3 dagar

Öh... man börjar känna av festandet, idag börjas tredje dagen. Men wtf de e semester... jag har ju koll, de e de viktigaste

Var på förlovningsfest igåår- de va jättetrevligt tycker jag. Hoppas de söta värdparet hade de mysigt också, de verkade som så i alla fall

På schemat idag står de att gå på 4D-bio med familjen, sen chillande och festande m Phiona å Paulina! De kommer nog bli kul och skumt^^

Skriver mer senare,
e så seg, har inget riktigt å skriva


Kapten Röd

Nån dag då du har tid borde du ta dig tid att lyssna in den här snubben. Phiona har sagt åt mig ett flertal gånger, och visst har jag lyssnat men aldrig riktigt tagit mig tid att lyssna på riktigt. Eller jag har gjort de med, och vetat längelänge att jag gillar han hårt- men jag fick en liten nyförälskelse imorshe då jag fick för mig att lyssna igen efter ett långt uppehåll, då en vän ska iväg på festival me artisten i fråga.



Han finns såklart på Spotify så de e bara å typea in "Kapten Röd" och njuta. Några smakprov för er lata som inte orkar youtuba eller spotifya;

Trasig "Du e inte trasig, behöver inte fixas"


Ta inga order "Och propagerar för brott i det dunkla, sen skyller dom allting på förortens ungar.
Och med en dröm om grönare lundar där dom kan gå med sina renrasiga hundar"



Galenskap "När det finns en koppling mellan dig och han som stupat,
för det va våra skattepengar som tillverkade kulan"


Ensamhället "Va inte rädd för vad du lämnar,
jag vet att du är stark så du klarar vad som väntar"

"Men om ditt kall inte riktigt passar deras mall
gör dom allting för att få dig på fall
Oh dom övervakar dig, spioner finns överallt
för det sticker i deras ögon
att se dig bli stark för dom blir svagare"


Ta tag i dagen

Godmorgon

Hoppas ni haft en underbar natt med ljuvlig sömn! Idag kommer bli en lugn dag känns det som, även om jag har hittat på massvis att göra. Vaknade imorshe och kände att jag inte skulle ha så mycke för mig förens på kvällen då jag ska ut med massa tjejkompisar. Party MC- yeey!

Det jag ska försöka hinna med under dagen är:
- Sola
- Besöka Vattumannens bokhandel
- Äta lunch ute
- Handla hem nödvändigheter så som mat och toapapper mm

Sitter och dricker lite te och läser om New age. Vill ut på stan nu så jag kan skriva till er om de senare. Har alltid känt mig och kallat mig lite new age-ig, men de var många år sedan jag kunde kalla mig insatt nu. Så jag känner att jag behöver ta tag i mitt andliga liv lite mer och börja utforska en del saker igen- men som sagt, skriver och delger er nyfikna senare

Men nu vill jag inte sitta här och slöa, nu vill jag ut på stan och ta tag i dagen,


Home again

"Men du skulle va lika snygg utan dom" (okänd man på tuben som påträngande minglar med mig om mina piercingar)
"Heh jaa tack så mycke"
"Men de vet du redan"
"Haha ja de gör jag faktiskt"
"Så han uppskattar dig?"
"Ursäkta?"
"S å   h a n   u p p s k a t t a r   d i g ?"
"Han vem?"
"Din pojkvän"
"..."
"Har du en pojkvän?"
"... de e lite komplicerat, e, typ"

Ååh- de va en vit lögn. Avskyr att ljuga, även om småsaker. Men jag var verkligen inte på mingelhumör och jag visste att den där mannen inte skulle sluta mingla någonsin och jag ville inte komma in på hela "Dejta mig!" "Tack men nejtack" versen igen... man e inte alltid upplagd för de.

Annars kan det rapporteras om ovanligt många fyllon kring Sthlm C för att vara en onsdag... men ioförsej så såg jag ju nu när jag tänker efter en tjej med en text på sin tshirt för nån dag sen där de stod "Music is my boyfriend"- på de viset har jag definitivt en partner!

Jaa... nu ska jag väl. Hänge mig åt min ensamhet tror jag faktiskt. Shit när jag var yngre kände jag mig aldrig de minsta ensam. Jag njöt betydligt mer av ensamhet än vad jag gör nu. Jag går under mentalt om jag inte får vara ensam när jag behöver de, men de e kortare stunder nu än för bara några år sen... undra varför de e så egentligen? Att sånt där ändras... har alltid haft ett jättebehov av ensamhet förut. Kul att man har ekonomi och ålder att flytta hemmifrån nu när man börjar komma över hela ensam-varg saken. Ödets ironi??


Godmorgon

Uppe tidigt, heej och godmorgon!

Sitter och äter lite frukost och stretchar mina fötter... känner att jag behöver vidta åtgärder för att mina fötter ska hålla i alla högklackade skor jag köpt på senaste. Måste köpa lite mer gelpads att ha i skorna så de blir mjukare att gå osv. Lite stödstrumpor mm också- mina fötter ska ju hålla hela livet liksom!

