My kids

Asså mina ungdomar är de underbaraste goaste som finns tror jag! Om de inte vore för dom skulle jag bytt jobb tusen gånger om! (de e ju dom som Är mitt jobb, utan dom vore de så boooring så jag kunde dra på en gång!)

Sitter på jobbet nu, har redan börjat jobba men kom för redan... 20 minuter sen så jag var lite tidig. Kan ta mig en minut till att blogga...

Redan vid ett-tiden ska jag in mot stan så de blir en kort dag på jobbet idag. Med all rätt då jag jobbade till 23 igårkväll (underbart! ...men jag behöver sova!) Ska till vaxningen och sen tänkte jag hinna sola lite solarium.



Mina eksem påverkar verrkligen av solariumet! När jag solar hyffsat regelbundet, speciellt nu på vinterhalvåret. Det brukar vara 10-12 minuter ungefär var tionde dag, så håller sig hela jag fresh och len-hudad. Så fort jag slarvar så börjar mina eksem komma tillbaka. Solariumet är effektivare än min eksem-salva- de e helt otroligt! (det va min hudspecialist som rekomenderade mig att prova sola lite solarium för att det har positiv effekt på en viss typ av eksem)

Vad ska du göra idag?
Några planer?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0