ÖSTERSUND

Heej folks!

Ska snart iväg och fika med en kompis, sen jobba, sen till min vän för att spendera natten där - imorgon åker vi upp till Östersund och blir där över helgen! Jag känner mig lite småstressad just nu, så jag ska inte skriva så mycke till... känner mig lite orolig över att jag inte har fått med mig allt jag behöver å så... vanligen brukar jag aldrig stressa över sånt men nu när jag tänker försöka vara lite mer sparsam så vill jag inte behöva lösa problemet som jag brukar... dvs shoppa nytt! Har jag glömt något - köper jag oftast något nytt på plats. Men nu tänker jag försöka låta bli det såå... hoppas verkligen jag fått med mig allt!!

Kommer kanske skriva något inlägg till under dagen eller så - men över lag blir det nog fattigt med bloggande under helgen... vet inte ens om Phiona har en dator? Tror den e trasig...?


POLEDANCING

Justee för en vecka sedan började jag och min vän Paulina på poledance tillsammans! Jag har ju tränat de förut, det är jätteeffektiv träningsformoch dessutom urkul - så de känns verkligen härligt att göra något kul och dessutom få en slimmad kropp av de!

Inom några månader kommer jag va lika slim som Nicole Scherzinger...

... eller kanske inte, haha, men jag kommer i alla fall vara närmare en tooojy bodii än nu, yea! Men de e egentligen inte främst pga ytliga skäl jag tränar... jag har för gott självförtroende för att ha det som enda motivering (haha) Men man mååår så bra av de! Jag som inte e någe vidare på kost heller får verkligen en kick av de då min kropp börjar berätta för mig vad den behöver. När jag rör mig som jag ska blir jag sugen på sådant som min kropp behöver automatiskt och då behöver jag inte tänka och fundera på om de jag stoppar i mig är rätt - för de är de! Man orkar dessutom så mycke mer - och de e roligt! De e roligt att kunna gå upp för backen till jobbet utan att flåsa, det är roligt att kunna massa coola moves och öva upp kordinationsförmågan - jag älskar dans!! Sen att man dessutom får en fastare kropp och svettas bort slaggprodukter osv är en fantastisk bonus!

LEDGENDARY

Asså heelt underbar!
(pax för att va "tjejen" i  Sverige-klänningen eller vad de nu är, haha)


VEM E BÄST?

Heej allihopa!
Har nyligen kommit hem från jobbet... har bara jobbat lite idag, men sent. Har varit på stan tidigare idag (hittat en asbra second hand butik!) osv. Handlade massa mat efter jobbet så min mamma var uunderbar och skjutade mig hela vägen hem för att jag skulle få med mig allt. Nu är min kyl full av godsaker. Tänkte försöka vara lite ekonomisk den här månaden och göra mer mat hemma och inte bara köpa allt färdigt ute...
Så jag ska planera veckans mat, fram tills fredag för då åker jag upp till Östersund och hälsar på en vän där! Känns bra och hoppfullt, jag tror de kommer gå bra, bara jag kommer ihåg att ta med mig maten hemmifrån^^ Låter väl jättelöjligt men jag är så ovan vid de...
I alla fall - när mamma åkt och jag packar in mina saker märker jag en till påse, och då minns jag plötsligt att mamma sa att hon hade gjort en liten sallad till mig. Jag tar fram de som är i påsen och hittar en helt fantastisk sallas gjord av kärlek!
De va dessutom lite halloumiost till - asså huuuur bäst och underbar och fantastisk är inte min mamma?? Överröst med kärlek? JA! Tacksam? JAA!!

Dehär inlägget går asslött att skriva pga att jag inte kan sluta äta den, asså supernaww, verrkligen en av fördelarna med att bo på samma sida av stan som sin mamma 
Nu ska jag pula lite, sen gå och sova... skriver mer imorgon! (lovar att det kommer minst ett inlägg imorgon, förmodligen fler, ska skärpa till mig lite med bloggen)



JAG OCH VALEN

Justee här e en liten bild på mig och sötnosvalen från förfesten i torsdags. Valen va verkligen nuffnuffsöt <3

HÄRLIG HELG

Åh vilken härlig helg detta ändå har varit! Har varit långledig för första gången på evigheter känns de som... två dagars ledighet i rad brukar kännas som lyx, nu har jag haft 3! Helt fantastiskt!

