TACK



PLAYLIST OF 2010



Finns såklart många många fler låtar som skulle kunna symbolisera mitt år, men jag valde några av dom jag kom på i stunden!



PINKDRINK OCH SIDENROCK

Känner mig ashet och pimpig när jag glider omkring med min pinkdrink och sidenrock. Skulle typ kunna gå på festen i morgonrocken, haha, jag ska bli som Hugh Hefner när jag blir gammal, i den meningen att jag vill ha ett zoo på min trädgård, en egen bio och glida omkring i morgonrock all day long!



2011

Så vad kommer att hända nästa år??
Det kan ju såklart ingen av oss veta... men jag lägger in en beställning nu, ett visionboard, och känner att jag har goda chanser att uppnå det innan 2011's slut!

Fantastiskt visst?
2011 är mitt år!!



2010


När jag tänker tillbaka på 2010 så känns det... som att det varit ett händelserikt år, på många vis. Sorgliga, men framför allt lyckliga vis. Jag har kommit närmare många av mina vänner, jag har inlett ett underbart förhållande och jag har gjort många framsteg gällande min musikkarriär!



SHOWEN IGÅR

Såg du VICTORIA SECRET SHOW igår??

Jag tycker de va jääättefina underkläder. Jag rös av välbehag om och om igen, alla vackra vingar, alla skor, asså åh... jag var helt hänförd!

Minus är dock
1) Modellerna kunde haft mer variativt utseende. Tyckte VS var bättre förr på att ha fler olika kroppstyper och även något olika hårstylingar, även om slarv-hollywood-lockarna alltid är nummer ett!
2) Slarvigt hår. En hel del av modellernas make och hår höll inte i närheten av samma klass som underkläderna... de va lite trist
Men över lag gillade jag showen... men vänta vart tog miljonunderkläderna vägen?? Ni vet de där med massa blingbling... saknade dom, de va lite skumt utan Heidi... men som sagt, jag är ändå nöjd och fick min egoboost och så. Men inget år slår de med Justin Timberlake, de va de bästa året asså...

Min nyårsoutfit kommer ha en vag känsla av VS (och vad det innebär får ni se senare haha) och jag kommer vara superfab och overdressed för den här lilla orten där jag ska fira. Men ska det firas så ska det firas känner jag, 2011 kommer jag ta över världen!! Och de finns ingen anledning till att inte skåla in det rejält vid tolvslaget!
Har du några planer för kvällen?
Hur kommer ditt nya år se ut?
Hur har ditt gamla sett ut?



REMEMBER ME




VICTORIA SECRET


Yeeey nu börjar snart Victoria Secret fashion-show!

Jag gillar verkligen den, de e så himla kul att se alla snygga underkläder, man blir så taggad också, man vill bara dansa till Pussycat dolls och slänga med håret, yeeey egoboost!

Imorgon är det nyårsafton, jag kommer va direkt hämtad ur showen (fast med lite mer kläder). Damn asså jag älskar sexiness!! "I'm bringing sexy back!!" (silly dance, NU!!)



TO DO NOW

Nu ska jag ta hand om mig själv och mysa järnet!


GNÄLL-GNÄLL


Åh grr vet ni vad bittert, skulle ner till Lindex och köpa stay-ups till imorgon, och guess what?? De tillverkas inte i storleken 32 eller 34, dvs deras XS. KUL - NOT!!

Bra att man har för små ben för stay-ups... ironi!! Som tur var så hade dom i alla fall sånna här strumpor i nylon som man kan ha med hjälp av strumpbandshållare... De e ju också fint men fortfarande bittert...

JAG älskar ju min kroppstyp så mycke, varför gör inte klädtillverkade dee??
Jag måste fan bli rik så jag kan göra mina egna kläder^^



GODNATT

Jag e to damn trött för att skriva egentligen... så jag ska bara kort säga att de va givande att spendera dagen i Kista galleria. Hittade en del fint!

Bäst var nog ändå sällskapet... love my girls

Nu e de all in med spikmattan och doftljus... 
skriver mer imorgon!

FIKA

En fika sitter aldrig fel,
man kan aldrig få för många koppar te!

(... eller??)

Bild från ett fik jag och Jonte besökte i gamla stan i måndags då jag va ute och shoppa sist...


MER SHOPPING

Heeej yey me love shopping

Hur mår du idag? Bra hoppas jag... jag mår bra måste jag säga. Lite hungrig - ska råda bot på de när jag skrivit klart här... ska snart iväg med tjejerna till Kista och förhoppningsvis hitta något fint!

Föresten hittade jag ett par nya jättesnygga jeans från Fornarina när jag var på stan för nån dag sen... sen hittade jag en mysig pälskofta och en mockakavaj, yeey!

Tog en liten snabbpic och då ser ni lite av pälskoftan! Sweet va??

Nu måste jag fortsätta fixa mig!


