mint som ska förhinda smelly-feet. Dvs hålls dom fräsha och fina längre. Den gula förpackningen innehåller en kräm med bland annat kamomille som ska göra fötterna mjukare, och läka ihop om man tex. haft oturen att få nån äcklig spricka eller annat på hälen eller så. Jag tycker dom fungerar suuuperbra - jag har iof tämligen mjuka och osvettiga fötter över lag, men ja jag känner skillnad!

Kroppen:

Här har jag 2 bästa knep. Ett är riktigt cocoa butter från någon afrikansk butik. Det finns en jag gillar som ligger på en av-gata till Drottningg. i Sthlm. Minns inte vad gatan heter men man går mot Rådmansgatan-hållet på Drottningg. och svänger höger precis innan man kommer till Taj Mahal som är en butik där dom främst säljer löshår och peruker. Tycker en bra cocoa butter ifrån en sån här butik works way better än dom från tex. The body shop eller så... this is the real shit! Smörj in dig... överallt! Innan du går och lägger dig. Knän, armbågar, läppar, ögonfransar, lår, rumpa, mage, höfter - överallt! De gör verkligen underverk - har konventerat hela min familj till detta och min brorsha som delvis tränar väldigt mycket under veckorna + arbetar som bilmekaniker fullkomligt äter detta! Precis när man smörjt in sig känner man en mild doft av kokos men under natten sjunker det in i kroppen och avger ingen direkt doft dagen efter. Kanske en vag sötma, men ingenting som stör - så den är att rekomendera för män också!


Mitt andra tips för kroppen är Lush produkt "Dream cream" . Den är verkligen en dröm! Även denna luktar neutralt, vilket alltid är bra då det inte stör eventuell parfymdoft. Den är mjuk och sval, och innehåller endast naturliga saker från natuen. Denna salva är rekomenderat för EXTREMT känslig hud, om man tex. har eksem eller liknande. Ja ghar själv lidigt av eksem på mina ben, och believe me - det fungerar faktiskt, på riktigt! Eller när man bränt sig i solen, den känns som att lägga en glass på huden, helt fantastisk! Om man inte faller för den extremfeta-feelingen the cocoa butter har, eller om man helt enkelt inte vet vart man ska hitta det, så är denna produkt definitivt likvärdig! Lite dyrare än det ovan - men åh sååå bra!

Läpparna:
Cocoa butter funkar lika bra om inte bättre än vaselin för läpparna, så det använder jag mest! Sedan brukar jag kombinera med en läppmask - jag använder en från Too faced som ser ut såhär:

Den sägs också ska ha en viss plumb-effekt vilket jag inte riktigt kan påstå att jag märkt något av... men det är en jättebra läppmask tycker jag. Rensar bort gammal hud, svalkar mm.


Alla mina masker brukar jag gnugga av med hjälp av en liten handduk. Då förstärks peeling-effekten. Vad det gäller ansiktskrämer så brukar jag växla lite, men URBAN från Fleur de santé funkar väldigt bra för mig. Två krämer, en natt och en dag, som är anpassade för storstadsliv. Det ska vara utformat för att skydda ansiktet mot alla avgaser och strålning och sånt som det finns extra mycket av i stora städer.

Hoppas nån fick lite insperation och råd av detta, glöm inte att ta vara på dig själv, du är så underbar


The secret



1) Jag vill försörja mig som popartist. Jag vill bli framgångsrik, välkänd, etablerad och beundrad inom musikvärlden. Jag vill arbeta med världens största och respekterade producenter och artister. Jag vill bli ekonomiskt oberoende och ha flera lägenheter runt om i världen. Jag vill bli intervjuad av många tidningar, vara med i många radio och tvprogram världen över och jag vill vinna många priser för min musikaliska och kreativa talang. Jag vill vara en bra förebild och påverka många människor positivt. Jag vill, när jag har allt detta, hitta min själsfrände som jag vill och kan leva resten av mitt liv tillsammans med. Jag vill fortsätta ha god kontakt med dom vännerna jag har i mitt liv just nu. Jag vill vara lycklig.

2) Kan jag få det NU, snälla?

3) Tack för allt jag har i mitt liv. Tack för mina vänner och min familj. Tack för mitt fantastiska jobb, alla underbara människor jag får möta och alla människor vars liv jag får vara en del av. Jag är tacksam för att jag är talangfull inom alla områden jag värderar i livet. Jag är tacksam över att jag aldrig behövt tampas med en oklar självbild eller en självuppfattning som inte alls stämmer överens med verkligheten. Jag är tacksam för att jag alltid sett mitt eget värde, om än kanske inte det hundraprocentigt korrekta värdet. Tack för allt jag hittils upplevt i mitt liv, det positiva och negativa - tack för allt som format mig till den jag är idag, och tack för att jag känner kärlek till mig själv. Tack för att jag vågar hoppas och tro på människor omkring mig, mina och andras drömmar. Tack för att jag får se - och för att jag klarar av att hantera det.


