BLOGGFLYTTEN...

Håller på med bloggflytten, eller domän-flytten snarare. Under morgondagen kommer ni förhoppningsvis komma till min nya sida när ni klickar er in på iamjessica.se.
Tills dess kommer jag inte uppdatera denna blogg mer utan skriva på min nya. Den tillfälliga adressen till min nya blogg innan iamjessica.se börjar gälla, förhoppningsvis under morgondagen, är scenbloggen.com/iamjessica. Kolla gärna in där!

BLOGGFLYTT

Nu flyttar jag min blogg till scenbloggen... ni kommer fortfarande att gå in på iamjessica.se - sidan kommer bara se annorlunda ut!

Har tidigare bloggat med blogg.se och nu byter jag till wordpress - ska bli intressant att testa... uttalar mig senare om vilken jag föredrar. Har ju bloggat via blogg.se i flera år nu så de tar säkert ett tag att vänja sig vid de nya...

SWEET DUDE

God morgon!
Asså jag e helt körd men jag garvar så hårt till den här filmen varje gång:
Tycker inte ens sån här humor e kul vanligtvis... måste va nån rest från min ungdom eller något som får mig att fortsätta tycka den e kul? "And theeeeen?"

Hoppas du får en bra dag idag, nu ska jag iväg till jobbet (för tidigt för mig, veet^^)



HAHAHA

Asså jag går under av garv - tidigare idag när jag skulle ut och käka lunch med en bekant så tänkte jag "Åh kanske ska ta ljusa jeans idag de va så länge sen" så skulle jag ta på mig mina ljusa fornarina-byxor som jag hade en del i våras/somras. Dom är inte alls så mjuka som Miss sixty, men jag drog lite - hahaha sen gick dom sönder - dom sprack!!

Snacka om att jag måste gått upp i vikt, jag höll på att dö av skratt och väckte nästan min roomie, hur löjligt och roligt är de inte? Kände mig helt patetisk där i vardagsrummet i mina trasiga byxor. Har ju bara haft dom i ett år typ och med tanke på inköpspriset var de fett ovärt... förstår att folk som pendlar i vikt inte köper märkesgrejer!!

Riktigt sad... ska kolla över min ekonomi och sedan försöka införskaffa ett par nya ljusa jeans från Miss sixty, haha, de enda jeansen jag kan ha nu för tiden typ :p
Jag väljer att skylla min viktuppgång på att Beirut cafe har öppnat ett ställe på centralen, i gången mellan tunnelbanan och pendeltåget. Föör mycke piroger och baklava... va ska jag göra?? Återhållsamhet och självdisiplin när de gäller mat e inte riktigt min grej... hmm...



PERSONAL EFFECTS

Innan jag gick och la mig igår tittade jag på en film, Personal effects heter den och är med bland annat Ashton Kutcher. Jag visste inte riktigt vad filmen handlade om när jag började titta, men det blev i alla fall en stor gråtfest för mig hela filmen igenom... vet inte varför jag blev så rörd av den - men den handlar om olika personer som mist någon familjemedlem genom ett våldsbrott. Man följer tex. en familj där ena barnet/systern blev våldtagen och mördad, och en annan familj där pappan/mannen blev mördad utanför en krog...
Man följer lite rättsprocesser, deras bearbetning och tankar osv. Blev väldigt berörd, de va en bra film...
Jag kollade trailern nu i efterhand, men tycker inte den rättfärdigar den känsla filmen ger, så jag lägger inte upp den här. Men kika om ni vill...

Det är som att vissa filmer man ser når ut och rör någonting i ens inre. Det är som att man har en tyst konversation inom sig medans man ser filmen. Det var en sån film för mig, tror de e därför jag gillar den så mycke...



BILDER

Letade efter lite bilder jag ska ha som header osv till scenbloggen, och ramlade över lite andra bilder som jag börjat gilla mer och mer efter att tiden gått. De va inga favoriter direkt efter plåtningen men just nu gillar jag de verkligen! Tror de e för att de inte e så "jag" och plåtningen inte hade till syfte att spela något/någon annan...
Åh ni kan inte ana vad jag saknar min mössa! Den försvann för någon vecka sen helt spårlöst, e lite ledsen över den faktiskt... köpte en liknande men de e inte alls samma sak faktiskt!