MY BAND

Haha ändå att den här e asbra^^




NYA JEANS

Nu ska jag in till stan oooch hoppas på att hitta
1) Nya jeans
2) Nya stövlar

Skriver mer senare och visar mina fynd!
Ska du ut och shoppa något under ledigheten??



CHRISTINA



NY HÅRFÄRG?

Surfade omkring lite random på nätet och hittade en tjejs blogg, hon heter Isabelle Strömberg och jag hoppas hon samtycker till att jag postar en liten bild på henne, i annat fall - skriv här käraste så tar jag bort den! 

Ni kan hitta hennes blogg genom att klicka här!

Har länge funderat på om jag skulle passa i den hårfärgen hon har på den här bilden:

Ni vet... sandfärg liksom?
Jag tror jag skulle passa asbra... meeen - att jag skulle bli uttråkad alldeles för snabbt och sakna mitt platinablonda... de e så ångeest... ibland vill jag bara vara lite lagom (de händer inte ofta, haha, men de händer) och jag tycker den där hårfärgen e så fin!

Kanske att man skulle ta och skaffa löshår i den färgen, så man kan ha "slingor" i sitt vanliga hår? När man tagit ut dreadsen alltså...



JAG 17 ÅR

Hihi hittade en gammal bild på mig från sommaren 2005 - då var jag 17 år gammal aawie! Bara mitt naturliga hår, damn hade glömt att jag haft sådär långt hår nånsin^^

Visst va jag söt ändå??
Var lite mellan två stilar back in the days... ser väldigt söt och tjejig ut på den där bilden. Den speglar dock inte alls verkligheten... jag va väldigt tomboy över lag med aintfitjeans och sneakers. Om folk inte minns mig som tomboy från den tiden så tänker ni nog förmodligen på mitt långa hår, eller faktumet att jag rent genetiskt är väldigt petit och stereotypiskt kvinnlig av mig med ganska smalt ansikte osv.

Minns när jag tog den där bilden. Hade varit ute i regnet och de var därför mitt hår var vågigt... tog mig lång tid att acceptera att mitt hår är sådär vågigt av sig självt (puberteten förde med sig dom, de va svårt att vänja sig^^)

Hade inte på mig dedär linnet heller, tog på mig det för att jag redan då älskade egopics och modellande (shit de va den hösten jag började modella, ahh va tiden går!!)

Min naturliga hårfärg med... ändå att den e ganska fin på någe vis. Lite gulguldig men jaa... ändå ok.



Castle walls

GODMORGON!

Ni har väl hunnit höra "Castle walls"?? Om inte, have a listen:

TI ft Christina Aguilera:





SKÖR



JFR

Haha damn- jag gillar verkligen att köpa julklappar!! Till andra, men även till mig själv^^

Jag har ju redan gett mig själv en aerobicstång, och kommer ge mig själv ett par nya jeans snarast meen... tycker ändå verkligen att jag behöver, och ska få, lite smycken, right??

Surfade in på JFR's hemsida som ni hittar genom att klicka här. Där dinna de huur snygga smycken som helst!! Har lite svårt att välja men dessa är några av de jag fastnat för!

Hjälp med att välja vore tacksamt!! Något spec. du tycker känns mer eller mindre jag??



PAKETEN


Min mamma och min bror fick varsitt presentkort på någon spa-behandling på ett ställe här i Bålsta. Min pappa fick en fallskärmshoppning! Han har alltid velat göra det och snart börjar han bli för gammal och skraltig för sånt, så de e bara att passa på medans hans fysik fortfarande är i trim^^

Mina gåvor var helt fantastiska!
Skriver mer om dom senare...

Vad gav du bort i julklapp??



THE XMAS SONG

Kom faktiskt ihåg att ta lite egopics för en gångs skull... haha. Enjoy!


Bidrag till julstämningen, "The christmas song" av beautiful Christina Aguilera, enjoy even more:





TILL ER ALLA

En riktigt riktigt

Hoppas ni verkligen får en underbar julafton. Hoppas ni får äta gott och befinna er bland människor ni tycker om och som tycker om er. Hoppas att ni uppskattar varandra och att du uppskattar dig själv. Snart väntar det nya året - ta en stund och tänk över 2010. Vad har hänt med dig själv och i ditt liv? Jag har gjort en del tänkande hittills... och insett att över lag har 2010 varit ett väldigt bra år!



MERRY XMAS




THE SIMS

Aah vilken urhärlig semesterdag!
Jag har... eh... inte gjort NÅGONTING!!

De e så himla skönt ibland att bara ta en dag till att göra absolut ingenting! Har bakat lite... läst lite... spelat lite sims... tittat lite tv... ljuva semester, yeey!

Nu är det snart dags för Vampire diaries, tänkte göra en ansiktsmask och fixa mina naglar och lite sånt... de e så härligt att ta hand om sig själv

The sims är verkligen som ett datadockhus, I love it!!