Det som står på schemat idag än så länge är att äta lunch med min lillebror på ett ställe i Bålsta som har otrooligt goda sallader- MM!

Sen får jag se vad som händer till kvällen... vet inte ens om jag beger mig tillbaka till lägenheten. Får la see känner jag. Senare under veckan är väl de planerat hittils att jag ska ut med tjejerna på Party MC på torsdag. Ev ha [hemligt] möte på fredag dag och förlovningsfest för en vän till mig på kvällen. Helgen är helt och hållet bokad med tjejerna då jag inte riiktigt vet vad vi gör än, men kul blir de!

Ska nog ta och fixa mig lite nu- tänkte ta en morgontur på stan innan jag beger mig ut mot förorten


Miss sixty<3

Puuuuur Miss sixty e verkligen min vän... förutom för min plånbok. Ah- de har sååå snygga kläder, de passar mig så bra med! Jag vill typ ha allt hehe.

Var och shoppade med Emma idag, hittade bland annat ett par jättesexiga skor och nya jeans från Miss sixty. Skorna var på rea (yeey) men jeansen va höstens modell så ah- inte ett "fynd" kanske men grr så heta!

Köpte också ett linne från Gina tricot och en ring från Bikbok av alla ställen. haha går typ aldrig in där^^

Snyyyyyggt right??
Skorna får ni se bilder på en annan dag. Köpte också lite gelpads och sånt för mina fötter, de behövs nu när jag börjar använda klackar mer

Köpte också te på en hälsokostbutik som ska hjälpa en att lugna ner sig och få en ljuv natts sömn. Sitter och smuttar på det för stunden och hoppas och tror att de kommer hjälpa mig att sova lite lugnare. Sover lite oroligt just nu och vaknar ofta på natten och så...

De e hyffsat gott kan jag väl säga... dricker de utan mjölk och de e inte alltid favorit hos mig. Men jag ser de ur hälsosynpunkt. Ska ta och chilla neer och lägga mig snart. Kikar runt bland massa musik på nätet och på spotify. Efter ett givande möte idag så tänker jag gå outside my original box för vad jag vanligen lyssnar på och utforska lite andra genrer och så. Givande.

Hoppas din dag har varit underbar,
Godnatt!


Kommentarer

Ville bara passa på att tacka väldigt mycket för alla kommentarer jag får. De e svårt att get back to de som skriver att jag har fina bilder, snygg header mm, även om jag försöker gå in på alla bloggar och tacka. De e alltid kul att få lite feedback, eller bara en trevlig kommentar. De uppskattas- så tack så mycke! (och till er som läser men inte kommenterar: se de som en uppmuntran, de e alltid kul å veta va ni tänker å tycker)


Emerfoto

Nu har jag fått några bilder från plåtningen med Dennis Eriksson. Vi plåtade kring Mariatorget en halvsvettig eftermiddag. Have a look:

Fiina va??
Tycker iaf jag... hans hemsida hittar ni här!


Morgonmusik

Jag har en morgonlista på spotify som jag lyssnar på varje morgon då jag går upp. Musik som får igång mig och på gott humör inför den kommande dagen. Några favoriter som jag inte klarar mig utan är

Virutal insanity- Jamiroquai
I'm yours- Jason Mraz 
Walking away- Craig David
Irreplaceable- Beyonce
Billionaire- Travis Mccoy

De får verkligen igång mitt goda morgonhumör. Över lag är Jamiroquai och Jason Mraz en bra morgonmedicin för mitt mentala välmående

På schemat idag står de
1) Städa hemma
2) Gå på stan med Emma


Giftemål

En vän till mig ska gifta sig i höst... jag är verkligen glad för hennes skull! Hon verkar så nöjd och till ro med de beslutet, medans jag utbrast "Ah känner du verkligen att du är nöjd med ditt singelliv???" Haha de kommer bli underbart, wao- de e typ som en ny värld öppnar sig för mig. Trots att det inte alls gäller mig eller mitt liv, egentligen, så känns de ändå som en stor förändring. Vi är lika gamla, och jag är såå... rastlös på de planet, verkligen!

Jag är verkligen såå uppe, mitt i allt annat i livet. Jag har ju kommit fram till att, även om de e läskigt, så vet jag att jag en dag vill hitta någon som jag vill spendera resten av mitt liv tillsammans med. Bli gammal med och få barn med(andnöd!!!???) Det kommer dröja länge och jag verkar vara så pass komplicerad och svår så att jag inte alls e säker på om jag någonsin får mitt happy ending, men de e fortfarande en seger att veta att jag vill de. Men som sagt, de e om många år- jag har sånt stort fokus på min karriär.

Det är svårt att förstå för mig, till och från, hur människor precis som jag kan ha fokus och längtan till någonting helt annat- tex familj, hus mm. Jag förstår de, men kan inte på något vis relatera. Men de e coolt på något vis tycker jag, och jag känner lycka för varje människa som kommer närmare till sitt perfekta liv!

Vill du gifta dig nån gång i framtiden? Eller kanske nu?
Stort/litet bröllop?