Ska till mamma senare kanske att den kan ligga där nånstans?

LUNCH

Up and away!
Nu drar jag till Liljeholmen å käkar lunch med en bekant till mig, Patrik Book heter han och är också en helt awesome fotograf! Han har dessutom en del andra projekt, bland annat Core cosmetic som är mineralsmink jag dessvärre inte hunnit testa än, men jag förmodar att de e bra! De va evigheter sen vi sågs så jag antar att jag kommer få höra med om allt han pysslar med över lunchen (: Hans sida hittar ni här om ni blev nyfikna (:

KVÄLLEN

Hemma igen efter en sväng på söder med indisk mat, massa prat och lite biljard-spelande. Jag har typ aldrig kört de förut men de va väldigt roligt! 
Jag e grovt seriös när jag spelar, haha. Eller jag ser i alla fall väldigt koncentrerad ut! Har haft en väldigt trevlig kväll, är såå trött nu. Och jag flyttar btw min blogg till scenbloggen under de närmaste dagarna. Jag kommer behålla samma domän, dvs iamjessica.se, men jag kommer börja om med inläggen osv - känns enklast och ganska skönt med, start fresh liksom!

Ni kommer märka på sidan när jag flyttat för jag kommer ha andra annonser osv, och sidan kommer ju ligga på scenbloggen och ha deras flikar osv. Hoppas du haft en bra kväll!


SCENBLOGGEN

Nu drar jag iväg till Mariatorget och ska käka lite middag med en bekant till mig. Han heter Armand och är en jätteduktig fotograf! (kolla hans sida här om ni vill!) Har driver också en sida som heter scenbloggen.
Allt dom hittar på där ska jag få veta mer om på vårat möte, men de verkar i alla fall hur kul som helst med event och en trevlighets-policy för alla som bloggar hos dom (ingen bloggmobbing osv osv) Jag tror jag ska byta bloggportal till dom, och alltså börja blogga via scenbloggen.com. Jag tror de kommer bli jättebra, kul - å ni som följer mig här följer väl med mig till senbloggen right?

Kanske är dags att ta tag i mitt bloggande på riktigt - ska fundera över det, sen får jag se vad Armand har å säga också. Men de känns kul i alla fall (:

SMYGFOTO

På senaste tiden har jag verkligen börjat fundera över det här med smygfoton... jag har typ alltid blivit ganska mycke smygfotad, men på senaste tiden, typ senaste 4 månaderna har detta verkligen eskalerat, folk är inte ens diskreta! Jag märker de ju, så de kanske inte kan kallas smygfoto, men de e fortfarande så att ingen ber om lov och jobbar på att vara diskreta med mobilerna eller kameran. Japanska turister OK dom har rest långt jag är en blond tjej I get it, men andra, vanliga stockholmare typ, wtf??

Vad händer med alla korten på mig? Är dom på nån stalkersida? Ska dom spara de för att... 1) Visa nån att dom såg en ful/söt/snygg/cool/whatever tjej 2) runka till 3) Ljuga att dom låg med mig/pratade med mig/fill in the blanc...

Jag orkar inte bli riktigt upprörd, de e väl smickrande på ett lite märkligt vis(?) men samtidigt e de skumt som sagt... på senaste tiden har jag börjat le mot "smyg"kamerorna och vinka och sånt - haha jag menar de e personen med kameran som började va rude^^ igår när jag skulle av tunnelbanan smygfotade en kille mig, då vände jag mig om och gjorde en pose, haha. Han tog ett till kort och gjorde tummen upp typ. Stört, va ska han med kortet till?? Haha!

Jag tror inte jag egentligen vill veta vart alla kort på mig hamnar, mest belysa att det här med smygfoto är ganska märkligt. Jag skulle nog aldrig smygfota någon, även om personen är hur cool, snygg, rolig eller whatever som helst. Tycker de e lite otrevligt på något vis. Vad tycker och tänker du?



