MODELLFOTON

Här e en stil som jag plåtade sist... de var ju ett tag sen, har bara slarvat och inte lagt de här på bloggen... sry! Här e dom iaf:
Vad tycker du?
Jag är jättenöjd :)


RAST

Heej!

Är på jobbet, men har tagit en liten rast, så jag tänkte passa på att skriva ett kort litet inlägg, och dessutom lägga upp en bild på hur jag ser ut idag med min supersnygga baseball-jacka yeey jag känner verkligen kärlek för den

Hoppas allt är bra med er!
Nu ska jag jobba vidaree tror jag... har som vanligt en hel del att göra!


ELEKTRONIKFRI

Jag är ju en riktig elektroniknörd må jag då ändå säga... men ibland är det så skönt att bara vara utan dator, tv, mobil osv. Små stunder, som en jag hade nyss, då allt var avstängt och jag tittade ut genom mitt fönster med en kopp te i handen, omgiven av levande ljus. Så fridfullt, så skönt. Sjöng i kyrkan i dag med, inte för någon, bara jag och en musiker som övade lite på en låt jag tänkte sjunga på gudstjänsten om en vecka... härligt. Jag älskar verkligen att sjunga. Det ger min själ vingar...

Var dock tvungen att slå på datorn en stund då jag ska maila över lite foto för retuch till en fotograf... tycker retuch e så överflödigt ibland? De kan bli coolt och så när de e någe spec. men är det en bra fotograf som kan sätta ljus osv så tycker jag inte att jag behöver retuch när jag bara tar vanliga modebilder... suure jag har säkert min mörka hud under ögonen och några halvfräknar men jaa de  ju så jag ser ut liksom?? And I love it 8)


Ska fixa i ordning lite bilder från den plåtningen som ni får se med... men jag tror att jag visar er de som e ofixade, hah, orkar inte vänta på retuchen^^

WHO OWNS MY HEART?

Creation shows me what to do
I'm dancing on the floor with you
And when you touch my hand
I go crazy, yeah

The music tells me what to feel
I like you now
But is this real
By the time we say goodnight
I'll know if this is right

And I feel you, coming through my veins
Am I into you, or is it music to blame?

Who owns my heart
Is it love or is it art
'Cause the way you got your body movin got me confused
And I can't tell if it's the beat or sparks

Who owns my heart
Is it love or is it art
You know I wanna believe that we're a masterpiece
But sometimes it's hard to tell in the dark
Who owns my heart


The room is full
But all I see is the way
Your eyes just blaze through me
Like fire in the dark
We're like living art

And it hits me
Like a tidal wave
Are you feeling me?
Or is the music to blame?

Who owns my heart
Is it love or is it art
'Cause the way you got your body movin got me confused
And I can't tell if it's the beat or sparks

Who owns my heart
Is it love or is it art
You know I wanna believe that we're a masterpiece
But sometimes it's hard to tell in the dark
Who owns my heart?

RETUCH

Assåå...
satt på jobbet och testade det nya bildredigeringsprogramet "Corel PaintShop Photo Pro X3" som vi fixat. Har en äldre version hemma och gillar de jättemycke! Börjar få grepp om de nu... men HA HA fanns en inställning som hette "Kosmetika" och där kunde man bland annat fixa vitare tänder, solbränna, lägga foundation med mera... jag menar, ah, man har ju alltid kunnat dessa saker men whats up med grov-retuch-for-dummes? Mm...

Såklart var jag tvungen att leka lite med de nya funktionerna och googlade lite bilder jag gjorde om. Jag är ju inget pro direkt men jag känner mig ändå så pass stolt över vad jag trollade fram i programet så jag vill visa er:




De är ju ärligt helt sjukt att man ska kunna fiffla och piffa så mycket på datorn, lugna ner er typ?? Men de e ganska kul att leka omkring... jag blir ärligt fascinerad! Jag tycker lite retuch e helt ok men damn de får väl finnas gränser... elleeer?


LÄGENHETSHETS + RELAX

God morgon!

