HEEEEM

Nu är jag på väg hem hem hem till min lilla lägenhet igen, ska skriva mer om trippen till Västerås snart, måste bara fixa lite med... eh... mig själv! Mina naglar bland annat... k a t a s t r o f ! ! Fila, smörja, lacka, nu!!

Mina naglar måste va fräsha... mööh - imorgon har jag fullt med möten, måste kunna hälsa, ta i hand, göra anteckningar osv utan att tänka på mina ofräsha naglar...


HOBBYMODELL

Hej Sofia som undrar lite om hobbymodellandet!

Jag är bara medlem på modellbilder.se, tycker väl att det är en sådär sida. De finns väldigt mycke skit, anser Jag, men också en hel del bra fotografer och makeupartister mfl. Jag har skrivit lite om hobbymodellande tidigare bland annat här som du gärna kan läsa (du kanske redan gjort de?)

Jag skulle kunna höra med lite fotografer jag känner som fotar fler modeller och är mer inne i branchen än vad jag är, om dom har några andra tips på sidor osv. Men annars känner jag också hey, ser du nån bra svensk fotografs bilder på nån sida eller så, hör av dig tycker jag? Man kan ju alltid chansa! (men va försiktig som tidigare skrivet!)

Jag kan återkomma om jag hittar nån mer sajt som verkar fungera lite liknande som modellbilder.se! Tack för att du fråga och för att du läser min blogg from time to time, de e alltid kul å veta =)


TYLLKJOL

Har köpt en tyllkjol på tradera som jag ska ha till min maskeradklänning, yey asså när tradera e bra så e de ju Bra! Ca halva priset i jämförelse med butik, jatack?
I'm gonna be soo cute next sat!



HEJDÅ STHLM

Nu drar jag till Västerås, bye byyye!
Får se när jag kommer hem men söndag eller måndag senast?

Såhär ser jag btw ut idag... tog lite kort med min nya webcam när jag fortfarande va hemma i lägenheten...
cute visst? Avslappnad och vardaglig, but still pretty =)

Hoppas du som läser har en awesomw helg!



VIKT?

Undra om jag har gått upp i vikt? Kom bara att tänka på de när jag tog lite egopics... jag menar, it makes sense isåfall, eller? Jag äter annorlunda nu när jag bor själv... inte alltid hälsosamt direkt, mjölk med maximal procent fett all the time osv osv. Jag kan inget om kost? Sen tränar jag NOLL just nu...

Jag väger mig ju kind of Aldrig så hur ska jag kunna veta liksom? Mina kläder sitter iof likadant... hmm... yeayea craap... kanske e dags att frakta hit min pole och sluta ha grädde i teet och köpa lättmjölk? Måste ringa min kusin tror jag jag behöver help - jag har iingen aning om det jag äter innehåller... whatever-som-gör-att-man-går-upp-i-vikt... damn! Borde egentligen sätta mig in i dehär med vikt, kalorier, fett, socker, salt och sånt men ööh jag är såå ointresserad??
OK maybe... att de räcker med att köpa en lättmjölk, laga min mat själv och inte bara köpa massa kebab och sånt skit, ta hit min pole och snurra lite på den minst 5 gånger i veckan? Hur låter de?
De låter som en bra plan tycker jag!

Snart ska jag iväg hem till mamma igen... raringen och hans mamma ska komma och hämta upp mig där senare i eftermiddag... ska prata lite med min brosha om dehär med mat å sånt, han kan sånt... (varför blev typ hela min släkt kost-och-idrottsintresserad förtuom jag?? :p)



GRÖTLAGNING I MICRO

Asså wtf??
Tänkte göra lite mannagrynsgröt till frukost... så tänkte jag plötsligt "men va jobbigt att diska kastrullen, men vänta de står ju på förpackningen att man ska kunna göra den i micron, yeey" så jag följde receptet till punktoch pricka, men tadaaa - halva gräten var i micron, utanför den tänkta skålen... såå... jag tog min gröt och hade en underbar frukost ändå! Men NU återstår städandet... vaa? Möh inge mer mannagryn i micron vill jag lova... eeugh!

Disk disk och lite till disk... tur att jag skaffat diskhandskar, möh!
Yeayea skriver mer senare, kan inte undfly mitt öde längre...