Turkost armband

Ååh äntligen - jag har funnit mitt turkosa armband!
Hittade det på tradera och köpte de direkt!



Visst är det fiiint??

Kan knappt vänta tills jag får hem det och kan testa det... aah!

Ska iväg till jobbet kring klockan ett idag... ska försöka hinna packa litelite innan jag går dit. Det är lång dag idag på KC, föräldramöte och allt. Så packning, de får bli inatt och imorgon, mestadels. Ska hinna till banken imorgon och växla pengar. Ih London here we come!!


Vampyr-semester

Har hittat vampyr-weekend i Transylvania för 455 euro. Definitivt värt att lägga på minnet... speciellt eftersom mamma fyller 50 i år




To do

Godmorgon!
Hoppas de e bra med er idag. Några planer för dagen hittils?

Jag har precis gått upp, ätit frukost och sminkat mig lite lätt... och gjort en att-göra-lista.


Kommer säkerligen hinna bocka av allt under dagen. Hade velat träna också men det vet jag inte om jag vågar mig på med tanke på mitt illamående... kanske kan ta en lite lugnare promenad eller något iaf, för att få röra lite på mig och få lite frisk luft?

Idag blir de btw keps, för första gången i år... de e så soligt! + att mitt hår ser ut som s***!


New in town



Eeeh... jag och mamma såg precis en film som heter "New in town". Kort beskrivning av handlingen:
Kvinna jobbar i stor stad, kontor. Kan tyckas lite känslokall. Flyttar till håla. Bondiga bönder gör stereotypiskt bondiga saker, skjuter kråkor och lyssnar på country mm, och har en liten fabrik där typ alla jobbar. Affärskvinnan ska lägga ner den och sparka allt folk. En bonde och hon blir kära. Affärskvinnan känner sympati för byn och alla hjälps åt och fixar så att fabriken får vara kvar. The end.

Jag kan uppskatta och gilla förutsägbara filmen... denna är inte en av dom. Tråkig lam story, fööör trist liksom. No hottie either. Filmen genererade dock en del fyndiga skämt om stereotypiskt amerikanskt beteende, men vaah?

Sen som ett litet ps. Renée Zellweger är ingen favorit hos mig, jag respekterar henne men mer än så är det inte. Hon är definitivt en människa som tillhör kategorin personer som inte passar i smalhet. Men hennes huvudform och storlek ser hon ut som ett bubblehead till den där näst intill läskigt smala kroppen. Man betvivlar om den e hälsåsam och det är alltid obehagligt tycker jag...  neej kurvor for the win i hennes fall! (tycker jag iaf...)


Facebook-grupp

Naaawie jag tror jag gullar ihjäl mig - en av mina faddrar har skapat en facebook-grupp med namnet "Vi som aldrig får nog av Tingeling och Jessica" Mjao! Låt oss alla flytta in på KC och bli ett ungdomskollektiv med defusa familjeroller!! (eller vid närmare eftertanke... kanske inte? Vi klarar ju knappt en vecka tillsammans utan att alla fullkomligt ballar ur^^)


Xperia - foto

Heej!

Har precis kommit hem från konfirmationen av en av mina grupper... första gruppen av tre som jag har i år... De e alltid lite småskum känsla när man spenderat så mycket tid med en grupp och sedan... finns den inte riktigt kvar längre. De gick iaf bra, förutom att fotografen inte kom, hah - stor diss till honom!!

Först när jag kom hem så tog jag mig faktiskt lite tid till att börja utforska kameran på min nya XPERIA - tog lite egobilder, testade bland annat självutlösaren, ute på altanen på baksidan. Här här är ett smakprov av resultatet;



Det här hade jag på mig idag! Snyggt va? Man måste ju va stilig när ens konfirmander konfirmerar sig!
Betyg på kameran hittils? Den kunde haft bättre kontraster... stora bra bilder som säkert skulle fungera bra vid framkallning. Den har ju lampa man kan ha på på kvällstid eller vid annat mörker - känns som jag verkligen behöver testa denna kamera vidare! Men hittils får den ett hyffsat bra mobilkamera-betyg.



Det är såå härligt väder ute idag, wao! Dagar som dessa längtar man till lajvet, till och med hela sova utomhus i tält-grejen. Släng in en vettig toa så skulle jag helhjärtat längta!

Känner mig dock lite småtrött nu, seg efter min korta sjukdomstid, så jag tror jag ska gå och vila mig en stund nu...