Hoppas ni sovit gott... jag har sovit gott. Lite lite dock?
Gick upp tidigt med Jonte imorshe och åt frukost... sen har jag diskat massa och tvättat lite... känns jättebra :) Sen har jag försökt nå en kille som hyr ut en lägenhet mycke närmare stan, till ett bättre pris än vad jag hyr för nu... han verkar dock lite svårnådd, hoppas jag får tag på honom snart...
Ska nog ta och lägga mig lite på spikmattan. Slappna av lite innan jag ska iväg till jobbet :) Sen ikväll ska jag träffa en vän som jag inte sett på ett tag, de blir förhoppningsvis väldigt trevligt :)
Men nu som sagt: japansk avslappningsmusik och spikmatta!

PROMENAD OCH SHOPPING

Ahh ljuva Stockholm!
Åkte in till stan idag och gick av i Karlberg och tog en låång promenad med flera omvägar in till city. Det var riktigt härligt i solen och blev till och med så varm så jag fick ta av mig pälsen stundvis. Härligt väder!

Väl inne i stan handlade jag en basic långärmad tshirt, en vårjacka a la baseball, ett kort linne och ett par skor! + lite maat såklart :)
Snygga vaah??
De var lääänge sen jag köpte ett par sneakers vill jag lova. Kan knappt minnas vilka jag köpte sist? Känns kanske inte som min signatur längre, like back in the days, men jag gillade dom, mina fotilägg får plats, och friheten när man glider in mot stan med damm från gatan omkring sig som långsamt gör skorna mattare - ahh de e livet ibland asså!
Köpte också en bok btw... Alkemisten! Goda vänner har rekomenderat mig den, så jag tänkte testa... nu har jag en ny pocket att sluka på pendeltåget!
Ska snart träffa två vänner som varit ute och reest... ska bli kul att få höra allt dom upplevt och varit med om! Talk to yall later...



KVÄLLEN

Kvällen har hittils bestått aaav... städande, tedrickande och tjejsnack. Jätteskönt, är inte alls så trött som jag trodde att jag skulle va... men kommer definitivt sova gott inatt!
Ska nog ta och skriva lite dagbok nu... sen ska jag titta på High school musical!

Har faktiskt aldrig sett någon av de filmerna... skumt huh trots att jag läste musikallinjen på gymnasiet?? Jag är ju inte ens ointresserad sådär, vore kul å se de, men jaa har aldrig blivit av - men ja nu tänkte jag ge de en chans i alla fall =)

LÄGER

Hemma hos mamma efter helgens läger med en av mina konfirmandgrupper! Hade väldigt roligt. Var trött som en liten murp, sena kvällar och stå ute och frysa halva veckan känns de som? Alla är i alla fall helt underbara! Kände mig dock riktigt lägerskitig så var tvungen att svänga förbi hos folkset och låna bastun ;)

Konfirmanderna övade på sin föreställning, den kommer bli superbra! Vi gick på Leva livet inne på China teatern i stan, den var awesome! Sen gick vi på resturang ute i lilla Skokloster...

Dom serverade tyvärr maten väldigt ojämnt, vissa i sällskapet fick vänta 25 min efter oss andra trots att vi förbeställt all mat(?) och en av mina ungdomar fick tyvärr lite plast i sin sallad och en annan serverades halvrå kyckling(panikgoogla salmonella??). För 200:- rätten var de ganska sug... dessutom var det storbildsskärm som visade "roliga/knäppa" klipp som jag mest kallar opassande då vi bland annat fick se bebiskaniner bli överkörda, håriga rövar och någon spy i ett glas... mmm?? Så de var inte så trevligt dessvärre... skulle avråda folks från att gå dit to be true...

Anyway så åkte vi hem till lilla lägergården sen igen och satt i mörkret och myste under Earth hour (visst släckte ni väl ner??) Sen fixade våra faddrar ett roligt spår, jag var en ungmö som i väntan på sin älskade ville höra poesi och vacker musik av konfirmanderna - dom var fantastiska som alltid!



Så det var kort sagt ett helt underbart läger, förutom resturangen då... men i övrigt var de super! Nu ska jag däcka framför soffan och Vampire diaries en liten stund, sen blir de hem till lägenheten och slappa vidare!