Lovekiller


"You're a lovekiller, you're a love-lovekiller, you're a lovekiller, 
you're a murderer- you're a cold blooded murderer"

Kan inte sluta sjunga/nynna/lyssna på låten- get out of my heaf pls??

Första gången jag hörde låten tänkte jag mest "What's up tredje kärleksballaden i rad för Darin vad känner han sig ensam eller varför försvann alla uptempohits??" och tänkte låta låten sjunka in lite. Man lägger direkt märke till högkvaliten man alltid får njuta av när de gäller Darin. Mycke körer, mycke musik, härlig att sjunga- aah. Tycker ändå inte låten är speciellt direkt. Jag lyssnade inte på den på ett bra tag efter att jag hört den första gången. Sedan märkte jag hur jag började gå runt och smånynna på den from time to time, den hade bitit sig fast liksom. Precis som med "You're out of my life" passar den mitt röstläge helt perfekt och är en lagom utmaning för min röstkapacitet. Nu kan jag inte släppa den, vill bara yla "You're a cold blooded murderer!!" hela tiden.
Låta mina lungor sjunga

Nytt album den 18 agusti- de ser man såklart fram emot! (och visst skulle höstens kommande turne med fördel ha en tjej som förband, typ eh jaa... mig??)


Modellbilder från onsdagen

Har fått några av bilderna från onsdagen då jag plåtade. Fotografen heter Börje Ensgård och ni hittar hans hemsida här!

De lätta suddet beror på att jag förminskat bilderna för bloggens skull, i fullformat e de glasklara. Enjoy!

Visst blev de vackra?
Dehär e min favorit hittils;

Neej nu ska jag ut på stan en stund, see ya


Jossans besök

Då bloggen va död och min underbara kusin var här hände de såklart fortfarande saker i mitt liv. Tog mig tid att göra ett litet kollage av vissa saker som hände under de dagarna.

Sen på kvällen efter att vi kommit hem från promenaden satt vi och åt och masserade varandra. Dagen efter låg vi och glassade i poolområdet- men de skrev jag ju om då!


Xperia X10 mini


Som vi alla vet har jag en Sony Ericsson XPERIA x10 som är min bästa vän och kompanjon! En extra hand och ett extra minne everywhere I go

Blev självklart väldigt nyfiken på Xperia x10 mini när den kom. Har jag köpt en onödigt stor mobil i onödan?? frågade jag mig. Begav mig till Elgiganten igår då jag hade lite tid för att spana in den nya lilla vännen och kom fram till följande;

1) Den e för liten
Den har ungefär storleken av en internetdosa tillhörande Swedbank. Kul att titta på youtube eller läsa mail på den- man får ju knappt plats med tummen på skärmen (som man dessutom förväntas styra m händerna, shit jag har smala små fingrar liksom man måste lätt ha pekpinne med sig överallt=osmidigt)

2) 128 mb inbyggt minne
Wtf e de förstår att den e billig...

3) Man får inte med något trådlöst headset till de. Illa, man blev så glad att man fick de till Xperian tråkigt att dom inte skickar med de här...

4) Ganska markant sämre kamera
Och Xperian e inte ens känd för en bra kamera i orginal... varför göra den sämre?

Vad är den bra för?? Frågar jag mig. Den har storleken av en nyckelring men wtf när man inte kan använda den till någonting. Den e för liten för allt kind of. Vart ska man ha den när man ringer vid örat eller munnen?? Nej jag är verkligen såå nöjd med min Xperia, visst att den och Iphone typ e de största mobilerna på marknaden men damn de e så värt, jag gör allt med min. Läser mailen, kollar facebook, youtube, har min mp3- everything!


Movietime

Jag älskar att se på film. De e en sån fantastisk kulturform! Det finns ett så stort utbud och såå mycke att se, de e knappt så man kan välja!

Jag och mamma tänkte nog kolla på en film - och de verkar stå mellan dessa:

"Clash of the titans"



"Shutter island"


"Vantage point"


Alla verkar så bra på olika vis! Kan inte väljaa... men just nu lutar de väl åt Shutter island, mamma måste ju få vara med och bestämma också!

Får se vad de blir...


Sovmorgon

Godmorgon!
Sov riktigt länge idag- sköönt! De regnade så fasligt här inatt, regnade de något hos er?
Härligt med lite luft och att man kan gå i kläder utan att svettas ihjäl, men trist att de inte e stekväder nu när man e hos mamma...

Ska ta och ta mig en stoor kopp te tror jag bestämt, och äta lite frukost. Skulle nog skippat de och gått på lunchen om de inte varit så att jag äälskar frukost

Skriver mer senare!


LOST

Wao... de e slut. Shit. Som en uppenbarelse nästan, hah ni som såg fattar vad jag menar(??)

SPOILERVARNING:
De va ju typ uppenbart att Jack skulle go all Jesus i slutet. Har alltid tänkt på att han e lite Jesus med sitt "Shephard" efternamn och "He walks amongst us but he is not one of us"-tatuering. Sen när Smokey aka Lock kutta han med en stor kniv i sidan precis som Jesus femte sår så blev jag bara "Ok he's gonna die just like Jesus hur många e karaktärerna i kyrkan vad 12 eller??"