NEW CLOTHES

Heej!
Sry att jag inte skrivit på hela dagen... har varit hemma hos mamma, och min dator e jaa... hemma hos mig? Åkte hem för någon timme sen drygt, jag och mamma har (såklart) kollat på The vampire diares, yeey it's always gooooood!
Hon hjälpte mig att småfixa lite här hemma, rara mamma. Är fortfarande lite småhängig men jag är på bättningsvägen! Ska dricka te och mysmysa mig hela kvällen och natten - sen imorgon ska jag faktiskt iväg till Västerås! Tänkte titta lite i butiker och stora omrking rent allmänt, men huvudanledningen till att jag åker dit är att min älsklings mamma bor där och vi ska hälsa på henne. Ahh träffa family, borde jag va nervös?? Äh- mina nerver är av stål, jag är redo!

Jag nämnde väl att jag var och chillade med några vänner en liten stund igår? Då fick jag lite kläder. Isnt that great haha? Lucky me att en av mina vänner äälskar att köpa kläder, så hon kan ge bort massa snyggt till lilla mig 
Orkade inte fota så många av dom för jag känner mig så seg, trött och småmulig, men jag fotade iaf en sweet rosa liten kofta jag haft på mig idag, och en pälsjacka (grrr nice!)

Ska ta med mig kameran till V-ås, kommer säkert fota en del där, ni får se på söndag!
Mamma har också hjälpt mig med nya jättefina lila gardiner, samt massa doftljus, så nu är hela lilla lägenheten fylld av vag liljekonvalj och ros doft. Ahh frid! Aroma therapy for the win!!



HIAM + GODNATT

Inser hur illa jag e på att lägga ut bilder här... borde jag skämmas??
Ajjah whatever... sitter på min lillebrors dator hemma hos mamma, så blir dessvärre inge roligt inlägg nu heller, mööh. Har ju bara varit hemma idag och eh, ja degat och segat? Känner mig fortfarande lite småhängig så jag ska väl bums i bädd nu med desamma... var iväg en liten liten stund till en vän som bor på orten, fick lite kläder av henne, random? Som jag ska visa så fort jag känner mig lite piggare... de va hur snyggt som helst iaf - de här har varit en awesome dag på alla sätt och vis, förutom att jag e lite smygkrasslig då? De går säkert över typ imorgon eller någe!
Neej nu e de te och sen dags att nanna kudden! Justee ni har väl redan sett Britneys senaste video va? Hold it against me ni veet... skapad av vår allas Jonas Åkerlund. Postar den till er som vill ta en till kik eller inte sett den än:
Låten tycker jag ju e riiktigt tungtung. Videon? Mjaa... den e väl cool... snabba snygga klipp, hela den här... en svartklädd med svart bakgrund Britney, en vit, brud/bröllopsklänning/oskuldsfull Britney och de e hennes två sidor som kämpar mot varandra blbabla evil side win mjao känns kanske lite old eller är de bara jag??

Videon får väl OK... cool men kanske inte videos of 2011... eller va tycker du?



TO MY MOMMAS HOUSE

Åh känner mig allmänt jobbig i kroppen och krasslig... blää... ska försöka ta mig hem till mamma tänkte jag, bli lite omhändertagen, kanske ta ett långt bad eller basta?
Asså jag trivs verkligen otroligt bra i min lägenhet btw... men de kan va skönt å va hemma hos mamma lite när man känner sig krasslig 
Under morgonen har jag mest sovit eller kollat på "Keeping up with the Kardashians". Hyffsat underhållande när man e såhär lagom pigg^^
Skriver förmodligen lite senare... får väl se hur dagen blir kind of, men förhoppningsvis mår jag bättre redan ikväll!

ALICE

Heej!
Kom nyligen hem från stan, var inne och träffade en kompis till mig. Blää känner mig lite seg å så, såå jag ska mysa ner mig och bara titta tv och vila... tänkte mest skriva... ja vad? Den här vännen jag träffade ska ha maskeradfest nästa helg, och jag är verkligen taggad måste jag säga! Jag ska vara Alice i underlandet och jag ska sy mina kläder själv, ihh, de e så kul sånt här!!
Ni får såklart se klänningen seen när den e klar å så... men vilken stil skulle ni gissa att jag kör på? Finns ju en hel del varianter på Alice...