VIDEOINSPELNINGEN

Igår var verkligen en heldag! Men wao va cool videon kommer bli - länkar den här direkt när den kommit ut, tror den kommer bli riktigt häftig! Vågar inte avslöja för mycke om den men jaa... mycke ruggigt bra dans kan jag i alla fall lova!
En bild på mig från sminkrummet... vill inte visa nåra bilder från inspelningen, ni får ge er till tåls ;)

Blev ruggigt taggad på att ta upp dansen igen, for real, hah tiden då jag dansade 7 timmar i veckan e all long gone... synd egentligen. Alla var så stört duktiga igår, blev riktigt imponerad! Micke + team levererade såklart också som alltid!
De var kul å va framför kameran med... var lääänge sen jag skådespelade så visste inte riktigt vad jag hade att förvänta mig, men jaa de va inte alls svårt, alla var så proffsiga och duktiga och de gör de verkligen kul och enkelt att jobba! Är så nyfiken på videon vill se den nununuu. De har lagts ner myycke jobb på denna och jag tror verkligen de kommer synas i resultatet!
Eric är verkligen superduktig med, kämpar ashårt och jag hoppas det går jättebra på kvalet och framtida tuneer mm!
Nu ska jag dra iväg på läger med mina konfirmander, så over and out för mig,
hoppas ni får en bra helg!

PUT MY MAKEUP ON

Heej!
Idag blir det inga inlägg skulle jag tro, eftersom jag är på en inspelning och har fullt upp! Detta är ett tidsinställt inlägg - hade förmodligen fullt upp tidigare imorshe^^ Nu e jag i alla fall på plats (förhoppningsvis) och sitter kanske i maken eller så?

Får skriva mer sen, imorgon kanske om jag hinner innan lägret?
Vi märker... hoppas i alla fall att du får en jättehärlig helg!


JAG VILL HA EN SÅN

Haha jag vill också ha en sån här tröja, den e ju ascool^^


RESTEN AV VECKAN

Känns som att jag har en underbar vecka framför mig! Fylld av själslig och fysiskt välmående! Har spenderat morgonen med att äta gott, göra ansiktsmask mm. Ska snart iväg till jobbet och kommer ha en lugn och skön dag där (hoppas jag?^^)

Kommer säkerligen vara helt död på söndagskvällen, men yeeayea man måste ju leva lite också right? Då får man bli trött ibland. Kommer garanterat sova gott då!^^

Vad har du för planer i veckan?


FOUNDATION

Jag har aldrig riktigt använt foundation... vet inte riktigt varför, har väl inte känt för de bara antar jag... har haft täckstift om jag hade en finne eller någe sånt... nu har jag dock bestämt mig för att köpa en! De står mellan dessa två:

Hade provförpackningar på Cliniques och tyckte verrkligen om de måste jag säga! Men nu idag så testade jag en provförpackning på Max factors och wao den e verkligen bra den med!

Åh... vilken ska jag ta??
Nån här som har bra eller dåliga erfarenheter från nån av dom, nån som har lite mer koll på dehär med foundations?

...



FREDAGEN

God morgon!
I fredags så var det firande av Annikaa och vi var hemma hos henne och chillade och snackade skit, yeey!
Annika har en crazy bird som sitter på Jontes axel på bilden. Den låter jättehögt och försökte sätta sig på mitt huvud(??)
Creeeepy!

IDA'S BDAY

I torsdags så var det firande av Ida's födelsedag! Vi gjorde kaffedrinkar och gick ut och gjorde stan. Mycke trevligt!
Stor bild på födelsedagsbarnet såklart, grr! Jag tror inte att jag gör en asgullig pose, jag har inget läppsmink så jag ville dölja, hahah geek^^

NAKED

Hemma hos min mamma har vi ett badrum på övervåningen/kind of markplan(?), anyway, som är fullt av speglar. It's like, everywhere! Jag har alltid älskat de, men många av dom som varit hemma hos oss har kommenterat speglarna. Delvis att dom verkligen, omringar en, men kanske främst att det är en jättestor spegel som täcker hela väggen från badkaret och upp till taket... titta på sig själv när man duschar, badar, whaat?

Såg preics på ett avsnitt av "Keeping up with the Kardashians" där det till stor del handlade om att Khloe ska göra en nakenfotografering för en kampanj mot päls och djurplågeri. Hon nojjade otroligt inför plåtningen och man fick en liten inblick i hennes ångest över att vara den större tjejen i jämförelse med hennes systrar osv.
I mean look at her?? She's BEAUTIFUL!