Tycker ändå de va ett bra slut, många frågor blev väl ändå besvarade men jag känner att jag behöver maratonse hela serien igen för att verkligen känna att jag förstår allt till fullo. Det har varit en fantastisk nerpirrande skruvad serie iaf.

Och sen en sak till...
PAX för Matthew Fox! Han e så dilf'ig så jag knappt står ut, de e precis på gränsen så man vågar se't tillsammans med mamma. LORD!

Grrr just saying...


Hemkommen från plåtningen

Hemma igen från plåtningen- åh de va sååå kul!!
Börje e nog en av mina favoritfotografer, han e snabb, otroligt duktig, trevlig, lätt att arbeta med och punktlig, allt de jag uppskattar hos en arbetskollega- great!

Bilderna blev huur bra som helst- är nyfiken så jag går under kan knappt vänta tills jag får se dom i stort format. Nu fick jag bara bläddra från kameran men jag säger er- de e huur bra som helst!

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så skulle vi plåta på ett rapsfält. De blev inget rapsfält utan ett annat fält, men a de blev hur super som helst ändå! Tog ett kort på mig innan jag drog iväg, de blev en snygg bild men visar egentligen inte så mycke av hur bilderna blev eftersom den vita fluffiga klänningen och fältet typ gav all känsla.

Nu ska jag chilla lite med mamma tror jag, vi ska se på avslutningen på Lost senare (!!!) och nu håller hon på att göra fruktsallad. Nawie de e mysigt att vara hemma


Segisdag på baksidan

Åh vilken härlig dag. Lite halvmulet och småblåsigt- man kan ligga ute och steka utan att bli helt vidbränd och svettig som en gris. Sköönt!

Tänkte först ta en bild när jag låg och sola men kom på att jag e nästan naked så de vore bara jättekonstigt, olämpligt och onödigt överexponerande- haha så ni får nöja er med en bild på rabatten bredvid^^

Tänkte snart gå ner och duscha och fixa mig inför kvällen. Måste peela mig ordentligt känner jag- och skrubba mina fötter. Dom har varit jätteäckliga sen jag kom hem från Vindalsö och de va veckor sen nu! Har skrubbat och skrubbat men damn de vill inte bli ens i närheten av fräsha känns de som- blä!


Hem till mamma

Nu sitter jag på tåget hem till underbara mamma

Ska mellanlanda där ett tag innan plåtningen eftersom den e så sent, och inte så långt ifrån där min mamma bor. Hade tänkt att sola massa (!!) äta gott, snacka massa med mamma, träna och sist men inte minst ta en låååång dusch i familjens nyrenoverade badrum på nedre planet (takdusch, golvvärme och bastu, vad mer kan jag begära??)


Sagoplåtning på rapsfält

Godmorgon allesammans!
Hoppas allt e bra med er

Själv sitter jag och äter lite frukost vid datorn. Örtte, Verum hälsoyoghurt och frukt- mmm! Jag älskar verkligen frukost, när man har god tid på sig och mycke olika frukost hemma så är de typ bästa målet på dagen, ni vet hotellfrukostar? Jag kan sitta i timmar och moffa i mig typ, de e som att min magsäck blir dubbelt så stor bara av viljan att äta allt gott- haha moffmoff! Sen blir de matkoma för hela slanten men ääh de e de värt tycker jag!

Ska snart ut på stan och fixa lite saker inför min plåtning ikväll. Tanken är att jag och samma fotograf som gjorde vampyrbilderna ska plåta ikväll sent vid ett rapsfält i lite sagokänsla. Jag tror de kommer bli jättevackert, den här fotografen är så himla duktig på att ge rätt känsla i bilderna. I alla fall från vampyrplåtningen right?? Så jag tror de blir bra!

Han brukar ju vara snabb med att ge bilderna med så ni på bloggen får säkert se snart med! Neej nu ska jag fixa lite här tror jag, städa upp i lägenheten mm och sen dra ut på stan. Kanske vi ses där ute i vimlet?


Live UR life

"Gud är livet i livet" fick jag höra idag. Tänkvärt. Alltså att... Det i ditt liv som är levande just nu, det som gör ditt liv värt att leva, det du ser fram emot, de du mår bra av, de du lever av och för, de du ler åt - det är Gud. Som den heliga ande kind of.

Vackert va?

... ikväll är jag tacksam för mina fantastiska vänner. Det känns verkligen som om att jag har en härlig hel vänskapskrets nu igen. Har upptäckt under våren att jag har lätt för att känna mig åtsidosatt- men det känns över just nu och det är fantastiskt. Alla mina vänner, lovers, friends, family- jag är så tacksam för varenda en i mitt liv just nu. För att dom finns där för mig på sina olika vis och visar mig support och kärlek. Dom stöttar mig när jag vacklar, dom tröstar mig när jag gråter, dom skrattar och lever med mig när jag gör det, och dom lyssnar på min tystnad.