Egentligen vet jag inte vad det är som är så roande, de e bara ett bra spel helt enkelt, man kan verkligen förlora sig i att göra livet underbart eller fruktansvärt för ens små simmar. Bahaha!

Dehär är "Holly", hon jobbar som assistent på en filminspelningsstudio men drömmer om att själv stå i rampljuset. Hon dejtar en av skådespelarna men tyvärr har han grova problem med att binda sig...


Så värdelöst egentligen, men så jäkla kul!!



HEMMA HOS IDA

Igår kväll var jag och Phiona hemma hos Ida och tittade på hennes nya lägenhet vid Mariatorget. Den låg jättecentralt, jättefin var den, så glad för hennes skull!

Vi åt lite sallad och drack lite rödvin, sen gick vi vidare till Marie Laveau, ett jättemysigt ställe!

Var länge sen jag drack rödvin så de va verkligen jättegott! 



DAN FÖRE DAN

Aa hörrni, idag är de dan före dan... hur känns de?

Själv tycker jag de känns jättebra! Kommer ha en klassisk dan före dan med lite julbak, har redan bakat två omgångar finska julstjärnor. Tänkte spela lite sims nu, kanske se nån film eller något. Har fixat klart med alla mina klappar så nu ska jag bara vänta in julafton... 

Har du några planer för denna dag?



NÅN MENING?

E de nån menig att skriva något när jag är så sämst på att lägga upp bilder??
Tycker själv de lätt blir lite småtrist att läsa bloggar som aldrig har bilder... men yeayea. Jag har målat naglarna precis och orkat inte fotaa...

Ska alldeles straxt iväg in till stan och träffa några vänner, vi ska kika på min homie Idas nya lägenhet på Mariatorget. De kommer bli awesome, är säker på att den e huur snygg som helst!

Får se vart kvällen tar vägen... kul blir det säkert i alla fall, de blir ju nästan alltid de med så trevligt sällskap!

KISTA

Nu ska jag iväg till Kista, kika lite i affärer, äta och fika gott - fira julen och semestern, yeey!

Nu e de bara några dagar kvar till julafton... har du handlat klart dina klappar?
Kan såklart inte skriva här vad jag har köpt, men jag kan i alla fall säga att jag känner mig nöjd med mina gåvor i år och hoppas verkligen att familjen kommer bli glad och nöjd!

Lookbook:



Blåbärsmuffins

Igår gjorde jag och Jonte lite blåbärsmuffins - de blev jättegoda!

Vi la blåbären som skulle ligga i muffinsen i lite mjöl innan för att hindra att alla sjönk till botten - de funkade jättebra så de e ett tips till alla muffinsbakare där ute!

Laddade över bilder från kameran nu och hittade också en bild där man ser en av mina senast köpta ringar bra.
En döskalle - snygg va??

Nu har jag semester, hurraa!!




SKOLAVSLUTNING

God morgon folks!

Själv har man varit vaken sen 7... har haft skolavslutning med barn idag. Dom kom till mitt jobb och skulle ha avslutning... det var den mest oorganiserade avslutningen jag haft, och jag har ändå haft ett par nu... hm.

Nu sitter jag i alla fall och fixar här på kontoret. Sista arbetsdagen för året idag yeeey. Funderar på vad jag ska hitta på sen... kanske åka till stan eller någe? Har inga julklappar kvar att fixa med eller någe sånt... men jag kanske kan kika på något till mig själv??

Får se hur de blir... nu ska jag i alla fall fortsätta jobba. Skriver mer sen!


Parrot

Cool papegoja:


Orginalet:




Who owns my heart

Miley Cyrus nya video till hennes låt "Who owns my heart". Ska ta och lyssna in hennes skiva nu faktiskt... tycker hon gör bra musik och är en duktig artist. Man får någon slags känsla av en 2010-version av mitt favoritalbum av Britney Spears, "Britney" (ni vet I'm a slave for you albumet)

Trevlig pop liksom... återkommer med lite åsikter senare!
Sålänge.... enjoy!





BRA FRUKOST

Heej allesammans!
Hoppas ni haft en bra morgon och förmiddag - de har i alla fall jag... vaknade av mig själv straxt efter tio nån gång... gick upp, gjorde mig själv en bra frukost bestående av gröt, rostat bröd, citronvatten och lite chaite. MM!

Tittade lite på Dr Quinn med mamma sen... haha, underbar serie right?^^

Sedan har jag fixat lite med mina dreads, dom ska tvättas och fixas till och sedan in i mitt hår, yeey! Längtar efter att sätta i dom. Känner mig så fräsh och snygg! (vilket jag gör i alla fall, men jag har saknat dom...)

Funderade lite på vad som var kvar att göra inför julen... mina presenter är fixade och så. Julgranen uppsatt... lite knäck och annat julgodis ska dock tillverkas. Mamma gör det mesta men jag ska ta och göra finska julstjärnor eftersom jag brinner lite extra för dom!