De fick mig bara att tänka på hur mycke folk gör detta... förmodligen way more än vad jag någonsin kommer få veta (vad jag vill veta??) Jag tycker de e så... hemskt. I min familj har vi aldrig pratat speciellt mycket om vikt och vi har knappt haft en våg(??) tills min brosha blev intresserad av träning... jag har inte vägt mig på säkert... jaa sen vi var i Riga i somras och hittade hightech-vågar på spa-avdelningen, haha. Anyway - för mig känns det onaturligt att fokusera på vikt när de gäller skönhet.

Jag tycker de e synd att media inte visar en mer mångsidig bild av skönhet over all, men mer synd är det att så få verkar ha distans... jag menar, ingen kan få dig att känna dig maktlös eller otillräcklig utan din vilja. Det kanske gör dig arg att läsa detta om du tampas med din självbild, men läs vidare - det finns en kroppstyp som media föredrar. Delvis för att ppl makes money på att vissa är onöjda med sig själva. Tänk på vilken enorm industri som överlever pga folks dåliga självförtroende. Jag är en buisnesswoman myself, så visst det är bittert men är ditt jobb att kränga vissa prylar till folkset, can't really blame them for doing a good job? Även om de e hänsynslöst.
Fortfarande är poängen att folk lyssnar... det skulle inte vara så mycket fokus på hur modeller såg ut eller inte såg ut om de inte FÅTT ett exstremt inflytande. Av vem? Av dig, om du är en av dom som nojjar... ta det för vad det är. Det är bara en människa. Det är inget "du måste se ut såhär" eller "den här storleken är bättre än denna" om inte Du någonstans väljer de.

"Yeayea skönhet är inviduellt, varför visar inte media de?" Media är ingens mamma, de är en enormt vinstdrivande industri. Att gå omkring och vara bitter och ge ännu mer fokus åt de du stör dig på är att livnära de och ge de mer makt i ditt liv!

... och det här med "lätt för dig att inte lyssna you looks like a model". Wrong. För detta handlar egentligen Inte om hur någon ser ut, utan hur man ser på själv. Förstår du skillnaden? För faktum är, att ingen jag mött hittils som nojjat över s k skönhetsidealen (hittepå??) har varit rättvis mot sig själv när dom ser på sig själva. Ingen är ful, bla bla whatever, det handlar om a point of wiev. Face it alla är ful för nån och alla är vacker för nån, yea de gäller kind of alla skulle jag tro, och yea jag har blivit kallad ful, oh my. Dont let it get to you, you know it aint true! De e när du börjar tro att det ligger nån sanning i de - som de blir sanning!

Du har full makt över ditt liv, och allt i ditt liv är ditt! Ta det som är ditt och låt ingen annan styra dig nånstans eller till en syn på dig själv som du inte själv valt fullt ut!
Ibland önskar jag att jag kunde ruska om alla er därute som tänker negativa Osanna saker om er själva, shape up, oavsett hur du ser ut kan du vara vacker, sexig, söt, kaxig, whatever U want to!

Och ang speglarna i min mammas badrum - jag älskar de! Jag älskar att vara naken inför mig själv, studera mig själv, SE min själv! Faktum är att jag mår bättre av att vara lite nude ibland, boost yourself, you're beautiful!


ONS

I onsdags var jag och jobbade, sen åkte jag in på after work med underbara Ida. Vi hamnade på något bowlingställe vid Hötorget som är väldigt mysigt!
Sen mötte vi upp ännu en vän som kommit hela vägen från Östersund. De va ett kärt återseende och jättehärligt!'

-

Ursäkta att jag varit så seg på att updatera... har bara inte haft lust att skriva och jaa, då gör jag ju inte de såklart^^
Den här veckan har jag jobbat oförskämt lite, får försöka ta igen de de kommande veckorna... de löser sig, no problemas! De har varit mestadels trevligt dock. Har träffat vänner och bekanta och haft allmänt trevligt. Både i torsdags och igår har jag firat födelsedagar, de har varit väldigt trevligt... nu sitter jag dock hemma och segdegar, mööh, senare ska jag träffa två vänner som åker till Teneriffa under morgondagen, ååh!