Stylo

Har ni hunnit checka den senaste videon från Gorillaz?
Jag har. Have a look:



Vad tycker du?
Gorillaz... will always be Gorillaz. Typ. Jag gillar deras musik väldigt mycket, och Damon Albarns röst är en av mina favoritröster ever faktum är. Lyssnade väldigt mycket på Gorillaz när jag var yngre. Till den grad att jag ville tatuera in karaktären 2D nånstans. Snubben med blått hår som har Damons röst. Ibland är man förj**la glad att man inte är impulsiv right??

Videon över lag tycker jag dock är lite småtrist... välgjord, men trist... eller vad tycker du?


Regn

Åh va mysigt... det regnar utanför. Här inne är det varmt och skönt... mår lite småilla, men har ätit massa idag och behållt allt, yey!

Ska nog gå och lägga mig nääär som helst, och sova gott, drömma sött, upp och jobba imorgon. Vet inte alls vad jag ska ha på mig, men det löser sig alltid. Upp tidigt som attans imorgon... en av nackdelarna med att jobba inom Svenska kyrkan? "Helga sabbaten" är tyvärr inte ett motto vi e duktiga på att följa. Vi jobbar gladeligen dygnet runt^^



Gillar du regn?
Jag älskar regn... speciellt på somrarna. Då det varit en riktigt het dag, och man kan gå i skogen eller sitta på altanen och blicka ut över grönskan som tvättas ren av det svala regnet. Alla dofter förstärks och luften blir så klar och ren.


Packproblem



På onsdag åker jag och Phiona till London. (inget om askmolnet - don't wanna hear it vi kommer att åka!) Det är ca 13-15c under dagarna och ca 4-5 på kvällarna enligt våran research. What the F ska jag ha med mig?? Kan ju inte ha med mig för mycket eftersom jag vill kunna shoppa massa där...

Tänkte att jag har med mig ett par av varje, asså ett par stövlar, en parfym, ett par pumps, ett par jeans mm...



Ångeest... hur ska jag kunna välja??


"A double shot at love"

Ok... har legat framför tvn heeeeeela dagen. Damn... trodde jag skulle bli rastlös. Icke!
Känner mig bättre... lite iaf. Har ätit... allt jag känt för typ, bara för att få något i mig. Min mage har tagit bra hand om de, yey

Har roat mig med MTV där jag sett eh, hela säsongen av "A double shot at love" med "The Ikki twins". Interlligent tv. Not. Hyffsat underhållande ändå... de verkar va tämligen sympatiska människor de där två.



Kärlek... vilken skit! Höll jag på att säga... men nej, så e de ju faktiskt inte... men mycke drama, hjälp hjälp. Positivt är dock att jag verkar ha tillräckligt lite av sånt drama i mitt liv för att orka se de på tv. Jag brukar aldrig palla de annars^^

Vet ni de e så skitigt i mitt rum. hade definitivt städat om jag inte varit för trött... bah! Får ångest, måste fan göra någe åt de...

De hade gått bra för mina konfirmander iaf, soo glad to hear

Hur har er dag varit?

Kul... not

Kul... kul som inte alls!

Jag... har husarrest idag - eftersom jag inte vet om jag haft magsjuka eller inte, så är jag en eventuell smittohärd redo att förpesta världen. Kul att man skulle haft Aesthetic awards idag med sin konfagrupp... jag vill typ gråta. Seriöst.

När jag har en bra stund kan jag sitta vid datorn och typ skriva här, alt spela sims, alt kolla coolstuff.se eller någon annan rolig hemsida. På coolstuff kan man om man e lite nördig, as myself, kolla runt bland massa coola prylar. Jag har bland annat köpt nån for mav värmekudde jag tänkte ha på lajvet, så jag slipper frysa om tårna på natten. Check it out:



Och förutom faktumet att jag är hemma, mår så pass dåligt så jag anser att sitta vid datorn är jobbigt, så har jag brutal ångest för att jag inte kan vara där med mina konfirmander och andra ledare. Känns som att jag sviker dom och lämnar dom i sticket... men vafan tjänar det till att känna så? Ingenting. De e värdelöst faktiskt. Så jag ska försöka att inte känna så, och bara fokusera på att bli bra igen så att jag kan komma imorgon. Ska be och hoppas och tänka på dom här hemma, vet att det kommer gå jättebra för dom!

Nu blir det väl... guess what?
Tvsoffan... sova bort dagen. yey. Måste försöka äta någonting... -suck-


Förvirrad

... innan de egentliga inlägget börjar... where the fuck kom mina 243 unika besökare jag hade under gårdagen?? Och varför? Eller är de bara fel på statistikmätaren? Hmm...