Jag är också tacksam över mig själv. Jag känner att jag kommit så långt i mitt liv på så många olika plan. Jag tar hand om mig själv och prioriterar mig själv- utan att bli oödmjuk. Jag lever mitt liv som jag önskar leva mitt liv, jag jobbar hårt och finally känns det som om att jag står på mållinjen till ett genombrott. Det har varit en så lång och hård väg- och ännu länge, hårdare och ensammare ska den bli, och de känns skönt. Jag är redo och förberedd- bring it on!


Sex


1) Endorfiner

Enforfiner är ett ämne som kroppen utsöndrar som bland annat påverkar ens vilja att sova, äta, dricka och är stresslindrande, smärtdämpande och "lyckoframkallande". Kroppen utlöser jättemycke endorfiner när man har bra sex!

2) Stäkt imunförsvar
De finns många källor som visar på att sex stärker kroppens imunförsvar, underbart inte sant??

3) Motion och kaloriförbränning
En genomsnittlig mysstund varar ungefär 30 minuter- då bränner man mellan 50-100 kalorier beroende på hur aktiv man är. Har man genomsnittligt sex ungefär 3 gånger i veckan under ett år så bränner man då cirka 7500 kalorier. Grovt räknat kan de jämföras med en löprunda på 12 mil- inte illa!

4) Orgasm
Orgasmer är delvis otroligt trevliga och mentalt stimulerande. Sedan bränner de ju också en hel del kalorier nu när vi ändå snackar hälsa! Har försökt googla fram exakt hur mycke de förbränner men de e svårt att få fram seriösa källor angående de. Det som jag tycker verkar troligast efter googlande är att man bränner kring hundra kalorier vid orgsam. Sant eller inte? Skit samma de e en positiv sak m sex anyway!

5) Umgänge
Jaa... för att sex ska bli sex och inte runk aka självsex så behöver man ju vara minst 2... Så jo man får ju umgänge. Kroppskontakt är väldigt viktigt för människans mentala välmående. Kramar, klappar på axeln och ibland sex! Oavsett om man har sex med en person som man är kär/förälskad i eller om man har sex med en person för att man delar en gemensam åtrå och attraktion för varandra så är ju a och o respekt och tillit. Jag har svårt att tänka mig att man kan uppleva bra sex med en person man inte känner sig trygg med och som man inte känner sig respekterad av. Man måste också komma ihåg att respektera sig själv så pass mycke så att man inte har sex med nån man inte känner för att ha de me- de e din kropp Du bestämmer!

6) Njutning
Varför har man sex? Om det inte är för att sprida arten vidare så är det väl ändå för att det är skönt?? Sex är någonting som kan vara fantastiskt, underbart och hälsosamt! Sex är ett underbart vis att njuta tycker jag!

Dock ska det väl påminnas om att det faktiskt finns personer som inte alls är speciellt förtjusta i sex. Det kan inte tyckas så vanligt i ett samhälle där vi ständigt möts av sexuella flirter tex. i form av schamporeklam och musikvideos. Det är dock "normalt" och det är ingenting att skämmas för ifall man inte går omkring och känner sig som ett kåt djur from time to time. Det ska väl också påminnas åter igen om att för att sex ska kunna vara såhär härligt och underbart som jag beskrev ovan så måste man ju vara helt bekväm i allt som sker och allt som händer. Allt ifrån med vem till vart och när. De låter som en klycha men fan använd skydd folks! Sex e ansvar också<3

Rulla lugnt i sommar- och känns de pinsamt att köpa kondomer i sommar så kan man oftast få gratis hos sin ungdomsmottagning (eller på nån grannförorts mottagning om du e orolig att nån ska se dig gå dit!)


Bilder från girlsnight


För ett tag sen så hade jag och några av kompisar en girlsnight. Fotografen Carro la upp bilderna igår på facebook så jag tänkte visa er här ett litet smakprov med. Om nån av raringarna skulle se en bild på sig här och inte vill de så hör av er så fixar jag de

Hihi hunden Jerry va under första delen av kvällen tillställningens huvudpunkt. Han va så söt och rund och luffsade omkring och ville äta nånting, aawie!



Sjunga

Som ni alla förmodligen vet så älskar jag att sjunga. Jag lever verkligen för de och vill verkligen innerligt jobba med de på heltid!

När man ångar fram i audition-djungeln kan de ibland vara knepigt att hitta nya insperationskällor och bra redan befintliga låtar att sjunga. Man vill ju hitta låtar som framhäver de speciella i just ens egen röst. Jag har vissa favoritartister som ofta sjunger låtar som passar mitt register och min typ av röst. Bra låtar som jag ändå kan göra till mina egna och få mitt sound på- man vill ju absolut inte låta som om man försöker härma eller likna orginalartisten- de behövs inte två av nån i Hollywood!

Några av mina favoritlåtar att gå omkring och sjunga på just nu är:



Har du någon favoritlåt som du bara älskar att sjunga? Vilka typer av låtar föredrar du/passar din röst bäst?

Godnatt!