HOHO

Hoho, va trevligt de va igår!
Kvällen blev precis som jag tänkte mig ändå - awesome! Vi gick till någe rockigt ställe, dessvärre hade dom inte Cherry bomb, ööö? Trist, men de va en Joan Jett look-alike där som jag va tvungen å dansa me!

Nu är de Sex and the city som gäller för hela slanten, tills senare ikväll då jag ska ut och äta med en bekant. Skriver mer senare!

CHERRY BOMB

Hello daddy, hello mom,
I'm your ch-ch-ch-ch-ch-cherry bomb!
Hello world, I'm your wild girl,
I'm your ch-ch-ch-ch-ch-cherry bomb!
Kvällen är kommen och snart kommer nåra kompisar över och hänger. sen blir de rock-klubb, yee, peppar med The runaways, 4 non blondes mfl 

KATE MOSS

För nån dag sen kontaktade en snubbe mig som ville plåta mig för en kommande fotoutställning i Göteborg. Han ville göra Kate Moss-inspirerande foton där hon har den här slitna heroin-chick-looken. Jag tycker de bilderna är helt fantastiska och jättevackra...
De e något väldigt sorgligt och vackert med den här typen av bilder tycker jag. Något slitet, rockigt och ful-glamouröst... har velat ta sånna här bilder ett tag så jag hoppas de kan bli bra! Dessvärre kommer mina bilder inte visas på utställningen då jag inte gör några bilder där jag visar brösten, även om de e fashion...

Känns inte alls som min grej, även om de kan vara väldigt talande rent estetiskt. Jag har inget problem med att visa hud och har både gått visningar och tagit bilder där jag har bikini eller underkläder. Men de e bara något visst med att visa nipplen på bild, dunno, de e en grej jag har, de känns för privat liksom!
Men vi skulle fortfarande plåta, bara att jag behåller linne eller bh helt på. Jag tror de kommer bli fantastiska bilder, eller vad tror du? Tror vi kommer plåta i slutet av nästa vecka... får se!

De va länge sen jag plåtade nu, känner mig dessutom lite uttråkad på samma gamla sessioner där jag bara... ser bra ut och boostar mitt ego. Haha - men you get it right? Om jag ska plåta just nu vill jag känna att jag gör något nytt för min egen del...

THE RUNAWAYS

Goood förmiddag världen!
Igårkväll/natt tittade jag på en film om bandet, och med titeln The runaways. Den va faktiskt riiktigt tung måste jag säga. Får mig att vilja gå på rockklubb typ, yee. När jag va yngre var jag så rebellisk och fuck-you. Nu för tiden trivs oftast bättre med att take pride i gott uppförande och självbehärskning. Men de finns allt en liten bitch inom mig som blommar upp då och då när de behövs. Åh I just love fuck-life-fuck-you-attitude. I alla fall när den är rätt riktad!

Nu ska jag iväg och möta upp en vän och luncha med, får se vad som händer till kvällen... hoppas du får en härlig dag!


FUCK NO!

Woo... vet inte vad jag ska säga, tragiskt att börja året med en så fruktansvärd nyhet. Min stora eviga kändiskärlek har tydligen bestämt sig för att gifta sig med en annan Jessica - oh my... mycke sorgligt, jag som varit honom så trogen (eh eller... eller nä okej men ändå!) trist när ens blivande man bara... ah dehär kommer ta en stund att komma över, blev kär i honom när jag var typ 13, så de e ett tag... *dramatisk tystnad*

Tur att de finns så många attraktiva män! Ingen kan nånsin ta Justins plats, han bara är min evighetsförälskelse, och jag är alldeles för gammal för att kunna bli kändiskär på riktigt, men jag kan ju trösta mig lite med tankar på tex:
Yuuuup... well, when life gives you lemon! 

Har du någon kändiskärlek? Nån sån här tonårsidol som bara var helt underbar och alldeles perfekt i din lilla värld? Lucky me att jag hann växa upp innan Justin bestämde sig för att gifta sig, haha, jag skulle blivit förkrossad i min själ om det hänt mig som typ 15 åring, buuuu!