Hittils idag har jag mest suttit utanför min lägenhet med en stor kopp chailatte och bara njutit av det underbara vädret! Funderat lite på livet och myst i allmänhet... de e verkligen underbart. Kan ni förstå att detta bara e 20 min från centralen??

De e ju hur skönt och varmt som helst ute med, verkligen superhärligt! Ska snart in till city för att handla lite nödvändigheter... småcentrumen som ligger närmare har inte öppet idaag, så ska ta mitt pick och pack och dra mig mot city. Skriver mer senare!



GRILLAT

Mm nu ska jag äta grillat med familjen. GLAD PÅSK åter igen folks!

Hittade lite shorts och annat smått och gott i Kista, ni får se senare. Dumpade de hemma i lägenheten innan jag åkte tillbaka till mamma - kan fota de en annan dag!

Här e en liten mobilbild på mig idag. Chillar omkring med oversizelinne!
Visst är mitt nya halsband fiiint?


KISTA

Heej!

Nu ska jag och mamma iväg till Kista när som helst, yeey! Ska handla lite på bl a New yorker och Indiska tänkte jag! Ska ladda upp lite bilder från i torsdags också, senare idag. Är hos min mamma nu såå har inte min usbsladd till datorn...

GLAD PÅSK!
Har du fått något påskägg idag? Eller gett något?
Hur brukar du fira påsk?


ALIENS OCH FEST

Ojj va allt tog lång tid i Jakobsberg idag, slö jag e?

Googlade drop in solarium och såg att de fanns ett i Jakobsberg. Nära och bra tänkte jag och drog dit... men när jag kom dit var allt så hightech så jag nästan blev rädd (Notera: Jessi, rädd för hightech, då förstår ni graden av läskighet!!) Men jag la mig i alla fall i rymdskeppet, de va intensivt och lite läskigt, men jag kom ut lite brunare än innan i alla fall och de e ju syftet... men nej tack i framtiden, jag åker hellre hela vägen till St Eriksplan för mitt vanliga solarie!!

Nu ska jag iväg hem till mamma när som helst, äta och ha de bra, sen vidare ut i nattens mörker. De e min turdag idag så det kommer säkert bli awesome!
Bilder från kvällen får komma imorgon, sålänge får ni se en liiten liten bild från min webcam, såhär ser jag ut nu!

SLUTAT JOBBA


UPDATE!

Sry nii som följer min blogg - har varit jättedålig på att uppdatera de senaste dagarna! Ska make up to you idag, jobbar bara liite liite på dagen, ska snart rusa iväg, men efter de, nån gång efter lunch kan jag skriva lite redigare med bilder å såå...

Ska iväg på jobbmöte nu och sitter och dricker lite te och äter färdigskalade morötter ur en miniplastpåse - wtf is wrooong with me?? Har inget i min kyl, förutom en kiwi och en citron, och de skulle varit så starkt för magen tänkte jag... och aa - lite minimorötter också då^^

Ah I'm on the go nu  så hinner inte skriva mer, men som sagt - senare idag blir det ordning och reda på bloggandet igen!

LÄGENHETEN

Åh äntligen hemma igen!
Har varit jätteskönt att vara hemma hos mamma några dagar, men damn va härligt det är att komma HEM! Har egentligen en del städande att göra, allt har blivit så dammigt... och ska fixa bland mina kläder - meeeen... jag tror faktiskt jag skjuter upp de till en annan dag!


Nu ska jag bara enjoy the silence!



JESSIE J

Tog mig tid att lyssna in Jessie J, och har kommit fram till att hon är en riktigt tung brud! Grovt talangfull sångerska... stor insättning på inspirationskontot - världen här är jag!