GOD MORGON

Har lite bråttom... men jag ville ändå skriva God morgon! Får ta och skriva mer ikväll... efter jobbet idag ska jag in till stan och träffa en kompis, de blir kul hoppas jag! Har inte träffat henne på ett tag så de ska bli kul att se henne 
Ska ta med mig kameran, om jag kommer ihåg, måste komma ihåg, får inte glömma, så kan ni få se nån bild eller så - hört att de e stor hit inom bloggvärlden?^^
Känner mig lite krasslig, är de bara jag eller är det nu vi går in i perioden av vårförkylning?
Mööp!



JAG

Oavsett vad du gör, mot/med sig själv eller andra, så kommer du att leva med de erfarenheterna och de minnena hela ditt liv. Oavsett hur långt eller kort ditt liv kommer vara och hur det kommer utformas så kommer du aldrig någonsin helt och hållet kunna fly från dig själv och den du är eller vill vara. DU är den enda människan du säkert vet att du kommer att leva med hela DITT liv - så se till att vara din egen vän!

Spela huvudrollen, sätt dig i förarsätet - det här är d i t t   l i v och det kommer bli och vara det du gör det till! Tänk på det, nästa gång du ser dig själv i spegeln, går och lägger dg, bjuder folk till din fest eller kommenterar någons klädstil. Vem vill du vara? Vad gör dig till den du är? Dina handlingar definierar vem du är. DO = BE!
Jag skriver inte att det är enkelt, att alltid lyckas lyssna till dig själv och din inre röst. Hitta den och följa den, trots rädslor om ensamhet eller oförståelse. Jag skriver inte heller att du måste. Jag skriver det mer som ett tips... ett litet livstips jag verrrkligen tror på!

För oavsett vad du gör, så kommer du alltid se dig själv i spegeln, du kommer alltid leva med dig själv - och du har fullständig makt att vara ditt fulla underbara fantastiska jag med alla unika förmågor och egenskaper. Gör dig själv en tjänst och se dina möjligheter! Tänk positivt - vad är det värsta som kan hända?? Var inte rädd - för det finns ingenting att frukta!

Varje dag är en gåva, en möjlighet att göra någonting av, att forma precis som du vill! Ta den möjligheten, fånga den och gör den till din! Låt ingen hämma dig eller kuva dig - allra minst dig själv! Ingen kan få dig att känna dig maktlös utan din egen vilja. Folk kan säga vad dom vill, men de blir aldrig riktigt farligt förens du börjar tro dom...


Och hur klychigt detta än låter så tror jag djupt på vartenda ord jag skrivit. Det är min livsfilosofi, mitt bränsle, min ammunition! 



PERFECT

Möh har läst den här texten många gånger men faktiskt aldrig sett videon... jag tycker låten e jättebra och de e precis vad jag ofta tänker och känner för många av alla jag får möjlighet att jobba med. "Pretty pretty please, don't you ever ever feel like you're less than f*ckin' perfect.. pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing - You're f*ckin' perfect to me" Blir alldeles gråtig av videon... rörd 


BOBBLE HEAD

Vet ni? Jag tror jag har varit som jag är så pass länge, och under de senaste åren blivit så väl accepterad för den jag är, så att jag blivit slarvig och lat och inte längre orkar eller känner något intresse av att bevisa för folk att jag inte är på ett sätt som många får en bild av via mitt utseende. Jag orkar nästan aldrig längre övertyga eller övertala folk om att jag är en smart, självständig, självmedveten, talangfull självsäker ung kvinna, och faktum är att jag för varje månad som går verkar känna ett mindre och mindre behov av att folk faktiskt ska veta detta. Det är som om att jag helt och håller accepterar att vissa människor har ett behov av att 1) ha folk i olika fack av olika anledningar, kanske trygghet? 2) missunna andra människor total självsäkerhet och ödmjukhet i kombination och helt enkelt måste inbilla sig att man e antingen elak eller korkad - eller ibland båda...

Är det underligt eller rent utav dåligt av mig att inte längre orka bry mig alls vad någon tycker och tänker om mig? Näää... jag menar, jag älskar mig själv precis som den jag är och jag vet att jag har såå många människor omkring mig, vänner, familj, ungdomar, som också känner så! Jag orkar inte ödsla energi på någonting negativt - enkelt pga att det i slutet av dagen ändå handlar om att vara nöjd med dagen, nöjd med sig själv och vad man gjort och tänkt. Right?