Karriären


Flera har frågat mig va som egentligen hända me Glambabe, och de e klart ni e nyfikna på va jag håller på med nu inom musiken. De undrar jag med ibland... haha! Haha nejmen ärligt så vet jag inte exakt vad som hände med Glambabe, de va ett roligt projekt men vi i gruppen hade lite olika fokus och ville lite olika saker inom våra karriärer. Sedan hände det saker inom bolaget som jag inte vill prata om i bloggen eftersom jag känner mig för dåligt informerad för att kunna ge en rättvis bild av. Jag var iaf inte signad till dom så utan vidare omnämningar så skuttar jag genast vidare till nuet;

Jag håller på för fullt och jobbar på att få min musikkarriär som soloartist på banan. Eftersom jag inte skrivit på något bolag eller så så vill jag inte uttala mig om den saken, men de e saker på gång kan jag säga och de kommer bli med mig som soloartist och det kommer bli ruggigt mycke... mig!!

Den här branchen är en djungel, och jag har hoppat runt bland flera olika band för att komma närmare min dröm. Jag tror och hoppas att alla som jag fått möjligheten att jobba med under åren har en bra relation till mig idag eftersom jag anser mig ha en bra relation till dom. Jag har inte ständig kontakt med alla jag någonsin jobbat med inom den här branchen men jag kör alltid ett rent spel med öppen rak kommunikation- alla som vill fråga mig någonting, undrar någonting eller vill ta upp någonting kan alltid möta mig i diskussion. Så jag ser tillbaka på allt med glädje i hjärtat, Glambabe bor där också<3

Kommer skriva mer om kanske en månad eller något ang. min nuvarande karriär då jag kommer veta mer om bolag, singel mm. Stay tuned...


Nudlar, sims och bloggdesign

Godkväll allesammans!

Mmm sitter och avnjuter en nudelmåltid jag tillagat mig själv. Ljuva fattiga liv innan löning Den e faktiskt god!
Har kokat nudlarna, häll av vattnet och sedan lagt dom i en stekpanna tillsammans med lite smör, matlagningsgrädde, majs, champinjoner och cashewnötter. Tillsatt smakpåsen som kommer m nudlarna. Mums!

Efter att jag har ätit ska jag nog fixa lite med min kusins bloggdesign... eller spela sims. Har planerat en kväll framför datorn i alla fall så något av de blir de. Ska visa er lite fler bilder från hennes Sthlm-vistelse me. Senare!


Soldag m kusinen

Heej hej!
Sry för dålig update... min älskade kusin från Örebro har varit här och är fortfarande här- vi har haft massa roligt för oss som jag berättar om senare, och har därför inte haft tid att uppdatera... idag har vi iaf haft en låång skön dag i solen i ett poolområde där jag bor

Hon kom i lördags då vi bland annat gick ut och småfestade lite m brudarna. Hur härligt som helst, vi gick dock hem tidigt, kanske kom hem vid senast... 3 eller någe, och avslutade kvällen med kebab-moffande på söder, underbara sommar!!

Ska snart åka iväg och lämna henne vid bussen... såå, antar att jag skriver mer ikväll. So sad att hon åker de har varit så mysigt- men jaa vi har en plåtning på gång så vi ses säkert snart igen

Hoppas alla ni där ute har de lika underbart som vi i de härliga semester-Sverige!
Vad har du gjort idag? Har nu hunnit sola något än? (jag tror btw att jag kan ha bränt min rygg... hope not! Isåfall e de bara en ruggigt snygg bränna... grr)


Modellbilderna har kommit

God förmiddag!
Åh vilken bra dag dehär är- känner de bara på mig

Sitter å chillar i mjukisbyxorna jag köpte i London, de e såå sköna! Har ätit frukost och kopplat in min externa hårddisk jag köpte för ett tag sen. Håller på å dra en backup på min hårddisk- alltid bra att ha!

Snygga va??

På schemat idag ståår...
Sola hemma hos mamma
Girlsnight hos Barbie

Har också fått småversioner av bilderna jag tog igår... bah jag ska välja 6 stycken som fotografen ska fixa. De blev föör många bra känner jag spontant, haha. Hur ska jag kunna välja?? Jajaa de går nog...^^


Lugn kväll utan utgång

Var iväg och plåtade idag, tror de blev jättebra, kan knappt vänta tills ni får se bilderna!

Kom hem från plåtningen... köpte en pizza, åt, kände mig lite seg så jag tog en powernap. Låg lite på spikmattan och lyssnade på avslappningsmusik. Skönt. Vaknade. Började lyssna på lite musik och hällde upp en drink till mig själv. Skulle möta upp tjejerna om nån timme så jag började bättra på sminket och bestämma klädsel för kvällen. Whooom. Illamående. Kändes som jag skulle spy, så jag la mig på sängen. Började grina. Efter en stund insåg jag att jag bara grät för att de kändes skönt att gråta, och att de inte fanns någon egentlig anledning... då slutade jag.

Jag har verkligen haft en underbar kväll efter de... efter att jag beslutade mig för att stanna hemma för att min kropp uppenbarligen inte alls var lika laddad för utgång och umgänge som mitt inre. Kanske att stressen från de senaste veckorna på jobbet börjar gå ur mig nu? Jag var helt trasig innan jag gick på semester... kanske att jag börjar slappna av först nu? De har ju inte ens gått en vecka än...

