Update

Tror jag e redo att snart börja blogga som vanligt igen... skönt va?
Nu har jag iof förmodligen förlorat alla de läsarna jag hade under ett tag, men äh de får väl va la värt - även om jag hoppas att ni ändå velat stanna kvar...

Ska till jobbet snart. Vardagen börjar rulla på med sina jämna plågor varvat med framgångar. Över lag mår jag bra, även om jag inte ska sticka under stol med att jag har en liten personlig kris. Bor hemma i källaren hos min mamma, öh känns sådär va?

Har en del att stå i nu, så jag tänkte bege mig- men först tänkte jag passa på att visa dagens outfit och samtidigt min nya pälsväst!!

Den e sååå fin visst??
(självklart är den inte äkta, de e bara en liten gosevarg eller någe liknande som fått sätta livet till. Naaw)

Hoppas du får en bra dag!




Förort

"Förort är benämning på ett bebyggt område eller en ort som är beläget i utkanten eller i närheten av en större stad. En förort karaktäriseras oftast av att flertalet av dess invånare regelbundet vistas i den närliggande staden, exempel genom att arbeta där"

Synonymt med för-stad. De kan bli spännande med skiftande verkligheter ibland. Sanningen är relativ... jamen vafan folk får lugna ner sig lite- man kan ju inte bilda statistik på att man själv känner en som aldrig lämnat orten. Wo.


Dreadsen


Hoppas allt e bra med dig! Jag har sovit sååå gott och funnit så mycke energi den senaste dagen, sköönt!

Ska snart hoppa in i duschen men tänkte att jag ville hinna skriva ett litet inlägg först. Ska peela kroppen och verkligen skrubba mig tänkte jag - ahh!

Sen tänkte jag bjuda min älskade vän Emma på lunch och sedan ska vi sätta i mina dreads!!

Hur tror du att de blir??
Whaaat Jessica goes klassiskt alternativ??


Neeeej de kommer bli jättesnyggt och kommer gå ihop med den stil jag redan har- de kommer va cleana dreads inga det-växer-djur-dreads, hoho. De kommer va blonda och svarta mest...

Nu blir de hoppa in i duschen,
ha de så bra idag!



Vila i frid

Var förbi brottsplatsen... de va så vackert!

Ses på All out dub right?


Kärlek

Wao hörrni... vänj er vid tillfälligt avbrott på bloggen pga... tragiska saker. Är nollad till och från och vill bara fokusera på att antingen hjälpa och trösta eller uppehålla mig med annat...

Kärlek. Jag känner så mycke kärlek så jag blir rörd till tårar... samtidigt känner jag så mycke sorg... men låt oss fokusera på kärleken för de mentala välmåendets skull.



De finns så mycke kärlek omkring mig. Jag är så tacksam att jag får leva i en verklighet fylld av kärlek, i så många former... kärlek som... som man inte riktigt kan beskriva. Men när de känns skönt och mjukt i själen. Tyst kärlek, sån man bara känner, utan att egentligen säga eller uttrycka någonting medvetet. De e så skönt... de e skönt att vila. Bara vila och vara trygg. Andas.

Ska försöka sova tror jag... snart. När jag kan. Snart. Hoppas de e bra med er som läser, så bra som de kan va.
Godnatt!


Do Be

The Ark var föresten fantastiska!
Ola Salo är en otroligt inspererande människa, de var en fantastisk spelning!

Förutom att Ola Salo är en fantastisk sångare är han också en fantastisk talare. Jag blev väldigt berörd av alla hans fina ord till oss från scen. Bland annat så pratade han om att vara det man gör. Det är helt och hållet med filosofi. Man är det man gör. Tänka på världsfred och pandaungar är jättefint - men vad betyder det, egentligen, om man inte lever som man lär. Och nu menar jag inte gå med i fredsorganisationer, sluta skolan för att avmaska barn.

Utan dehär små små sakerna... faktumet att tanter inte vill låta en hjälpa en med sina kassar av rädsla att man ska sno det och springa därifrån, och svaret "E e du ironisk eller?" man får från folk när man vill ge en random människa en komplimang - DET är skrämmande. Ett skrämmande bevis på hur dåliga bra människor är på att visa de.

För världen e inte full av bad people, de e nog mer de att... all the good people bara är goda mot de dom redan känner och deras vänner. Vad är godhet, egentligen? Att vara snäll mot dom man gillar, eller att vara snäll mot dom man inte gillar, eller inte ens bryr sig om??

"Att behandla andra med respekt" innebär inte alltid bara att låta alla vara ifred...

Och jag vill inte ge er dåligt samvete för att ni inte springer och ger småmynt till tiggare, inte alls! Men jag tycker de tåls att fundera på hur man lever och hur man vill leva, och skapa ett likhetstecken däremellan.


Hobbynudist

Jag e nog allt en riktig hobbynudist... jag älskar verkligen att vara naken. Idag har jag inte haft en tråd på kroppen på hela dagen trots att jag vaknade redan vid 10-tiden. En flisfilt har dock fått joina mig vid datorn from the to time... De e verkligen sköönt. Befriande!


Ni får ursäkta mitt overshare, men jag tror faktiskt alla mår bra av att vara lite nakna ibland, om inte annat för sig själva iaf! Jag älskar kläder också så haha, jag måste väl dra på mig något och ge mig ut på stan en stund... behöver kanske lite luft av någe slag (även om de mest e avgaser?)

Har bara luffat omkring i lägenheten, sovit till och från, kollat på massa Sex and the city, ätit, tagit en låång dusch mm. Jätteskön dag efter en första vecka på arbetet!

Hoppas du har haft en bra dag hittils!
Vad har du haft för dig? Har du börjar skolan/jobbet än?


Insikt om hårblekning


... jag färgade håret i onsdags hos mamma, och skulle sköja ur de i badkaret, så jag lutade huvudet över badkaret och satte på vattnet. Då såg jag att de va en tjock nattfjäril i badet, jaja tänkte jag för jag är inte rädd för dom och jag antog att den skulle flytta på sig när vattnet kom, djur brukar ju fixa sånt där själva.