Anyway. Jag vet att jag är i obalans just nu. På flera plan. Och... jag jobbar på det, I really do. Och jag ursäktar mig, ifall det inte märks ibland, jag lär mig också... Tack alla som står ut och stay strong så länge. Jag känner mig ganska upp och ner, hit och dit just nu. Vissa dagar är super, andra skit, vissa båda. Men som sagt... jag jobbar på de.

Nog om de här nu. Ska gå å sova snarast, upp och jobba imorgon. Har fått min copterfilm nu med, har applicerat den på min telefon - så får vi se imorgon hur de blir - men jag antar, förväntar mig och hoppas att den är helt perfekt!

Ehm... jupp. Tafatt inlägg. Im out
Godnatt!


Na-naa



Min kamera är bäst... men ibland vet jag inte riktigt vad den håller på med. Ännu en egopic på min nya frisyr iaf... jag är såååå nöjd!

Juste - har inte glömt att jag ska ge er en redig redovisning av Sony ericsson Xperia x10 som jag köpte i söndags. Kan tipsa er hittils om att den e gryyyyyym
Har du nån drömmobil? Den du har eller en du vill ha? Länka gärna, jag e nyfiken!


Stan, jobb och vänner



Tidig morgon denna morgon för mig. Böh... ville gå upp i tid så jag skulle ha tid att fixa med min nya frisyr. Blev samma feeling som igår med stående mohawk, yeey. De va faktiskt hyffsat lätt att fixa. Har lite tomboy-känlsa, lucky me att jag har superfeminima drag i ansiktet, annars skulle jag aldrig kunna bära upp den...


Dehär ska jag försöka hinna hinna med idag


Eller det e klart att jag kommer hinna, hah, men som skrivet, fullspäckat schema...
Vad gör du idag, en tämligen vanlig torsdag så vitt jag vet?


My job



Tänkte att jag skulle berätta lite om vad jag gör mestadels av min tid... förutom då jag håller på med min artistkarriär, är på stan och dräller omkring osv.

Jag jobbar som ungdomsledare inom Svenska kyrkan. Kortfattat så innebär det att jag har hand om massa fantastiska människor främst mellan 14-20 år. Jag leder konfirmandgrupper, leder faddergrupper, som är hjälpledare inom konfirmandverksamheten. Jag utbildar unga ledare och leder kyrkans unga kvällar from time to time. Nu är det ju inte det här jobbet jag egentligen vill syssla med i livet, utan ska bli pop/rnb-artist och i framtiden även säkert någon form av manager, anr eller liknande. Men jag måste då ändå säga att jag tror jag kan ha ett av Sveriges bästa jobb just nu. Varför?

För att när man jobbar med människor, så får man en sån direkt reaktion på hur ens arbetsinsats är. Hur gruppen fungerar och jobbar och är speglar en själv som ledare hyffsat direkt. Det är klart det är tungt ibland när man ska dra i en grupp, förändra medlemmarnas inställning och relation till varandra, attityd mm. Men wao vilket givande jobb tusen gånger om. Allt är en utmaning, ingenting är omöjligt eller oföränderligt. Jag har en otrolig tur att ha en bra relation till både min chef och min närmaste arbetskamrater.

Extra kul är det att arbeta med så unga människor, som är så drivna och ivriga på förändringar och kan se nya saker hela tiden. Det är fantastiskt att befinna sig i en position där unga människor får växa i sig själva, ansvar och livet, och hjälpa dom att göra det och ge dom verktyg och förtroende nog att låta dom göra det. Tyvärr lever vi i ett samhälle där unga röster sällan hörs. Där beslut som gäller ungdomar inte bestäms av ungdomar. Där pengar och beslut ligger hos folk som inte lever i verksamheten. Jag älskar att ge folk ansvar och förtroende att växa i, jag älskar att krama om dom när dom lyckas och banna dom och städa när det går fel.

Om lite fler föreningar/beslutande organ och organisationer lät unga människor vara med, vara med på riktigt, ta riktiga beslut och bestämma om riktiga resurser och pengar, tror jag att världen skulle se lite ljusare ut. Och alla anledningar till att jag säger det får ni be om om ni vill höra, för det orkar jag inte författa ner just nu. Men jag har belägg.

Hur blir man ungdomsledare?
Jag har ingen utbildning för detta, mer än livserfarenhet inom ämnet. Men om man vill plugga detta så kan man utbilda sig till församlingspedagog och det kan man läsa mer om här.