Ska nog fixa vidare lite nu... vore ju kul om jag hann sätta i dreadsen idag men jag börjar jobba vid halv 5 såå... de ser lite mörkt ut dessvärre... hm!

CUTE BUT NOT TRUE

Har beställt min Carmen Electra-aerobicstång nu, yeey. Hoppas den kommer snart de e så damn fun asså! Längtar...

Googlade lite bilder på henne när jag kikade på vilken stång jag skulle bställa. Hon e ju en riktigt cutie! Såg också att vi har samma mått... (...)

HA HA neej de stämmer fan inte, oavsett va google vill säga... eller??


Ändå tränad hon ee??

Nejmen seriöst... hon e ganska rejält mycke kurvigare än vad jag är, speciellt at the -top-, google is a liar... =O

Men jag tar det som en komplimang, även om de kanske inte är sant. De e väl OK att göra så visst? Haha, boost your ego right? Hon inspirerar mig till att börja träna mer, hon ser så sunt tränad ut, yeey! Crosstrainer + aerobicstång = me looking HOT!
Allt som saknas nu är en egen lägenhet, vart ska jag skruva upp stången här hemma?^^



FRANK

Asså jag e så löjligt rädd för Frank från Donnie Darko. Så rädd att jag intevågar googla honom och lägga in en bild på honom här för att ni ska förstå... men asså, de e inte främst hans yttre egentligen, utan de e bara... hela filmen kind of. Så fruktansvärt obehaglig... de e verkligen... damn asså, få filmen som creeps me out på dehär viset...

Såg precis 1408 som också var en väldigt bra film, inte alls, ens i närheten, så psykande som Donnie Darko, men den va bra och spännande! 

Nuu... är det väl bara jag och min dator resten av natten... kanske nån bok? Ska gå och kolla på Vampire diaries snart, har inte hunnit se torsdagens avsnitt ännu...

Imorgon ska jag jobba, avslutning med en av ungdomsgrupperna - de kommer bli så stört kul, aaaH!!^^



Förra veckans fest

Var ju på fest för jaa.. exakt en vecka sen faktiskt, eller ja, inte på timmen men på dagen i alla fall! 

Det var väl någon slags halv utklädningsfest. Man behövde inte vara utklädd men en hel del var de. Jag och brudarna körde celebrity-body tema och var vår celebritybody. Ens celebritybody är en person som är välkänd i media,  aka "kändis", som delar samma kroppstyp som en själv. Man behöver inte vara lik celebritybodyn i övrigt, förutom att kropparna verkar te sig på liknande vis. Vissa har lätt att gå upp, gå ner, bli tränade, synliga/osynliga muskler mm. Vissa en skinny, vissa e kurviga, bla bla, you know!
De e som ett slags internskämt going on bland oss så de e väldigt svårt att förklara hela grejen men jaa... ni får hållas med denna förklaring helt enkelt^^

Min celebrity-body är Christina Aguilera under Dirrty-perioden innan hon blev mamma och superkurvig^^ Vi har kurvor men är ändå inte överdrivet kurviga. Går åt de lite klena hållet men ändå inte skinny-top-models så att säga^^

Här har ni mig och Ida, värdinnan för kvällen!



DAMN

Dehär va bra asså





IKEA och JULKLAPPAR

Hej hej!

Hoppas de e bra med er!
Själv mår jag bättre än på en vecka i alla fall... äntligen börjar jag bli frisk på riktigt! Synd att den har dagen är så gråå... visst? En riktig energisucker... ska i alla fall iväg till IKEA och kanske handla lite julklappar... sen blir de lite shopping till mig själv maybeee... har inte varit speciellt långt utanför hemmet på ett tag, ska bli härligt att andas lite avgaser^^

Läste på Laila Bagges blogg att de va utförsäljning på Gärdet av Rock by Sweden kläder... de hade ju varit kul att gå. Kanske att man drar dit under morgondagen eller någe?? De har snygga saker tycker jag.


Nu ska jag nog äta lite och så, men innan vi drar till IKEA ska jag försöka hinna med lite lookbook, de var alltför länge sen right?

Har du några planer för dagen?



FINALLY

FINALLY tänker jag köpa min alldeles egna fitnesspole, yeeey!

Vet inte riktigt vad man ska kalla dom, officiella namnet är väl strippstång men jag tycker de känns fel att säga de eftersom de e väldigt starkt associerat med... stripp??

Fitnesspole är väl ett utmärkt ord för detta träningsredskap när man använder det utan att vara vare sig sexig eller ta av sig kläder - utan endast gör det för att de e
1) Den hårdaste jävla träningen jag nåågonsin testat!! (man får bra kondis, bygger muskler)
2) De e awesomesness freaky fun!! 

Jag tänker nog köpa något kit från Carmen Electra, man får med en dvd med lite moves och tips mm. Nu kan ju jag redan de eftersom jag tränat poledancing förut men de kan alltid va kul med lite nya inputs! Damn asså jag kommer va fett snygg, välmående och tränad 2011 med denna beauty, go go go!