NEW YEAR'S EVE

NAAAW filmen va verkligen allt de jag hoppades på! Kan verrkligen rekomendera den till alla som vill se en riktig nuffnuff-love actually-film-typ!

Hade en jättetrevlig dag med min mamma i Kista också, härligt att bara strosa omkring. Mådde inte så super imorshe men jag är jätteglad att jag åkte iväg...

Nu är det dags att nanna kudden för min del, känner mig väldigt trött...

FASCINATED

"My goal is right and my swag is tight
And, I know you're fascinated by me
And my Fans is good, and we all good
And, I know you're fascinated by me
You like this, baby, and I won't stop
And I know you're fascinated about me
And I smell good, and I feel good
And I Gotta know that you're fascinated about me"
Funderingar och tankar kring videon
1) Har inte hört eller sett Freesol innan, men e han lite gay?
2) Ena brudens bh, svarta med vita detaljer, balconette - e den från HM? Har sett en sån där för något år sen... den e ganska nice, eller?
3) Åh Justin du e så het varför är du alltid så höst-klädd, show some skin man!
4) Lame video
5) Timbaland + Timberlake = allt dom rör vid blir till guld!



NEW YEAR'S EVE

Nu ska jag hooka upp med mamma i Kista, vi ska kolla kläder och bio - de blir romantisk komedi New years eve med bland annat Jessica Biel, Robert De Niro, Halle Berry, Zac Efron, Alyssa Milano, Ashton Kutcher mfl. Den kommer säkerligen bli helt fab och nuffnuff 

Här e trailern, skriver om den sen:



TVÅSAMHET?

De finns stunder då jag funderar på det här med tvåsamhet. Jag är en nöjd glad och självvald singel, men med vänner i förhållanden, alternativt vänner suktandes och längtandes efter förhållanden kan jag inte hjälpa att fundera: längtar jag någonstans långt inne efter lite kärlek? Eller varför blir jag annars så blödig när jag tittar på romantiska komedier?

Dehär med förhållanden... det kan väl vara min grej om jag verkligen vill, jag tror inte jag är mer konstig och egen än någon annan. (...eller?) Jag vet att jag är en speciell person, men jag tror väl ändå nånstans att de finns nån där ute för mig som senare i mitt liv visar sig vara min själsfrände som jag vill bli gammal med. Yup, de e sant, jag tänker faktiskt ändå att jag kan hitta en vapendragare i livet nånstans, bara inte på ett bra tag OK?

Jag kanske bara behöver ett mer stabilt singelteam som kan göra stan osäker med våra singelfasoner? Nu menar jag inte att singlar gör speciellt mycket annat än vad o-singlar gör, men folk i parförhållanden har en tendens att prioritera annat, varandra tex - de e bara naturligt! Jag börjar dessutom komma upp i en ålder då folk blir seriösa och ska flytta ihop, fundera på framtiden osv...

De eviga singlarna, finns dom på riktigt? Eller är de bara på tv...? Blir alla singelkvinnor förr eller senare trista catladies, eller finns de coola brudar typ som Samantha i Sex and the city? Funderar jag bara på detta för att det är ett så otroligt stort fokus på kärlek och partnerskap i världen? Är det konstigt, eller är det konstiga att jag inte verkar lika sökande och uppslukad av detta fenomen?

Wao... enough is enough, tankar för stunden asså, nu ska jag iväg på en dejt, haha, på tal om sånt här - wish me luck!

VASASTAN

Sitter och drömmer mig bort om en framtida lägenhet i min favoritstadsdel Vasastaden. Så perfekt, så underbar - vi är SÅ rätt för varandra  Du har en klass och elegans jag inte kan finna någon annanstans. Du är nära allt jag älskar och bryr mig om. Det händer att jag tar omvägar bara för att besöka dig, andas luften, gå på det mycket lugnare Åhlens dessutom med attraktiv personal, se dom vackra och mindre vackra fasaderna, drömma om vårt framtida liv tillsammans. Jag älskar dig Vasastan, jag hoppas att det en dag kan bli du och jag!
Kanske kommer min lägenhet se ut såhär? Åh drömma drömma...