Sen tänker jag inte mer på den men försöker vara lite försiktig så jag inte ska råka skvätta vatten på den. Jag börjar sköja ur håret och har mirakulöst glömt tänka på den lilla fjärilen. När min mamma som också är i rummet påminner mig om att akta fjärilen, tittar jag upp och märker att det är försent... Blekmedlet har självklart runnit ner i vattnet i badkaret och flytit mot fjärilen i sån takt så fjärilen inte hann fatta vad som hände, så nu låg den där och blev frät till döds!! De va jättehemskt att se- dess ben lossnade och den bara smälte sönder de va så vidrigt! Jaag snabbade mig att spola ner den i avloppet så den skulle slippa lida...

Jag fick så dåligt samvete att jag var tvungen att be om de på natten, de va så hemskt! Samtidigt ett riktigt wakeupcall på vad man egentligen har i huvudet?? Asså bokstavligt talat - om min utspädda hårfärg dödar smådjur... wtf asså??


Modelltips

Nu e inte jag nån supermodell men jag känner ändå lust att skriva om lite tips för blivande modeller/nybörjare i branchen. Lite att-tänka-på och allmäna tips.

1) EGO
Vårda ditt ego. Jag upplever att en vanlig anledning till många människors kameraskygghet beror på nån slags påhittad norm (för jag upplever att alla normer är påhittade) som finns som säger "framhäv inte dig själv. Ytlighet är en synd, ytlighet motsätter djup. Du är inte bättre än nån annan, sluta skryt om ditt yttre genom att föreviga de på bild". FUCK THAT. Alla människor har någonting vackert och du vackra varelse ska definitivt framhäva dig själv och de du älskar med dig själv! Och är det så att du inte älskar dig själv och inte tycker du e vacker, gå tillbaka till GÅ och börja jobba med dig själv och ditt ego! Ge dig själv egoboostar, fundera på vad som är vackert/snyggt/sexigt med dig och beundra dig själv!

Ett stort bra hälsosamt ego motsätter varesig djup personlighet eller ödmjukhet! Man blir inte en mindre omtänksam person eller mindre smart pga att man gillar sitt yttre!

2) Kommunikation
När du har kontakt med fotografer/makeup artister/stylister mfl är kommunikation a och o, precis som i alla typer av förhållanden. Oavsett om det är du, fotografen, makeupartisten eller ni allihopa tillsammans som har en idee om en fotosession så är det viktigt att alla verkligen förstår vad det är ni ska göra och vad det är ni ska skapa.

Personligen har jag svårt att arbeta med fotografer som har en precis bild i sitt huvud. Det kan lätt bli massa småsmåsmå-pill i poser, ljussättning mm och jag har sällan tålamod för allt för mycke sånt. Oavsett hur mycke fotografen förklarar så kan man inte se bilden i personens huvud. Därför föredrar jag att arbeta utifrån en viss känlsa bilden ska ge eller skapa en viss stämning. De lämnar mer skapandekreativitet på plats. Men alla föredrar olika saker- det får du testa dig fram till!

Viktigt tycker jag också att de e att man är ärliga mot varandra. På senaste har jag tex. fått skjuta upp/ställa in 2 plåtningar pga att jag inte mått bra. De känns jätteilla eftersom jag vet att man lätt får dåligt rykte pga de eftersom många modeller bangar i sista minuten- delvis e de illa eftersom jag aldrig brukar ställa in!

Då e de jätteviktigt att man 1) inte ljuger och gör upp värsta storyn om att ens mosters vän har cancer eller någe sånt skit. De e jättegenomskinligt och alla fattar anyway + att de verkligen ger dåligt rykte. 2) Hör av sig i god tid. Känner man sig krasslig och börjar bli osäker på om man kommer kunna va me på plåtningen, ring/maila/smsa och säg de så fort de börjar kännas svajjigt. Dek an räcka med "Hej, när jag vaknade imorshe hade jag jätteont i halsen, vet inte om jag kommer kunna va med imorgon. Hör av mig om några timmar och ger definitivt besked" Du tar upp andra människors tid helt i onödan om du hör av dig 20 min innan och bangar...

3) Avtal
Se till att ha avtal gällande dina bilder! De e fotografen som i huvudsak äger bilderna som tas och för att du som modell ska kunna ha nån form av kontroll över hur de sprids är det jätteviktigt att ni avtalar om vad som gäller för exponering av bilderna. Det finns modellkontrakt man kan ladda ner och skriva osv. Om man inte har de kan det rättsligt fortfarande räcka om man mailar ett "Vad har vi för deal gällande bilderna? Du sprider inte, jag sprider inte, lägger inte upp nånstans osv utan den andres godkännande?" om det nu är det man tycker är viktigt. SPARA MAILEN. Vid rättslig tvist kan det fungera som bevismaterial.

Om fotografen har ett avtal färdigt - läs igenom de!! Om de e något du inte förstår eller du inte kan gå med på, var ärlig och säg de! De går oftast att ändra. Gör de inte de... fundera 2 gånger innan du väljer att plåta med honom...

4) Personligt syfte
Få av de modellbilder jag har tycker jag att jag verkligen är GRR på, på de viset att jag skulle se ut så privat. Jag kan uppleva att många som e inom branchen på en hobbynivå lätt blir för personliga när de gäller bilderna/kläderna på catwalken mm. Det beror antagligen på ens syfte och utmaningar man satt upp för sig själv och branchen.

För mig är modellande 1) Stillbildsteater 2) Konst 3) Levande klädhängare. Tillsammans med fotograf och eventuell makeup artist/stylist/designer mm skapar man någonting. Ett uttryck, en känsla, vad man nu kommer överens om. Man är inte nödvändigt vis sig själv och ibland kanske inte ens en person- i den bemärkelsen att man tex. ska uttrycka en känsla av låt säga ensamhet med verktyget smink och... fjädrar. Det har ingenting med Jessica-the-popstar-jag-spelar-tvspel-jobbar-som-ungdomsledare-mig utan de e bara... ett uttryck helt enkelt!