Härligt med solväder ute, men wtf snö igår?? Inge kul alls... gillar över lag snö väldigt mycke men känner mig trött på den nu och vill bara ha vår!
Ska lägga upp lite bilder under dagen från de här dagarna som varit... får bloggläxa att berätta om dom, haha^^


POPULAR

Juste va tycker folket om att Eric Saade vann den svenska melodifestivalen?

Jag gillar den måste jag säga... vilket ni förmodligen gissat då ni vet vilken förkärlek jag har till kommersiell pop! Cool scen, nice med dans, fina sneakers, I like it!
Har dock iiingen koll på melodifestivalen över lag så vet inte alls hurvida de finns nån chans att ta hem allt ute i Europa - men jag bryr mig väl... måttligt kan man väl säga^^
Vad tycker du? Vem borde vunnit?

DAGEN IDAG

Hej hej!
Har varit en produktiv förmiddag för min del... har hunnit med att vara ute och springa, och städa badrummet! Känns jätteskönt att jag faktiskt hunnit med saker under förmiddagen, tagit mig för och inte bara suttit och degat hemma^^
Såg förmodligen inte alls såhär vackert ut när jag var ute och sprang. Har astråkig kondis, behöver göra detta varje dag egentligen så jag blir av med allt ångestflås efter 30 sek^^
Nu ska jag ta och äta lite lätt lunch, sen tror jag faktiskt att jag ska ta och städa resten av hemmet, dvs allrummet, hallen och köket^^, sen ska jag nog fixa mig. Ska in till stan och prata om livet och mysa med två av mina närmaste vänner. Sen på kvällen blir det utgång då en av dom fyller år idag, iiih!
Borde jag btw lära mig att mobilblogga?? Kanske att bloggen skulle bli mer updaterad då... ajja, de får bli ett senare projekt!

Vad ska du hitta på idag?

SLUTJOBBAT

Sitter kvar en liten stund på jobbet och slösurfar, ska snart in mot stan och möta upp en vän och after work-a lite tror jag. Ska bli skönt att sitta å snacka lite... vi får väl se vart vi tar vägen!

Föresten så blir det denna väskan... folket har talat, tack för visat intresse ni som tyckt till!

Tror jag skriver mer imorgon... imorgon kommer förhoppningsvis bli en awesomekul dag då jag ska fira en vän som fyller år, yey!


LOUIS VUITTON

Nu har jag bestämt mig för att de e dags att finally köpa min Louis vuitton speedy bag! Bara EN fundering kvar... vilket möster??
Vilken tycker du skulle passa MIG bäst??



EN NY HAJ

Heeej sweethearts!
Har varit en snabbis på IKEA och köpt en jättemysig lurvig matta som är någon slags fårimitation - och en haj!! It's so cute ni får se senare ikväll då jag kommit hem från jobbet. Kanske är för gammal för att köpa gossar men wtf jag bryr mig inte - har velat ha den här hajen så länge naww 
De är verkligen huur fint väder som helst ute?? Sköönt!
Tog ett litet egokort på lilla mig i solen - sen på mina naglar... är väldigt splittrad ang de... de ser väl hyffsade ut eller vad tycker du? De e skönt å ha naglar, de känns som vanligt liksom när man gör saker å så, samtidigt som mina naturliga naglar ser hundra gånger bättre ut! (enligt mig iaf...)

Var och kikade lite snabbt efter en velourdress med men kunde inte hitta nån... vet nån vart man kan få tag på sånna?
Ajja got to go to work now...

NAGLAR

OMG vad ska jag göraa??
Nästan alla mina naglar har gått av... känns som att jag har pojkfingrar är van att alltid ha långa fina naglar... can't stand it så vet ni vad? Jag köpte lösnaglar... har funderat länge på om man ska göra lösnaglar då jag älskar långa fräsha naglar... men wo... har satt på lösnaglanra nu och... I dunnoo... I dunno...
Dom ser inte alls så bra, äkta eller fräsha som jag trodde att dom skulle göra... ah! Vet inte ens hurvida jag kan lita på att dom sitter kvar eller inte - allt känns bara weird just nu... mööh - vad ska jag ta mig till??
Ska väl försöka fila dom lite... men annars, öh då tar jag bort dom...
Vad tycker du? Lösnaglar - hot or not??