Jag har haft en lampfri kväll och bara haft tända ljus tända. Har pratat med en vän som ringde, spelat sims, städat och diskat lite. Dehär är jättekonstigt tänkte jag när jag stod och diskade i partyklädsel omringad av massa ljus. Nej det är befriande tänkte jag sedan. Vilken ultimat frihet. Att stå och handdiska i partyklädsel klockan ett på natten en torsdag. Snacka om kontroll över livet igen- hallelujah!

Börjar känna mig redo för bädden nu, skönt med lite kyla ute med, mmh! Saknade dock skogen idag lite... bara lite. För fridens skull. Då man kan vandra omkring i timmar utan att möta en käft- och veta att om jag står riktigt riktigt stilla, och hör trädens löv rassla- så skulle den platsen vara exakt densamma även om jag inte vore där. En underlig behaglig känsla.

Godnatt


Spa - NU!

Jag behöver tas hand om... nu!

Jag har haft ont i ryggen i månader känns de som, everything's a mess! Ge mig lite SPA tack
Hade jag haft bättre ekonomi hade jag genast bjudit mig själv på en retreat- men ack nej...

Imorgon är de iaf girlsnight med några av mina ungdomar. Fast på fritiden då. Ska nog ut på stan om ett tag och köpa lite ansiktsmasker dit eller någe annat kul...

Vill verrkligen plåta idag, har ställt in mig på de, så jag hoppas de blir av senare under dagen- yeey!

Hoppas du får en underbar dag,

WO

Wo de e officiellt att man e lik nån när ens mamma tar fel på foton. Haha- min mamma kollar ju min blogg ibland, och idag vid frukosten så frågade hon när jag tog bilden jag la upp på bloggen för nån dag sen, för hon kunde inte minnas att hon sett den förut. Sen hade jag ju min gamla hårfärg, så de va väl ett tag sen antog hon?

"Hmmm"
tänkte jag eftersom jag inte lagt upp nån bild på mig... sen när mamma förklarade insåg jag att de va bilden jag lånade av Jenna Jameson, hah. Tar de verrkligen som en komplimang, bilden på henne e råsnygg, men vi e inte alls lika egentligen^^


(superhot Jenna<3 men inte vidare lik mig, egentligen, right?)

Men jag vill verkligen ta en liknande bild, såå snygg! Verkar som att de blir plåtning för mig imorgon, yeey! Så under dagen ska jag nog försöka fundera på vad jag ska ha på mig, ha mitt smink, frisyr mm. Cool

Sen på kvällen ska jag träffa Amani, de va ett tag sen vi sågs så de kommer bli såå mys! Vi ska titta på Harry Potter och snacka skit!


Härlig dag

Heej!
Idag har varit en underbar dag hittils, otroligt varm dock- svett- mmm... not!

Har varit lite på stan och satte mig sedan på Cafe Art i Gamla stan och åt en lätt lunch. Man tappar ju verkligen aptiten när de e såhär svettäckelvarmt men ja man måste äta... satt där jättelänge och njöt av kylan där nere i källaren. Läste lite i Den förlorade symbolen som jag fick av mamma i julklapp. Har inte hunnit tagit tag i den förens nu^^ Men den verkar jättebra, verkligen!



Ska iväg om nån timme, till Kista och möta upp tjejerna och se Sex and the city 2... jag är ju inget hängivet fan, men den e säkert bra. Vi märker helt enkelt!


Modellande

Blev plötsligt sugen på att modella lite... de va ett tag sen nu, och vädret e så fint och tacksamt att plåta i. Kanske att man skulle tao ch styra upp någe?




Kompweek

Heej!
Åh va skönt det äär att få sova ut!
Min första dag på kompledigt-veckan... hur känns de? BRA!

Känns verkligen skönt att veta att jag inte kommer att jobba på heela veckan... och inte veckan efter för den delen heller, haha! Eftersom vädret inte är så stekvänligt som jag hade hoppats så har jag tagit mig tid att göra en liten kalender för veckan. Såhär ser den ut hittils:

Känns underbart att Josse kommer! Har en underbar vecka att se fram emot! Tror jag ska gå och läsa nu, vill inte sitta och såsa här!


"I like the way it hurts"

"Just gonna stand there and watch me burn
but that's alright beacause I like the way it hurts"


Det finns stunder då man bara... vill få ur sig någonting. Någonting som trycker på själen, hjärtat- eller bara sitter som en klump i ens medvetande. Skavsår. Och- de e sällan tiden för sånna samtal är rätt, eller känns rätt i alla fall, kan i alla fall jag tycka... men.

Vill du prata nån dag. Bara... bara för att få de ur dig. Bara för whatever. Så finns jag här... jag lyssnar gärna. Och vi kan bara, göra ingenting, stirra upp i taket och andas i takt. Harmoni.



"Jag är fri"

Sista dagen på jobbet för ett taaag... känns otroligt skönt faktiskt!