Jag önskar bara att alla andra också verkligen är det, nöjda alltså, och att alla tankar och känslor ni håller inom er gör er lyckliga. För om det ger er dålig energi att tänka på något, låt det va... just let it go, ingen tjänar på de liksom...
Jag orkar inte känna hat, eller bitterhet, eller missunnsamhet eller något sånt liknande - för i slutändan mår jag ändå bara dåligt av dessa tankar. Att tänka elaka saker om andra människor gör att jag mår dåligt. Att omge sig själv med negativa tankar skapar en negativ miljö. För mig är det bara så sjukt ostimulerande och jag önskar att fler blev bättre på att vara öbmjuka inför livet, sig själv och andra 

Och till sist... en härlig låt för alla oss som kämpar mot bimbo-bitch-fjortis-pappa-betalar-diva-syndromet:
Låten heter "Bobble head" från och med min stora favorit Christina Aguilera. Enjoy!



ZEN

Vilken underbar kväll! En kär vän kom över till mig och vi har bara suttit och snackat och tagit de lugnt, hur härligt som helst! Tänkte ganska snart gå och sova tror jag, ska jobba sent imorgon och gå och träna och sånt så jag vill hamsta energi känner jag!
Men först ska jag nog ta och meditera lite och ligga på min spikmatta. Jag tycker det är huur skönt och givande som helst! Jag brukar oftast använda mig av zen-meditation, som man kort skulle kunna beskriva handlar om att rensa sina egna tankar och öva sig på att släppa tankar och bara slappna av. Det är ganska svårt när man inte gjort de på ett tag, men jag har mediterat till och från i mitt liv sen jag var ungefär 13 år, dvs... i 10 år nu! De finns ju massvis med olika meditationsformer men jag känner att zenmeditation passar mig bäst!
Vill ni har lite meditationstips så kan ni klicka här och genom de komma till ett tidigare inlägg jag skrivit om just detta!
Godnatt sen!



HEYY

Heej folks!
Hoppas allt e bra med er... de e bra här iaf!
Har bara tagit de lugnt heela dagen, jätteskönt! Var in till stan en snabbis och åt lunch å så, men i övrigt har jag mest legat i sängen faktiskt^^ Tittat på Scrubs och andra liknande program, hah de e så underhållande när man e trött och seg, right?
Hade ingen bra lookbook-bild idag, lägger istället upp en bild från i lördags då jag va med tjejerna och åt middag!
Imorgon blir det jobb igen som vanligt, och ska faktiskt iväg och träna med, hoppas de går bra =)

"DU VERKAR GLAD"

Mm har precis ätit en underbar frukost och lagt en ansiktsmask, yeey! Färskpressad apelsinjuice - borde unna mig det varje dag, ska nog ta och försöka göra de!
Gårdagen var lugn, åkte hem tidigare än vad jag tänkt mig men jag var bara så trött helt enkelt! Man måste lyssna på kroppen... hade iaf väldigt trevligt och fick väldigt mycke energi! Mår väldigt bra idag, yeey, full av energi!
Ska dra mig in mot stan och sola lite nu... hem och duscha och fixa lite, kanske tvätta? De e ju mycke mindre jobb än vad jag trodde... kanske ska försöka hinna hem till mamma en snabbis med? Äh - får se vart dagen för mig!

GOING OUT

Oww va The vampire diaries va braaa, nawwnaww!

Ändrade planer: nu drar jag in till stan och möter upp brudarna, yeey!
Lookbook via min webcam - bättre bilder kommer sen!
Blev kanske ingen bra bild alls? Säger inget vettigt? Yeayea whatever - jag testade iaf... måste ställa in ljus, skärpa osv osv på webbiskameran, ajja en annan gång!



F12 I MÅNDAGS

I måndags var jag ju iväg på F12 och chillade modevecka i Sthlm (nästan lite synd att jag e på Gotland så jag inte kan njuta av hela modeveckan!) Här e lite bilder därifrån. De va en bra visning, även om modellerna var av blandad kvalite...



NYA SKOR ETT

Ohh - har tvättat för första gången hemma i lägenheten, yeey (ska bara fundera ut hur torktumlaren funkar nu då..?) Har flängt omkring hela morgonen, köpt bl a massa nya värmeljus, massa mat, tvättmedel, ny webcam mm. Skönt att ha de gjort liksom!