GOD MORGON

Helluu allesammans!
Har tagit en riktig sovmorgon idag, skönt att jag lyckades sova så länge! Ska nog bara mysa mig hela dagen tror jag. Jobba lite på kvällen, men fram tills dess... bara glida omkring i mjukisar och ta de lugnt!

Kan fixa mer med mina bilder från den senaste plåtningen när jag kommit hem... har ju spenderat helgen på jobbet och hemma hos mamma. Bjuder på en liten sneakpeak direkt ur kameran. Dvs att den inte alls e fixad med, har inga sånna program här hos mamma^^

Då ska ni få se fler, då jag kan göra collage och sånt!

Nu ska jag äta frukost och titta på melodifestivalen med mamma. Haha veet, sent, men jag har inte sett något av årets tävlingar (inte förra eller årets eller förraförra årets heller, eller nån gång sen jag kom in i puberteten kind of^^ Har inte brytt mig om den tävlingen alls, har inte varit min typ av musik eller så, men jag tänkte ge de en ny chans detta år, har hört rykten om en del kommersiell pop, haha, och de e ju precis min smak^^)

Hoppas du får en fortsatt fantastisk söndag!


BACK AT MA MAMAS HOUSE

Heej alla nattugglor (eller för all del, ni som läser detta imorgon när ni vaknat!)

Idag har varit en lång intensiv dag för mig... hade konfirmander, kul, men jag var ganska seg av mig, har känt mig krasslig hela veckan som sagt... hoppas de inte märktes för mycke^^

Nu efter jobbet var jag med två vänner, vi snackade, drack te och såg på film. Nån scifi-thriller namned SPLICE... kan inte rekomendera den, men jaa... gillar man alien filmer så maybe...

Sjöng idag på ungdomsgudstjänsten med. Rent vokalt var de väl ett av mina mindre lyckade framträdanden... men med tanke på min mentala och fysiska ork och hälsa vid tillfället måste jag ändå säga att jag är nöjd med min insats. Jag tolkade den fantastiska låten Lift me up som från början är gjord och framförd av min stora favorit... Christina Aguilera!

Länkar ett av hennes få liveframträdanden med låten, från Hope for Haiti-galan. Enjoy:



Sov så gott!


GODNATT

Heej!
Ligger i sängen nu hemma hos mamma. Har min lilla minipc, bra å ha ibland yeey!

Dagens plåtning var kul, blev väldigt bra bilder! Nu på kvällen har jag träffat 2 vänner... gick hem tidigt dock, ska upp och jobba hela dagen imorgon... ska bli roligt, samtidigt som jag känner mig väldigt trött och lite småkrasslig... har känt mig lite krasslig hela veckan? En hel del vekar ju va sjuka nu...

Bjuder på en liten liten sneakpeak från plåtningen, direkt ur kameran;



FACEBOOK-EVENT

Nu ska jag iväg och jobba - facebook-event-grej på söder, yeey! Blir förhoppningsvis kul! Har kämpat med att få igång internet halva morgonen... illa att man e så dålig på hårdvara?? Kanske dags att man sätter sig in i dedär sen... men samtidigt, min brosha e ju tuuung på de, tur att jag alltid kan be honom om hjälp!

Jaaa hörrni, hinner faktiskt inte skriva mer pga segsegseg internet, men yuuuup, se yall later förmodligen?

JAG, TE OCH TV

Nu är det bara jag, en stoor kopp te, min tv och "Keeping up with the Kardashians". Sleep tight sen när de e dags å sova!


FEBER

Misstänker starkt att jag har lite feber... har haft de till och från sen i söndags. Hoppas verkligen inte de blir värre? Har en låång vecka framför mig med massvis av jobb... uöh! Ska åka hem så snart jag kan och bara vila mig... de e svårt dock när man har så mycke å göra...

Ledig dag, hallå?

Ska försöka äta nyttigt och få i mig mycke bra näring så min kropp är så trimm den bara kan!
Har du några bli-frisk-tips du vill dela med dig av?


INTERNATIONELLA KVINNODAGEN

Mm... så ligger man hemma hos mamma med nackspärr och vag feber... var såhär igår med, öööh, försvinn, nu! Orkade kind of inte åka hem... såå... jag bad mamma hämta mig från jobbet. Gulligt att befinna sig på en plats med ett fullt kylskåp och diskmaskin när man e krasslig...