En av många bra låtar:

"Who you are"




FRISKARE

Tro det eller ej, men jag har faktiskt blivit lite friskare under helgen... känns jätteskönt! Även om jag fortfarande e ganska krasslig... e hemma från lägret nu och ska sova hos mamma ikväll... börjar längta hem ordentligt dock!! Orkar inte åka hem ikväll, har precis bastat och sitter i min badrock, ska dessutom upp och jobba imorgon igen här där mamma bor... såå - det får bli hemfärd imorgon. Oh kommer krama mig gossar och tända alla härliga doftljus!!

Letar bilder på google efter fruktsallad eftersom jag tänkte skriva att det första jag gjorde när jag kommit hem från lägret var att göra en stoor fruktsallad till min familj med massa gott! Mango, jordgubbar, kiwi mm! Hittade istället en asfin bild på en jordgubbe - så ah de får bli den för den va finast!

Älskar bilder med rök eller vatten... det gör sig såå bra på bild, eller vad tycker du??


LÄGERTIME + EMD

Heeej!
Nu ska jag iväg på läger om några timmar... känns väl sådär. Väldigt roligt, samtidigt som jag är ganska sjuk, hade varit härligt att få stanna hemma. Men pga att jag jobbar, och att jag börjar gå in i slutskedet av sjukdomen och inte längre smittar speciellt lätt - så är de bara att ta en ipren och masa sig iväg...

Men de kommer gå supeeer de e jag säker på, alla ungdomarna är så fantastiska och underbara

Juste hittade btw en bild från EMD-plåtningen jag gjorde förut nån gång för länge sen. Ni kanske inte bryr er för de e gammalt och trist nu, men jag visar den ändå haha^^

Visst ser vi ut att ha trevligt? De va sjukt trevligt också vill jag minnas... och jaa - de e ett photoshoot även om de kanske ser ut som en hemmafest - lätt chillaste plåtningen jag varit på, ever^^ :p


INTERNETNÖRD

Jag är sån störd internetnörd när jag e hemma och sjuk... e ju hemma hos mamma med, strandsatt utan böcker, och tv för den delen också - båda mina föräldrar är ju hemma och är sjuka de med, så dom har tagit all tv-tid näst intill... (inte mer än rätt, jag menar, deras hem, jag bor ju knappt här längre...) Ska i alla fall göra mitt bästa för att dra mig till jobbet imorgon. Läger. Hur ska det gå?? Tur att mina ungdomar är så snälla och rara och underbara

Tittade in på verksamhetens blogg en snabbis, då jag är så totalt uttråkad, och hittade en pretty cute bild på mig från i julas då vi byggde pepparkakshus. Naw visst e jag söt?

Mer än vad man kan säga nu... helt glåmig och utmärglad... ska ta en dusch och spola bort lite bakterier i alla fall... uöh - mår illa av att tänka på min egen näsa, de e fan illa!!


S&M BRITNEY REMIX

Vad tycker du om remixen av S&M ft Britney?


Jag tycker... sådär? Känns inte som att Britneys röst var ultimat för denna... eller det kanske bara är jag som är alltför förtjust i orginalet?


VA?

Är hemma i fågelboet tillsammans med mina båda hostande, snörvlande sjuka föräldrar. Vi såg nyligen en hyffsat dålig film, som blev ytterligare långdragen då vi var tvugnna att pausa stup i kvarten för att snyta oss, fylla på teet osv. What to do?

Var såklart tvungen att sätta mig och kolla runt lite på youtube å så efter kommentarer om Saade-videon. Man e ju nyfiken! Nu ser ju de flesta den "censurerade versionen" men anyway! Verkar över lag vara bra respons, även om många tycker den e lite mörk... ajja, can't please everyone! Surfade in på svts hemsida och möttes av

Va? There is no "the girl" in this video it's a dancebattle ffs?? "Men till slut blir Eric popular" hade väl funkat bättre? Yeayea what do I know...?