Sista veckorna, a sen jag kom hem från Riga, har varit så... utmattande rent utsagt! De har varit roligt, men helt otroligt tröttsamma som skrivet. Wao... känns sorgligt att man ska lämna ifrån sig konfirmanderna precis när man börjat lära känna dom, men så kan de bli när man inte läser så länge... hm. Nu är alla i alla fall konfirmerade och go och glada hoppas jag!

Tog en fashion bild på mig och min outfit men de får jag lägga upp imorgonkväll, för jag e hemma hos min mamma för att kunna ges mat helt utan effort och grilla mig som en liten grillkorv imorgon i solen. Fab!

Vad har ni hunnit göra under sommaren hittils?


Reality bye bye

Snart e de bye bye till verkligheten och Hej hej till Vindals Ö och konfirmandrer!
Ser fram emot att åka... tyvärr gör sig min nedsatta hälsa påmind redan nu och de tar ner humöret något to be honest... men det kommer gå jättebra och de kommer va hur mysigt och gosigt som helst- de e jag säker på!

Men jag tror att den friska luften och naturlivet kan få mig att må bättre- de brukar vara så på lajv i alla fall. Man tror att de ska göra en sämre när de i själva verket gör att man mår bättre! De kommer bli finfint!

Har ingen bild på min fina friluftsoutfit, haha, men de kanske e lika så bra misstänker jag^^
Kommer verkligen känna mig som en luffare nu när jag ska åka i stan med all utrustning, tss, men ja, what to do liksom?

                                 

Hoppas ni får en trevlig vistelse här hemma, Ill be back på torsdagskväll, så förmodligen... fredag för bloggen!


So hate on, but guess what?

                     

Oh-oh
Hold up I ain't finished yet
On the top, but you just don't get it yet
I don't get cut, I make 'em cut the check
Can't hear me in the stands, let me say it again
Oh-oh
You ain't heard, I'm the shit
On the top, but you just don't get it yet
I never got cut, but I make 'em cut the check
So hate on, but guess what?

I feel like I can't miss
I know they want me to fall
But ain't nothin' bigger than this
So just pass me the ball
You know you lookin' at a winner, winner, winner
I can't miss, can't lose, can't miss
You know you lookin' at a winner, winner, winner
Cause I'm a winner, yeah I'm a winner


The open road

Den här filmen e väl knappast ny, men jag har faktiskt inte sett den. Typiskt Mr Timberlake att göra undercover saker utan att skriva ut de på sin hemsida eller få någon som helst reklam för att han i övrigt är en av världens största popstjärnor. Förstår inte hur snubben kan gå omkring och göra klädmärken, designa, öppna restauranger och göra filmer utan att världen dregglar "Ååh Justin Timberlake gör de och de och de". De e skillat av honom- beundransvärt faktiskt!

Dehär är iaf ännu en film han har varit med i, som heter The open road. Han verkar som i vanlig ordning fortsätta utveckla sig själv och göra en film i en genre han inte testat på tidigare. Min favoritfilm med honom e Alpha dog, utan tvekan, otrolig film. Den här verkar... ja vad kan jag säga. Något seg för att vara ärlig, men den måste såklart ses - får uttala mig efter att jag sett den. Här e trailern iaf:




Next: Vindals Ö

De va ett tag sen jag skrev ser jag... har tagit en paus från verkligheten och hängett mig åt att vara ofrivilligt seg av min urinvägsinfektion. Möh! De e så illa som de låter, jaa... men nu känner jag mig lite back on track igen och imorgon bär det av för mig till Vindals Ö i Sthlm skärgård där mina konfirmandrar är på sommarläger!

Ska faktiskt bli roligt att komma ut. Dom verkar sakna mig och de värmer alltid i hjärtat- sen e mitt jobb superkul i allmänhet! Även om jag är så dödligt trött nu så att jag verkligen längtar efter semester...

Eclipse jag var och kikade på med Ursula va faktiskt... helt ok. Den var inte i närheten av lika irriterande som boken. Det är dock underligt att dom vridigt karaktären Bella någe fruktansvärt. De e de som jag tycker gör filmen bra iof- men de e fortfarande underligt. Alla som gillar böckerna måste ju bli besvikna, huvudkaraktären e inte riktigt lik sig tycker jag... Ett av Bellas starkaste personlighetsdrag tycker jag är att hon e självisk. Tycker de e extra tydligt i Eclipse så att ta bort de personlighetsdraget men att behålla tex. Edward och Jacobs personlighetsdrag gör ju filmen helt twistad. Deras karaktärer e ju lite av en reaktion på Bellas så att mixtra med hennes personlighet gör ju allt bara jätteunderligt tycker jag... men ah- orkar inte gå på djupet på de nu, om man bortser från faktumet att dom är baserade på böckerna är Eclipse den minst störande Twilight-filmen hittils! Kan rekomenderas!

Och på tal om film... har ni sett trailern till Harry Potter och dödsrelikerna?? Om inte så ta er en titt:


Se ni inte såå fram emot de??
Filmerna är ju inte hälften av böckerna... menjag kan ändå uppskatta filmerna, ska bli ett tevligt biobesök i november då den första delen kommer!


RSS 2.0