Såhär ser jag ut idag när jag flänger i förorten^^
And also - ett par av de nya skorna min underbara vän köpte till mig 

Juste har också hunnit städa hela min lägenhet, waaoo!
Det som verkar hända resten av dagen är vääl... att en eller två vänner dyker upp om ett tag och ska fixa lite med mitt hår. Chilla med henne/dom. Ännu senare ska jag in till stan en snabbis och möta upp två andra vänner. Sen ännu senare susar jag hem och möter älsklingen och myser och sover gott 

HEEJ

Godmorgon folket!

Igår efter jobbet åkte jag in till stan och träffade tjejerna - de va hur mys som helst, synd att jag behövde dra så tidigt... skulle upp idag så kunde inte festa hela natten^^ Snart kommer min mamma hit och vi ska runt och göra massa ärenden tillsammans. En del handlar om mat, tvätt och annat sånt stuff... trist men wtf så kan de va - får iaf sällskap av mamma 
En av mina vänner shoppade 2 par skor till mig igår - de va huur snygga som helst ska visa er senare! Ska ta och fläta i lite hår idag också, vi får se hur de blir ;)

NUFF-NUFF

Super-naaaaaaw 

NIGHT TIME TEA

Mmmh... sitter hemma och myser, nyduschad insvept i min morgonock med en kopp te och Scrubs. Lovley!


Testar ett te med bland annat "organic oat flower, lavender and limeflower tea" som ska vara bra för ens sömn. Jag har drömt väldigt mycket på senaste tiden, och kommer ibland in i perioder då jag kan drömma så mycke så jag till och med får ont i huvudet... testade detta lite i somras och då vill jag minnas att det funkade bra för mig - men jaa vi får väl se hur de går nu!
Hoppas du sover gott sen!



DEAD BY SUNRISE

Bjuder på lite smakprov från bandet Dead by sunrise, för er som missat de tänkte jag... (släpptes redan 2009 men fick så vitt jag vet inte nån enorm uppmärksamhet då i Sverige... och aa de e Chester Bennington som e frontsångare)

"Let down
"


"Inside of me"


"Too late"


"My suffering"



GOTLAND NEXT

Helt ok stil inför Visby-resan visst? 
Nu drar jag bye bye civilationen...

UPPSATT

Jag har oftast mitt hår utsläppt... vet inte varför, trivs väl bara bättre så kanske? Tänkte i alla fall att jag skulle testa något annat idag så jag satte upp de - till och med luggen. Va tycks?

Personligen tycker jag nog att jag passar lite bättre i utsläppt - men äh jag vet inte, jag kanske bara är ovan?? Borde jag ha mer uppsatt eller är utsläppt bäst?


ALL HEARTS DAY

Hihi gårdagen var faktiskt helt underbaar måste jag säga! Har aldrig firat alla hjärtans dag som igår - men trots allt klassiskt smör så blev de helt murwmurw - jag tror jag gillar high-school-movie-cheesy-ness-stuff after all^^
Om man verkligen går in för att fira någonting så blir de ju fuckin fab - de ska jag lägga på minnet, fira mer saker redigt - why? Just for the fun of celebrating anything!!

Fick en hjärtformad chokladask med Anthon Berg - naww hur underbart är inte dee?? Ska bjuda mina vänner när dom kommer över senare ikväll för att spana in min nya lägenhet yeey 

Nu måste jag bädda sängen och annat sånt, ska iväg till jobbet snart!


CHEESY

Hihi jag är så extremt cheesy av mig 
Förutom vin och middag tänkte jag dessutom strö rosenblad över sängen, tända levande ljus och överraska min valentine med smör-slisk-musik och sexiga underkläder. Dessutom ska vi ta oss en liten tango-runda här i vardagsrummet - HAHA har aldrig gått så hårt in för alla hjärtans dag, kommer nog aldrig göra det igen heller, ahh men nån gång måste man väl riiight?^^

(och ja, detta är ett tidsinställt inlägg, vem vet vi kanske dansar tango till Barry White in this exact moment, baaah ring INTE^^)