Hade tänkt skriva om helgen men gör de när jag kommit hem, och fått igång mitt internet (de e fett slött!!) och kan lägga in lite bilder å så...

Tänkte istället ägna en tanke till morgondagen... det är då internationella kvinnodagen. Jaha tänkte jag, är inte alla dagar allas?? De finns ju ingen mansdag...

Tyckte allt verkade lite skumt så jag googalde, och fick fram följande;
Internationella kvinnodagen verkar vara en dag som uppmärksammar könsdiskriminering och kvinnoförtryck runt om i hela världen. En dag då man lägger extra fokus och tanke på de olika orättvisor som funnits i historien och som finns nu. Samtidigt verkar det vara en dag då kvinnor hyllas och i vissa fall får presenter och sånt...

Det sistnämnda tycker jag verkar weird eftersom som sagt allas dagar är... ja allas, oavsett kön eller icke-kön, men de kanske känns relevant i andra samhällen...

Ska inte gå vidare i debatten, är alldeles för trött och krasslig för de, vill sova! GODNATT SEN!



CITY

Nu drar jag in till city och hoppas på att hitta lite shopping + ha ett givande möte. Såhär ser jag ut nu:
Har poppat omkring i min lägenhet hela morgonen. Grannarna ovanför mig lägger nytt golv och låter f** med borrar och spikar osv osv. Rena byggarbetsplatsen! Damen bredvid mig är en liten gammal dam som hör ganska dåligt... det betyder en viktig sak för mig...

BAS!!
Behöver inte vara orolig för att nån granne ska störa sig runt nu då jag pumpar Rihanna för allt vad mina högtalare kan (damn de har verkligen bra ljud!) Snickar-familjen har satt stämpeln på ljudnivå i huset, slutar dom, slutar jag kind of. Jag har bett lilla damen komma in om jag stör henne... men juste va sa du?? Nedsatt hörsel ;)
Mår som en prinsessa idag, yeey, life is AWESOME!

SANGRIA

Du får känna efter lite och smaka av hur du vill ha den, men här e iaf grunden:
En flaska rött vin (vilket sort som helst)
Ca 2 dl Kranvatten
Ca 1 1/2 dl Socker
1 äpple (jag brukar ofta ha dom här supergröna minns inte va de heter, men alla passar tror jag)
1 stor apelsin eller 2 mindre. Jag älskar citrus-smaken så jag brukar ösa på lite 8)
En citron/lime
En eller två kanelstänger
Koka upp vattnet i en stor kastrull. När det kokar, häll i sockret. Låt sockret smälta och förena sig med vattnet^^ Sen ställer du av plattan, häller i vinet. Skär frukterna och häll i. Låt stå minst en timme, smaka sedan av! Sen kan du tillsätta något om du tycker de behövs mer av något. Jag brukar låta de dra i några timmar iaf... häll tillbaka i flaskan - dom två dl som blir över kan du skåla upp för att du lyckades göra en god sangria :P :P
Hoppas de blir bra! =)
Som några aver kanske redan vet är jag pretty awesome på att göra sangria! Tänkte dela med mig av mitt recept på det så ni också kan njuta av denna delikata dryck!
Det är ju lite inviduellt hur man vill ha sin sangria, personligen gillar jag den med ganska stark citruskaraktär, men smaka av och känn er fram!
En flaska rött vin (vilket sort som helst)
Ca 2 dl Kranvatten
Ca 1 1/2 dl Socker
1 äpple (jag brukar ofta ha dom här supergröna minns inte va de heter, men alla passar tror jag)
1 stor apelsin eller 2 mindre. Jag älskar citrus-smaken så jag brukar ösa på lite 8)
En citron/lime
En eller två kanelstänger
Koka upp vattnet i en stor kastrull. När det kokar, häll i sockret. Låt sockret smälta och förena sig med vattnet^^ Sen ställer du av plattan, häller i vinet. Skär frukterna och häll i. Låt stå minst en timme, smaka sedan av! Sen kan du tillsätta något om du tycker de behövs mer av något. Jag brukar låta de dra i några timmar iaf... häll tillbaka i flaskan - dom två dl som blir över kan du skåla upp för att du lyckades göra en god sangria :P :P
Lycka till!