EPILATOR

Srr srrr, jag brukar inte önska mig så mycke i julklapp... jag e mer into the giving now days... men något som jag verrkligen önskar mig är faktiskt en riktigt bra epilator. Ni vet en sån där liten maskin som typ noppar bort allt ens hår? Lär göra ont men wtf jag har vaxat mig de kan knappast vara värre...


Man måste hålla sig fräsch, de känns i alla fall väldigt viktigt för mig, och jag är inget big fan av hår, förutom på huvudet, ögonfransar och ögonbryn, så en epilator skulle verkligen vara the perfect gift! En avancerad sådan så man kan noppa bort allt ifrån armhåret till benen! Ska de va så ska de va right?? ;)

Har du önskat dig någonting till julklapp? 
Isåfall - vad?




JULSPELET

Under veckan har jag, trots att jag varit ganska sjuk, spelat julspel för kids. Barn som är kring 9 år har kommit till ett församlingshem och kapell som vårat pastorat har - och där har dom fått göra en resa i tiden tillbaka till tiden då Jesus föddes.
Jag spelade Maria, som är den första barnen möter. Barnen får sedan följa med på Marias och Josefs resa från det att ängeln berättar för Maria att hon ska bli gravid, tills det att sweet little baby Jesus blir född i stallet!
Det var väldigt roligt, men också lite träligt. Allt som allt födde jag Jesus 10 gånger, och efter det kan jag enkelt konstatera att ifall Bålstas 9-åringar fick möta en person som levde 2010 år tillbaka i tiden är några av dom mest förekommande frågorna:
- Vet du vad en buss är?
- Vet du vad en bil är?
- Har du en tv?
- Kan du inte ringa Josef?
- Vet du vad en mobiltelefon är?
- Spelar du fotboll?
- Hur gammal är du?
- Gör det ont? (när Maria blir trött när dom ska gå till Betlehem när hon e höggravid)

Andra roliga frågor var också:
- Kan du karate?
- Hade man tofsar?
- Kan du inte läsa?
- Har du inte täckbyxor?
- Vad är det där?
(till en filt)

Vad ska man säga??
Kul var de men jag är otroligt tacksam att jag främst jobbar med ungdomar!! (Thank you sweet baby-Jesus!!)

Barnen gav också fantastiska förklaringar på vad ovanstående moderna saker är, dom var (relativt) pedagogiska när dom bland annat förklarade att
En TV är en tavla där bilderna rör sig. Du vet vad en blixt är visst? På vår tid har vi lärt oss fånga blixten och det är den vi leder till att driva TVn. Den driver också lampor och värme.

En mobiltelefon är någonting som gör att man kan prata med varandra på långt avstånd utan att skrika. Man slår ett nummer så kommer man rätt.

En buss är som en liten bil. En bil är som en åsna på hjul. En bil är som en vagn utan hästar som går jättefort.

Man kan ta en bil till ett sjukhus för att föda där. Man kan sitta ner och ändå komma fram.

Här fick alla barnen möta Maria för första gången, yeey!


LUNCH

Haha,
åt precis lunch, en god kyckligsallad, och mår inte illa - applåd!!

Har ju haft otroligt problem med magen i nära en vecka nu, de har verkligen varit drygt, har inte haft någon som helst ork och det e därför bloggen inte blivit uppdaterad alls...
Mår bra idag, än så länge, och det känns huur skönt som helst! Ska ändå ta det lugnt och varsamt och snart ta en skön powernap, tända rökelser och sånt. Måste verkligen ta hand om mig så att jag inte blir sjuk igen...

Vi hade luciatåg på jobbet idag med... de gick väl sådär, men vi försökte iaf^^ Jag va tärna, bilder kommer sen^^



Nu tror jag det bestämt blir lite powernap och sånt... men skriver mer senare!


...

... skulle väl kanske inte påstå att jag e frisk direkt, men en klar förbättring har skett. Bloggen kommer nog igång udner dagen igen... yey!

ÖH

Vet ni hur less jag e på att vara sjuk??

Har varit så förbannat mycke sjuk den här hösten... de va typ jäättemånga år sen jag har varit så här mycke sjuk... så fruktansvärt drygt! Det är så jobbigt att vara sjuk... dessutom missar jag massa jobb och sätter andra i skiten. Yeeey - NOT!

Har kämpat sen i lördags med att behålla maten... trodde de var en bieffekt av festen i fredags meen... det verkar inte bättre än att jag har fått nån slags kräksjuka. Tydligen går de runt, i alla fall enligt mamma och hon jobbar på dagis så hon lär väl veta...

Idag Måste jag i alla fall bli markant bättre eftersom det både tis, ons och tors är helt fullsmackat med jobb jobb och lite till jobb. Dessutom skulle jag så gärna vilja gå på en soulig julkonsert på torsdagen med Phiona...