ALL HEARTS DAY

Jaa nii... idag är de Alla hjärtans dag!
Glad alla hjärtnas dag eller vad man nu säger... egentligen förstår jag inte riktigt firandet av de, men jovars de e väl mysigt och fint att hylla kärleken lite extra en dag om året. Jag firar iof kärleken varje dag tycker jag, men ska de va så ska de va tycker jag^^
Detta år går jag all in och jag och mitt hjärta ska laga mat tillsammans, jag tänkte köpa lite rosor mm. Mysigt visst?? Haha hoppas verkligen de blir great - ingen av oss e väl några elit på att fira alla hjärtans dag, men lika bra de kanske då man inte behöver oroa sig för att göra "fel" eller inte va tillräckligt romantisk eller något sånt^^

Sen sänder jag självklart massa kärlek till minavänner/familj och alla mina ungdomar! Hoppas alla får känna lite extra kärlek och värme idag 

Nu ska jag på stan och köpa lite vin och sånt, hihi, har du några planer? Frivilligt eller ofrivilligt? Är du en av dom som skiter i alla hjärtans dag eller gillar du högtider?


BORN THIS WAY

Vad tycker du om Lady gagas nya låt "Born this way"?





BABY BIRD

De e många tankar ikväll... det har varit en intensiv helg med mycket att bearbeta, på så många olika plan. Detta är ett försök av mig att skriva av mig, tänkte strukturera upp de så gott jag kan för att få lite ordning på tankarna.
JOBBET
Har jobbat hela helgen... det har varit roligt och givande samtidigt som det har varit väldigt intensivt och ibland till och med lite jobbigt. Det är många ungdomar och någonstans har jag känt den här helgen att jag inte riktigt räckt till. Jag har inte riktigt lyckats sett och lyssnat till alla som jag velat. Min ork har inte riktigt varit tillräcklig och det känns trist då jag verkligen älskar mitt jobb. Men jag antar att det bara är gör om gör rätt och försöka ännu mer. Det kommer bli bra...

KÄRLEK
Känns som att mycket av det tunga jag bär inom mig tyvärr fått gått ut över dom jag älskar på senaste tiden... jag har inte tagit mig tillräckligt med tid att spendera med dom, även fast jag vet att det är just då jag laddar mina batterier och hämtar kraft. Jag isolerar mig själv, helt ofrivilligt - men jag ska försöka bättra mig, det ska jag verkligen. Nu börjar jag finally se lite ljus i tunneln... speciellt en när och kär har fått tagit lite extra. Min grinighet och trötthet. De känns inte hundra när de blir så, men nu har det blivit så ändå...

TACK
Trots att det är tungt ibland så känner jag ändå framför allt tacksamhet för allt. För mitt underbara jobb där jag finner så mycke styrka och mening med allt. Mina ungdomar är fantastiska och jag är så lycklig över att ni låter mig bli en del av era liv!
Jag är så extremt tacksam för mina vänner och min älskling, you lift me up, ni skrattar och gråter med mig. Tröstar mig när jag känner mig liten som en liten liten fågelbebis. Ni betyder så mycket för mig.

SEG DAG + JOBB

Heeej!
Kom hem från lägret igår, var heelt utmattad. Haha de va verkligen fullt ös! Var helt stenat trött, tog mig typ 2 timmar att få ur mina dreads, brukar gå på en timme. Bööh sen in i duschen - sååå skönt! Idag har jag segat hela dagen och blivit omhändertagen, naww 
Ska iväg till jobbet ikväll, vi ska ha SPA-kväll, yeey!
Neej nu blir de filmtittande och chips!



ISBILDER FORTS

Lite fler bilder från min senaste plåtning med Börje vars hemsida ni hittar genom att klicka här!


MODELLBILDER IS

Några bilder från min senaste plåtning, fler kommer...

Fotograf är Börje vars hemsida ni hittar här! Vi jobbar så bra tillsammans tycker jag, han e jätteduktig och dessutom tålmodig när jag blir på dåligt humör av all kyla (ni skulle bara veta hur j***a kallt de va!!)

LÄGENHETEN

Heeej!
Hoppas ni mår bra idag - jag gör i alla fall. Har sovit väldigt gott i min nya lägenhet och är allmänt glad över de + att jag ska iväg på läger idag!

Bjuder på två bilder från lägenheten, den e ju inte så stor, de e ju bara ett rum^^ Köksdelen och badrummet e väl inte så jätteintressanta ändå?