WET MISS SIXTY DREAM

Jag blir allvarligt ledsen av att Miss sixty butiken på söder stängt ner... kan knappt tro att de finns så pass få här i Sverige som vill handla Miss sixty så att butiken inte lönade sig...
Tur att dom har kataloger, och online shop 
Kan jag få dehär, NU?? Snälla? (löneförhöjning??)

MURP

Asså murp jobbar jag för mycke??
Hinner knappt skriva i bloggen... sadface...
Hela morgonen har jag i alla fall tvättat... såå... ja de e tyvärr inget annat att skriva just nu, jag bara öh, vill dricka mitt te och titta på How I met your mother, så jag skiter i detta tror jag and get back när jag har något att faktiskt skriva^^
Vad ska du göra idag?



NUFFIS

GOD MORGON!
Hinner inte skriva något... ska hem till min älskade mamma och färga utväxten, yeeey! Sen blir de jobbjobbjobb, sen - löshåår! Fullspäckat schema med andra ord... skriver senare, over and out!

BE HAPPY

Den här dagen har varit väldigt bra måste jag säga... även fast den inte blivit riktigt som jag tänkte mig den^^ Jag försov mig och missade jobb... och drabbades senare av ett lite olyckligt inställt möte jag sett fram emot... men vet ni? Ingenting har fått mitt extremt goda humör att svikta!
Den här veckan är lite tuff för mig... många sena kvällar, känner mig lite stressad på något obegripligt plan... men när livet bjuder på prövning - embrace it och njut. Jag klarar allt - jag behöver inte vara rädd, det finns ingenting att frukta!

Ibland överrumpas man av impulser och känner att man inte kan styra sitt humör... jag har kunnat göra det idag, och jag har aktivt valt att inte bli besviken, stressad eller orolig. ALLT LÖSER SIG TILL DET BÄSTA - jag känner starkare än förut hur mitt liv är välsignat och att det finns en väg fram genom alla tistlar och snår. Jag är inte alls orolig och känner inget tvivel om att det kommer gå bra för mig i allt jag gör!

Jag har funderat en hel del idag på mina färdigheter och skills inom de artista områderna. Jag drömmer om att bli artist och just nu känns det som om jag verkligen är så nära så jag riktigt kan  k ä n n a  de! Brottas då och då med funderingar kring om man har det som krävs, om man är bra nog osv osv. Och jag kom fram till att de e jag! Jag har nog faktiskt allt som krävs för att lyckas! Jag kan dansa, och inte nog med det, jag kan dansa Bra! Jag kan sjunga, och aa, jag tycker jag kan sjunga riktigt bra med! Jag vet att jag ibland safear för mycket med min talang inom sång, men aafan jag e tung när jag sälpper helt och hållet och bara KÖR!

Jag ser bra ut på ett vis som passar dagens musikbranch inom de genrerna jag är intresserad av - men kanske främst så har jag en stark känsla av att jag är inne på helt rätt spår när jag tänker att det inte främst handlar om hur bra jag är, utan hur bra jag vill bli, och tro mig, jag e redo att sliiita!

Livet - jag är redo! Delvis inom mitt artisteri och de, men i övrigt med! Dehär är ett modigt år för mig då jag ska utmana mig själv på så många områden jag bara mäktar med!

Nu ska jag bara luta mig tillbaka och ta emot Allt vad livet har att erbjuda mig. Tacka JA!



VÄSTERÅS

Det bästa med Västerås var nog faktiskt att det var så lite folk på stan! Jag menar söndag, löningshelg, jag och Jonte ALL ALONE på HM... hur ofta händer de??

De va verkligen inget folk på stan... några få, men wao de va fantastiskt!
Handlade lite småsaker... underkläder, linnen och sånt. Annars var vi ju främst där för att hälsa på Jontes familj, så vi va hemma ganska mycke =)

Vi var på ett väldigt mysigt fik som kallades Kalle på spången. De va väldigt bra personal och service - och blåbärspaj!

Denna dag är fylld av möten, försov mig tyvärr imorshe så jag missade mitt första... ska snart iväg till jobbet, är hemma hos mamma på lite lunch just nu!

Skriver mer senare ikväll... tills dess

RSS 2.0