Har varit så jävla illa så jag inte ens orkat sitta vid datorn, de e to much dåå bööh =(

Men idag känner jag mig faktiskt något bättre, så det blir äta, vila, äta, vila, äta, vila heeela dagen. All in!
Hoppas de går bra...



Impossible

Damn va bra hon e live asså...
Sitter och nästan saknar 2003 då jag såg hennes Stipped-tour live i Globen... nawie,
good old times!




If I were a boy

De här är verkligen en verkligt välgjord bra video... 
eller va säger du?




God morgon

God morgon allesammans!

Skulle ju ha plåtat idag som ni vet men vi bestämde oss för att ta det vid ett senare tillfälle. Så idag är det fullt med annat istället!

Ska snart ner till centrum med mamma (hon kan skjutsa innan hon börjar jobba, yeey) och jag ska sola lite, köpa hårborttagningsprodukter (tänkte testa veet... vi får väl se hur de går!) och sen lite lunch till oss!

Sen ska jag nog försöka hinna hem och träna lite, duscha och fixa. Sen eventuellt jobba lite... eller så jobbar jag innan jag tränar. Får se?

Har du några planer?


Julspel

God morgon folks!

Detta är ett tidsinställd inlägg, för ha ha jag visste redan igår kväll då jag skrev detta att jag inte skulle vara i form för att blogga^^

Nu är jag i alla fall i en kyrka ute på landet och har julspel för små barn. Jag är Maria, Jesus mamma, och jag skulle gissa på att allt är hur gullgull som helst just nu (även om jag säkert är skittrött^^)


Senare blir det off to fadderavslutning, så de blir nog inget mer skrivande idag- men de e bara för att jag bokat mig så tjockt!!

Ni vet imorgon är det ju plåtning med, kommer åka klockan 8 från Bålsta då med såå... jag kommer va helt ångest då typ... vi får la se hur de går.
Ha de så bra idag i alla fall!


Snap out of it

Ok,
dags att snap out of something...

Ska försöka sluta vara besviken och grinig på busstrul och annat tjaffs... imorgon är det jobbjobbjobb hela dagen. Sen på fredag är det först plåtning och sen fest... gillar verkligen att plåta men när tänkte jag att jag skulle sova?

De va inge vidare planerat av mig... känner mig så trött och a jag hoppas bara allt ror i land på bästa möjliga vis. Nu ska jag nog seriöst försöka bli på bättre humör och krypa ner i bädden med en bra bok!

Tack ikväll alla konfirmandrer och faddrar, ni är så underbara!

Godnatt sen!



-

... tappade lusten att skriva något faktiskt... det har väl ändå varit en bra dag liksom. Men jaa... har ingen lust helt enkelt. Så ja... här sitter jag. Juuuuup. Ska gå och sova snart. Skriver mer... på fredag eller något. Kanske imorgon men de blir nog någe snålt isåfall eftersom jag jobbar hela dagen... aja.

ME TIME

Hej hej!
Hann inte skriva någonting tidigare för jag skulle iväg på en muskelbehandling och jag hade försovit mig lite... jag hann i alla fall med att testa mina nya produkter jag köpte i måndags! Här är dom:

Tvålen från LUSH har jag haft förut och jag fullkomligt älskar den! Den e såå bra för min hy, speciellt nu när det är kallt och vinter! Resten verkar också helt super, håret känns lätt och fräsht och det blev inte elektriskt som det brukar bli för mig nu på vintern...

Nu ska jag snart iväg till jobbet, uöh jag mår så jäkla illa bara, iiiih...
De e konfirmander ikväll, de e kul iaf! 



De ska bli skönt att sova...

... men först... lite Christina-time!!

Kopp te, check
Christina Aguilera dvds, check
De kommer bli en härlig fortsatt kväll!


Off to worrk

Hej hej!

Ska snart iväg till jobbet... var såå seg imorshe så jag hinner bara skriva lite snabbt!
Var på stan igår, shoppade finally lite nya smycken(!!) och även lite hårprodukter. Kändes helt rätt att ge mig själv en liten gåva så jag köpte lite finare shampo/balsam/hårinpackning anpassat för blont hår, can't wait to testa dom, dom har väldigt gott rykte!
Sen gick jag och Jonte iväg och fikade på ett urmysigt bowlingställe vid Hötorget som har lite 50-tals stil, mysmys och jag vill definitivt gå tillbaka dit nån dag och ta en drink, ett glas vin och ganska till och med spela lite bowling??

Nu måste jag skynda iväg till jobbet, skriver mer senare!