Varför Svenska kyrkan och inte någon kommunal ungdomsgård?
Brinner man för ungdomsrelaterat arbete så finns det ju flera forum såklart. Personligen är jag för alla verksamheter som försöker främja detta jag skrivit tidigare om. Varför jag valt att arbeta inom Svenska kyrkan är delvis för att det är det jobbet jag blev erbjudet - delvis känner jag är Svenska kyrkan har mer frihet, både ekonomiskt och även enligt riktlinjer och lagar. Sedan är jag en modern liberal troende kristen i dagens Stockholms förort. Dom flesta idag vet inte alls vad det innebär. Det är klart att jag också finner det givande hur man idag, 2010, kan leva som ung och kristen utan att vara freaket med tandställning som lusläser bibeln och småluktar svett. Tycker det är givande, och utmanande att förmedla en positiv samhällsnära bild av religion i dessa dagar då ämnet gärna figurerar inom media med en väldigt negativ vibe.

Sedan gör våra gyllende regler "Behandla andra som du själv vill bli behandlad"-feelingen att alla som arbetar tillsammans med en mer aktivt valt samma policey. Alla står på samma grund. Människor helt utan tro eller delade värderingar brukar sällan råka ramla in på ett jobb inom kyrkan, och blir då inte spec. långvariga...

Vad jobbar du med? Tycker du ditt jobb är kul/inte kul? Varför/varför inte?
Vad är ditt drömyrke?

Nu hörrni... har det varit en jättelång dag! Så jag ska gå och sova, för imorgon, bah, kommer det bli en jäääättelång dag också. Massa jobbjobb. Men kulkul ska det bli. Godnatt!


New haircut

Check it out:


Va tycks??

Och längden på håret är inte borta, jag har bara satt upp de. Klippte kanske 10 cm på längden, de va så slitet, sen klippte jag upp håret som ni ser, så jag kan ha som en liten mohawk ifall jag vill. Nu är de frisör-stylat - får se hur jag klarar de själv sen, haha^^ Jag är i alla fall supernöjd och det ska bli jättespännande att testa sig fram med denna frisyr! Om jag vill kan jag kamma ner det också så ska det ser ut ungefär som vanligt. Alltså det ska gå att kamma in den nya frisyren så håret ser ut som min gamla frisyr... I like it - lite nytt och fräsht men jag kan ändå gå back to basics och ha en mildare lugnare frisyr när jag känner för de.


Rude boy




Twitter

De e tur att man har twitter... när man är så här dålig på att uppdatera bloggen. Hah^^
Har helt fruktansvärt ont i huvudet, och mår illa... så jag ska äta, sen... sova typ.

Sen ang "blodbrödet" som jag twittrade om så var det knäckebröd som är... paltbröd, eller va de heter. Lovisade lurade väl inte i mig det men jag visste inte alls vad det var jag åt... förens efteråt. Illamående - hej. Med tanke på min blodskräck liksom. Berättade för Lovisa om Vampire lounge samtidigt. Lovisa kommenterade att jag kanske trots allt är en lämplig vampyrkandidat. "Illamående" tanke jag... mest... Men jaae, gott va de ju tyvärr... blockskräck... uöööh.

Imorgon ska jag klippa mig, så skööönt

Btw visste du att... 35% av svenskarna har haft sex i en park?


Vampire lounge

Va på ett skittufft ställe igår som heter Vampire lounge... jättecool inredning, kan verkligen rekomendera det till folk! Verkar vara ett drinkställe främst.

Har haft min mobil i något dygn nu... ska leka och testa den ytterligare och sedan lägga upp en rejäl analys av den. När jag har tid... bah! Jobbar nonstop tills... den 21, då jag åker till London. Så vi får väl se när de hinns med... är supernöjd hittils iaf

Imorgon ska jag klippa mig, wohoo!
Skönt... mitt stackars hår håller på å gå under...

Nej nu blir de jobbet!


Grateful




Busniess woman

"Im sorry for the times that I made you scream
for the times that I killed your dreams
for the times that I made your whole world rumble
for the times that I made you cry..."

Val. När allt kommer omkring så väljer man ju det ena eller det andra. Det finns det man väljer, och genom det det man inte väljer. Och jag kan säga att jag är ledsen, för allt och alla jag inte valde, för att kunna välja någonting annat. Men jag ångrar ingenting...

Det var ett tag sen jag verkligen tog mig tid att ransaka mig själv. Tänka igenom... mitt liv, eller snarare, det liv jag haft hittils... mitt korta liv. Det låter så klyschigt att säga att jag upplever mig fått uppleva mycket. Men eftersom jag aldrig delar med mig av allt till någon, så lär jag väl aldrig få möjlighet att jämföra antar jag? Vad nu det skulle tjäna till anyway. Upplever man sig haft de tufft så har man väl antar jag...

Jag upplever mig nog haft det bra. Jag har gråtit mycket men jag har skrattat mer - och det är väl ändå det som spelar någon roll i slutet av dagen right?

"It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see
that I can carry the burden of pain
'cause it ain't the first time that a man goes insane
and when I spread my wings to embrace him for life
I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be nobody's wife "

Det är en djungel det där, att lära känna sig själv. Att förstå sig själv, varför man är som man är och vad det gör med en som person och hur det påverkar en. Känns som att jag är inne i en period då jag inte orkar fundera på det... vart man kommer ifrån. För... I don't care, cuz it doesnt matter. All that's matters is where Im at.