POPULAR

Här har vi den efterlängtade videon till Popular med Eric Saade! Director e vår allas Mikeadelica. AWESOME JOB av alla, teamet, dansare, Eric - tack för en supermorgon/dag/kväll/natt bla bla whatever^^

Eric Saade - Popular - Directors cut from mikeadelica on Vimeo.

Jag är självklart partisk så istället för att jag ska skriva på om hur bra jag tycker videon e och hur cool fightingscenen är osv osv så får gärna Du lämna en kommentar! (men varför klippte du mitt å Erics fina moment Micke?;);))

Enjoy!


SASSY

Kat Graham (som i alla fall jag känner igen från hennes roll som Bonnie i The vampire diaries) är ju aktuell med filmen Honey 2 som jag skrev om för någon dag sen. Hon håller även på med musik och här är hennes musikvideo till låten Sassy:



Jag tycker låten e sådär lagom bra. Inte dålig men inte speciellt bra heller... videon tycker jag är tråkig, jag e ju mer av en storyteller-musikvideo-person och vill gärna ha nån slags handling, även om den e lam... jag tycker dock alla kläderna är heeelt fab och kommer definitivt inspireras av dom!! Kat e ju superfashion med, men aa... lite långdragen då låten inte bär upp den trista videon heller... men aa, man får väl se vad framtiden utvisar. Kanske kommer någe bättre?


MELANCHOLIA

Ändå att den här verkar jättebra:




SJUKLING

Blev inge jobba idag... vaknade med svullen  hals och småfebrig, så jag har bara varit hemma hos mamma idag och... sovit?

Tänkte vila en liten stund till nu... är verkligen jättetrött! Sedan kanske jag ska ta och bada badkar eller ta ett fotbad? Bara ta hand om mig själv...

Dricka te, äta frukt och kanske läsa något?

Vad brukar du göra när du är sjuk för att ta hand om dig själv?



JUSTIN BIEBER

Nuu har jag tagit mig en liten stund till att lyssna in artisten Justin Bieber. Har faktiskt inte brytt mig om honom någe nämnvärt, trots att han verkar vara en otroligt stor artist! Han har känts lite "Go back to Nickelodeon dude??"

Har kikat in lite videos och lyssnat på hans musik - och jag tycker att han är jättebra! Han är jätteduktig och jag är helt säker på att det ligger mycket mycket ansträngning bakom! Han sjunger bra, även om jag inte tycker han har en sådär jättespeciell röst. Men det är det få artister som har, och att ha en unik röst anser jag väl inte vara så stor del av artisteriet, så ingen värdering i detta. Ganska plain välproddad pop - han kanske inte är min favorit nu, men jag ser fram emot att se honom växa i sitt artisteri och jag tror han kommer blomma ut på riktigt snart och han är nog en kraft att räkna med i artistvärlden!

Tycker han ser så otrooligt liten ut. 13 år kanske? Men fick veta efter lite googlande att han faktiskt är 17 år! Kanske inte så kul att se så liten ut nu, men han kommer ha igen de senare i livet då han säkert kommer bli en superhet 25 åring!



... kan inte hjälpa att mina tankar vandrar tillbaka till back in the days 97, eller 96 va de väl till och med? Då min älskade (framtida man!) favorit Justin Timberlake då han som 16-17 åring debuterade med pojkbandet NSYNC. NAWW!



Haha de va ju lite andra tider på den tiden - kan ändå inte låta bli att älska den här videon av ren nostalgi! De e kul att höra mina ungdomar diskutera samma saker - fast med nya namn. Vem är bög? Vem sjunger som en tjej? Är han töntig/är han cool? Bla bla...


Ja de gick ju ganska bra för Mr Timberlake, inte sant? Hoppas de går vägen för lille Bieber också, de måste va extremt tufft att bli internationell artist så ung!