FLYTTAR IKVÄLL

Heej folket sry för att jag inte uppdaterat de senaste dagarna... ahh - har varit mycke bara, mentalt och på jobbetå  sånt... men hörrni ikväll flyttar jag, yeey va??

Ni ska få se lite bilder från lägenheten senare, ok? Kanske sedan ikväll - hoppas jag får styr på mitt internet där borta å så! Ska försöka hinna till Elgiganten och shoppa lite kablar, tangentbord osv.

Nu e jag på jobbet och har massa att göra såå hörs senare,

LINKIN PARK

Biljetterna bokade - ahh förstår ni hur länge jag ångrat att jag inte var snabbare på att skaffa biljetter till Linkin park då dom var här 2007? Jaa ungefär sen dess, haha. Har lyssnat på Linkin park nästan lika länge som Christina Aguilera, Justin Timberlake och Eminem. Tycker dom är helt fantastiska, gör underbar musik och lyssnar på deras låtar åtmindstonde en gång i veckan, har så många favorit från alla deras album - jag är verkligen jätteglad för att jag äntligen ska gå och titta på dom, se dom live!!



AFTER WORK

De gick jättebra att titta på lägenheten, känns stabilt, yeey!
Imorgonkväll ska jag iväg på nån slags... grej(?), vet inte riktigt vad det är men de e iaf en tillställning för att artisten Adam Tensta ska släppa ett nytt album. Så ja de e nån släppa-album-grej i stan. Vet inte alls vad jag ska ha på mig(?) Men de blir nog jaa... after work - för jag måste typ springa från jobbet för att hinna... ih! Sen ska jag upp igen på onsdagen och jobba heela dagen, så yuuup, jeans och skjorta/kavaj som vanligt eller?? Haha tur att man alltid e fashion, man behöver ju inte skämmas iaf... hoppas inte alla e värsta uppklädda de vore trist om man kom helt felklädd^^


Yeayea sånt händer...
Nu ska jag nog krypa ur jeansen i alla fall och lägga mig och titta på tv/läsa/skriva dagbok. Får se vad jag har på mig imorgon... tyvärr kommer ni nog inte hinna få se nån bild innan jag åker då jag kommer åka direkt efter jobbet... men jag ska försöka komma ihåg att fota när jag kommit hem! (om jag inte stupar av trötthet!)

KALLT!

Ahh va svinigt kallt de var på plåtningen, bööh, jag var mycke klenare än vad jag trodde haha - men jag tror ändå de blev väldigt bra coola bilder, fotografen och maken hade mycke tålamod med mig, fantastiskt 

Nu ska jag snart iväg och kolla på lägenhet med min vän Emma! Jag ska ju flytta in i en liten lägenhet (förmodligen nu i veckan!) men jag söker ändå någonting närmare stan (och gärna lite billigare). Hoppas de går bra!

Såhär ser jag ut nu - hoppas de duger för lägenhetstittande. De får de lov att göra, ser ju kind of ut såhär liksom så haha passar de sig inte får jag väl bo nån annanstans antar jag. Men jag ser väl representabel ut riight??

Åh mina fingrar bara slinter på tangenterna - känns som jag inte riktigt tinat upp från plåtningen ännu trots att de var flera timmar och en lång varmdusch sen... burr!
Sen ikväll ska jag bara mysamysamysmys, ser såå mycke fram emot de!
Ajja got to go - har ett tåg att passa!



PRINSESSPARTY

Här har vi lite bilder från min kusins prinsessparty!
Ville inte lägga upp bilder på de andra gästerna då jag inte frågat om de e okej... därför blir de ganska mycke egppics... men yeayea - visst blev jag söt prinsessa??

Faktum är att jag just nu är iväg på en plåtning (tidsinställd inlägg) och även det har lite snöprinsessafeeling. Spännande va??

Den här fotografen som jag plåtar med nu har jag plåtat med flera gånger förut (bland annat vamyrplåtningen) och jag tror vi kommer få jättesnygga bilder! (som alltid!!)
Visar såklart så fort jag fått dom!



PRINSESSPARTY

Här har vi lite bilder från min kusins prinsessparty!
Ville inte lägga upp bilder på de andra gästerna då jag inte frågat om de e okej... därför blir de ganska mycke egppics... men yeayea - visst blev jag söt prinsessa??