Går man catwalk eller gör reklamjobb så är man ju faktiskt inte mer än en levande klädhängare, to be honest. Det är inte mitt jobb att tycka kläderna är snygga eller fula, passande eller opassande. De e inte mitt jobb att bestämma om de sitter konstigt i midjan eller e lite för kort. De e faktiskt bara mitt jobb att låtsas vara tex. lycklig, framgångsrik, charmerande eller vad som nu önskas - just på grund av de jag bär.

Jag bar en tråkig tröja utan bh så mina boobs blev helt fucked när jag va med i en modelltävling på cafeet för nåra år sen. Åter igen: inte mitt jobb att tycka, so just walk that fuckin runway and shiiiine! (jag vann den deltävlingen btw!)


Huvudvärk

Ursch fick ta ofrivillig långlunch idag pga huvudvärk och lätt yrsel... fick vingla hem till mamma och äta massamassa nyttiga saker med allt vad kroppen behöver, och lägga mig och vila med en ipren i kroppen. Känns inge bra alls... men nu mår jag iaf bättre och är på gång mot jobbet igen... ska ha möte nu på eftermiddagen som jag ogärna vill skjuta på, så de känns okej...
(mums... NOT!)

Undra om de beror på att jag åt jättedåligt med frukost imorshe??
Kan bara en gång, så lite, påverka en så mycke?
Tydligen...

Ajja nu e jag fit for fight igen, resten av dagen e de Go GO!
De kommer bli kul!


The ark

Godmorgon!

Är lite småstressad inför jobbet, veckan börjar göra sitt (jag är Ingen morgonmänniska!!) så jag hinner inte lägga någon vidare kärlek på inlägget... mjaaap. Men jag skriver mer senare. Vet ni idag förutom att jobba så ska jag senare in till grönan för å kika på The ark!

Tycker dom e jääättejättebra, även om jag inte köper deras skivor eller lyssnar på dom dagligen. Dom lär ju va tunga live med så de kommer bli super!

Dagen till ära verkar de vara... hm- skitväder! Men de löser sig, jag omfamnar höstmörkret med ett leende- och ett par jeans, haha!

Måste springa vidare nu, men hoppas du får en bra dag!
Vad ska du ha för dig?
Någe spec?


Lovekiller


Idag släpptes Darins 5 studioalbum Lovekiller. Under den senaste timmen har jag lyssnat på skivan flera gånger om via spotify. Måste definitivt köpa albumet - dehär måste stöttas!

Han har ju själv sagt att albumet "innehåller många stora låtar" och jag har tyckt de känts lite defust uttalat för ja... "en stor låt". Jaha? Nu förstår jag precis vad han menar med de - och jag håller med! Det är väldigt många mäktiga, ja stora låtar, i de. Väldigt härligt att lyssna på, mycke stråkmusik och mycke djup i många av låtarna.

Tycker de e beundransvärt att han lyckas nicha sina album så pass, inget av dom spretar alls stilmässigt och dom alla skiljer sig mycke trots att han lyckats göra ett sound man även känner igen då andra artister får ltåar skrivna till sig av honom. Väldigt imponerande!

De flesta album tycker jag växer varteftersom så de e svårt att ge en helt korrekt uppfattning då man bara hört albumet en dag, men jag tycker detta album e väldigt direkt, dvs att man tar till sig låtarna snabbt och gillar dom snabbt så att säga. De e en ny touch på musiken men inte så stor skillnad så att man behöver tid att vänja och känna in de nya. Applåd!

Favoritlåtar hittils är definitivt spår 8) OK (Dangerous game) och 10) I'll be alright.

OK (dangerous game) är en rikgit tung danslåt med härliga rythmer och en sjungvänlig text som leker med ord, rythmer och rim - preciis min typ av låt! Lite sexig också- de skadar aldrig GRR

"Be careful with my heart. This isnt OK, you play a dangerous game, got me hanin like a voodoopuppet on a string"

I'll be alright är så... den berör en väldigt djupt. Jag grät när jag hörde den första gången... bara för att, den är så otroligt stämningsfull med stråkarna i bakgrunden men ändå så "naken".


"A thousand knifes oh they cut my heart, but I won't ever show you the scar" TÅRAR...


Bleka håret

Nu ska jag äntligen hem från jobbet och bleka håret- aah jag slipper ha mössa pga min fula utväxt!

Bilder kommer senare


Socialen

"Hej... jag tänkte höra med er om det finns nån möjlighet att få hjälp att få nånstans att bo?"
"Nej de kan vi inte tyvärr du får ringa till försörjningsstöd"
"Aha okej... men. Jag behöver inte hjälp att betala bostaden, jag behöver bara nånstans att bo"
"Jaha nejmen serrö de kan vi inte hjälpa dig med"
"Okej... men. Jag kan återkomma när jag väl bor på gatan eller?"
"Nej du får ringa till försörjningsstöd då"
"Okej men... men det är väl ekonomiskt stöd till tex. bostad?"
"Ja"
"Men jag har pengar, jag har bara ingenstans att bo"
"Jag kan i alla fall inte hjälpa dig"
"Jaha... ja hejdå då"

Givande?


Dumpa lite bitterhet?

REKLAM

Vill du få utlopp för din bitterhet?
Känner du för att skylla på någon för att

1) Din hund har kissat på mattan
2) Ditt liv inte blev som du tänkt dig
3) Du fick parkeringsböter
4) Du sovit för lite
5) Du bråkar med din fru/man/älskare/son/dotter/katt
6) Du är pollenallergiker

... eller övrig anledning. Skyll på ungdomsverksamheten!
Vi har öppet dygnet runt alla dagar på året, du kan posta ditt gnäll med tex. epost, snigelpost, bön eller varför inte attakera oss så fort du ser nån av oss och låt oss få vad vi (inte) förtjänar!