FOTLYX

Har sovit hos mamma inatt med, var heeeelt slut igår efter konfirmationen och KU... allt var så roligt och underbart, men åh vad trött jag är just nu... har sovit nästan hela dagen, mjao. Är fortfarande lite seg... gick precis lite på mammas crosstrainer och bastade... nu ska jag finally ta lite hand om mina fötter!

Glömmer ibland bort att vårda mina fötter, de e så synd om dom dom bär omkring mig hela dagarna i olika klackskor, dom behöver tas omhand om!

Nu ska det bli fotbad med olja och filande och nagelklippande osv. Man ska inte glömma bort fötterna!



HONEY

Ändå att man vill se den här?




"IVE GOT A BIG EGO"

Känner mig så snygg å sexy ikväll så min egokamera bara klickade på, haha. Visar er ett litet smakprov. And yea "I've talk like this cuz I can back it up!"
Hoppas du får en fantastisk fredagskväll - imorgon är det upp och jobba med konfirmandernas föreställning, aah looking forward, it's gonna be awesome!

MIDDAG

Heej!
Nu ska jag snart iväg på middag, hoppas de blir roligt och givande! Lyssnar på Rihanna, dricker hemmagjord sangria, allt känns super just i denna stund - måste sjunga lite tror jag! 

Looken ikväll:


ANDREAS CARLSSON

Jag som tänkte att jag skulle ha fixat med bloggen och sånt idag... istället har det hittils blivit en helt datorfri dag^^ Fastnade med Andreas Carlssons "Live to win". Så otrooligt bra! Det är nog en av mina favoritböcker... så extremt inspirerande! Kan inte lägga ifrån mig boken, har bara något kapitel kvar nu - sen är det dags att på riktigt bita tag i Dandy som han också skrivit. Julklapp of 2010 för min del tror jag - är överförtjust i Andreas låtar (som ni alla nog vet^^) och med Live to win bevisar han verkligen sin talang med skriftspråket ytterligare!
Finns i min skattkista fylld med inspiration!

BAKA

Egentligen, när man tänker efter, så är de ju hyffsat kul att baka och sånt... de e ju mest de, att
1) De blir mycke disk
2) Vem ska äta allt? Jag gillar ju inte sötsaker så värst... utan e mer chips-människa!

Men ändå att jag e ganska tung på tex. cupcakes... kanske får ta och bevisa mig nån gång och baka kanske bara några få stycken? De e så ångest att behöva slänga...


GOD FM

God förmiddag!

Hoppas ni har sovit gott och har en härlig dag framför er! Själv håller jag på att packa klänningar, kommer behöva nästan hela mitt klänningsförråd på lördag då jag ska ha redovisning med teaterkonfirmanderna! Vi ska göra en föreställning som kommer bli helt fabulös! Jag ska vara programledare och måste självklart hänga på trenden då kvinnliga programledare byter kläder all the time^^ It's gonna be fashion!

Ska dra vidare nu... men imorgon är jag nog ledig. Nästan i alla fall, så då har jag tid att skriva lite roligare saker med bilder och sånt!



NY TREND PLS?

Britneys nya video... 

Bara jag som tycker att Hollywood behöver en ny trend??
Sen 2005 har allt varit kampen mellan gott och ont, ont vinner, jorden går under, bla bla 2012 overkill alla gillar Matrix-trilogin robotar yey yey... find a new trend pls??

De va kul de första 3 åren men kan de inte komma någe nytt nu...?

WATER FOR ELEPHANTS

Jag vill se den häär... det verkar som en film för mig. Vem vill följa med? Mamma? (de e nog en film för oss riight?)