Igår och idag

Hej allihopa!
Hoppas de e bra med eer!
Själv har jag precis ätit, tränat och duschat... skönt! Kul att finally komma igång med träningen igen... man mår verkligen avsevärt bättre!
Öh en sak ajg bara avskyr dock är att man är så j**la torr hela tideen nu på vintern! Använder typ alla fuktighetskrämer jag har- ändå typ noll resultat... de känns så ofräscht! Måste nog gå till Åhlens idag och kolla om de finns nån superintensiv fuktkräm eller någe anpassat för nordisk vinter!
Ska in till stan om ett tag tänkte jag, bara för att få andas lite stadsluft, blir galen när jag inte träffat Sthlm på ett tag^^ 

Igår jobbade jag som skrivet, först var det julmarknad i byns centrum, sen var de kyrkans unga och vi hade pepparkaksbak! De blev många fina projekt, vi gjorde en by, med bland annat en enorm kyrka som inte riktigt blev klar, små hus, en julgran, ett dass och NK^^
Har jag världens bästa jobb eller VAD??

Nej nu ska jag fixa miiig... 
Juste har lyssnat på Tokio hotel nu under morgonen, ändå att dom e ganska bra??


Jag och Tokio hotel-Bill

Hej hej!
På jobbet idag var det en som sa att hon tyckte att jag och Bill ifrån gruppen Tokio hotel var ganska lika. De va ju jättespännande tyckte jag! Har inte lyssnat så mycke på dom så jag sprang hem och googlade lite bilder och så såklart! Hon tyckte vi hade ganska lika stil, lite rockigt och sånt, och smink och hår och ansiktsform. Han har ju svart hår men i övrigt. Har kollat lite bilder och så nu när jag kom hem och jaa... ändå att jag förstår vad hon menar asså!

Smala ansikten, starkt ögonsmink, lite smycken i ansiktet, snelugg, ruffshår alt. dreads. Halvrockig stil med diverse vantar, kedjor, nitar, gärna skinnjacka - haha de va ju den roligaste "vet du vem som e lik dig?" jag fått på länge! Blev typ taggad att lyssna på Tokio hotel nu^^

Hon sa också att vårat kroppsspråk var lite likt, i intervjuer och så, men ja de vet ju inte jag eftersom jag aldrig sett en intervju med honom^^

Vad tycker du?



De e kul att plåta

Oftast när man får resultatet av bilderna man plåtat, kommer de med en hel del oseriösa blundbilder och annat larv. De bilderna är ju oftast inte vad man vill ha sagt med plåtningen. Det kan vara så, men är inte de så ofta, inte för mig i alla fall, jag plåtar gärna med ett mer allvarligt tema. Tror de e mest för att jag känner mig mer bekväm i de bara... tänkte dock ta och visa er lite småbilder från min senaste plåtning, ett litet urval av bilderna som är betydligt mer lättsamma och roliga. Enjoy!


Seg

Hoppas att ni har sovit gott- de har i alla fall jag gjort kan jag lova! Skriver mer senare idag för jag känner mig mysigt seg och tänker ägna mig åt annat... såå- skriver mer senare helt enkelt! Nu ska jag njuta vidare av morgonen...

Vad ska du göra idag?
Några speciella planer?


Nattligt inlägg

Heeej allihopa...
drygt av mig att blogga så lite under helgen?
Jag veet... men what to do?
De som hänt hittils är väl i alla fall att de va sleepover igår hos Paulina... idag har vi nördat tvspel, yeey, och sen kom Jonte och vi tittade på Secret window, eller ja... han sov kanske mest men ja de va trevligt oavsett^^

Nu sitter jag och nattsuddar litee... fotografen jag plåtade med senast har skickat lite retuchade bilder jag ska ta och kika på tänkte jag. Tror de blev bra?? Får väl la see... ni har ju redan fått se några som inte var så jättevälarbetade i datorn. Men jag tänker ändå: behövs de så mycke pysselipysslande när de e så bra i kameran?? Dunno... vissa gillar massa retuch, vissa inte... smaksak I guess. Internet går över lagt segt pga all dessa snö, men i alla fall - medans vi alla väntar på de retuchade bilderna bjuder jag på nåra till som inte är så fixade, förutom lite kontrast dåååe 8)
Godnatt sen!





INTERNET

Internet e ju kul... när de funkar^^
Har haft internetstrul hela morgonen... därför de inte kommit något inlägg. Är hemma fråga jobbet idag... om en timme ungefär är det urnnedsättning för Christian... såå - de blir inget mer bloggande idag... 

Ska bara vara och mysa med mina vänner. Kanske skriver något imorgon eller så... twittrar väl kanske någe dock? Får väl see...

Hoppas iaf att ni får en bra helg!
Några planer?



-

Var precis iväg och på Harry Potter igen - denna gång med mamma, Paulina och hennes mamma. Den va faktiskt mycke bättre andra gången tycker jag!! Man tänkte på mer detaljer... ah- jag gillar den verkligen!
Kom hem och kikade på Vampire diaries, som alltid bra. Men e de bara jag som börjar ledsna på att poor Damon får mentala bitchslaps avsnitt efter avsnitt. De börjar bli för mycke, låt karaktären va en stund ffs!!
Han räddade Elenas liv, vän eller ovän fan säg tack??


Första bilderna från nya plåtningen

Här kommer de första bilderna från min senaste plåtning!
Var ju som skrivet iväg och plåtade lite i tisdags... här kommer två bilder, de kommer fler under morgondagen OK??