Faktum är att jag just nu är iväg på en plåtning (tidsinställd inlägg) och även det har lite snöprinsessafeeling. Spännande va??

Den här fotografen som jag plåtar med nu har jag plåtat med flera gånger förut (bland annat vamyrplåtningen) och jag tror vi kommer få jättesnygga bilder! (som alltid!!)
Visar såklart så fort jag fått dom!



HEMMA FRÅN ÖREBRO

Heej!
I helgen som varit har jag som skrivit besökt min kusin som fyllde år igår! Hon firades med prinsessparty med massa goda snittar, snacks och prat! Sen gick vi ut senare på kvällen! De va så kul att få träffa henne och alla andra, de var verkligen trevligt att vara där!

Ska lägga upp fler bilder från gårdagen senare... kanske får bli under morgondagen då jag e lite trött och seg just nu... ska nog ta en dusch och krypa ner och titta på Vampire Diaries eller någe sånt...
(hoppas de va ok att jag la ut den här söta bilden på dig Jossan, om inte så hojta så tar jag bort den!)



ICE PRINCESS

Heej!
Ska snart iväg till min kusin i Örebro och fira hennes b-day, de känns roligt och jag tror vi kommer få jättekul!
Hon ska ha en liten tjejkväll med utgång och temat är prinsessa! Vi ska väl försöka klä ut oss lite lagom så vi kan gå ut också, hmm?? Jag tror jag kommer klara mig fint i alla fall - jag och mamma har sytt en ljusblå coctailklänning, så har jag en tiara och blåsilveraktigt smink - de får lov att duga right?? Jag tänkte vara isprinsessa! 

Ni får såklart se bilder typ imorgon eller något, OK?
Juste, på måndag ska jag plåta, yeeey de kommer nog bli jättekul!!



DEAR DIARY

Jag har skaffat en dagbok. Har skrivit dagbok till och från under mitt liv - och kring julafton bestämde jag mig för att ge de ännu en chans. Har en vacker rosa bok med vackra blommor och fjärilar på framsidan. Ganska klassiskt "flickig". Jag gillar den verkligen... Kan skriva av mig där, helhjärtat - med allt de innebär... de känns skönt!




DOWN

Vacker låt visst?
Down med Jason Walker





S&M

Äntligen är den här, den efterlängtade videon till Rihannas låt S&M:



Vad tycker du?



XPERIA

Oh baby imorgon kommer min älskade XPERIA hem igeeen
Eller murw... faktum är att min gamla dog. Dom kunde inte göra någonting på verkstan då kretskorten blivit mosade, buhu, men jaa de kommer en ny kropp - samma simkort, samma minneskort - dens själ har överlevt!!

Kommer bli såå glad när jag får den! Ska ställa in allt igen och fixa massa med den, nawwnaww-supernaww!

Ska precis hem från jobbet... har slutat men tänkte skriva några rader innan jag går hem. Har haft konfirmander ikväll och de var huur kul som helst! Dom e så otroligt duktiga, alltid kul att möta alla fantastiska ungdomar!

BTW ska kanske ta och plåta på fredag? Om jag hinner med haha, har en del att pyssla med på jobbet^^ Sen på lördag fyller min kusin år! Så jag ska till Örebro och fira med henne, yeeey! Det är prinsess-party och jag ska vara ***********!! (jag skriver sen hihi)

Skulle vilja va fett ambitiös med min utklädnad, som jag brukar vara, men de e något slags halvt utkläningsparty och jag har ingen direkt tid till att fixa... mööp. Så ja vi får väl see...

Ajja got to go!

LÄGENHET

Ohh hörrni, ska iväg och kolla på en lägenhet om nån timme, nice va??
Hoppas verkligen jag får den, behöver verrkligen en paus "hemmifrån" just nu... min familj e underbar, men jag bredde mina vingar för år sedan och blir galen av att bo här, även om jag gillar att umgås med dom!


Wish me luck!



GOD MORGON

God morgon allihopa!
Hoppas att ni sovit gott och är pigga och krya!
Jag njuter fortfarande av min produktiva gårdag, jag hann bland annat med att

Hann dessutom ta en promenad med några vänner, alltid trevligt att se solen, speciellt tillsammans med folk jag tycker om!

Har en del att göra även idag, jag håller mig upptagen! 


Vad ska du göra idag? Några planer?



RSS 2.0