'TILL THE WORLD ENDS

Jättekul... jätteroligt att hon dansar igen och bla bla meeen... till och med jag börjar tycka att Cirus Britney borde ta slut nån gång... jag menar, hennes senaste album måste vara de mest ointressanta albumsläppet från henne? Bra proddade dance-låtar - men ACK SÅ TRÅKIGA?? Jag lyssnar igenom albumet och slås plötsligt av tanken "Är de ens hon som sjunger? Vem vet? Jag kommer aldrig få veta..." Vem som helst skulle kunna göra dessa låtar. Kan hon sjunga längre? Är det bara någon som härmar hennes sound och hennes vis att sjunga? Jag har aldrig ansett att hennes röst varit unik eller speciell, mest viset att använda rösten på (i tidigare album) och hon har haft ett sound och ett artisteri som gjorde henne till den artisten hon var en gång i tiden... that's all long gone. Låtarna är över lag ointressanta och trista - och när man knappt hör att de e hon ens så vet inte. Känns bara värdelöst? Hon är inte speciellt söt längre och dansar inge vidare... hjälpligt och man tycker de e kul å se med tanke på hur nära-döden hon va en period i hennes liv? Men over all - lägg ner skiten!

De finns andra artister som kan göra den här typen av musik och videos... släpp fram nån i rampljuset som kan överta kronan, hon verkar inte vilja längre. Vill vi längre? Jag tror inte jag vill de... även om jag förmodligen kommer lyssna på även detta album. Har följt henne genom hela hennes artistiska bana och varit på 2 globen-spelningar med henne. (hennes första och hennes senaste)

Jag gillar Britney och hennes producenter och låtskrivare... men jaa... de e över, let it go kind of?
Eller vad känner du? Är du mätt på Britney Spears?



SEGT INTERNET

Känner mig så sjukt begränsad av mitt dåliga internet... möh!
Ajja det uppmanar mig väl till tålamod, eller något liknande? Kom hem från jobbet viid... halv 10 eller något sånt. Gjorde en superfruktsallad till mig själv med kiwi, mango, annanas, banan, äpple, torkade blåbär, tranbär och hallon. Lite hasselnötter... MUMS!
Har dock lite ont i magen... har haft de till och från i flera dagar... hoppas de går över snart!
... en annan sak jag knappt orkar vänta längre på är Eric Saades nya video till Popular! Vill se hur den blev i färdigt format! De e så sjukt att man jobbar typ 14 timmar för en video på typ 3 min... tänk all film som aldrig visas? Ajja anyway... ska nog gå och sova snart! Läsa lite och sånt... bara ta de lugnt!

MÅR ILLA

Mår illa... orkar inte skriva. möh. Ikväll ska jag jobba i alla fall, de kommer bli super. Det kommer bli en bra dag idag, de bara vet jag 



FLYTTA?


UTSIKT

Va härligt att solen tittade fram!
Har precis gjort lite Sangria, kolla min mysiga utsikt från köket!

Fick massa energi av solen, precis vad jag behövde!

Ska snart in till stan igen och gå en kvällspromenad kring Odenplan med min älskling! Får se om vi bara strosar omkring eller om vi tar en fika eller något...

Vad har du gjort idag?


RETUCH

... och tji fick jag för att jag skrev här om dagen att jag inte var något överdrivet retuchfan... har fått retuchade bilder från fotografen nu och vill bara visa er en bild jag tycker han gjorde jättecool! Min tröja ser ju helt blahbahmurwcoolt material ut!

Coolt va??



MÖH

Blogg.se låg nere imorshe så jag kunde inte blogga något innan jag drog ut på stan... har varit ledig idag och lunchat med en vän inne i city, shoppat te och ett par nya jeans(va jag skulle ju inte shoppa nu e jag några tusenlappar fattigare mööh??) Men de e ett par suuupersnygga sexiga jeans från min favorit Miss sixty! Ni får se dom typ... imorgon när jag orkar föreviga dom! Ska ut och shoppa imorgon med med några kompisar sååå vi får se vad de blir dåå...

Ska försöka hålla mig i skinnet då haha, och bara köp en ny mascara och kanske en foundation (de kommer bli den första foundationen jag köper, yey har jag blivit vuxen nuu?) Har använt en provförpackning de senaste dagarna från Max factor... känns jättebra så jag ska köpa den tror jag! :)

Men nuue ska jag ta och städa lite snabbt, en vän ska komma över och vi ska äta kebab, snacka och kanske titta film?
Talk to yall later!




RSS 2.0