Fotografen vill inte ha sitt namn med då bilderna är oretuchade och tagna direkt från kameran. Eller nej - jag ökade kontrasten 10 procent. Han var i alla fall jättebra att jobba med, proffsig och duktig!

Va tycker du? Blev de finaa?



Can't hold us down

Hihi de e så kul att kolla på gamla videos ibland... har lyssnat mycke på Christina Aguilera idag så de blev hennes gamla "Can't hold us down". Det är en av mina absoluta favoritlåtar ever men ärligt talat - videon kunde ju varit bättre, haha! 

Känns dock som budskapet väger upp allt, skit samma typ att videon inte e överjävlig... de bästa med den är ju nästan att cencurnissarna varit framme straxt efter "Guess you ain't even a man enough to handle what I sing" De är en härlig bekräftelse liksom ;)



Jag är väl en äkta glamourfeminist eller vad man nu kan kalla de, haha inte sant??


Vilken ska jag köpa?



Bra frukost och träning


Hoppas de e bra med er!
Själv mår jag väldigt bra faktiskt... känns som jag verkligen kom igång igen på jobbet igår och de känns kuul tycker jag! Sedan idag tvingade jag mig upp i tid och åt en bra frukost, yey go me!
Nu ska jag träna lite, behöver de verrkligen (!!)
Börjar bli klen och spinkig... de går inte för sig!!

Under dagen kommer förmodligen nån bild från senaste plåtningen med!


Buffy the vampire slayer

Åh idag efter att jag kommit hem från jobbet. Kom inte hem förens halv 9-9 tiden nån gång... vilken lång dag! Men de har varit kul, utmanande och faktiskt inte så tröttsamt som jag trodde. Hade konfirmandrer och de e alltid givande tycker jag!
När jag kom hem åt jag, mums mums, sen tittade jag på Buffy med mamma. Vi tittade på det igår med- de e kul med det nya ljudet! Vi kan knappt förstå hur många gånger vi har sett alla avsnitten, om och om och om igen... hela serien igenom har vi ju sett.. ja jag vet faktiskt inte, de e vääldigt många gånger vet jag. Jag menar de e ju 144 episoder totalt, gånga det med i alla fall 7-10 gånger. Box till box liksom. De e ju otroligt!

Såg mitt första Buffy-avsnitt för ÖVER 10 ÅR SEN nu, och har min egna bok tillsammans med mamma där vi skrivit ner en guide över alla avsnitten så vi vet vad som händer osv (vi kan ju iof dom flesta utantill men you know, just for the fun!)

Över lag gillar ju jag bra serier och är också fan av tex. Prison break och Lost, men damn ifall jag fick välja EN SAK att se på tv i resten av mitt liv. Alltså att man inte fick se någonting annat än de - så skulle jag utan tvekan välja Buffy-serien!

Skådespelarna är fantastiska, manuset, storyn, det är verkligen en otrolig serie rätt igenom! Tycker inte serien har ett enda dåligt avsnitt (även om man såklart har sina personliga favoriter). Serien är väldigt mångsidig också vilket uppskattas, speciellt när man gillar att se den om och om igen!
Sedan har ju Buffy sedan första avsnittet jag såg varit en stor förebild för mig, it's cute really - men jag kan nog ändå hålla med fortfarande! Jag menar vem beundrar inte en otroligt stark självständig cool demonfightande kvinna??

Såg ett avsnitt från sjätte säsongen nu, och ett från sjunde igår. Kom att tänka på att i sjunde säsongen är hon ju ungefär lika gammal som jag är nu... hon e fan fortfarande cool asså! Samtidigt som en av de sakerna jag gillar väldigt mycket med serien är de välarbetade karaktärerna. De finns väl ingen riktigt "the good guy" "the bad guy" utan alla karaktärer har sin personlighet som är väldigt bestående av både och. Man kan tycka alla e lite skumma ibland och känna förståelse för dom på samma gång. De e väldigt välgjort tycker jag...

Men nu måste jag verkligen gå och sova, för jag åt massa saker som min mage inte alls tål, så jag har grovt ont, kan knappt minnas sist den krampade såhär mycke(!!!)

Godnatt!



En till

Haha, ännu en som jag skulle vilja visa er...

Snart kommer bilderna från plåtningen jag hade igår med


Pretty girl rock





En till modellbild

Juuste här e en till bild från min näst senaste plåtning med Pär. Samma plåtning som med den blåa bakgrunden jag postade för inte så länge sen. Vad tycks?


Gooodmorgon!

Godmorgon allesammans!
Skriver ett snabbt inlägg innan jag ska iväg på jobbet... idag blir de hard work work work, kommer inte hem förens hmm... om 12 timmar kanske, bah - så kan de va ibland...

Sov lite underligt inatt, drömde mystiska drömmar osv... har du sovit gott?


RSS 2.0