Allt kan bli en ungdomsledares fel - sålänge du vill de tillräckligt mycke och är tillräckligt envis!

Så kom fram, kom fram folk, var inte rädda, var inte oroliga - vi e vana!
[märkbar ironi för alla med iq]

Tango

Haha jag och min vän Jonte ska eventuellt börja på tango!

Jäätteflummigt med pardans, men kul wtf! Har aldrig dansat pardans så de blir nog spännande oavsett- bra träning med! Gillar tango, de e så passionbaserat. My girls respons va typ att vi verkligen e hobbypensionärer och att vi kommer va ensama med 65+. Vi får väl se antar jag? Jag har ingen aning, kul å testa iaf^^

Får se om vi lyckas hitta nån dag i veckan som passar oss båda^^


Cravings

Öh sitter på jobbet och chillar och får cravings på martini. Whaat?
Måste typ köpa en sån här liten flaska och bara ta ett glas... mm va ljuvligt!

Ah nu ska jag sluta hastla omkring på internet och gå tillbaka till jobbet!


Imac

Anmälde mig precis till en tävling där man kan vinna en IMAC. JATACK!

Nu blir de lunch,


Moornin'

Bra BH efterlyses... mina bröst e crasy när jag har mens, aah!
Ok ignore that- behövde bara få ur mig lite frustration... GODMORGON =)

Ska snart iväg till jobbet... mjöh! Känns ändå ok, men jag har aldrig varit och är inte en morgonmänniska, så de känns sådär pga tiden... men i övrigt ser jag fram emot en härlig lugn dag på jobbet!

Avviker lite från min morgonlista på spotify och lyssnar lite på Christina Aguilera. "Mirror mirror on the wall, whos the sexiest of them all? Never mind I am" Hoho ibland e de så skönt å va EGO


Sleep tight

Första jobbdagen avklarad då... de va faktiskt skönt på jobbet! Hann göra massa sånt som jag aldrig hinner annars... tex. storstäda skrivbordet och filosifera kring pedagogiska metoder. Aaaah!

Nu e jag hemma igen och avnjuter en kopp te, har precis gett mig själv en skön handbehandling och tänkte måla lite nagelack och titta på Sex and the city. Sen blir de godnatt, så jag skriver inge mer nu...


Jeanne Moreau

Tänkte bjuda på några citat av den franska skådespelerskan Jeanne Moreau som levde kring 30-40-talet;

"Att lyckas med sex i ett längre förhållande är konsten att hela tiden få reprisen att likna premiären"

"Den som tar en kvinna på orden är sadist"

"En gentleman är en mani vars sällskap kvinnor blomstrar"

"En klok kvinna förstår att behandla sin man så att han ger henne order att göra det hon gärna vill"

"Konsten att vara dekolleterad är idag att vara avklädd på ett sådant sätt att man kan anses vara påklädd"

"När en man försäkrar den uppvaktade kvinnan att han inte är henne värdig har han för det mesta rätt"


Off to work


Uppe me tuppen och på väg till jobbet!
Första gången på evigheter känns de som, detta har verkligen varit en låång och skön semester vill jag säga!

Känns helt OK att gå upp såhär tidigt och gå å jobba... än så länge! Skulle kunna vänja mig vid ett liv av evig semester, iaf från dehär jobbet- även om jag älskar de!

Ah hinner inte skriva mer, got to go!


"Are all men freaks?"

Såg precis ett Sex and the city-avsnitt som behandlade samma ämne som rubriken. De va om singlar, kind of, att alla har nånting fishy för sig så de e helt omöjligt att hitta nån... både gällande män och kvinnor. Är de så?

Jag skulle nog faktiskt säga... ja. Inklusive mig själv alltså- i allra högsta grad faktiskt, jag e nog också ett freak to be honest. Men jag är inte hopplös, inte alls, för jag tror mer... jag tror inte de handlar om att man ska hitta nån som faktiskt inte e freaky, för då kan man nog leta tills man dör ensam. Jag tror de handlar om att hitta nån som passar en, en bra pusselbit, alla plan liksom. Mentalt, fysiskt, nån man kan dela sitt liv med på de viset man önskar för stunden. Nån som går i samma takt som en själv och som har samma vision och är på samma plats i livet.

Vad söker man i ett förhållande?
Vad vill man ha? Vad vill man inte ha? Vad är viktigt? Vad ör mindre viktigt? Vad är helt... obetydelsefullt?

De var en gång då jag trodde jag hade nån aning... men desto längre tiden går och desto fler omaka freaks jag möter desto mer inser jag att jag inte har en jävla aning. Faktum är att det var så länge sen jag över huvud taget funderade på detta så jag börjar få svårt att minnas vad jag ens tyckte förut. Ge mig en minut att försöka samla mina tankar...

Jag tror jag tycker de e viktigt att man, som jag skrev innan, e på samma plats i livet. Jag tror de e viktigare än delade intressen och sånt där. De tror jag inte att jag tycker e så viktigt. Jag menar e man intresserad av personen som person - intressen kan man börja dela liksom, och e inte heller helt nödvändigt, sålänge man har något att prata om och e intresserade av varandras liv osv. Men oavsett... så aa, att båda parter vill ha ut ungefär samma saker av livet just då. De funkar inte att den ena sitter och pillar naveln och vill flytta utomlands och jobba som bartender medans den andra samlar till radhus och vill skaffa barn.

Sen tror jag att jag tycker de e extremt viktigt att man e på samma nivå mentalt. Så man kan ha givande samtal, diskutioner. Att man kan förstå varandra och har samma djup. Kommunikation e typ allt faktiskt... eller vääldigt mycke. Utan de- vad finns?

Ärlighet. Tillit (om man förtjänar den...) Ödmjukhet. Omesesidig kärlek. Respekt. Mm... så långt e ungefär vart jag har kommit hittils. De e inte så illa ändå huh? Antar att man aldrig till fullo kommer förstå sig på sånt där ändå... lucky me att jag inte har något behov av de heller.