Godnatt


Cadillac records

Åh... de var en bra film. Jag uppskattar verkligen bra filmer. Det är en så härligt befriande form av kultur, när den görs på rätt sätt. Sitter och lyssnar på Etta James och njuter av good old times music... bockar av ännu en fantastisk film med Adrian Brody, han är verkligen en grym skådis. Beundransvärd.

Ett kort litet klipp med Etta och Christina. Har inte forskat i det men Etta är ju uppenbarligen en favorit hos Christina. Gillar klippet, det får mig att småle och drömma om att i framtiden få sitta bredvid någon jag beundrat och växt upp med musikaliskt. Kanske Christina? Who knows.



Egentligen är jag väl lite mer Aretha än Etta, även om jag gillar dom båda, men tänkte ändå posta en favorit av Etta, med kvällens filmtittande i åtanke, I'd rather go blind.





Trendystickers

Skulle vilja tipsa om en hemsida som heter Trendystickers.se där man kan hitta massa fina/snygga/coola stickers man kan sätta på tapeter mm för en personligare touch!

Tex. massa olika bårdar till tapeter, eller till din minilaptop kanske?
Värt att kika in tycker jag


Xperia

Jag tror jag blivit kär...
Have a look - XPERIA x10 från Sony Ericsson:



Ska nog göra ett besök på Siba imorgon för att lära känna den här älsklingen lite närmare... spontant känner jag; snygg ren design. Verkar innehålla alla funktioner jag önskar. Lagom storlek. Relativt låg strålning. Trådlöst headset. Den är definitivt konkurrens till min planerade(?) iphone... kanske att det blir denna istället. Det är kind of kärlek vid första ögonkastet... finns på Siba för 5645:- inklusive superförsäkring på ett år (för oss med Siba-mastercard)


Jamiroquai

Nostalgi.
Aaaaah...








Crosstrainer

Vilken lyckad slappdag hittils!
Som ni säkert märker så håller jag på att fixa med min sida... har tex. lagt bloggen på min iamjessica.se. yuuupp. Tänkte nog fixa vidare med den lite senare... nya kategorier mm. Lyssnar på Christina Aguilera, blandat från alla år, jättehärligt!

Ska snart träna lite på mammas nya crosstrainer jag köpte till henne
Måste ju testa den för å se om de e någe å ha... hope so!

Kanske ska plåta imorgon, yeey får se...
Ska ringa frisören också.


Mohawk

That mohawk is turning me oon damn it!




Bra vakt

Popstjärna?
Not anymore...
Bra vakt?
yuuuuupp.



Ska boka klipptid imorgon. Det Måste ske.
Godnatt!


Ångest

"Det som händer i Studierum 2 stannar i Studierum 2"
Vänligen notera att detta, efter idag, även gäller Storstugan och hobbyrummet... eh. Why god why? Today was a freaky day... De va ju trevligt, men mjao mina ungdomars hormoner får mig att svimma.

Kom hem, tittade på Vampire diares, de e braa... inget slår Buffy, men wtf^^
Heh hörrni idag har jag spelat bas... Spelade Beautiful av Christina Aguilera. De gick väl kanske inge vidare, men kul och lärorikt var de^^

Nu är jag sååå trött, så bah jag måste sova... juste, jag erkänner, jag skulle inte banga ett ekorregos med Robert Pattinson, it's true, it's true... bu.hu. Or whatever^^ (tur att jag inte videobloggar, jag är sjukligt trött^^)



Godnatt!


Springtime

Aah jag kan känna de, våren i luften, hurra!


Twitter

Skulle gärna skaffa en twitter, men kan inte komma på något namn... suck. Nån idee??

Om jag hade haft en... skulle jag skrivit "What's up med att oldies på mitt jobb tror att jag är konfirmand?? Det måste få ett slut"


Reach out

Susar omkring på aftonbladet... Dr Dre ska släppa nytt i år, yeey, hejaheja! Xander i Buffy-serien slåss med poliser, hmm, JK Rowling skriver på en ny bok, hurrey!

Jag är stenat trött må jag säga... idag har vi skapat låtsasvapen, sytt och sjungit på jobbet. De gick jättebra... go och glad, kexchoklad, jag jobbar med de underbaraste små människorna ever

Juste, ni får de va nog, nån måste via mig hur man tar bort vänner på facebook...

Tror faktiskt jag ska gå och sova... möh!
Lika lång dag imorgon också... såå Godnatt!