MMH...

De e way 2 early för mig att va vaken och redo för stan nu... öh! Såå ingen morgonmänniska!


GYMKORT

... jag tror det är dags för mig att ta min träning utanför vardagsrummet och mitt WII och in på gymmet! Jag känner att jag verkligen kommit igång med min träning och vill inte tappa något när jag äntligen kommit igång och verkligen känner och ser resultat! Jag älskar mitt WII men det är svårt att träna hemma när jag bor tillsammans med min roomie som sover hela dagarna och är vaken på nätterna medans jag sover på nätterna och är vaken på dagarna. När vi bor i en etta är de kind of omöjlig situation att lösa (nån som har en tvåa till oss, vänligen skrik NU!)

Tror jag ska välja Fitness 24 seven, dom har ju trots allt öppet dygnet runt, med tanke på mitt jobb osv. Sen e jag ingen förespråkare för övervakningssamhället och tycker de knyter sig lite i magen när man filmas och övervakas hela tiden och måste registrera sig med fingeravtryck för att kunna komma in i lokalerna osv (allt för din säkerhet! ...eller?)
Där får jag tillgång till gymmet dygnet runt, vilket känns viktigt för mig, och betalar 199:- i månaden. Vad tror du? Vet du något annat bättre ställe? Vad har du hört om Fitness 24 seven, e de ett bra ställe?? Finns det något annat bra gym med awesome öppetider?

ARETHA

I spent all morning in the kitchen... tittandes på Sex and the city eftersom min roomie sover dagtid, mohaha (ni trodde väl inte att jag blivit huslig??) Sen gick jag ut på stan med min vän Paulina, vi hade jättemysigt. Nu har jag bänkat mig igen, redo för tv och snacks -mm!

Lyssnade massa Aretha på tunnelbanan på vägen hem, är hon inte helt underbar bara?? De va ett tag sen jag lyssna på henne, men wao hon förtrollar mig every time Här sjunger hon Natural woman, wao att känna såhär, mitt hjärtchakra öppnas!



KILLERS

Tittade på en fantastiskt gullig fin härlig film igår som heter Killers. Den va helt lovley, jag kan alltid lita på Ashton Kutcher! Man vet alltid vad man får när man kollar på en film med Ashton (förutom The butterfly effect, den e hemsk, men fortfarande otrooligt bra)



BRUNETT

De finns stunder då jag allvarligt funderar på hur jag skulle se ut som brunett... jag köpte en peruk för att testa, och bestämde mig genast för att jag är såå mycke hetare i blont och kommer inte bli brunett på ett bra tag i alla fall!
Ok nu gör jag en min också men yee ni hajjar grejen, behöver inte kommentera de vidae right??
Finns så många heta brunetter där ute så man blir ju lite nyfiken ibland... men nu vet vi alla, NEJ!


SLUMDOG MILLIONAIRE

Har städat, fixat och sjungits en del, nu ska de ses på ännu mera film, Slumdog millionaire står på listan och jag har laddat upp med chips och dipp - mmm Hoppas den e så awesome som den sägs vara!

NYÅRSBILDER

Heej!
Här kommer lite fler bilder från nyår. Mina vänner fixade verkligen en fantastisk middag, de va så trevligt, mm vill fira nyår igen. Blev så seg å mmöö på festen sen så jag känner att jag inte kunde njuta fullt ut av de... yeye så kan de bli!


FILMTIME

Heej och gott nytt år allesammans!
Hoppas ni hade en underba nyårsafton... nu e de 2012, yey!

Har mest sovit och snoozat hela dagen idag. Kollade precis på en film som heter Casablanca, en film  från 1942 som är en sån där film som man borde sett. Nu har jag de - den va bra med (:

En liten bild från middagen igår med mina vänner. Lite suddig, de kommer fler bilder imorgon, e så seg just nu...

Nu ska jag snart titta på Gudfadern, en annan sån där film man bara måste sett... tänker att jag betar av några av dom under denna zombie-dag. Sverige sover alltid den 1 januari, haha

RSS 2.0