Love the way you lie

En av mina favoritlåtar från Eminems senaste album är definitivt Love the way you lie ft Rihanna, som ni flesta säkert redan hört om ni lyssnar på radio eller e intresserade av någon av artisternas musik. Tycker de e en sån vacker låt om precis... precis dedär, när man står mitt i elden och brinner inombords. Jag har funderat på de många gånger... hurvida förhållanden behöver vara i lite eld och lågor för att - ja för att de e därifrån glöden kommer...

Jag gillar inte bråken, eller gråten, egentligen, men jag gillar passionen, den där intensiva typen som verkligen bränner en för livet. De e fantastiskt, även om de gör ont. Jag gillar att känna, de gör en levande, trots att de inte alltid e speciellt... behagligt. Min natur brukar oftast skrika åt mig att springa min väg så fort förhållanden kommer i närheten. Tanken på tillit och lugn lockar mig såklart samtidigt som... den skrämmer mig- i alla fall när det handlar om en annan människa än en själv. Men jag brukar utmana mig själv och stanna kvar i branden- jag tror de e nyttigt. Du vet, hela dehär möt dina rädslor och dom försvinner-teorin. Och jaa- de e klart att... ah, de får en att känna sig levande, oavsett vad det egentligen är man känner, sålänge man känner. De e en del av livet brukar jag försöka tänka.

Men nog med babbel nu, låten talar faktiskt egentligen helt för sig själv. Ah den e så vacker och de gör så ont så man kan gråta bara av att höra den, den e så...
intensiv.

Här kommer videon till låten. Jag gillar den eftersom en videos huvudsakliga uppgift är att förstärka låten och framhäva den - det tycker jag definitivt att videon gör. Känslan av den blir än mer intensiv tycker jag. Vad tycker du?




Hem ljuva hem

Nu åker jag hem till mitt ljuva hem, aah.
Skönt att va borta men hemma bäst

Ett kort på min outfit, de får lov att duga nu i den tropiska värmen... bööh! Ville fått med mina ursnygga skor från Fornarina, men de får bli en annan gång tog med mobilen^^


Svett och Darin

De e bra för huden å svettas... tur de för vad finns de annars för mening med denna tropiska hetta??


Precis när man vant sig vid att hösten e på g, jag var glad för att kunna bära jeans utan att dö av överhettning... den tiden e förbi. De e väl kul med lite till sommarvärme- har kunnat sola så mycke jag orkat idag, de e ju kul att inte bli vitblek riktigt än, men jaa... varmt e de, vad mer kan jag säga?


Juste föresten, vår allas Darin ska ju släppa nytt album, i nästa vecka tror jag bestämt. De känns alltid spännande och kul, tycker han e så kreativ, ska nog köpa hans album så småningom, tycker han e bra på å variera sig stilmässigt utan att frångå "sitt" sound helt.

På sin hemsida har han lagt upp en liten sneakpeak från en av hans nya låtar, "Ill be alright". Enjoy!
(jag vet att du bryr dig sluta låtsas!)



Pensionärssemester

Ojj va länge sen de va jag skrev såg jag idag då jag loggade in... sry folkset!

De jag har haft för mig som orsakat bloggtorkan e att jag har varit på pensionärssemester ute i skogen! (de e faktiskt sant!!) Jag har bland annat gått många promenader, tittat på filmer och åkt fyrhjuling(!!) Bondefasoner jag vet- men kul va de!!

Har bara tagit de luuugnt och skööönt och haft riktig semester nu sista veckan innan jobbet drar igång... idag har jag dock varit på stan och gått sönder fötterna i mina klackar- mina stackars fötter e ju inte vana längree! De e lite grisigt, men vafan gör man?

Nu sitter jag hemma utan byxor, skönt, jag e riktig hobbynudist, och dricker citronlemonad från Brämhults,  mums!

Senare ska jag titta på stjärnorna med nåra vänner och bekanta. Sen eh... sova!

Btw vartifrån kom all sol? Skönt men man svettas ju till döds... öh! Ajja... skönt iaf, sover hos min mamma inatt så jag kan ju kanske till och med sola imorgon om värdet håller i sig och man orkar^^


Segt väder

... segt väder. Känner mig astrött- behöver typ ljusterapi eller något! Öh!

Jag som vill gå omkring i skogen... jag har inga gummistövlar, mööh...
Så vad ska man göra idag då?
Kanske gå omkring i skogen ändå? Får se... lär ju se på film som den filmälskaren jag ändå ee. Behöver ringa lite samtal och fixa... sen ska jag träna också jaa!

Kanske ta en fika med... nån?
Chilla galet blir de iaf för hela slanten


Hastla

Idag när jag va inne i stan och väntade på Una gick jag omkring och strosade (utan att få ont i fötterna tack vare mina nya inlägg från Stadium, yeey!)

Ville inte gå in i någon skoaffär eller någon klädaffär där jag har lätt att hitta kläder eftersom jag vet att jag är jättedålig på att stå emot när jag väl hittar något... (let's face it jag behöver inte mer skor och min plånbok e tunn!)

Vet ni vad jag gjorde??
Haha jag gick omkring bland alla elektronikkedjor på Kungsgatan och testade deras massagestolar, bahahaha! Kände mig som värsta hastlaren, men skönt va de, tss^^

Man vill ju typ ha en sån där... de va sköna! (även om inget går upp mot lite hederlig massage!)



Nu ska jag gå å sova tror jag bestämt... sover hos mamma inatt och åh hon har köpt en ny kudde till mig, naawie!
Godnatt!


The open road

Igårkväll tittade jag och mamma på "The open road" tillsammans.



Filmen var bra... bättre än trailern faktiskt. Tycker trailern känns lite... tråkig för att vara ärlig, och ville mest se filmen för att Justin Timberlake spelar i den, skulle nog inte sett den annars. Men jag är glad att jag såg den, som sagt var den bättre än vad jag förväntade mig...