Bra morgon

Godmorgon

Vaknade för en halvtimme sen kanske... gick upp och gjorde en multismootie till mig själv som frukost som jag sitter och dricker just nu, lite halvsamtidigt som jag sminkar mig. Jag ligger nog lite efter i tidsschemat men jaaaa - de löser sig!

Ett ägg
1/2 dl havregryn
En skvätt laktoslåg mjölk
En skvätt proviva med jordgubbssmak
En kiwi
1/2 banan
En handfull hallon

Mmm! Fan ta... vad vet jag, förbränningen eller någe, om jag blir hungrig innan lunch nu! Idag ska vi göra vapen, och sjunga. Kanske sy lite. Vilken underbar dag! För oinsatta så är det såklart latexvapen - heyy de e faktiskt kyrkan^^

Hoppas du får en underbar dag


...uttråkad

... det är som att jag behöver någonting att göra. Är inte trött. Har ingenting att läsa. Vad skulle sägas som en egen lägenhet + studio? Mjao... de vore något. Självfall på håret är inte alltid så kul. Ganska sällan faktiskt...

Facebook? Nej. Kul idee dock med Studierum 2 gruppen. Yey för oss som bor på KC.. Ett kollektiv med defusa familjeroller, så extremt förvirrande på något trevligt sätt^^
Msn? De e ingen online som jag känner för att prata med... varför dissar Alla msn now days??

Googlade grannen i Cougar town, han e lite dilfig på något vis... i serien! Googla inte, kan inte rekomenderas^^

Funderar på att skaffa twitter... lite bara för att typ. Jag har inget att göra. Sen åh jag förstår mig inte på skype, de e inte min vän... fattar ingenting, de gör mig... irriterad. Och faktiskt något trött - yeey!

Nej... nu får jag faktiskt ta och sluta skriva med mig själv ett tag. Sooo... jag bara, stänger ner datorn, tänkte nog eeeh, drömma om min popkarriär tills jag somnar. Sweet dreams alla där ute


Word

Nedan finner ni de senaste best of Daniel Breitholtz twitter. Hah han är underbar^^

"iPad är som en jättestor iPhone. Minus phone"

"En sån där morgon när ens ansikte ser ut som man gick boxningsmatch igår. Varför gör kroppen så? Eller kan speglar åxå ha en dålig morgon?"

"Debatt trodde jag. Expressen skriver; "Stort sexbråk mellan Sahlin och Reinfeldt". Oj vilken obehaglig tanke. Men säkert poppis tv"

Check it out ppl!


A beautiful mess

Ajj va min fot sticker... den har somnat. Mööh!
De va härligt på jobbet idag... först va de lite jobbigt tyckte jag, men jag blev på bra humör senare... Var ute och sprang efter jobbet. Känner mig faktiskt ganska nöjd att jag gjorde de, va så trött efter en 11 timmars dag. Blöh!

Imorgon kommer faddrarna ha hand om väldigt mycket, jag ska väl mest... nissa omkring. Mjao va ont jag har i min rygg btw... borde verkligen gå iväg till någon... ih vilka knutar jag har...



Har fått svar från Tech music school också, lite info ang. auditionen, känns kul och spännande faktiskt... Om man kommer in gills det tydligen i hela 18 månader så de e ju luugnt... skulle typ kunna börja söka nu och ändå börja plugga om ett år... cool!


Swirl

Work it, work it, swirl



Nu börjar jobbveckan på KC... hmm. Undra om jag överlever?


I'm yours

Dagens låt är I'm yours av Jason Mraz




Well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love love
listen to the music at the moment people dance and sing
Were just one big family
And it's our godforsaken right to be loved loved loved loved loved

So, I won't hesitate no more, no more
It cannot wait, I'm sure
there's no need to complicate, our time is short
this is our fate
I'm yours


Again

Såg Remember me för tredje gången idag... med Amani. Vi tog en spontan stund på stan, ended up på bio uppenbarligen. Jag har aldrig riktigt gillat bio, nu känner jag mig underligt rofylld, sittandes i mörket bland främlingar, gråtandes...

Någonting rör sig i skuggan av mitt medvetande. Går där i ögonvrån och retas med mig... jag trodde den skulle försvinna, but it don't... Så jag tror jag måste veta vad det är nu. Bena lite i vad som driver mig att om och om igen se filmen. Beroende. En del saker är så uppenbara... kanske att det gör mig arg, samtidigt som det är skönt, att se de... och att se det ur en annan synvinkel. Precis som jag, men ändå inte liksom...

En, två tre direka saker, situationer, mina tårar rinner - och jaa... det är skönt faktiskt. Det är skönt, att se det, känna det, uppleva det och upprepa det, utan att yttra ett ord. Det är som att jag bearbetar de... utan att behöva tänka de, på riktigt. Bara se och känna.