Den berörde mer än vad jag trodde den skulle göra. Kort sagt så handlar filmen om relationer... man rycker några dagar ur en persons liv och följer den. De kanske kan upplevas som frustrerande att man inte får så många avslut eller svar där på slutet, som man vanligen brukar, men jag gillar de... de lämnade en med en hel del tankar.

Sen tror jag inte att alla kanske ser på den som jag gör, men de e någe visst med att observera olika familjerelationer och draman när man själv haft en del. Definitivt sevärd film iaf!

Nu ska jag in till stan tänkte jag, ska träffa babysis Una


Våt William Rast dröm

Mawh... såg precis på The open road, en dramafilm med bland annat Justin Timberlake. Väldigt bra film faktiskt... skriver kanske mer om den senare. Fick mig att tänka på att jag inte uppdaterat mig på senaste tiden. Vad håller han på med hela dagarna? Gör kläder, driver sin restaurang och spelar golf eller? Jobbar på någe nytt album?? (de borde va dags han brukar släppa vart 4 år och sexyback va 2006...)

Började med att göra ett stort misstag. Kikade in på williamrast.com och spanade in lite kläder... grr de kliar i händerna när jag tänker på att dom fortfarande inte shippar till Sverige, efter alla dessa år jag vill gråta typ!!
Min plånbok är glad men min själ är i sorg... jag behöver dom där jackorna, aaaah! Lord...

Sedan fick jag reda på att han gjort en egen Tequila, 901, efter postkodsnumret till Memphis där han växte upp. Niiice... självklart finns den också bara i Usa, damn it, men ah, man kan ju hoppas att man får smaka den nån dag...

Asså han e verkligen helt otrolig. Sjunger och dansar som en ska-inte-säga-de-jag-hädar, skriver musik, spelar massa instrument, gör råsnygga kläder, är en bra skådis, äger en restaurang och har tydligen skaffat en egen Tequila precis. Spelar golf (efter vad man hört e han bra, men jag kan inget om sånt där egentligen, jag bara låtsas att jag kan spela golf haha) och dessutom är han extremt attraktiv och verkar trevlig. Han finns bara på låtsas - jag veeet!^^

Kan nån låta bli att vara litelite kär i denna fantastiska fantasivarelse? Eller i alla fall låta bli att beundra honom?
He's supercool...


Burlesque

Åh... jag har längtat såå länge, många år faktum är, efter Christina Aguileras debutfilm. Hon har pratat länge om att hon velat in i filmbranchen men att hon väntat på rätt roll, en utmaning, någonting långt ifrån henne själv där hon kan bevisa sig själv som skådespelerska osv.

Ehm... när jag först hörde om hennes film "Burlesque" blev jag väldigt exalterad då jag förmodade att det skulle vara en lite konstaktig film med knepiga personligheter eller någonting spännande som twistade till handlingen, med tanke på det hon tidigare sagt om hennes inträde och förväntingar inför filmvärlden.

När då trailern för filmen äntligen kommit ut lämnar den mig... tämligen besviken. Och lite småskrattande. Det känns jättehemskt egentligen med tanke på hur mycket jag uppskattar henne som artist, men wao asså... snälla säg att dehär är ett skämt??



Det är i allmänhet jättesvårt för artister att ta sig in i filmindustrin. Man ses gärna oeriös som skådespelare och man måste akta sig noga med att ta filmer med för "enkla" karaktärer eller ännu värre- göra en film som har någonting med musik att göra. Ett bra exempel på någon som lyckats med detta tycker jag är Justin Timberlake. Han har nu ganska många filmer i sitt bagage och få av dom (bara Alpha dog right??) har kommit upp på bio, iaf här i Sverige. Mindre produktioner med minst sagt skum handling och underliga karaktärer. De e väl just Alpha dog och hans senaste "The open road" (som jag ska se när jag skrivit klart dehär inlägget!) som varit någolunda mainstream. Men nog talat om honom nu- känns jättejobbigt tycker jag att Christina verkar spela "en vanlig tjej" dvs inte helt olik sig själv, som dessutom sjunger!!??

Hon har en sån karaktaristisk röst som präglat hela 2000-talet, hon kan inte sjunga i en film om hon på något plan vill bli ansedd som en seriös skådis?? VAD GÖÖÖR HON?? Jag som anser henne som en smart affärskvinna vad har hänt har hon 30-års kris eller vaad??

Självklart kommer jag att se den anyway men ah... vad kan jag säga? Hon e iaf snygg??



"Ett päron till farsa"

Haha jag och mamma kollade precis på "Ett päron till farsa på semester" eller vad den nu heter på svenska. Jag tycker de filmerna e såå roliga! De e precis min dumhumor^^



Har du sett nån av de??
De e såå kul... jag och mamma har haft rena filmmaratonet den här helgen^^ De blev ingen sol idag heller så solandet dog juu... har bara vilat och sett på film. Ska faktiskt masa och träna efter middagen, jag måste!! Efter de och bastande blir de eventuellt sätta i lite löshår, och sen en till film, haha!

Imorgon ska ta fika/luncha/whatever m min babysis Una som e i Stockholm! Ser väldigt mycke fram emot att träffa henne

Sen imorgonkväll tror jag de blir en tripp ut i skogen (bonde jag vet!) men de får jag väl la se då antar jag! Nej nu e de mer familytime! (när man bodde hemma ville man inget hellre än att va ifred, nu när man kommer på besök vill man bara umgås med dom, ah att flytta va ett smart drag för familjefriden!)


Ifraröd massage

Hemma hos mamma där jag befinner mig nu har vi en slags massage... sak, med infraröd. De var länge sen jag använde den nu men testade den faktiskt igår kväll. Har inte känt så jättemycke resultat ännu men jag tänkte ge den några försök till. Är så otroligt spänd i min övre rygg och nacke. Ringde till sjukgymnasten igår och bad om en vad-hette-de-nu-igen TNS. De e som akupunktur fast med nån slags el istället för nålar (skönt för mig som e nålrädd^^)

Typ sådär ser den ut flummig va?
Får se om den hjälper...^^


Transformers

Tittade precis på Transformers med mamma- jag gillar verkligen den filmen! Bra scifri action, lagom highscool, lagom loove, smockat med god produktion och bra effekter. Jag vill typ ta körkort när jag ser den jag vill också ha Bumblebee-bil

Kom å tänka på en sak när jag såg filmen, visst skulle jag och Megan Fox bli ett cute gay couple??