Jag är glad att jag inte längre är rädd att gråta...


Morgondagen

... antar att de e påsk nu kind of. Vi har inga direkta... traditioner kring de i mitt hem. Mina föräldrar ska iväg till mina gudföräldrar, min bror är med vänner... det betyder att jag är själv imorgon, i alla fall ett tag. Det ska bli jätteskönt, befriande. Jag ska nog göra det jag älskar mest i hela världen, dvs... bara sjunga. Kanske skapa lite musik via datorn, de va länge sen nu.

Fick ansökningspapper och info om Tech music school i London.
De känns jättespännande

Godnatt sen!


2012

... allt var bäddat för en bra film. DEN SÖG!
De va ju laddat för en så bra story... men faaen, 2012 är ju en rövdålig film! Så förutsägbar, så amerikanskt dålig och så jävla... ointressant. Orelevant. Fan va dålig den va...

Förr i tiden brukade man ha tråkigt på långfredagen för att minnas hur Jesus Kristus led på korset... De har jag och min familj idag praktiserat när vi såg på filmen 2012. Please vilken prövning... Tack Gud att den e över!

Men nej, jag tänker inte sluta min långfredag på detta vis, det vore hädelse näst intill! Jag måste se en bra film, göra någonting roligt, för guess what de e 2010 och vi vet att Jesus uppstod bla bla bla vi kan fira i förskott yeeey!

(asså jag blev STÖRT uttråkad... lång som fan va filmen också. What a waste of time...)


Pilgrimsfärd

Vilkeeet motionspass!! Har varit uteo ch fotvandrat i eh... evigheter?
I lajvkläder = inte bekvämt! Klänning och osköna skor... yeey!

Har varit hemma ett tag nu och sovit lite... ätit. Duschaat såklart! Ska titta på lite film med mamma nu tänkte jag... de va skönt att gå ute i de fria, men åh va trött jag blev^^



Bjuder på en fattig bild på mig i mina lajvkläder, utanför kyrkan där vi var på gudstjänst... haha. Så fancy^^


Craig David

Hur ofta kommer man bara att tänka på Craig David in the middle of the night?
Jag  m å s t e  typ vara en synsk musikguru eller någe^^ Dehär händer typ alltid mig^^ Jag bara random börjar tänka på en artist av okänd anledning... sen surfar jag in på artistens hemsida och ser att han/hon har någe nytt på gång, alternativt att inom en vecka då jag tänkt på personen kommer med en ny singel, ska göra comeback eller liknande... skumt va??

Låg och tänkte på låtar jag gillar att sjunga på auditions... har inte gjort auditions på länge, och de känns som att min repetoar är ganska dammig. Jag älskar pop av hela mitt hjärta, men när jag kör en liten bit låt acapella funderar jag på om inte lite souligare låtar gör min röst mer rättvis... fullkomligt avgudar Just friends med Muciq Soulchild tex. Ni vet souliga låtar som bara rullar på, dom är perfekta acapella

Så tänkte jag att jag behöver lite gentle rnb i min repetoar... så kom jag att tänka på Craig David! Har alltid gillat hans musik, och hans röst mjaoo som sammet

Många av hans låtar är så... lena, verkligen som en liten sammetskyss. Minns ni hans Walking away?
Ska nog skapa en best of sportify lista med honom^^



Och hans "What's your flavour" Bah rådiggar den videon^^ Jag har ju alltid varit ett stort fan av Kalle och Chokladfabriken, men när den här videon kom nån gång back in the days då jag höll på att söka till gymnasiet, så hade inte svenska folket över lag koll på den, men nu när Tim Burton gjort en remix som alla förmodligen sett, kanske ni kan uppskatta denna video lite mer, have a look:



... och till sist bjuder jag på en låt + video från hans senaste album som jag upptäckte idag. Måste köpa!




Nana-naa

It's just meant to be


Glass

Asså hur konstigt kan de va att äta glass nu??
Folk stirrade ohämmat och oförskämt mycket på mig när jag åt en glass idag... wtf??
"I have my dessert first" liksom, vad är problemet?

Det var en underbar dag på stan idag, behövde verkligen lite ledigt
Ska snart gå och sova tror jag... ska dock testa min lajvklänning jag tänkte ha imorgon, för att känna efter om den är tillräckligt varm. Ska ut och vandra pilgrimsfärd imorgon som sagt... yey! Köpte lite hårfärg idag, mörkbrun, och leggins på HM, och en väst. Mys


Iphone

... helt ärligt, funderar på att införskaffa mig en iphone 3GS. Visst skulle den passa mig bra?
Riktigt business

Ska snart in till stan en sväng med Emma, vi ska äta lite... kanske gå omkring lite, bara strosa. Underbart! Trots det mindre sexiga vädret...


RSS 2.0