Eller iaf sexy gay couple, mohaha!

Nej nuu... e de faktiskt dags å sova! Låt oss be för att de e soligt väder imorgon för jag skulle gärna steka mig så lång stund jag orkar typ, för min färg börjar fadea och jag är inte riktigt redo att bli blek riktigt än... jag gillar att va solbränd faktiskt! (yeaa de gör alla? tänker kanske ni, men ta i betänkenhet att jag e nörd, dehär e mitt första år då jag faktiskt lyckats få ett synligt resultat av stekande!!)

Godnatt!


Svag stund på Åhlens + ljusmagi

Svag stund på Åhlens resluterade i en ny tvålkopp av bambuträ. Notera: Jag använder bara pumptvål... (??)
Va ska jag med den till??

AH... jag hittar någe på någe. Den va fin iaf!

Köpte även en ny kudde (älskar kuddar!) och en till ljusstake och ett till ljus. Jag älskar levande ljus och använder sällan elbaserade ljuskällor. Som ni säkert börjat märka så e jag lite new age-ig av mig och idag har jag spenderat stor tid på stadsbiblioteket bland annat läsandes om Feng Shui.

Jag har läänge läänge trott på att olika energier i unvisersum påverkar hur vi mår, och för att hjälpa oss att må det bästa vi kan så använder jag mig ofta av olika stenar, färger och ljus. Oavsett om du också e intresserad av detta eller bara ser de som en kul grej, så tänkte jag posta en kort guide ang. ljusfärgers betydelse.

Vitt: ärlighet och sanning. Renar, befriar och helar.
Svart: mot förvirring, missämja och förluster. Beskyddar och jordar, samt absorberar negativitet. Associeras till mysterier och universums krafter.
Röd : hälsa, mod, styrka, livskraft och energi. Sexuell kärlek.
Orange : anpassningsförmåga, uppmuntran, framgång, stimulans och kreativitet.
Gul : fördriver negativa energier som sorg, smärta och deppressioner. Stimulerar intellektet. Är verksamt för den som vill locka till sig ett platoniskt förhållande.
Gul-grön : mot ilska, feghet, avundsjuka, sjukdom och missämja.
Grön : fruktbarhet, materiella mål, rikedom och överflöd. Verkar helande på det fysiska planet.
Ljust Blå : hälsa, förståelse, tålamod, stillhet och frid. Dämpar ilska. Verkar meditativt och avslappnande och är lämpligt vid ritualer vars mål är hängivenhet och lojalitet.
Mörkt Blå : förändringar, impulsivitet, mot depressioner.
Lila (mörk) : ambitioner, framsteg i arbetet.
Violett : healing, frid, andlighet och magi. Driver bort missunnsamhet och svartsjuka.
Rosa : ära och moral, självförtroende, vänskap, samt romantisk kärlek. Läker sårade känslor.
Guld : attraktion, beskydd, övertygelse och förtoende.
Silver : återkallelse, mot dödlägen. Neutraliserar.

Hittade den infon här. Tyckte de kändes onödigt att skriva om de me egna ord när de redan var så bra och sammanfattat här!

Jag har mestadels olika rosaaktiga ljus i mitt hem. Det senaste jag köpte var ett svart, medvetet pga betydelsen. Har också en hel del vita och ljust gula. Inte konstigt att mitt hem är så harmoniskt!


Knappnytt WORD

Har inget annat att tillägga än WORD!



Visste jag inte bättre skulle jag nästan börjat tro att jag hade en dubbel personlighet och att de va Knatten^^


Skorpionen


Jag tycker de e jätteintressant med stjärntecken och annat New age relaterat. Jag är född i slutet av oktober och ligger därför mitt emellan vågen och skorpionens stjärntecken. Över lag tycker jag att jag hör till Skorpionen mest men vissa saker i vågen stämmer med.

Några ord om skorpioners personlighet:
Skorpionen kombineras vattnets känsliga och intuitiva element med den fasta egenskapen. Här kan således känslan få praktisk tillämpning. Pluto härskar över skorpionen och ger en stark drift till nydaning och nästan brutal personlig utveckling. Vart detta leder hän varierar från skorpion till skorpion. Den ende som vet är möjligtvis skorpionen själv då han aldrig röjer sitt inre.

Skorpioner är intelligenta och lyckas vanligtvis lösa de problem som de ställs inför. Det finns en stark kraft här som måste få utlopp, ibland i hårt arbete, diskussioner eller passion, men tyvärr kan också våld, hämnd och svartsjuka finnas med på listan. En röd tråd i hans handlingar och känslor är intensitet. Han tar livet på blodigt allvar, det här är ingen person som man driver eller leker med, då får man snart smaka på hans tillbakabetalning. Kritisera inte en skorpion, det är ingen idé. Den ende som ändrar på skorpionen är han själv.

Element: vatten Kvalitet: fast Polaritet: negativ
Nyckelord: Pluto, koncentration, intensitet, sex, födelse, död, hemlighetsfullhet och jade.
Positiva karaktärsdrag: beslutsam, flitig, charmig och har elegans.
Negativa karaktärsdrag: svartsjuk och inåtvänd.
Människokroppen: könsorgan
(ditthoroshop.nu)

Vad är du för stjärntecken?
Tycker du att horoshop(välj dina källor!) ofta stämmer?


Still dirrty



Något jag alltid stört mig på och plötsligt kom att tänka på medans jag lyssnade på Still dirrty av Christina Aguilera, är alla dessa j***a människor som inte klarar av starka personer! Speciellt inte kvinnor... oavsett om du e man med 30 års kris som tycker kvinnor är sötast när de håller käft eller missunnande klimakterietanter m komplex för deras egna ungdom- håll käft!

Nu finns de inte alls så många krutbrudar där ute som man kanske skulle kunnat hoppas på, så några av er som läser detta kommer förmodligen inte alls kunna relatera- och de e bara synd to be honest. Jag kan inte föreställa mig ett liv, en vecka en dag utan att älska mig själv! Älska mig själv, uttrycka mig själv, vara hela mitt fantastiska jag!

Skulle kunna skriva på i evigheter om hur viktigt jag faktiskt tycker de e med ett stort EGO! Stort ego + ödmjukhet självklart (my mamma raised me well ok?) Jag är underbar- och jag unnar ALLA ett stort fucking ego, alla kan va fab, så bara va ditt fab yourself<3

Men de jag tänkte fokusera på i detta inlägg är alla dehär missunnande missnöjda människor som går omkring och aktivt försöker trycka ner alla som upptäckt och uttrycker sig själva. Kortfattat gissar jag att det kan bero på lite olika saker
1) Dom vet inte själva hur dom ska befria sig från avund och självkritik så dom riktar sitt självhat mot alla som lyckats
2) Dom gillar att vara missnöjda med sitt eget liv och har som hobby att gnälla på andra
3) Svår uppväxt(??)


Jag tycker de e sorgligt... speciellt eftersom tyvärr de flesta inte har kommit så långt med sitt ego som jag och faktiskt på riktigt tar illa vid sig när folk kritiserar dom. De e jätteelakt när man tänker efter. För jag menar, även om elakheter faktiskt bara rinner av mig, så e de på ett plan fortfarande sårande att folk ger sig ut för att såra en, right? Karma äter alla, inte undra på att deras liv fortsätter vara jobbiga??

Men jag... jag kan inte vara arg, för... ja för anledningarna ovan egentligen. Deras hat och förakt handlar ju faktiskt egentligen inte alls om min hårfärg min gångstil eller min urringning- utan de handlar om att dom pga sitt eget personliga missnöje måste få uttrycka den ångesten. De e sorgligt...

Jag önskar såå innerligt att allt fler kunde befria sig själva från negativitet, speciellt den som e riktad mot dom själva!

Sen vore de skönt om inte 90% av alla jag möter tror att jag
1) E helt dum i huvudet
2) Är världens största bitch för att jag har bra självkänsla
Som om de skulle hända?? (haha)

Nu ska jag ut på stan och meet all the haters and lovers,
See ya!


All right now

Medans jag låter nagelacket torka sitter jag och tittar omkring på youtube. Morgonens sökning lyder Christina Aguilera och jag hittade bland annat denna gamla goding från hennes första livedvd!

Den e bara såå härlig- de e en av mina favoriter med henne faktiskt! Så mycke energi och redan här en sån wao-röst. Bara vaddå 19 år cirka? Coolt!

"All right now"




Alfapet

Juste igår var jag iväg till lite vänner och bekanta och chillade galet på hemorten. Vi spelade bland annat Alfapet, ett riktigt ruggigt kul spel jag aldrig fått tid att bekanta mig med. De va ju huuur roligt som helst! Måste fixa alfapet-kväll nån dag!

Vi tolkade också konst vilket jag gör på denna bild, haha därav de filosofiska uttrycket^^ Vi diskuterade också den huvudsakliga substansen i bröst. Det är körtlar för alla som också undrat de! En härlig nördkväll m andra ord^^


-

Godmorgon!

Eller ja se de e ju faktiskt lunch! Sitter med en kopp te och chillar framför mammas dator iaf... häärligt! Pratar lite på msn och drar mig för att gå och träna- vilken underbar semester jag har!

De som står på schemat för dagen e kind of chillande, träning, bastubad, sen hemfärd på kvällen... spela sims eller göra lite musik eller någe annat härligt! Sen kommer en vän över en stund och mellanlandar innan han drar på festival. Byebye reality typ!

Och jaag la bara in en bild på en eld för att eld e fint, nej den har ingen koppling till texten eller dagen eller någe sånt. De e bara fascinerande att titta på eld, visst? Till och med på stillbild e de fascinerande. Vackert liksom. Aaah skönhet!


Check

Musikmöten
Lunch
Möhippeförberedelser
Röstträning

Still to go är att åka hem och äta med mamma. På kvällen blir de nog att åka till bekanta och chilla ett tag. Får see... har drabbats av en otrolig seghet de senaste dagarna. Lite slagen av vädret tror jag bestämt. Skulle vilja träna lite, kroppen alltså. Kondition. Men de får väl la bli imorgon, lär ju sova hos mammsingen inatt då mina bekanta bor där i krokarna. Vaknar imorgon, tränar länge tror jag bestämt. Äter gott, chillar galet, kanske bastar lite till??

Ska ta med mig kameran nu när jag e hemma här, så kanske jag får nåra bilder tagna så bloggen blir lite mer spännande??


Skog

Oh va skönt de e med tandtråd! En riktig helrengöring av munnen. Tandborstning, tungskrapning, tandtråd och munskölj!

Är hemma hos mamma, därav så dålig update- du får ursäkta mig!

Har bara tagit de lungt hela dagen. Solat och tränat- duschat läänge och badat bastu! På kvällen kikade jag på film med familjen och begav mig ut i skogen för att möta upp lite vänner och bekanta på eh... skogsmys! Jättemysigt faktiskt, saknar skogen lite... har fått en plötslig lust att strosa omkring bland träd där man inte möter en käft. Fridfullt inte sant?

Jag är sannerligen en stadsmänniska, men wao va skönt och jaa- fridfullt de kan vara att gå omkring, andas lite ren luft och inte ha en susning om vad klockan e. Inga måsten, inget schema. Jag gillar allt de där vanligen och blir inte speciellt stressad av att leva i ett högt tempo. Men mjao va härligt med en sån paus from time to time. Bar rensa huvudet och själen...

Nu ska jag gå och sova,  ny dag och ny vecka imorgon,
Godnatt!


RSS 2.0